Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:02:20
|
|
|
|
KAHLO
|
gloria....klko jaz vem ni....ma pa tud ta prjatlca zdravo punčko in pridno raste...tak da nič bat, da bi kje bebica mela kake posledice....mislim pa da eni pravijo da so ponavadi mal večji tile pikeci
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:02:52
|
|
|
|
gloria
|
lana luna jaz sem tud dosti brala o tem,pa me je tud ratal kr strah....sam tale steptokok je baje še bolj nevaren če maš izcedke med nosečnostjo.....test je pa samoplačniški a ne ...bom drugič vprašala gin. Tejchy ful lepo ime Nik....moj ga ma tud v ožjem izboru..... Me to you ti tvoji sosedje.....sam ne se sekirat preveč zaradi bebice.....čestitke za izvide in za taščico ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:07:35
|
|
|
|
gloria
|
kahlo ja baje da so res mal večji .....zdej si pa želim da bo tist ko mi je gin.povedal da bi znala prej rodit .... Gold fish to je pa res ko ti praviš za te preglede......glej men če ne bi na uz videl da mam več plodovnice sploh me ne bi poslal na test za sladkorno.....ti kr pejt samoplačniško ker do 11.08.je pa res dolg....lep vozek maš ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:13:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro... tolk, da vas na hitrco pozdravim... gold fish - deluje a? .. ma kaj bi se matrali a ne saraya - francoska na nogah .. vsaka ti čast... js mam že pri obuvanju štumf podobne scene kot Kahlo... obvezno po strani noge... torej turško... pa najboljš da se usedem... ker če ne me itak prevrže...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:36:32
|
|
|
|
taja1235
|
CAOOO Js sm tud v sluzbi, umiram, sm dobila dela za 14 dni-morm nadomescat eno sodelovko k gre na dopust, se mi bo zmesalo..no sej sam se 14 dni dela, pol pa dopust pa porodniska hartana bi pa tud js mela...sam ne vem res ce so tok kvalitetni, varni in se jih da zlozit... se vedno ne vem katerega naj kupim...prevec izbire he he... Želim vam lep vikend in uzivajte....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:41:37
|
|
|
|
ključek
|
hartana bi pa tud js mela...sam ne vem res ce so tok kvalitetni, varni in se jih da zlozit... se vedno ne vem katerega naj kupim...prevec izbire he he... jaz priporočam bebe confort high trek-a!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 11:43:53
|
|
|
|
ključek
|
dolžna sem še napisat moje poročilo od včerajšnjih izvidov na sladkorno....ob 8 sem dala kri ter spila tisto sladko vodo(ni tolk napačna),potem pa spet ob 9 kri....do 12 sem imela izvide gotove in sem šla do svojga gin.....seveda mam pozitivno in to na meji gloria.................... ...............vse bo ok boš videla..............sem se pogovarjala z eno , ki je že rodila (imela je diabetes), in je vse ok, z in njo, tako,da ne skrbi................vse bo OK!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.7.2008 11:47:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:03:04
|
|
|
|
taja1235
|
kje se da vidt conforta???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:06:21
|
|
|
|
taja1235
|
sm ga najdla .. ;) sm js ena bučka js bi rada enga 4 kolesnika pa da bo stabilen, 3 kolesnikom lih en zaupam, da bom js lahko sibala z rolerji...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:07:48
|
|
|
|
ključek
|
js bi rada enga 4 kolesnika pa da bo stabilen, 3 kolesnikom lih en zaupam, da bom js lahko sibala z rolerji... aja, to je pa drugo..............potem ti pa ne vem svetovati................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:08:36
|
|
|
|
ključek
|
saraya - francoska na nogah resnično................svaka čast..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:13:09
|
|
|
|
taja1235
|
vseen hvala...sm prvic slisala za ta vozick joj sej morm it en dan u akcijo za vozicki pa pogledat kaj kej majo.... kake firme lupinc pa mate ve?? pa varnost katere so najbl varne?? eni pravjo JANE drugi sam JANETA ne kupit....spoh ne vem... aja da pohvalim mojga srcka je uceraj zacel barvat pojstlco...sva uzela kr mojo staro 25 let in sva jo lepo pobrusla uceri pa jo je pobarval na belo...je tok lepa ;))) iiiii.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:16:52
|
|
|
|
KAHLO
|
taja1235... da so kvalitetni ti lahko povem, comfort za bebeja je tud....jaz mu pravim da je pravi porše za bebike...k majo tlko prostora.....zložit se tudi da...nama gre v picasoja za šal, drgače pa glede na to da midva rabiva voziček za na vsak teren nama je ona tega hartana Racer priporočila (sicer sem si ga jaz že prej nagledala), ker midva ga rabiva tako za v mesto k po makedanskem terenu, da o tem ....da sva zaprisežena kampera še tlko bl rabiva kvaliteten vozek!!! no nama je blo glavno da je ogrodje bl robustno da ni samo ena al pa dve štangici
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:20:05
|
|
|
|
vebo
|
ZA KAHLO, POzdravljena! Sem te slučajno vidla na forumu, pa te malo pozdravljam, skupaj sva bile na temi UPANJE PO SPLAVU, jaz sem novemberka, pričakujem punčko, ali ti veš kaj nosiš?? Ma sam da je zdravo, jaz sem imela krvavitve, zdaj je vse vredo, sem med rizičnimi, ampak hodim v službo, ker se dobro počutim, le moje noge so uboge. Kako gre tebi?? Lep pozdrav ostalim septemberkam,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:22:39
|
|
|
|
taja1235
|
KAHLO tenks...js tud rabim za makadam...in asvalt Kak je pa tale vozk JANE NOMAD???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:23:52
|
|
|
|
taja1235
|
joj kok je ta RACER lep.. ;)))))))))))))))))) pipi nice
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:25:02
|
|
|
|
taja1235
|
kera lupinca pa paše na RACER-ja??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:27:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo se res pozna, da sta Kahlo in nazaj prišli. Vas spet ne dohajam , nekje na stani 140 sem ostala Včeraj smo šli v ZOO, smo bubiju že dolgo obljubljali. Danes pa sem imela Uz in sem ful vesela, ker se je ta rast porihtala in nismo več nič v zaostanku Pa še mere sem obljubila: 33t2d: obseg glavice: 302 mm premer glavice: 81 mm obseg trebuščka: 285 mm stegnenica: 64 mm ocenjena teža: 2000 g
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:28:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Kahlo, si dobila posteljnino?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:38:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Alkoholne blazinice? prvič slišim,po moje pa nebi smel bit problem.V bistvu ta alkohol babica rabi,ko hodi na dom rihtat ,ene par dni,pol pa brez.ga polije po gazici ,pa ščisti popek.Po moji jih lahko uporabiš Tole bom pa vseeno komentirala, če še niste: Jaz bi se alkoholnim blazincam izogibala. Večina jih poleg etanola (če ga sploh) vsebuje še druge snovi za dezinfekcijo, ki pa znajo bit še bolj dražilne in alergene. Najbolje je kupit deci 70% etanola in sterilne gazice (po 2 sta skupaj pakirani) v lekarni. Ni ne vem kak strošek.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:47:06
|
|
|
|
*bubi*
|
včasih se tud jaz počutim k en plazilec.....še posebaj k se spravim na tla in je treba vstat.....zadnič sem se kr po vseh štirih iz dnevne v spalnico odpravla.....k se mi ni dalo pobirat tak da sem še mal tla pobrisala pa tud kaj uporabnega našla....k mi je na tla padlo pa se mi ni dalo sklonit pa pobrat Joj, Kahlo, zdaj pa sem se res nasmejala No, jaz sem bolj na tisti strani, ki kač ne mara preveč Da bi jo imela doma - no way
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 12:58:25
|
|
|
|
KAHLO
|
teja1235 za lupinico se podrobno nisem pozanimala, ker sem si jo sposodla in je na voziček sploh ne bom dajala, itak je mehka torba in bo beba lepo iz lupinice zmeraj šla v torbo ajčkat......tako da mogoče ti bo bark vedla kaj o tem povedati Bubi se mi zdi da so bl aktivne une čvekice popoldan in večer......k mi je prav hudo k jih ne moram takrat tud slediti, ker zdaj dopoldan je bl zatišje in če nebi blo par vas bi lahko monologe tolkla tukaj jojjjjjjjjjjjjjjjjj jipi vebooooooooooo.......takoj te bom po zs-mala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:02:30
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi danes greva s mojim po štacunah cene zbrat....pol bo pa doma odločitev padla, čeprav grem pol avgusta v graz, sem vidla da je tam obroba za postelco od 9 do 14 evrov, bi pa še mogla v toysa it gledat in lutza!!!!pa kiko!!'. drgače pa jaz kače rada od zelo daleč gledam in če ne morjo do mene, al pa v kakih slikanicah...čeprav glede na debato ki sta jo imeli lara in luna luna glede mišk v zmrzovalniku...sem pol kr hitro dobila idejo kako pregnati taščo iz kuhnje in dnevne........pr nas bi to kr palilo k se ji to vse gravža tak da če bo tašča preveč tečna....bom laro povabla s kačonom na kak daljši obisk.....da bo tašča začela mal ovink mimo naju delat
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:03:38
|
|
|
|
arabela*
|
Oila babike Glede lakiranja,pa francoske manikire:jaz se običajno vseden na rob kauča,noge dol,pa lakiram.tak položaj mi je najlažji. Da še poročam,kako je bilo na pregledu pri gin. Vredu.Nič posebnega,le da imam malo nanj kg.kot na prejšnjem pregledu. Dobila sem še en recept za legofer,ker je kri še vedno zelo slaba.To sem si tudi mislila,saj neredno pijem ta nagravžni sirup.pa srček smo poslušali.Tud lepo bije.Je imel gin.še eno študentko na uvajanju,pa je bil tak smotan feeling na začetku.Pa malečko sem vzela zraven.Je bila zelo pridna,je počakala pri sestri in sta risale.Pol pa je skoraj domov nisem dobila.Dal mi je tudi vse izvide za v P,pa neko tel.da se najaviš.Sicer ne vem,kako je v primeru,če ne rodim v MB? A moram pol na Ptuj klicat al kako? Pol pa sva si še en slasten mcsounde privoščle v mcdonaldsu,pa en hamburger.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:04:59
|
|
|
|
*bubi*
|
me to you upam, da se porihta brez teh tožb. Pa saj lahko grejo samo v civilno, v to pa se ziher ne bodo spuščali. Mislim, za kaj bi te sploh tožili? Ker si svoj kup zemlje dala na njihovo parcelo? Pa za dobre izvide. Marsy, zadevo z dopustom 2009 lahko rešiš tako, da si z delita dopust za nego in varstvo. Ti koristiš do konca junija, on pa do konca avgusta. Poleti pa seveda ti svoj dopust. To je ena taka "malo grda" fora, če daš ti na CSD tako vlogo, ti nihče ne more nič. Mogoče pa bi se lahko z ravnateljem že v štartu dogovorila, če lahko tako narediš, je bolj fer. Aja, pa če imaš za NDČ, drugače si kaj takega ne smeš privoščit. gold fish, jaz sem samoplačniško (na NS in dodatno morfologijo lani) hodila k Pelkičevi. Je res zelo prijazna in velik strokovnjak. Celoten UZ ti posname na DVD (brez doplačila). No, pri meni je nastal problem, ker se ji nekaj ni zdelo OK, pa me je zato spravila takoj naslednji dan na še en UZ v porodnišnico, takrat sta bila oba z Japljem prisotna. Zgodba se je žalostno končala ampak letos pa se ne bo Letos sem se na NS naročila kar preko e-maila, pa je še v istem dnevu odgovorila in mi dala termin. Ne vem pa, kako je zdaj z njenim dopustom. Če jaz ne bi imela v tej toliko UZjev, bi sigurno šla spet k njej
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?