rožica81
|
Čer punce Lex, iskrene čestitke ob rojstvu Vite!!! Vse, ki greste na dopust, uživajte kar se da, mi gremo jutri teden (če bo ratalo)... sem zaključila z diplomsko, danes sem jo dala lektorirat, edino še končne komentarje od mentorja čakam, da vidim, kolk sem kaj v temo brcala, v sredo dam še tehnične zadeve pregledat, pol pa upam, da v petek oddam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej pa za mano prihajajo neprespane noči, non stop tipkanje... in bi samo spala Nace je pravi aktivnež, teče, danes se je lotil naših stopnic (ki so zavite in nič kaj preveč široke ), gor mu je šlo prav dobro, dol ga pa še nisem spustila. prejšnji dan je padel iz svoje postelje, k sem mislila, da je ograjica vseeno dosti previsoko, da bi čez padel. No, pa zdej vidim, da je vseeno, če kar šiba po spalnici, hodniku in kopalnici, se vsede na kahlo in se kao pelje v njej S kakanjem ima kar precej težav, ker ful trdo kaka in se res matra. ga moram na surovo zelenjavo navadit, na kake solatke, pa upam, da bo kaj pomagalo. sej imam še ful za napisat, ampak me čaka še pospravljanje, ker je danes pa čisto vse razturil, okoli znosil, drobil kruh... ni da ni. Punce, uživajte pa lep večer ČAO
|