|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.7.2008 19:53:44   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Sem brala en članek... v katerem je to pisalo, dodan pa tud nasvet, da pri veliki potrebi sedi čim bolj zravnano (joške ven user posted image  user posted image  ), kolena pa naj bodo nad višino školjke (kot bi sede stopila na prste) - na tak način omogočiš  blatu ravno pot ven... (ne se smejat, tak je pisalo user posted image  user posted image  user posted image  )...  pa ne smeš neki ful močno pritiskat, ker takrat mišice, ki potiskajo blato ven delujejo glih kontra...... jaz - valda sem mogla sprobat..in pri meni deluje user posted image  user posted image  user posted image  ....

Tud jaz sem imela na začetku problem s prebavo, res je kar je Tejchy napisala, jaz sem imela noge kar na pručki, da so dvignjene, je res lažje opraviti veliko potrebo.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.7.2008 20:00:27   
pf
Saraya jaz tudi mislim, da bom avgusta, zato sem tak napisala in mislim, da boš ti tudi.
Bubi drugače si tretiran kot pri naravni zanositvi, ker je dosti večja možnost, da kaj gre narobe. Res je, da je bebica bebica, ampak malo večkrat si pregledan in bebica tudi, ker vejo ginekologi, da si moral hudiča in pol prej že prestati, da si sploh zanosil. Mogoče se čudno čuje, ampak še povsod kjer so me pregledali so mi rekli, da je vsaka umetna zanositev na nek način rizična zanositev in posledično tudi rizična nosečnost. Umetna oz. podpora z zdravili bebici in mamici ni isto kot pa naravna podpora, ki nam je dana. Bolj spremljajo vse skupaj in se mi tudi zdi prav tako, ker tudi če me ne bi, bi si pa sama še vmes plačala preglede.
Cmokov ni bilo glih 100, bilo jih je pa točno 90. Pravi manijak sem.

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.7.2008 20:25:05   
*bubi*
...kaj pa če se jaz noro naredim in grem drug teden v ponedeljek tja....saj je en nadomestni tam ...a mislita, da bi šlo?

Jaz mislim, da bi te pregledal. Samo bi pa si manj časa vzel, če bi "vletela" in verjetno ne bi UZja delali.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.7.2008 20:30:10   
*bubi*
Bubi drugače si tretiran kot pri naravni zanositvi, ker je dosti večja možnost, da kaj gre narobe. Res je, da je bebica bebica, ampak malo večkrat si pregledan in bebica tudi, ker vejo ginekologi, da si moral hudiča in pol prej že prestati, da si sploh zanosil.

Veš, jaz sem v prejšnji nosečnosti dala dva hudiča skozi, ne samo enega in pol. Z zanositvijo res nisem nikoli imela problemov, vedno po naravni poti, pa je ravno tako šlo narobe user posted image

Še vedno menim, da je neka razlika na začetku, da je res verjetno več ss, kasneje pa res ni več važno, kako je user posted image  nastal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.7.2008 20:54:23   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Uf komi se mi je zalaufal računalnik.....nevem kaj mu je danes.....

.... dolžna sem še napisat moje poročilo od včerajšnjih izvidov na sladkorno....ob 8 sem dala kri ter spila tisto sladko vodo(ni tolk napačna),potem pa spet ob 9 kri....do 12 sem imela izvide gotove in sem šla do svojga gin.....seveda mam pozitivno in to na mejiuser posted image  tolk da mam zdej letanja okrog diebetologa.... gin.me je napotil naj se naročim pri diebetologu in naj povem da sem noseča ter da bi me znal kmalu vzet.....klicala sem dr. in mi je šla takoj na roke da sem že ob 13 ležala na pojstli kje so mi delal EKG,pa še ful drugih preiskav kje ni najdla vzroka zakaj sem pozitivna na testu ker zredila se nisem velik,v družini nima nobedn,vsi izvidi so BP....na kaj mi je svetovala da pridem v ponedeljek še na en test s 100 g.glukoze in še na nekakšen test ko maš neko iglico v roki traja pa 3 ure(nisem si zapomnila kako se zove)....pol mi je pa povedala da mam jaz lahko zaradi tega več plodovnice da kaj več mi bo pa v ponedeljek povedala....diete se do takrat ne rabim držat,po testu se pa zmenmo kako naprej...z menoj je končala ob 15 tak da ko sem pršla domov sem se sesula v pojstlo......
......zdejle grem pa brat kaj je novega....

ojla, jaz sem pa  mogla it takoj na 100g test, mi niso delal nobenih posebnih preiskav. Zakaj pa ti je delal EKG? Jaz sem imela na 50g vrednost 10, tako da je bil tud ta 100 pozitivn. ti vrjento ne boš imela 100g pozitivnega, če si zdej na meji. Jaz se zdaj na dieti in vzdržujem sladkor  v mejah normale. Mene je G poslal na test, ker je moj user posted image imel večji treušček. v torek sem bla na pregledu in je trebušček že v pravilnem obsegu. V katrem kraju imaš diebetologa? v lj?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.7.2008 21:06:05   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

kahlo ja baje da so res mal večjiuser posted image .....zdej si pa želim da bo tist ko mi je gin.povedal da bi znala prej rodituser posted image ....
Gold fish to je pa res ko ti praviš za te preglede......glej men če ne bi na uz videl da mam več plodovnice sploh me ne bi poslal na test za sladkorno.....ti kr pejt samoplačniško ker do 11.08.je pa res dolg....lep vozek mašuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

če se sladkorne ne zdravi so lahko user posted image predvsem težje, tudi 10 kg, ampak ta je res ekstrem. mi je pa G rekel, da je problem predvsem v tem, da so to zelo razvajani in težko prenašajo porod. Zato je fajn, da ugotovijo, če imaš sladkorno in se zdrfaviš. Meen skrbi še to, da se moj ni še obrnil, ne vem kaj to pomni, glede na to, da imam sladkorno in porod z ritko user posted image user posted image . mi je rekel, da ima en mesec časa, potem se bova pa naprej pogovarjala.

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.7.2008 21:11:56   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Alkoholne blazinice?
prvič slišim,po moje pa nebi smel bit problem.V bistvu ta alkohol babica rabi,ko hodi na dom rihtatuser posted image ,ene par dni,pol pa brez.ga polije po gazici ,pa ščisti popek.Po moji jih lahko uporabišuser posted image

Tole bom pa vseeno komentirala, če še niste:

Jaz bi se alkoholnim blazincam izogibala. Večina jih poleg etanola (če ga sploh) vsebuje še druge snovi za dezinfekcijo, ki pa znajo bit še bolj dražilne in alergene. Najbolje je kupit deci 70% etanola in sterilne gazice (po 2 sta skupaj pakirani) v lekarni. Ni ne vem kak strošek.

sem že enkrat napisala, pa mi je vse zbrisal. user posted image v MŠ so nam rekli, da se popek čsiti s fiziološko, razen če se vname pa uporbljamo alkohol.

Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.7.2008 21:14:09   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

bubi danes greva s mojim po štacunah cene zbrat....pol bo pa doma odločitev padla, čeprav grem pol avgusta v graz, sem vidla da je tam obroba za postelco od 9 do 14 evrov, bi pa še mogla v toysa it gledat in lutza!!!!pa kiko!!'.user posted image user posted image user posted image user posted image
drgače pa jaz kače rada od zelo daleč gledam in če ne morjo do mene, al pa v kakih slikanicah...čeprav glede na debato ki sta jo imeli lara in luna luna glede mišk v zmrzovalniku...sem pol kr hitro dobila idejo kako pregnati taščo iz kuhnje in dnevne........pr nas bi to kr palilo k se ji to vse gravžauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da če bo tašča preveč tečna....bom laro povabla s kačonom na kak daljši obisk.....da bo tašča začela mal ovink mimo naju delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.7.2008 21:16:39   
ključek
Ja, jst sem vas zapustila februarja, sem pa spet srečka nosečka, rok imam pa februarja 09. Zenkrat je vse OK, pikica veselo raste in upam, da se bo tokrat lepo izteklo!

iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.7.2008 21:19:09   
ključek
kje je pa naša zvezda, Lara Croft?? te glih gledam po tv..............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.7.2008 21:27:40   
Lara Croft
Juhu.....user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.7.2008 21:28:01   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

suny24user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za te dobre novice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.7.2008 21:32:46   
lana17
vidim, da sem spet sama in sem imela monologe. Nikoli nisem pravi čas na rr.user posted image zdaj grem mal pred tv in potem vposteljo.

lahko nočko želim vsem.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.7.2008 21:39:21   
ključek
ampak res dobr zgledaš............. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.7.2008 21:40:35   
Lara Croft
Zakaj mi ni objavlo? user posted image

Bi pa jst tudi rodila avgusta.... samo komaj pol, ku nastopi devica.... devico hočemooooooooooooooo user posted image user posted image

Pa tudi zato, da ne bi blo treba kupovat lizik za v šolo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
18.7.2008 21:41:47   
ključek
Meen skrbi še to, da se moj ni še obrnil, ne vem kaj to pomni, glede na to, da imam sladkorno in porod z ritko

vse bo ok, user posted image  se bo obrnil, glede sladkorne bo pa tudi ok..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
18.7.2008 21:42:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ampak res dobr zgledaš............. user posted image

Magari ja, da bi tko zgledala.... sploh rit bi imela njeno in žnablčke... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
18.7.2008 21:44:13   
ključek
Pa tudi zato, da ne bi blo treba kupovat lizik za v šolo... user posted image user posted image user posted image

kaj si ti gorenjka, ali kaj?????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3768
18.7.2008 21:45:06   
ključek
grem na masažo nog..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.7.2008 21:47:50   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

grem na masažo nog..............user posted image user posted image user posted image

Meni jih je tudi možek malo prej zmasiral.... pa hrbet tudi.... user posted image user posted image user posted image

Ma ful mi je brez veze to nošenje stvari v šolo.... mi je vedno blo... NIkoli nisem nič nosila... user posted image user posted image So me vedno čudno gledali....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.7.2008 22:05:16   
gloria
lana 17 sladkor je 8.8user posted image  da je na meji mi je pa povedal moj gin.jaz sploh ne vem kolk je meja....poslana sem pa na test zaradi preveč plodovnice.....zraven EKG mi je še pregledala vrat,trebuh,prsni koš,pljuča,okončine,kožo,glavo ter izmerla pritisk.....zakaj tolk tega nevemuser posted image nisem vprašala.....bom vidla kaj bo v ponedeljek....na pregledu sem pa bila v kk.....upam da vse ok....

Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.7.2008 22:12:12   
arabela*
Lara,danes pa sem te tud jaz zasledila na poptvuser posted image
Madonca,si izklesana.U nulo zgleda ženska.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.7.2008 22:13:53   
arabela*
Mi da kera recept,da mi nebi dnevi tako hitro minevali.Enostavno mi vsak dan časa za vse zmanjka.Pa to je že  noro.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.7.2008 22:31:26   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi da kera recept,da mi nebi dnevi tako hitro minevali.Enostavno mi vsak dan časa za vse zmanjka.Pa to je že  noro.user posted image

Ma kaj pa imaš ti vse za počet? user posted image

Jst kr pustim, da ostane za jutri... če ne pa za pojutrijšnjem.... al pa za ponedeljek... user posted image

Je dobra prasička tota ANgelina, ja..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.7.2008 22:37:48   
arabela*
Ja,svaka ji častuser posted image

Ma ,lara,vse delam,pa delam,na koncu pa opažam,da itak nič ni narejeno.
Mi časa sfaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?