sandra123
|
Naty, saj krči pri meni so se malo umirili, ampak, ko me zagrabi je pa , še dobro, da magnesol pomaga ...ker nisem panična, nič ne težim mojemu, da bi bilo treba kam it...bo že kaj konkretnega, ko bo čas za to... Nell, HB, da ste uspeii bano noter spravit, ker je čudovita...bi jo jaz tudi imela , ampak bi mi celo kopalnico zasedla ...skratka, zelo lepo sta si uredila kopalnico Anita za nov fotoaparat...pa le počakaj še malo, da te bo tvoj lahko slikal z njim No, jaz sem pa prav ponosna sama nase....jutri napolnim 36.tednov, kar se mi zdi že kar idealno za moja sončka jaz...pa še tehtala sem se, pa kilogramčki ostajajo na istem . Jutri imam pa pregled - UZ in CTG, komaj že čakam, da vidim, kako je s kilažo mojih dveh podivjanih ...Včeraj sta imela tako žurko v trebuhu, da kar nisem mogla verjeti...cel trebuh je valovil, noge sta mi tiščala pod rebra, se obračala...prav grozno je zgledalo, ko sem opazovala trebuh...še soseda, ki je bila pri meni, ni mogla verjeti, kaj mi dela s trebuhom , je sedela poleg mene na kavču z odprtimi usti, ko sta bila v akciji...in je le videla, zakaj ni preveč dobro, da jaz ležim čez dan....takoj je akcija, kakor se uležem