|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
17.7.2008 17:58:05   
Majchi
Hej!

Vsem fuuuuuuuuul hvala za odgovore in nasvete glede izpuščajev. Sem prejle klicala P, pa je sestra rekla, da je normalno, da Claritine še ne prime, je pa čudno, da je še slabše, tko da bom jutri ob 7ih zjutraj z Lano že tam.

Od vročine to ziher ni, ker je to že imela enih parkrat, pa ni blo nič temu podobnega.

Juniorka, tudi od cepljenja ni, ker smo dali to čez pred 2 mesecema. Kaj je s tistim fantkom, mi pa le poročaj. Mogoče je pa res isto. Btw, nisem ti pozabila na mail odpisat, sam časa ni blo. Bom še danes...

Eca, hvala za fotkeuser posted image . Se pa res potrudiš! Pa zjutraj sem ti pozabila napisat, da mi je tko fajn prebrat, ko tko lepo na in zanimivo napišeš o Dorianuuser posted image . Je bil prov lepši začetek dneva.

Tisto Sudocremo imam pa jaz še vedno neodprto doma v predalu. Kaj je že rok potekeluser posted image . A je že tok dolg od porodnišniceuser posted image ?

Kjava, kako je šlo pa na izpitu?

Putka, sploh si ne predstavljam tegale s spanjem... Dobra si, da zdržiš, zraven si pa še tok aktivna in pozitivna. Upam, da jo samo luna daje, ker bo jutri polna.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.7.2008 18:16:32   
felicia
sam berem vas mi Uroš nagaja pa mi ne dovoli pisat greeeeeeeeeeemo ven

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.7.2008 19:08:11   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Hvala punce....ja, tista krema je Sudocrem. Fajn stvar, pri nas je vedno pomagala. Samo moraš mazat par dni z njo ne 1x ali 2xuser posted image .

Lp, Eca

Hvala user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.7.2008 19:43:20   
BAMBINA_
Putka verjamem, da ti ni lahko. Naš mali sicer zdaj spi neprekinjeno od sedme do šeste zjutraj, me je pa groza, ko se bo začela nova runda zobkov. Ker njemu tudi vedno v parih izraščajo, spodnji in zgornji, se enako zbuja celo noč... pa v službi že bom... ajej. Kaj pa, če bi Katji dala Calpol, kadar je res hudo? Pa saj vem, vsako noč pa tudi ne moreš dati tega.
Jaz sem tudi na tejč pomislila, zadnjič, ko je bilo takšno v Kamniku. Nam je tisti večer strela skurla električno napeljavo, tako, da smo imeli totalen el. mrk, nam fit sploh ni prijel, tudi, če smo vse varovalke izklopili, smo potem dobili enega električarja, da je izklopil iz omrežja luči iz kopalnice, hodnika, otroške in zunanje luči, kjer je kratek stik, zdaj pa čakamo na električarja, ki nam je polagal elektriko, ker ta ni našel kje je problem. Tako, da v teh prostorih še zdaj ni elektrike, naš električar ima pa tolk dela, ker je bilo ziljon defektov user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.7.2008 13:55:28   
felicia
kjava- a si naredila pol izpit? Si ga hotla mal z mano zapit a ne!user posted image  No škoda me nisi našla, drugač pa več nimamo Puntota. Sem se pa jaz lih včeraj ko sem se tam okoli veterine sprehajala spraševala če si mogoče ti kje tam ko je bilo toliko študentov neki kolokviji so al kaj pa sem mislila da si ti tudi kje. No pa drugič a ne!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.7.2008 20:23:23   
juniorka
A maste že vse vikend?
Majchi- Remi danes ni imel nobene pikice več, ko je bil 4 dan od pojava! Kaj so pa tebi povedali pri zdravniku? Za odgovor se pa ne sekiraj, se nič ne mudi!
Eca- meni je tudi všeč, kako pišeš o vaših dogodivščinah, pa pri nas so moji čevlji s peto tudi brrrrrrrrmuser posted image !
spanje- ja, jaz sem ena izmed tistih, ki se je vdala v usodo nočnega zbujanja! Začne se kakšni dve uri po odhodu v posteljo! Imam pa srečo, da lahko hitro nazaj zaspim, samo sanja se mi ogromnouser posted image !
Grem zdaj kopat našega mulca, lep vikend!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.7.2008 21:00:48   
Majchi
Evo, mal poročanja. Včer sem šla z Lano k zdravnici in se je zgrozila, ko je videla izpuščaje. Ukinla je Claritine in ji dala Canesten kremo in še eno magistralno mazilo za nego kože. Še včeraj se je ful izboljšalo in dons je že skor dobra. Koža je še vedno boga, ampak hvala bogu se izboljšuje.

Sem pa dons že cel dan na pikniku, kjer je tud ena zdravnica. Ona jo je pogledala in je rekla, da to ni alergija. Pravi, da alergija vedno srbi, ker se vedno izloča histamin. Zato pa Claritine ni prijel. Verjetno je prebolela eno virozo, ki se ji je pokazala samo skozi kožo. Whatever, samo da je boljš.

Zdej grem pa nazaj na piknik. Sem samo tamalo prišla domov zrihtat in spat dat, zdej bo pa sestra prevzela baby-phone.

Čao.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.7.2008 10:13:30   
Eca
Majči - super, samo da gre na bolje. Pa uživanje na pikniku tudi paše, a ne?user posted image

Mi smo pa včeraj imeli delovno soboto. Moj user posted image in moj ata sta delala na hiši, midve z mamo pa sva se ukvarjale z otroci. Potem smo si pekli na žaruuser posted image user posted image user posted image , pa še za danes je ostalouser posted image . Zdajle pa moj sestavlja vrtno huto, ki jo rabimo za drva (za kaminuser posted image ). Mark je šel včeraj z mojima na počitnice, tako da ga do septembra ne bo v vrtcuuser posted image . Potem pa bom imela septembra večji problem njega spravit  v vrtec kot Doriana.

Tak, zdaj pa grem lase sušit, dokler Dorian spi.

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.7.2008 10:24:40   
felicia
No me veseli d aje vse ok Majchi. Mi smo tudi včeraj imeli piknik. Mi je pa Uroš vstal danes zjutraj ob 6.00 zvečer je šel pa spat okoli pol enajstih pa sem mislila da bo spal malo dlje itak. Sem imela do malo prej še zaprte oči sem se počasi prebujala.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.7.2008 11:14:38   
Majchi
Jaz sem šla pa ob 1ih spat, ob 7.30 je bla Lana že pokonc za mleko, potem pa ni več zaspala nazaj. Do 8.30 smo se sicer še valjali po postelji, ampak spal nismo več.
Je blo kar lušno včerajuser posted image . Joooj, naslednji vikend gremo pa na morje! Kako se veselim!

Eca, kako ste pridni za hiškouser posted image ! Sem vam kar fouš. Jaz si tud nekega dne želim svojo hiško, okrog nje pa vsaj dva mulčka... A veš una reklama za Tuš? Ko lahko kao Marlesovo hišo zadaneš? Matr, znajo napalit človeka... Je pa res idilično prikazano. Lepa hiša, družina, obiski, piknik, kuža,... Ni da ni! Moje sanje.
Drugače so mi pa ful zanimive riko hiše.

Ne vem, kaj naj počnemo donsuser posted image . Kakšna ideja?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.7.2008 11:18:52   
felicia
no mi gremo na Bled upam na sprehod s prijatelji.

mi gremo pa na morje čez 14 dni jupiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.7.2008 14:57:08   
Eca
Majči - ja tista reklama od Tuša za hišo je tudi meni všeč. Samo naša hiša ni tako "lepa". No, enega mulčka boste še itak naročili...tako da si že korak bližje k sanjam. A zdaj pa niste v hiši? Pa kužka tudi imate, a ne?user posted image Zgleda sem spet vse pobrkala.
Glede naše hiše....jao, dokler ne grem v službo je bolj bogo. Saj veste malo dnarja, malo muzike. Imam to srečo, da je vsaj moževa plača ok in z njo čisto lepo preživimo mesec. Seveda vse načrtujem, pa še kako rezervo imam....ko pa pride moja plača user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa zapravljamo, ker ostane cela za hišouser posted image .
Kaj so pa to Riko hišeuser posted image Moram malo v iskalnik dat in pogledatuser posted image .

Mi tudi gremo naslednji vikend na morje...no v ponedeljek teden. Se ne bomo čez vikend "drmali" dol, ko je gužva. Pa Mark nima več plenic in potem se moramo ustavljat, če se spomni, da ga lulatuser posted image . V ponedeljek dopoldan še imam pedopsihiatra z Dorianom, pa avto na rednem servisu.....to bo še veselo. Zvečer pa namesto v posteljo v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Majči ti si rekla, da gresto s prikolico. A boste v Istri ali greste kam dlje?

Feliška - Škodauser posted image user posted image user posted image user posted image , kam pa vi? Tudi kamp ali kak nobel hotel?user posted image

Grem nazaj delat....Dorian ima popoldanski spanec, pa moram izkoristit.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.7.2008 15:04:13   
Eca
Majči- sem pogledala Riko hiše - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi tako imelauser posted image , samo naj mi jo kdo kupiuser posted image . Meni so te lesene zadeve zelo všeč, pa kamin umeščen....lepo ni kaj!

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.7.2008 21:25:17   
Putka
Hej! Smo se z dolenjske z vročino vrniliuser posted image . Katja je že včeraj ponoči zakuhala, že popoldne na bazenu ni bila taprava, ni hotla nič čofotat in plavat, se me je držala ko klop. Upam, da so zobki, ker ji trojki zgoraj ven lezeta, ona pa tele zobke strašno slabo prenašauser posted image . No, sva šli vsaj z Vesno popoldne sami na bazen, tudi to je nekaj. Sem se imela z njo prav fajn, brez ljubosumnice zraven.

Katja namreč sestrico preganja stran, pa kriči nanjo in jo tepe, če se k meni stisneuser posted image Aja, pa zelo jasno reče NE in BLJAK!, ko ji kaj ne sede.. Matr, od malega angelčka dojenčka, je tak hudiček karakterni postala...

Spanje je bilo v petek porazno, včeraj pa kljub vročini ok, samo 3 x se je zbudila, niti med vstavljanjem svečke ne.

Sem danes videla dodi in njeno družino! So bili na vsakoletnem pikniku Aninega sklada, pa še skopat se pridejo. Je bila taka gužva na vstopu, mi nič ni bilo jasno. Pa potem ene par familij z 7 otroki, pa 5... in mi kapne, da mora biti naša rekorderka tudi tam. In so se pri izhodu srečali. Vam povem, so otroci v živo še veliko lepši kot na slikah, pa očka in mamica zelo fejst zgledata, veliko manj utrujeno kot jazuser posted image . No, Vida je po velikosti pomoje kar povprečna majčica, medtem ko je Vilma velika, jao bomo imeli ekipo za odbojko in košarko na OI 2028!!

Lahko noč!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.7.2008 21:25:37   
Putka
Aja, Riko tudi meni, prosim!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.7.2008 8:00:41   
felicia
dobro jutro

na Bledu je bilo včeraj super, malo je pihljalo in ni bilo tako vroče ampak prava osvežitev. Grem še jaz gledat rikote!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.7.2008 8:04:37   
felicia
no riko mi ni všeč so mi pa takele hiške luštne 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:09:48 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.7.2008 8:42:45   
Eca
Tale hiša tudi ni slabauser posted image . Jaz bom imela okoli hiše tele bele kamenčke, ki so na spodnjem vrtičku.user posted image So pa dragiuser posted image user posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.7.2008 17:27:48   
Putka
Eca, če greš ob kako večjo reko, se lepe prodnate kamne zastonj nabere. Sicer ne vem, če je to dovoljneo, ampak ko šlivi!! Ravno tako se najde lepe bele gladke kamne, pa še vse skupaj bolj naravno zgleda. Teli beli me na britof spominjajo!

Spet sem dodi srečala! No, tokrat sva si pa cifri izmenjali, da se naslednjič za pijačo zmeniva, jaz povabim, velja?

Kje pa ste vse čveke?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.7.2008 17:52:45   
Majchi
Hoj!
Feliška, riko hiše so meni bolj od znotraj všeč, pa vse to z lesom,... Od zunaj pa mi ni nobena bogvekaj potegnila. Design mislim. Ta, ki si jo ti nalimala, je precej lepša.

Putka, ti pa imaš pestro tole s spanjemuser posted image . To je pa res kriza! Jaz se še zavedam ne, kok mi je lepo, ko se vsako noč tko lepo naspim. No, vsaj cenit znamuser posted image .

Eca, mi gremo na Rab v Lopar. To je že Kvarner. Gremo pa v kamp s prikolico. Feliška pa tud gre baje na isti konec in se mogoče celo srečamo.
Drugače pa, ja, mi smo v hiši. Oziroma v spodnjem štuku v domači hiši in imamo za hišo vrt, pa tudi psauser posted image . Tiste moje sanje so mišljene tako, da bom enkrat res v SVOJI hiški, torej čisto na svojem. Se pa drugač prov nič ne pritožujem, ker mi je zelo lepo. V tem stanovanju nama edino ena soba manjka. Lana namreč nima svoje sobe, pa zaenkrat še ni čist nobene panike. Če bi se ji pa še kakšen mladiček pridružil, bi bla pa že gužva v spalnici. Verjetno bomo takrat že vedeli, ali tukaj širiti ali se seliti...

Eca, kaj pa tvoj mož dela, da vam ni tako težko samo z eno plačo? Jaz ne vem, a sva midva tok razsipna, ampak si sploh ne predstavljam živet samo z eno plačouser posted image . Res sem razvajena in občudujem tiste, ki to znajo. No saj, če si prisiljen, se hitr naučiš, pa ni vrag, da se ne bi tud jazuser posted image .

Zdej grem pa likat! Se mi je tok nabraluser posted image . Pa boljš, da zdej začnem, ker proti koncu tedna bo treba spakirat, pospravit, še kaj nakupit, milijon stvari se še najde za naredit zadnji dan pred dopustom. Se mi že kar zdej tema dela.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.7.2008 18:25:06   
felicia
sam to vam sporočim da imam jutri razgovor tako da držte vse možne pestke!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.7.2008 18:52:06   
kjava
Felicia, jest jih že stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem nardila izpit zadnč, ja. Pa neki se je drl name, k ene BV stvari nisem znala in ker ne znam mutit in lapat sem mu pač rekla, da tega nisem pogledala. Uf, tip je čist ven padu. je zjal, kako študiram, pa mi ni vsekalo, da bi rekla, da s pomočjo dveh malih otrok.
Ma itak se na otroke nikol ne zgovarjam, saj sem jih sama hotla imet, ampak se mi butasto zdi, ker nas je pet hodilo na njegova predavanja in ena od njih sem bla jest. S trebuhom. Tega pa ni vidu, butl.

Majchi, za na dopust je pa ja fajn pakirat!

Mi bomo šli pa v toplice.user posted image  Sem se danes odločila, ker je bil brat z ženo prejšnji teden tam in majo zdele ful ugodno, pa še gužve ni, k so vsi na morju. Ma pa še tole vreme. Da maš takole na morju user posted image

A verjamete, da sploh še nisem bla v toplicah user posted image Na morju pa trikrat, če štejem še šolo v naravi zraven user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.7.2008 21:08:20   
dodi
Dan!

Po dolgem času se vam spet malo oglašam..ja,saj vem,da nisem zgledna članica te majske druščine...user posted image

Mi - naš del familije je vredu...smo zdravi in navihani....

Dva dni zapored sva se srečali s Putko...včeraj v Dolenjskih...danes pa v Lj...na hodniku,ko smo šli pogledat,kako je z mamo...upam,da bo najino naslednje srečanje boljše...

< Sporočilo je popravil dodi -- 21.7.2008 21:09:36 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.7.2008 22:26:25   
lex
evo vam napišem spis pa mi vrže vse doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spimo tako kot Putka torej nič, drugače uživamo, hišica raste,.... se vam še kaj javim grem pod tuš in spat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.7.2008 8:03:14   
Eca
Hej!

Putka - tole s kamenčki sem tudi jaz že razmišljala, saj imamo tega tudi na Pohorju, pa ob Dravi....ne vem no...meni so res tisti čisto beli všeč (user posted image sem perfekcionist). Do septembra moram nekaj nabavit, ker mi ob hiši, kjer ni tlakovcev hodijo kakat vse lokalne mačke.user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem otrok spust v tisti del.

Majči -  tisto s hišo svojo sem razumelauser posted image , samo nisem vedela, da ste v kombinaciji s starši. No, pri nas tudi ni otroške sobe, pa imam že 2user posted image . Pa tudi ko se bomo preselili, je še nekaj časa ne bo. V spodnji etaži, kamor se bomo najprej selili so samo dnevni prostori. Eno sobo bomo pa imeli za začasno spalnico za vse 4. Bomo pa zato na svojem. PA nobenih nepričakovanih obiskov tašče in ostalihuser posted image . Pa kontrole kaj imamo v hladilniku....pa še kaj bi lahko napisala.
Moj ima državno službo, končan faks, dela v računalništvu, "piše" magisterij že 2 leti. Pa najemnina za stanovanje mi kapne vsak mesecuser posted image , pa s temi financami čisto lepo vozimo.
Sem včeraj brala na forumu gradnje, ko ena sprašuje s koliko denarja družine zidajouser posted image Jao......pa vsa odrekanja. Saj nekim stvarem se lahko odrečem, samo ne za 10,15, 20 letuser posted image Tako skromna pa spet nisem.

Grem prošnje pisatuser posted image , upam na kak razgovor. PRejšnji teden sem od ene firme kar po mailu dobila, da sem preveč dobra - preveč izobražena za njihovo delovno mesto in bi me obdržali v evidenci, če bi kaj takega kot sem jaz iskaliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila besna. Drugič bom napisal da sem totalna lolikauser posted image , pa da imam avto. Mogoče bo dovolj?

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.