Majchi
|
Hoj! Feliška, riko hiše so meni bolj od znotraj všeč, pa vse to z lesom,... Od zunaj pa mi ni nobena bogvekaj potegnila. Design mislim. Ta, ki si jo ti nalimala, je precej lepša. Putka, ti pa imaš pestro tole s spanjem . To je pa res kriza! Jaz se še zavedam ne, kok mi je lepo, ko se vsako noč tko lepo naspim. No, vsaj cenit znam . Eca, mi gremo na Rab v Lopar. To je že Kvarner. Gremo pa v kamp s prikolico. Feliška pa tud gre baje na isti konec in se mogoče celo srečamo. Drugače pa, ja, mi smo v hiši. Oziroma v spodnjem štuku v domači hiši in imamo za hišo vrt, pa tudi psa . Tiste moje sanje so mišljene tako, da bom enkrat res v SVOJI hiški, torej čisto na svojem. Se pa drugač prov nič ne pritožujem, ker mi je zelo lepo. V tem stanovanju nama edino ena soba manjka. Lana namreč nima svoje sobe, pa zaenkrat še ni čist nobene panike. Če bi se ji pa še kakšen mladiček pridružil, bi bla pa že gužva v spalnici. Verjetno bomo takrat že vedeli, ali tukaj širiti ali se seliti... Eca, kaj pa tvoj mož dela, da vam ni tako težko samo z eno plačo? Jaz ne vem, a sva midva tok razsipna, ampak si sploh ne predstavljam živet samo z eno plačo . Res sem razvajena in občudujem tiste, ki to znajo. No saj, če si prisiljen, se hitr naučiš, pa ni vrag, da se ne bi tud jaz . Zdej grem pa likat! Se mi je tok nabral . Pa boljš, da zdej začnem, ker proti koncu tedna bo treba spakirat, pospravit, še kaj nakupit, milijon stvari se še najde za naredit zadnji dan pred dopustom. Se mi že kar zdej tema dela.
|