|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
25.7.2008 14:28:23   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

O Miškolinček vidim, da si še doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zaenkrat še,sem prišla s pregleda samo toliko da spakiram za v P. in čakam.
Povedala sem da me že 3 dni daje in da je vsak dan močneje,pa me je pregledala in ugotovila da sem za 1 cm odprta (sem vedla da se nekaj dogaja),ko pa sem ji povedala da user posted image  skoraj nič več ne čutim,samo rahle gibe tu pa tam,nikjer ne vidim več izbolikn na trebuhu,prej sem ga lahko skoraj za podplat prijela,zdaj pa nič več. Pol me je pa takoj na CTG poslala in uuuaaauu presenečenje (zanjo, zame ne),popadki in to že kar enakomerni,sami hribčki nobene črtice. Je rekla da glede na CTG misli da bom šla danes ali pa najkasneje jutri.
Sem vedla da bo prej, sam to je bil pa vseeno šok. PA to še ni vse,pol mi je naredila še UZ in ugotovila da ima premalo plodovne vode,pred 14 dnevi jo je imel še dovolj. Tako da mi je rekla da naj ne odlašam in grem že danes če bo huje, če se mi pa slučajno vse skupaj umiri in da ne bo user posted image  nič gibal oz. tako malo kot zdaj pa moram jutri takoj v P.,ker ima premalo plodovnice.
Mi je dala napotnico in nanjo napisala primerna za sprejem do poroda.

Jaz pa kar ne bi šla. Saj če bi imel dosti plodovnice bi počakala da me ornk zvije,tako pa ne bom upala in bom po vsej verjetnosti odšla jutri v P. se pokazat,če me bo pa že danes še bolj začelo zvijat pa že danes.

TAko da mislim da sem jaz naslednja na vrsti,pa tako sem upala da bo avgusta,ker imamo doma totalni kaos .še spati nimamo kje. KAm bom dala user posted image  pa tudi ne vem,ker je moj tok optimističen še zdaj ko sem mu povedala stanje. Presneti dedciuser posted image ,najraj bi šla kr sama rodit brez njega,toliko me je razjezil.

user posted image Erin, zdaj pa kar počakaj čez vikend pol je pa postla frej(mal heca)user posted image user posted image . ZA seznam +6,8 kg,sam ne vem če je vredno pisat, rajši kr počaki me boš dala pol na spodnji seznam.user posted image user posted image user posted image

Zdajle se grem pa fajn paradajza najest,se ga letos sploh še nisem ker nam je doma vsega spalilo,pa mal kumarc zravn,ker ven da ga drug teden ne bom več smela. PA sam gledam kaj bi dane sše požrla ker pol ne bom (smokijev sem se že najedla).

Preden grem vas sigurno obvestim, da vas ne bo skrbelo,pa pol tudi brez skrbi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.7.2008 14:30:59   
anita goitan
ojla Zoja miša super, doma je the best!! drži se
res je čudn dan kot praviš, jaz sem sedaj kao mal produktivna in CDje po mapah urejam, tipkam naslove da bo lepouser posted image

Lepo da nas obveščaš glede cebrce, uf kako lepo, da sta že v sobi in se crkljata!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.7.2008 14:31:03   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image Ja,pa še to sem ugotovila,očitno smo zdaj na vrsti tiste z Gorenjskega srečanjauser posted image user posted image user posted image ,tako da Erin še je upanje da te prehiti.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.7.2008 14:33:09   
anita goitan
miškolinček  kaj čitam, ma ti boš 1.2..3.. nam šla rodit, juhu pa za ta dobro posteljo se boš komot zagreblauser posted image .
DRŽI SE, smo s tabo, zdej bomo skoz nate misnle in čekirale novice!!!!!
Juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.7.2008 14:35:27   
sandra123
Miškolinček user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bo tvoja štručka še malo počakalauser posted image , drugače pa počivaj danes, da še ne bo treba takoj v akcijouser posted image , če pa bo treba v akcijo ti pa želim čimlepši, čimkrajši in čimmanj boleči porod in obilo solz sreče, ko boš končno prijela svojo štručko v svoje naročjeuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.7.2008 14:37:39 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.7.2008 14:38:59   
Krysia
Erin, jaz sem se zdaj prav nasmejala vajini prigodi z lubenico ... hvala, da si me v smeh spravla ... sem bila prej slabe volje ker mi od zjutraj ni internet delal .... pol pa kličem na T2, kaj je narobe, pa mi reče: "ja, sej na naši spletni strani piše, zakaj ne dela". Ja, a res? Kako pa naj pridem na spletno stran, če mi net ne dela user posted image ? Mislim, kr neki ...

Čipka, midve sva si pa podobne glede hrane ... Men tudi pred nosečnostjo na kraj pameti ni padlo, da bi jedla preden pride moj domov (okrog 5h), včasih sem še zjutraj malico spustila v šoli, če ni bilo časa ... Zdej pa vstanem, pa napad na hladilnik. Pol pa čez dve uri ponovi vajo ... Glede prehrane med dojenjem pa ... kaj pa vem, verjetno je odvisno od user posted image . Meni je mami rekla, da edina stvar, od katere me je zvijal, so bile kisle kumarice, tako da se je ona samo tega izogibala ... Ampak vse ostale kisle stvari sem pa čist lepo prenašala ... Enkrat mi je (ko sem bla mal večja) oči stisnil kapljico limoninega soka v usta - se je hotel smejat mojemu kremženju - jaz sem pa začela ful cmokat ... Eh, že od malih nog sem čudna, kaj morem user posted image user posted image

Tejkaz, imaš ZS

Zoja Miša, hvala za info o cebrci. Držimo pesti, da res prideta z Ivanom v nedljo domov .... Ti pa ... saj veš, počivat. PA lepo, da boš imela zasebno frizerko doma na kavču user posted image user posted image

Vse tiste, ki pišete o pomanjkanju energije in volje ... smo približno na istem - po moje je vreme krivo, ker pri meni je potem zvečer mal boljš. Al nas pa to daje, da naših ni doma, pa smo cel dopoldan same ... ne vem ...

Sayuri, user posted image user posted image za zalogo pleničk. Lepo, da se še kdo spomni, da bi komu kaj podaril, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.7.2008 14:41:46   
*zvezdica*
Hej čvekice!

Tole vreme je pa na žalost skos MANJ poletnouser posted image . Pa kaj se dogaja s tem poletjem no?? No saj nič ne rečem, mi še vseeno trenutno bolj pašejo te temperature kot pa tiste v začetku julija...pa vseeno poletju tole ni podobno.
Bom mogla še kaj bolj toplega dodat za malo za iz porodnišnice. Kar imam trenutno naštimano je vsaj za 25 st., kar pa je daleč od trenutnega stanja.

Pablo user posted image user posted image jaz te totalno razumem. Sama sem bila taka pred približno 1 mesecem...totalno brez volje in veselja. Pa mine! In tudi tebi bo, brez skrbi! Mal nam pa še vseeno hormončki nagajajo...packiuser posted image user posted image

Midva z user posted image sva bila pa danes ful pridna. Sva celo stanovanje tipi topi pospravla. Gre ful hitreje česta 2, kot pa 1. user posted image

Maja_P prav super slikca...trebušček pa zelooo lep.user posted image

Sandra, tale vajin G je pa res mal "zblojen". Še dobro, da si sama pogruntala in te ne skrbi več.

Sayuri vse pohvale za Tušuser posted image user posted image . Zdej pa glej, da boste tam na veliko zapravljaliuser posted image .

O HB zdaj se je pa mali zbudil in gremo jest...sem lačna, da bi vola pojedla!

Marcel in Zarja

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.7.2008 14:53:31   
Zoja Miša
Miškolinček, drži se, čim manj bolečin in čim prej drži v rokah svojo štručko!!!
Čakamo na nadaljne informacijeuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.7.2008 14:54:27   
Zoja Miša
Bella imaš ZS.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.7.2008 14:57:12   
Muklla
Hojla punce! Evo, jst sem opravila pregled. Nič posebnega. CTG, voda - vse OK. Sem ji povedala, da me skoz neki matra, pa je rekla, da je to čist fajn in da pomeni, da bo vsak čas...... Me pa sploh ni pogledala, če sem odprta. Naročena sem 1.8., seveda če bom še v enem kosau. Me pa danes že od zjutraj špika, sam CTG je pa pokazal minimalno, glih tolk da je mal hribčka. Pa opazila sem, da me full joške srbijo al pa bolijo, take bonke ratujejo. No bomo videli, mogoč bo pa med vikendom tale naša biba vn prlezla - vikend je čas za žurke user posted image .

Sem pa res mal že naveličana. Boge tiste, ki imajo celo nosečnost kakšne težave. Komi se kobacam po pojsli, prepognat se je celi projekt, že oblečt pa slečt se ne morem, da ne bi stokala, ko stara oma. Pa to torbo za v P skoz s sabo nosim, se bom še čustveno navezala nanjo. Pa ta nestrpnost. Moji + moj mož bi jo najraje kr vn potegnil. Komi že čakajo - pri nas doma bo to prvi vnuk oziroma nečak in je še toliko bolj vse adrenalinsko.

Zdejle grem mal počivat. Mejte se!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.7.2008 15:01:04   
sandra123
Muklla, ti pa še kar vztrajašuser posted image ...no, očitno se tvojemu user posted image še vedno dobro godi pri tebi in se mu še ne mudi spoznati zunanjega svetauser posted image ...vsaka stvar je za nekaj dobra....čeprav vem, da bi se že rada rešila vsega in cartala...vseeno je boljše, da gre vse postopoma, kot, da ti nekaj na silo forsirajo...Želim ti vse najnaj pa kadarkoli že bo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.7.2008 15:02:16   
erta
Ahoooj souser posted image , se me še spomnite user posted image user posted image ?
No končno sem tudi jaz doma in imam nekaj več časa zase,...od petka sem kooončno na porodniški (sicer sem zamudila 2 dni user posted image ampak to so zašuštrali pri G ker mi ni pravočasno dal napotnico in vso drugo dokumentacijo)
in kot sem že napisala sedaj se končno posvečam sebi in ta zadnjim pripravam za prihod našega user posted image .
Jamrala ne bom, samo se bom podpisala pod čisto vse vaše dosedanje probleme in težave user posted image user posted image
Na konci samo še čestitke vsem, ki so že rodile user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za slike, ki ste nam jih namenile, sem se kar vsa topila gledajoč slikice vaših user posted image in ker mi je to dalo vedet da zelo kmal bom tudi jaz ob sebi imela takega angelčka,....komaj čakam user posted image
No toliko za danes, se vidimo in slišimo prav kaml spet,...upam user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.7.2008 15:05:36   
LinaK
Zoja Miša men se zdi, da sm te v sredo videla? A imaš kratke svetle lase??

Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.7.2008 15:09:06   
naty13
Miškolinček me je kar na rit vrglo, da boš morala že it. No, boš vsaj dobila štručko v roke kmal. user posted image  Pa, da nas obveščaš, kako ti gre, da ne bomo vse prestrašene, kaj se dogaja. user posted image  Želim ti čimlepši porod, takega da si ga boš lahko zapomnila v lepi luči. user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da sta ime za user posted image  že izbrala. user posted image  Še zdej ko pišem ne morem verjet, da nas zapuščaš za par dni. user posted image user posted image user posted image

Muklla tvojemu user posted image  se pa res nikamor ne mudi. Držim pesti, da bo čez vikend, da bo ena fajn žurka. user posted image

Zoja MIša hvala, ker nas tako pridno obveščaš o stanju Cebrce in Ivana. Lepo jo pozdravi. Želim ji, da čimprej pride na red z dojenjem in ostalimi stvarmi, ki gredo k materinstvu. user posted image

pa pa

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.7.2008 15:09:28   
anita goitan
Erta čau, tebe pa res že dolgo ni blo brat, super da si na porodniški, sedaj pa max uživajuser posted image

naty vprašanje: prejšnji teden če se ne motim si pižamco kupovala, povej kje so dorbo založeni, tud jaz rabim eno, tako da bom lahko pol dneva v njej in ne bom izgledala čudnouser posted image ,bi pa imela s kratkimi rokavi, spredaj odprto,..lahko kratjke hlače, al pa tud dolge, pa bombaž

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.7.2008 15:10:45   
naty13
Sandra tebi je pa G danes res nekaj zmučkala pošteno narobe. Ne more biti otroček vedno manjši. user posted image user posted image user posted image  Sploh pa ne v 10ih dneh ne za toliko.  Aja, čas si bi pa lahko danes v P vzeli in ti naredili še en UZ. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.7.2008 15:15:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty vprašanje: prejšnji teden če se ne motim si pižamco kupovala, povej kje so dorbo založeni, tud jaz rabim eno, tako da bom lahko pol dneva v njej in ne bom izgledala čudnouser posted image ,bi pa imela s kratkimi rokavi, spredaj odprto,..lahko kratjke hlače, al pa tud dolge, pa bombaž

Kupila sem jo pa v SUPERNOVI V KR V TRGOVINI BETI. Imajo pa -50%, ker so poletni modeli. Jaz imam hlače na 3/4 zelene barve, zgornji del je brez rokavov, ima kar fajn dekolte pa še en štrikec je, ki se lepo odveže in bo verjetno kar fajn prav prišlo za dojit. Dala sem pa 17eurov. Zgornji del je pa zeleno bela kombinacija z rožicami. Pa še tako nekako na tuniko fajn pade, tako kot majčka od Mojce če se spomniš.

Imajo pa modele, kratek rokav spodaj in zgoraj, dolge hlače in kratek rokav,.....  mal bolj bo problem zarad številke. No meni ni bilo že važno tolk za barvo in vzorčke, sem bolj modele gledala. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.7.2008 15:16:55   
anita goitan
naty hvala , bom v torek šla mal po KR, no vsaj upam, da bom še lahko šla, da me moja dr.ne bom kam drugam poslalauser posted image , eh ne ne bo me šeuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.7.2008 15:17:43   
dojenč
muklla-JAZ  se ti kar pridružujem.danes ponoci je mene tud neki mantralo, zbujale so me čudne bolečine, tako da sem si že na telefonu naredila štoparico, in gledala na kolko casa je.ampak ocitno ni šlo za popadke, verjetno me je samo boleh trebuh ker težko že lezim na bogu trebuh pa mi nekam dol vlece in zgleda da me je to bolelo.tudi jaz že komaj čakam da se rešim tega.sem si danes ponovila:boge že nske nekoč ko so imele po 10- 12 otrokuser posted image
torba za porodnišnico-IMAM SVOJO PIŽAMO, COPATE PLAŠČ za tamalo pa samo stvari v katerih jo bom odnesla domov.
za sebe pojma niam kaj naj si pripravim, ker ne vem kaka bom.sicer pa mi te stvari lahko prinesejo še naslednji dan,
ZDAJ PA ME ZANIMA-če moram vzeti zraven svoje plenice pa kake kozmetiko za ta malo, samo jaz mislim da ne, pa v kaj je otrok oblecen v porodnišnici moram imeti svoje coteuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.7.2008 15:21:19   
dojenč
AJA ERIN ZA SEZNAM

zredila sem se samo za 1.5 kg, (od prejšnjega pregleda)
naslednji pregled pa je 1.8 naslednji pa 6.8, sicer pa mislim da že imaš napisano

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.7.2008 15:28:04   
naty13

naty hvala , bom v torek šla mal po KR, no vsaj upam, da bom še lahko šla, da me moja dr.ne bom kam drugam poslalauser posted image , eh ne ne bo me šeuser posted image

Ne bo te poslal nikamor, če pa nič ne jamraš o kakšnih, krčih, popadkih in otrdevanju trebuha. user posted image  Pa tolk si aktivna.  Boš lahko še kakšen šoping v KR naredila. user posted image  Pa le glej, da ne boš dežja prinesla. user posted image user posted image user posted image  Edino, če bom slučajno v P, mi je pa vseeno za dež. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.7.2008 15:32:13   
anita goitan

Ne bo te poslal nikamor, če pa nič ne jamraš o kakšnih, krčih, popadkih in otrdevanju trebuha. user posted image  Pa tolk si aktivna.  Boš lahko še kakšen šoping v KR naredila. user posted image  Pa le glej, da ne boš dežja prinesla. user posted image user posted image user posted image  Edino, če bom slučajno v P, mi je pa vseeno za dež. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah sej veš kako sem jaz vremenska, ko pridem na pregled v KR je vedno dež, jebeliš kaj je to?user posted image   Sicer pa kar se krčev in teh stvari tiče..mah niti ne pišem, ker men se zdi vse tako malenkostno kar čutim in doživljam, mogoče je pa resno, sam jaz ne vem, oz bom v torek izvedelauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.7.2008 15:43:18   
miškolinček

Miškolinček me je kar na rit vrglo, da boš morala že it. No, boš vsaj dobila štručko v roke kmal. user posted image  Pa, da nas obveščaš, kako ti gre, da ne bomo vse prestrašene, kaj se dogaja. user posted image  Želim ti čimlepši porod, takega da si ga boš lahko zapomnila v lepi luči. user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da sta ime za user posted image  že izbrala. user posted image  Še zdej ko pišem ne morem verjet, da nas zapuščaš za par dni. user posted image user posted image user posted image

NAty, nč ne jokaj,sem že jaz skoraj,pa saj ni tko hudo. Saj sem vedla kaj me čaka, sam po drugi strani je bil pa tudi šok, ker mi je G. potrdila tisto kar sem že sumila. Verjetno me ne bi tako hitro naprej poslala če ne bi user posted image  imel premalo plodovnice,pred 14 dnevi je je imel namreč še ogromno,takrat je rekla da jo ima do roka dovolj,zdaj pa tkole.
Drugače boš pa tudi ti kmalu na vrsti boš videla,zdaj se bomo počasi vse zvrstile.

Erin,enkrat si predlagala ime za kasnejši forum avgustovski detektivi,meni je ta predlog bolj všeč kot zakladi,se mi zdi ful posrečen pa mal drugačen kot ostali. Kdaj pa imaš ti naslednji CTG na Jesenicah,če bom tam v all inclusive se lahko brez skrbi oglasiš,mojo tel. dobiš pa pri Naty ali pa Sayuri jo tudi ima. Da ti sporočim kje se nahajam. V glavnem če želiš in boš drug teden kje tam,me lahko kamot kontaktirašuser posted image .

Priznam da me do zdaj ni blo nič strah kljub prvemu težkemu porodu,zdaj me pa že kr mal panika grabi ko mi spomini nazaj hodijo. Upam da bo šlo vse skupaj hitreje pa lažje če ne bom pa EA vzela (sam da bo prijela,prvič mi namreč je na koncu spustila,jaz pa umetne do konca našopane,user posted image ).

Mi pa dajete voljo in spodbudo ve tukaj na RR,tako da upam na najboljše,pa hvala vsem za lepe želje. Pa vas sigurno obvestim kdaj grem in kaj tam zvem,da vas ne bo skrbelo. PA če se iz porodne dolgo ne oglasim ne skrbite,sem bila prvič tudi tam od zjutraj do skoraj polnoči,tako da ne skrbetuser posted image . Moj pa na žalost ni tak da bi tukajle bil ažuren,moški pač.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.7.2008 15:59:08   
kaja02
miškolinček- user posted image , pa naj čimpreje ter čimlažje mine porod in prijetno cartanje ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.7.2008 16:00:50   
sandra123
Miškolinček....user posted image , ti nam kar poročaj, kako in kaj je s teboj, pa super, da si tako polna pozitivne energijeuser posted image ...Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?