|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.7.2008 23:02:40   
felicia
Majchi- po moje je res kakšna sprememba. Mislim pa da ni nujno da alergija srbi user posted image . No upam in mislim da ni alergija. Opazuj jo par dni pa boš videla če bo še kakšna sprememba. Good luck

zdej grem, pa spat

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
15.7.2008 12:27:18   
kjava
Majchi, ni rečeno, da alergija srbi. Naša ima take pikice od vročine. Ima jih bolj po vratu, ramenih in po zgornjem delu telesa. Samo čudno, da bi se Lani pojavilo to zdaj, ko se je vreme glih malo shladilo. Mogoče si jo pa glih zarad tega preveč oblekla, pa ji je blo vroče?
Al pa dojenčki, mogoče tudi taki mali otroci, imajo včasih pikice, ker majo kakšno virozo. Brez vročine, brez vsega, samo pikice.
Ne vem, upam, da ni nič hujšega user posted image

Joj, punce, sem vas pozabila pohvalit, kok ste fejst na slikah iz Arboretumauser posted image .  Zdej ga je pa baje precej razdejalo, ne? user posted image Groza, kakšno so naredila tale neurja user posted image user posted image

Grem se še mal učit, da jutr popravim tist faljeni izpit od prejšnjega tedna.

Andrej mi je nekaj zbolel, bruha in driska že od včerajuser posted image , upam da ne faše še kdo.

Aja, Putka, saj se lahko pridete enkrat peljat z našo kobilo. Lahko vozi, tud če je breja user posted image . Kakšno nedeljo, ker druge dneve moj nima časa za take stvari.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.7.2008 13:15:24   
lex
Punce hvala za vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image  se vam opravičujem, ker sem v nedeljo že pila tu gor. Sem pa imela post za vas že napisan pa mi je računalnik zablokiral in sem ga iz čiste jeze ugasnila.

Ja midve sva v nedeljo prišle domov in sedaj se že veselo cartamo. Alina jo je ful lepo sprejela. Ko jo dojim jo hodi kar božat. Sicer še nima tistega pravega filinga kaj je nežno, ampak je kar OK. Pa zadnjič ji je kar dudo prinesla. Sta pa z Aleksom postala v teh par dneh prava zaveznika in sta še kar živa ko sta skupaj. Alina je začela povsod lezit gor in je ko en alpinist. naenkrat je na mizi in stojiuser posted image user posted image user posted image . Zleze pa prek Aleksovega trip trapa, tako da sva ji morala tudi nje varovalo vrečt dol, ker je tulila ko ni mogla sama na svoj stol. Ja mi imamo trenutno resnično pestro. Ko naložim slikice iz fotoaparata vam pokažem še Vito.

LP Lex

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 628
15.7.2008 19:52:35   
iwa
Iskrene čestitke lex! Mal pozno a zato nič manj iskreno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.7.2008 21:19:57   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: lex
ker sem v nedeljo že pila tu gor.

Na zdravje! user posted image
lex, super, da ste ok. Komaj čakam fotke.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.7.2008 7:00:13   
dodi
Lex-čestitke še od nas dvanajstih...res malo pozno a vendar iz vsega srca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.7.2008 7:36:36   
felicia
dobro jutro

no evo moje poročilo od alergologa: zaenkrat ni alergičen na nič hvalabogu tako da bom začela uvajat mu KM. Bil je tudi cepljen to zadnje cepljenja sva namreč preskočila za en mesec. Drugač je pa ta zdravnica v Dravljah tako super ženska in tudi sestra pa full prijazni ambulanta polna igrač, zunaj igrala, ma super res! Sicer sva tam bila dve uri ampak se je res hotela prepričat da je vse ok tudi po cepljenju ga je še enkrat pogledala. Zdaj pa novim izzivom naproti heheheh

Kaj pa ve kej počnete?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.7.2008 7:46:41   
Putka
Jutro Feliška! Beremo RRuser posted image

Majchi, ne prehitro panike delat. Je bila vesna en dan po vrtcu cela v koprivnici, pa se je do večera samo slabšalo, po hrbtu, trebuhu, nogah... Lahko se je v vrtcu kje valjala, pa je čez noč pol Claritina pomagalo, je bilo vse ok. Ta vikend jo je zgleda nekaj v uho pičilo, je bil nabrekel in prav grd, pa je spet naslednji dan minilo.

Alergija? Kje pa! Lahko je tudi 6-ta bolezen, pa mogoče sploh ni bila vroča, ali pa kakšno urco ponoči, pa nisi opazila.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.7.2008 8:27:24   
Eca
Hej!

Evo mene spet....
Putka - a ni 6.otroška bolezen samo do 1.leta starosti, potem pa je otrok ne more več dobiti? Tako so meni razložili pri p. Naš Mark tega ni imel in je tudi ne more več dobiti. Lahko pa je 5.otroška bolezen....ki pa menda ni podobna 6.otroški bolezni. Simptomiuser posted image Skratka večji otroci (po 1.letu) lahko dobijo 5. otroško bolezen.

Pri nas nič drastično novega....delamo malo na hiši, z mislimi že pakiramo za  morje. Jaz še vedno iščem službo. Upam, da se kaj posreči še pred dopustom.

Dorian je pravi lump - milo rečeno. Vsepovsod ga je polno....teka, neroden je, pleza kot od Lex Alina - ekstremna plezalka.....ni da ni. Iz balkona mi dol meče vse kar mu pride pod roke. Trese se, ko vidi steklenico od Sangirje, kozarca pa sploh ne sme biti v bližini, ker bi po moje spil vse kar je v njem (Sangrije seveda), voda ne pali preveč.
Zelo rad gleda knjigice, sploh če jaz zraven komentiram ali prepevam .....Pliškoti so zakon. Avti, tovornjaki in letala pa že tak po defoltu....vsi delajo brrrr (včeraj je tudi želva delala brrrrruser posted image ). Ko vidi psa začne lajat vau vau, pri mački pravi mau, račka dela ga ga, vendar ne ko gledamo račke. Zanimajo ga tudi ptiči - golobi, ker teh je itak polno in pridejo blizu.
Ima 7 zobkov in se zelo sliniuser posted image user posted image user posted image , čakamo na 8.zobek spodnjo 2.
Do Marka ravno ni nežen. Če ima kakšno zanimivo igračko se kar scufa za njo....pa deluje mi da je bolj močen kot Mark (po konstituciji in kilaži zagotovo). Če sliši glasbo  plešeuser posted image , je res ful zanimiv in po eni strani mi kar paše, da sem lahko te trenutke z njim. Ljubosumen je kot "pes". Smo se en dan peljali z mestnim vlakecom po MB in je en fantek pobožal Marka po glavi. Dorian je gledal, kot stekli pes, sem čakala da bo planil na fantka (5 let). Kasneje je pobožal še njega, pa je bilo ok. Mark sploh ni trznil (nima nekega ljubosumja na te stvari). Nežnosti ne pozna oz. ko on poboža te tudi zaboli. Je zelo navihan. Najraje te prime za roko in te vodi po stanovanju in kaže s prstom, ali pa zunaj po trgovini ali parku....
En dan ga je MArk potisnil, ko se ga je dotaknil, da bi prišel mimo in si je Dorian presekal zunanje del nad ustnico in notranji del  - nad dlesnimi. Mark je dobil eno po riti in se je drl bolj kot Dorian.
Dorian zelo rad ordinira po kopalnici....nastavi pralni in sušilni stroja, prešlata wc in kahlo, potegne rolo papirja, pregleda vse praške (orginal zapakirane, do ostalih nima dosega), omarico imam zaščiteno pred odpiranjem, enako tudi omarico za čevljeuser posted image , tam so šele zakladi zanjuser posted image .

Evo, tak imamo pri nas. Bitke so se začele.
Tak, zdaj pa na delo.....potem pa v mesto....

Včeraj sem bila v H&M in sem dobila za Marka dvojne hlače do kolen: ene za 2 eura in ene za 5 euruser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vzela večje številke - za drugo leto. Naš MArk je tak suhec, da mu hlače iz H&M vse dol padejo dobesedno.

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.7.2008 7:39:51   
Eca
Halo!!!! Kje ste punce?

Evo ena user posted image , da se zbudite in kaj napišete!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.7.2008 7:42:39   
Majchi
Na hitrco vam povem, pol pa letim v službo. Lana je cela v pikah. Se mi zdi, da je kljub Claritenu vsak dan slabša. Včeraj zvečer ga je dobila drugič. A je normalno, da še nič ne prime? Te drobne pikice se spreminjajo kar v ene mozoljčke, danes ima celo po obrazu, ampak k sreči čisto malo.
Od danes naprej bomo zapisali na papir vsak košček hrane, ki ga poje. Ta teden še nisem uporabila nobenih mil ali mlekov za telo (drugače ima Mustelo+od Hippa mleko za telo, oboje praktično od začetka). Popoldne bom poklicala P, če je normalno, da še ni nobenih izboljšav oz. se stanje slabša. K sreči je srbi še vedno nič.

Putka, jaz tud upam, da je kakšna 6. bolezen, al pa tud če je 5. zarad mene. Sam da ne bi bla alergija! Kako pa so zgledali izpuščaji pri tistih malčkih, ki so preboleli 6. bolezen? Vem, da jih je bilo kar nekaj med majčki.

Drugače sem pa na polno zaposlena v službi. Včeraj sem imela ene Francoze cel dan, potem sem prišla za 1 uro domov, potem pa še na večerjo. In kam smo šle? V River house. Se spomnite zadnjič, ko smo ble tam na cocktailu na predlog Petrinje? Ja, spet je blo ful lepo, hrana odlična, edino cocktaila pač nisem pilauser posted image .

Šibam na šiht. Ponavadi sem takle čas že tam. Čao!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.7.2008 7:43:57   
Majchi
Eca, tale coffee pa še moram spit preden gremuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.7.2008 7:47:20   
Eca
Majči - jaz imam dve fotki od Doriana in njegove 6.bolezni. Ne vem če bo fotka sicer dosti pomagala. Po glavi so bolj madeži, po telesu (to nimam slike) pa so bile pike. Takšne kot opisuješ ti, z "mozoljčkom" pa neuser posted image . Verjetno je kaj drugega. Boš morala do p. se pokazat z Lano.
Tokom dneva pa dam gor še fotke (moram jih poiskat).
Upam, da se čimprej pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.7.2008 7:52:25   
Eca
Se že nalagajo fotke....

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.7.2008 8:02:21   
Eca
Evo fotke....

imam samo glavo slikano - to so bolj madežiuser posted image

user posted image

user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.7.2008 8:04:06   
Eca
Eh, se bolj slabo vidiuser posted image ! Verjetno ni od koristiuser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.7.2008 9:58:40   
BAMBINA_
Majchi pri nas so tudi te pikice pri 6. bolezni bile pač rdeči flekci, ne pa bunkice, kot mozoljčki. Takšne pikice so značilne za tiste, ki se spustijo, če je otročku vroče. Zanimivo, da se našemu ob tisti hudi vročini zadnjič tudi ni nič spušalo, pred parimi dnevi pa po hrbtu ful, čeprav je bilo hladneje. Jaz sem ga čimveč kopala, pa brez majčke pustila, pa se je hitro popravilo. Samo, sem mu je pa pred časom na stegnu neka velika rdečina naredila in pikice (ob robu pleničke) in nikakor ne spravim user posted image Kar naprej ga previjam, poskusila sem z raznimi žavbami Bepantenom, Riboderminom, tudi s Canestenom sem poskusila, z Bebivalom, Praško pasto.... Pa se malo izboljša, čez čas pa spet isto. Ma, če do ponedeljka ne bo izboljšanja, grem do P.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.7.2008 9:59:36   
BAMBINA_
Aja, Eca hvala za kofe user posted image Zdaj grem pa eno rundo dat prat, pa likat user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.7.2008 10:39:17   
Eca
Bambina - a si probala z user posted image zdaj mi je pa ime padlo ven iz glave. No tak tester smo mi dobili v porodnišnici...je ta krema tudi za opekline in pike in plenične izpuščaje...neka nova krema user posted image user posted image user posted image kak sem lahko pozabla. Kremo sem že proč vrgla, ker je rok trajanja potekel, če ne bi šla pogledat. Dobi so jo v lekarni, samo ne vsakiuser posted image . Čaki, bom šla k novorojenčicam iz Mb vprašatuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.7.2008 11:47:25   
felicia
ojla

sam na hitro. Uroš ima skoraj non stop neke pikice po hrbtu od vročine tudi če ni tako vroče jih dobi ker zašvica hod teka okoli. Mi smo v porodnišnici dobili neko kremico, ki se zelo težko razmaže je pa mislim da sucoderm al neki podobnega.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.7.2008 12:39:09   
juniorka
Eca, hvala za kavo! Krema je pa Sudocrem- poanta je v cinku, ki je mislim da tudi v praški pasti...Jaz jo uporabljam zvečer za ritko ( Nelovouser posted image ), ko mi zmanjka Bebivala.
Majchi- isto kar ti opisuješ, ima en fant Remi v vrtcu. So bili pri zdravniku, pa so jim razložili, da je virus in je lahko šel nazaj v vrtecuser posted image  Je pa cel v pikicah, tudi po obrazu, pikica pri pikici, star je pa 13 mesecev! No, ne vem, kakšno je stanje zdaj, ker 2 dni ni vrtca, ker imajo štrajk, bom jutri vidla, če so že zginle! Jaz pa samo čakam, kdaj se bo Nelu kaj spustilouser posted image !
Lep pozdrav, grem kuhat!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.7.2008 16:16:34   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Majchi- isto kar ti opisuješ, ima en fant Remi v vrtcu. So bili pri zdravniku, pa so jim razložili, da je virus in je lahko šel nazaj v vrtecuser posted image  Je pa cel v pikicah, tudi po obrazu, pikica pri pikici, star je pa 13 mesecev! No, ne vem, kakšno je stanje zdaj, ker 2 dni ni vrtca, ker imajo štrajk, bom jutri vidla, če so že zginle! Jaz pa samo čakam, kdaj se bo Nelu kaj spustilouser posted image !
Lep pozdrav, grem kuhat!

Juniorka
, verjetno je take vrste virus, kjer je otrok kužen za druge, preden se pojavijo izpuščaji, pol pa ne več, zato pa je lahko v vrtcu. Če je koga okužil, ga je pač že prej...
Drugač je 6. bolezen možna do 3. leta starosti, samo ne vem, če je brez vročine lahko, ker je za to značilna precej visoka. Erika je mela tri dni čez 39 vročine, ko je mela 6.
5. bolezen je pa brez vročine, samo rdeči fleki se pojavijo, najprej na obrazu, pa pol na rokah, nogah in ritki. To vem, ker jo je mel Andrej pred kratkim. Pa tud ni več kužen, ko so enkrat fleki, ampak prej, ko se še nič ne vidi.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.7.2008 16:26:31   
kjava
Joooj, feliška, preber to štorijo!user posted image user posted image
Sem mela včeraj izpit v Mestnem Logu, pa mi vžge, ko sem bla že z avtom na križišču(tam, ko zapelješ s faksa ven na glavno cesto), da si ti tam doma.
Sem rekla, mogoče bi pa šli s feliško zdele na kavo. Gledam, če mam tvojo cifro, pa je nisem mela. Sem pa vidla zunaj na dvorišču voziček-aha, saj je zunaj, grem kar tjauser posted image .
Hitro zavijem in parkiram kar pred vet. postajo in nateram tja na vaše dvorišče. Ena gospa je trebila solato al kaj, voziček je bil pa prazen. Jest pozdravim in vprašam, če je Sandra doma. Gospa me samo čukasto gleda: pr nas pa nimamo nobene Sandre user posted image
No, pol sem ji komaj dopovedala, koga iščem in mi je povedala, kje je vaša hiša, ker jaz sem si pač mislila, da je ta takoj čez cesto vaša, pa še en punto je stal zunaj (a nimaš ti puntota?), pa otroški voziček...
Sem pa res en umetnik, ane?

No, pol nisem šla do tebe, ker sem se že dost blamirala za tist dan, pa nisem hotla še enkrat falit hiše user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.7.2008 17:11:37   
Eca
Hvala punce....ja, tista krema je Sudocrem. Fajn stvar, pri nas je vedno pomagala. Samo moraš mazat par dni z njo ne 1x ali 2xuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.7.2008 17:23:40   
Putka
Se bolj malo javljam, ker obupno slabo spim. katji zgleda lezejo ven trojke, obe zgoraj, pa še luna je blizu, ker ponoči nič ne spimo. Se zadnje dva dni zbuja na urco, urco in pol. Sem koma!!!

Še dobro, da smo šle zadnjič na tak prečudovit dan v Arboretum, a ste videle, kakšno škodo so imeliuser posted image , vsa tista lepa stara drevesa... Baje je bil kar tornado na tistem koncu. Tejč je na morju, da se ne jav? Upam, da niso imeli škode..

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.