|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
22.7.2008 10:16:55   
BAMBINA_
feliška drži se. Stiskam pesti zate user posted image user posted image
Uf, jaz pa še uživam zadnji teden, potem pa veselo na delo user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.7.2008 19:39:30   
Putka
Feliška, kako je bilo?

Kjava, ti si faca! Jaz bi tistemu profesorju kar naglas tole glede predavanj povedalauser posted image . Pa kaj se ti zdi morje tako daleč, slabo urco stranuser posted image Spokaj desca, pa se z bagrom zapeljiteuser posted image Hecam te! Imaš pa prav glede vremena in toplic.

Mi gremo že čez dobrih 10 dni na morje! Meni pa tako paše vsake tolko tisti morski zrak, vonj po soli in borovcih, pa škržati ponoči. Sem od malega navajena, pa pogrešam, če ne bi šla vsaj 1 x letno..

Jaz sem pa danes mentorco za magisterij srečala, je bila ful vesela, ker imamo 7 pozitivnih mišk! Prav res je bila ful zadovoljna, da je že dalj časa hotela s te teme lotit, zdaj sem bila pa jaz pridna in se je obrestovalo! Pa 7 + je ful veliko, že 1-2 bi bil super uspeh! Je rekla, naj kar začnem nalogo pisatuser posted image Kdaj že? Še dobro, da je kmalu dopustuser posted image

Grem, sem spet pri starših na večerji, pa sestra je tukaj z bivšim/zdajšnjimuser posted image

Vesna pa pravi, da njenega bivšega pogrešauser posted image Tako je to. Kako boš 5 letnici razložil da išče ta pravega zase? Uf, kaj nas še čaka, ko bodo naši s tem začeli....

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.7.2008 20:35:01   
Eca
Feliška - a smo dovolj dobro držali pestiuser posted image ? Napiši nam radovednicam kako je bilo.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.7.2008 20:54:07   
felicia
oj

evo sem bila na razgovoru pa sloh ne vem kakšen občutek imam al bo ali ne nimam pojma tako mešani občutki so. So pa rekčli, da mi še sporočijo do konec tedna oz. najpozneje v ponedeljek, tako da bom morala še malo počakati.

Pa hvala za vse pestke ki ste držale!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.7.2008 23:37:39   
petrinja
evoooooooooooooo meeeeeeeee naaaaaazaaaaaaaajuser posted image .

uf, letos je pa bilo čofotanja, pa sončnih žarkov, pa slastnih sladoledovuser posted image .

Matevž je super fino, ven so pokukale še 4ke (ali 5keuser posted image ) spodaj, medtem ko se zgoraj še štimajo. grize vse kar pride-srčno upam da tega ne bo poskušal v vrtcu, ker če ne bom vsak teden tam na sestankuuser posted image .  hodi že ko mali mojster-sicer teče še ne kot Maša, lepo posoja stvari, ti prinese kar ga prosiš ( časopis iz nabiralnika, daljinec- ma ne ne -se hecamuser posted image , res pa nosi marsikaj), blazno mu je začelo biti nerodno, razume vsak dan več stvari. ma res napredujejo sedaj tile naši malčki.

BRAVO LEX ZA PUPO VITOuser posted image user posted image user posted image user posted image . ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Feliška super da si že takole začela s službami, jaz pa se tudi že nekaj spravljam...

napišem še kaj več jutri, grem sedajle malo v svet sanj-jap, končno se je tudi moj mali luštni otrok usmilil mamice, in je začel spati celo nočuser posted image . sicer smo zjutraj že ob 7h auf, but it's fine with meuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.7.2008 8:08:41   
felicia
dobro jutro
petrinja- super da ste uživali! Sej bodo tudi kakšne slikce a ne?user posted image

putka- kako je pa zdaj s Katjo? Zobki so že zunaj ali še ne?

Majchi- kako pa Lana?Izpuščaji se manjšajo?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.7.2008 8:39:47   
Eca
Kjava - eno vprašanje....sem brala mere tvojega 4letnika (saj je Andrej ne?user posted image ). A ti si ga izmerila ali je to ocena na oko glede višine? Jaz sem mojega 3letnika izmerila (3 leta je bil 14 dni nazaj) pa ima 99cm in 14,5kg, nogo 26. Pa se mi zdi, da je majhenuser posted image za svoja leta in ultra lahek (to slednje občutim pri nakupu hlač, ker mu je vse ultra preveliko).

Naš Dorian mere (od danes zjutraj), pri starosti 14,5 meseca: 81cm in 11,8kg, noga 21, zobje: 8. Tak malo za primerjavouser posted image .

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 23.7.2008 8:42:24 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.7.2008 10:58:51   
BAMBINA_
Dobro jutro!!
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.7.2008 12:10:24   
lex
da vam naredim lušteuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.7.2008 12:40:36   
felicia
ooooooooooo kok je luštna ma kok sta obe luštniuser posted image

ja ja ti kar deli lušte bomo takoj za tabo zdej še me na vrsti hehehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.7.2008 13:34:31   
Eca
Bambina - hvala za kavo, zdaj po kosilu je prav pasala user posted image .

Lex - ta srednja je pa vedno bolj tebi podobna. Tamala pa luštna....kot pravi Feliška obe sta zelo lepi.....ni kaj boste morali še enega naročituser posted image .

Torej katera je zdaj naslednja? Feliškauser posted image ?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.7.2008 14:29:32   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Kjava - eno vprašanje....sem brala mere tvojega 4letnika (saj je Andrej ne?user posted image ). A ti si ga izmerila ali je to ocena na oko glede višine? Jaz sem mojega 3letnika izmerila (3 leta je bil 14 dni nazaj) pa ima 99cm in 14,5kg, nogo 26. Pa se mi zdi, da je majhenuser posted image za svoja leta in ultra lahek (to slednje občutim pri nakupu hlač, ker mu je vse ultra preveliko).

Naš Dorian mere (od danes zjutraj), pri starosti 14,5 meseca: 81cm in 11,8kg, noga 21, zobje: 8. Tak malo za primerjavouser posted image .

Lp, Eca

Ja, Eca. Naš Andrej je ful droben. Pri treh letih so mu na sistematskem namerili 92 cm, zato sem tam napisala cca. 95, ker glede na hlače več ni zrasel. Vagali so ga pa glih prejšnji teden, ko sva bla pri P, ker je neki bruhal in driskal in je očitno še kake pol kile zgubil, ker mu spet vse hlače dol lezejo.
Glede na to Mark pol ni tako majhen. Men celo folk pravi, da se jim tud Andrej ne zdi, ampak on vedno nosi oblačila za najmanj eno leto mlajše. Ne boš verjela, nekatere kratke majčke in kratke hlače ima še vedno 80 in 86.

Tud Erika je majhna, nima še 9 kg, meri pa ene 75 cm.

Amapk Dorian je pa res kar konkreten v primerjavi z Markom.user posted image

mah, jest se ne sekiram za to, zakaj bi se. Prišparam na cunjah user posted image  Samo mal čudno mi je, ker sva midva z možem oba čist normalne postave. No ja, pa saj potegnejo gene tud od drugih, ne samo od staršev.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.7.2008 14:45:33   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kjava, ti si faca! Jaz bi tistemu profesorju kar naglas tole glede predavanj povedalauser posted image . Pa kaj se ti zdi morje tako daleč, slabo urco stranuser posted image

Ej, sej bi mu jest tud povedala, pa kaj ko mi vedno prepozno kapne user posted image

A zarad morja misliš, ker sem sam trikrat bla? Mah, veš, men je za morje tok kot za lanski sneg, pa tud izkušenj s temi najemanji apartmajev nimam. Kje, pa kdo, pa kolk sploh to stane, ker mene lahko vsak našpona s temi cenami, ker nimam pojma, kolk na katerm koncu  to košta. Sej so najbrž različne cene po različnih krajih user posted image  Prikolica mi je user posted image , čeprav je en kolega že večkrat rekel, da lahko gremo v njihovo v Valkanelo, kjerkoli že to je.

Najbrž je krivo, ker kot otrok nisem doživljala tega filinga na morju, kot ga ve opisujete. Da pa ne znam plavat, pa itak veste...

Sej vem, zarad otrok bo treba it. Najbrž se bomo zapeljali za kakšen dan, pa bo kar dost, ker smo nazadnje, ko smo bli, komaj prepričali Andreja, da je tam spal. On je hotel zvečer vedno domov user posted image

Lex, aaaaaaaaaaaaaa, nehi s takimi slikcami, ker sem že tko čist preč, ko kle okrog mene vse neki rojevajo. Jest bi tuuuuud!user posted image
Drugač pa luštni obe user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.7.2008 14:50:16   
kjava
Eca, si tole vidla:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2980198

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.7.2008 15:15:36   
Eca
Kjava - ja sem gledala in se čudilauser posted image . Samo pri tebi sem pa res mislila, da si se zmotila. Pač je Andrej manjšiuser posted image , pa še prehitro te bo prerasteluser posted image .

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 23.7.2008 15:16:00 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.7.2008 15:21:06   
Eca
Kjava - ja tale primerjava pri nas Mark - Dorian....vsak dan se bolj čudimuser posted image . Mark je imel Dorianove dimenzije pri 18 mesecih. Da o ostalih stvareh niti ne govorim. Vsak reče ko vidi Doriana, da je hrust. Mark pa je pajek. Res sta posrečena tudi karakterno. Drugače pa sem jaz po velikosti med manjšimi, moj pa je kar "visok" z veliko nogouser posted image user posted image user posted image , eni pač živijo na veliki nogiuser posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.7.2008 19:48:42   
juniorka
Malo vas berem pred kopanjem malega lumpa! Smo že malo boljši v vrtcu- ga pustim in grem ven, da ne poslušam joka tam v dnevni sobi! Pa ga grem iskat čez 3 ure in že 2 dni ni objokan, ko pridemuser posted image .
Mi smo dobili še 5 in 6 zobek- je trajalo 2 meseca, da sta predrla dlesen, pa zgleda bo še kakšen, ker je pest non stop v ustih!
Riko hiše so meni za kakšno novoletno zabavo ( video last christmas)- kamin pa sneg... to sanjam že ene 10 let, pa bo še ene tolk verjetno trajalo, preden si bom privoščlauser posted image !
Reklama za Tuš pa ne vem, kako zgleda user posted image !
Eca, meni se tudi ne zdi Mark majhen, pač ima tako konstrukcijo! Glede kamenčkov- koliko časa pa misliš, da bodo čisto beli?user posted image  
No, lp zaenkrat

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.7.2008 21:53:10   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Lex - ta srednja je pa vedno bolj tebi podobna. Tamala pa luštna....kot pravi Feliška obe sta zelo lepi.....ni kaj boste morali še enega naročituser posted image .

Torej katera je zdaj naslednja? Feliškauser posted image ?

Lp, Eca

No zaenrat bom še počakala. Se ne bi spodobilo, da lih najdem službo pol pa čez 9 mesecev na porodniško a ne?user posted image  Sicer pa ne misliva kaj preveč dolgo čakat.user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.7.2008 8:28:51   
Eca
Feliška - si že dobila odgovor za službo?user posted image Ti že lahko čestitam?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.7.2008 21:43:12   
felicia
Naj bi dobila odgovor jutri tako da še vedno čakam.

Novica današnja je pa ta da je Urošu pogledala spodnja leva štirica ven! Tako zdaj ima 9 zobkov!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.7.2008 22:58:18   
Majchi
Evo, se vam na hitro javljam. Sem v totalni norišnici. Komi čakam, da v soboto odrinemo na morje, po drugi strani imam pa v službi tok dela, da si dopusta sploh ne bi mogla privoščit. Ampak, a ni tko vedno?

Dons sem bla pri zdravnici z Lano zaradi njenih joškic in smo dobili napotnico za na pediatrično pri endokrinologu. Je rekla, da naj nas ne skrbi, ampak, da to ponavadi opazujejo. Bom vidla, kaj bojo tam rekli. Bi pa definitivno do 1 leta morale uplahnet, pa nisouser posted image . Torej tiste, ki ste tud rekle, da imajo vaši malčki isto, se mogoče pejte pokazat.

Spotoma mi je še potrdila list za v vrtec. Pa še glede izpuščajev sva razčistile. Valjda je una nadomestna dohtarca vse narobe ocenila. K sreči je pa tale naša res super. Takoj je rekla, da to ni bla alergija, ampak neka viroza, ki se pojavi zaradi mivke, npr. na Rabu al pa kaj podobnegauser posted image . In potem sem ji rekla, da gremo čez 2 dni točno tja na morje in točno na mivkouser posted image . No, ampak ko sem ji povedala, da je imela izpuščaje povsod, je rekla, da gre potem verjetno za kakšen drug virus.
Ampak, za informacijo, da veste, ko imamo zdaj vse svoje otroke po peskovnikih, itd. Izpuščaji (lahko mehurčki) po dlaneh, stopalih in včasih tudi v ustih so lahko povezani z mivko.
Končno sem nekaj pametnega zvedla. Je res super tale naša.

Lex, super fotke! Lušne punce... Itak!!

Feliška, sem včeri klicala v kamp v Loparju in je baje poln. Pišuka, me prov skrbi, kam bomo našo prikolo postavliuser posted image . No, nazaj domov že ne grem...

Kjava, na morje pa le pejte. To je takooooo lepo... Ti pa verjamem, da nimaš nobenga filinga, ker nimaš nobenih spominov. Podobno imam jaz z zimsko smučarijo. Ful bi se rada navadla, da bi pozimi hodili za 1 teden smučat, da se že enkrat naučim tko kot je treba. Pa me moj ne uboga...

Grem spat. Moj že spi, jaz sem pa še nakaj za službo delala. Jutri pa pakiranje, ponoči pa gas....user posted image

Aja, še to: sem dobila SMS od Tejč iz morja, pa pravi, da sta njene punce obe plavalno kožico dobileuser posted image . Uživajo v glavnem.

Nočko!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.7.2008 9:47:31   
BAMBINA_
Feiška danes ga bomo pa pili, ane user posted image Pa bravo za nov zobek.
lex kakšno fletno bitjece je vaša Vita user posted image Alina pa takšna navihana punčka deluje na tisti fotki. Luštkana je. Duda je pa še vedno zakon, ane? Pri našem lumpu tudi.
Majchi mi delaš skomine z morjem - mi ga letos ne bomo videli user posted image nas še toliko stvari čaka za zrihtat letos. Ah pa drugo leto. Upam, da dobro opravite pri endokrinologu. A ti je zdravnica rekla, kaj bi pa lahko to pomenilo?
Kjava a boste šli zdaj v nedeljo v tisti Nötsch alikakosežereče?
Eca boste kaj na našem koncu?
A petrazg je že prišla z morja?

Jaz se še malo izživljam tu na netu, ker potem ne bo več toliko časa. Vam moram povedat, da je Griša postal pravi šarmer. Vsakemu (posebej ženskam); trgovkam, mimohodečim, vsem, ki pokažejo malo zanimanja zanj, se smeje in se pogovarja z njimi, da po tleh padajo od očaranosti.
Sem zadnjič malo temo od AD3 kapljic spremljala... a ve še dajete? Nam ni še nihče rekel, da lahko nehamo, tako, da še vedno vsak dan dobi 8 kapljic.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.7.2008 9:55:43   
BAMBINA_
Tiste, ki imate fantke... a jim že gre kožca na lulčku dol? Našemu še vedno zelo minimalno. Sem nekje čitala, da ima do tretjega leta čas.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 25.7.2008 9:56:03 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.7.2008 14:18:59   
Eca
Hej!

Bambina - nič ne bomo v tvojem koncu. Sicer je moj tavečji lump tam, ampak ga jutri pripeljejo (sicer se pa vidi, da imam samo enega otroka doma, ker non stop tu visim in en nekaj reče, jaz pa že lajamuser posted image ). V ponedeljek pa gremo že na morje in potem se boste spočile od mojega "lajanja".
Glede AD3, se dajejo do dopolnjenega prvega rojstnega dneva. Potem se itak rast ustavi in ni več takšne potrebe po teh vitaminih. Lahko pa v jesenskem in spomladanskem obdobju daješ vitamine, za boljšo imunostuser posted image ala Pikovit, Čebelica Maja....zdajle po moje niti ni panike za kakšne vitamine, lahko pa takoj, ko začne hodit v vrtec, da ne pokasira vsake viroze.
Glede lulčka - jaz imam že "dolgoletne" izkušnje. Jaz obema čistim oz. potegnem kožico navzgor, kolikor pač gre in očistim tisto belo zadevo enkrat na dan. Moram pa rečt, da smo pri Marku malo "švinglali" in se je potem začela ta bela stvar nabirat pod kožo, kamor nisi mogel kože potegnit in se mu je lepega dne vse skupaj vnelouser posted image user posted image user posted image . Je bilo ene par dni dretje. Zdaj sem pridna in splača se, da mu prihraniš te muke in čistiš vsak dan 1x (to je čisto dovolj). Koža se lepo vsak dan razteguje, pa še očistiš ga. Pri naslednji posvetovalnici pa naj p. pogleda, kako daleč ste, če je ok ali ni. Pri nas p. vedno pogleda v posvetovalnici in pove, če smo bili pridni ali neuser posted image .

Evo, že neham lajatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Feliška - kaj zdaj, bomo pili ali ne?

Punce lep vikend....lepo vreme, uživajte maksimalno.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.7.2008 17:20:02   
Putka
Na hitro, se jutri javim, ko bom sama. Pelje dragi punci k svoji mami, pa bom imela pol dneva frejuser posted image

Uživajte na morju, tiste ki grest. In seveda v toplicah, hribih... Jaz tudi že odštevam...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.