Majchi
|
Evo, se vam na hitro javljam. Sem v totalni norišnici. Komi čakam, da v soboto odrinemo na morje, po drugi strani imam pa v službi tok dela, da si dopusta sploh ne bi mogla privoščit. Ampak, a ni tko vedno? Dons sem bla pri zdravnici z Lano zaradi njenih joškic in smo dobili napotnico za na pediatrično pri endokrinologu. Je rekla, da naj nas ne skrbi, ampak, da to ponavadi opazujejo. Bom vidla, kaj bojo tam rekli. Bi pa definitivno do 1 leta morale uplahnet, pa niso . Torej tiste, ki ste tud rekle, da imajo vaši malčki isto, se mogoče pejte pokazat. Spotoma mi je še potrdila list za v vrtec. Pa še glede izpuščajev sva razčistile. Valjda je una nadomestna dohtarca vse narobe ocenila. K sreči je pa tale naša res super. Takoj je rekla, da to ni bla alergija, ampak neka viroza, ki se pojavi zaradi mivke, npr. na Rabu al pa kaj podobnega . In potem sem ji rekla, da gremo čez 2 dni točno tja na morje in točno na mivko . No, ampak ko sem ji povedala, da je imela izpuščaje povsod, je rekla, da gre potem verjetno za kakšen drug virus. Ampak, za informacijo, da veste, ko imamo zdaj vse svoje otroke po peskovnikih, itd. Izpuščaji (lahko mehurčki) po dlaneh, stopalih in včasih tudi v ustih so lahko povezani z mivko. Končno sem nekaj pametnega zvedla. Je res super tale naša. Lex, super fotke! Lušne punce... Itak!! Feliška, sem včeri klicala v kamp v Loparju in je baje poln. Pišuka, me prov skrbi, kam bomo našo prikolo postavli . No, nazaj domov že ne grem... Kjava, na morje pa le pejte. To je takooooo lepo... Ti pa verjamem, da nimaš nobenga filinga, ker nimaš nobenih spominov. Podobno imam jaz z zimsko smučarijo. Ful bi se rada navadla, da bi pozimi hodili za 1 teden smučat, da se že enkrat naučim tko kot je treba. Pa me moj ne uboga... Grem spat. Moj že spi, jaz sem pa še nakaj za službo delala. Jutri pa pakiranje, ponoči pa gas.... Aja, še to: sem dobila SMS od Tejč iz morja, pa pravi, da sta njene punce obe plavalno kožico dobile . Uživajo v glavnem. Nočko!
|