KAHLO
|
Dobro jutro čvekice! Res ste ble spet pridne čvekice včeraj zvečer...vsaka vam čast! NO jaz sem včeraj popoldan po službi doma samevala in to do enajstih večer, ker je moj bil na eni tekmi ..nevem kje, pol je pa še šel domov po borovnice (une ta frišne ne une v flaški ), vse bi blo kul, če me včeraj zvečer okrog 19 ne bi začelo tako čudno špikat tam doli, k da bi hotla dobit menstruacijo......pa mala se je še zraven premetavala, sem šla hitro ležkat in dihat marička sem si že mislila da ma željo ven pridet... sem ji pol 3/4 ure razlagala da ni šans da pride zdaj ven, k še mami ni vse nabavla niti ta osnovnih stvari, in da še nima čist papirov pošlihtanih, pa atija še tud ni doma no pol se je situacija umirila, ampak se nisem premaknila več z sedežne niti za minutko dokler ni moj picek domov prišel pol sva se pa režala, in odločila, da zdaj pa greva vse nabavit, da naju slučajno pupa ne preseneti!!!! Tejchy sem brala da si težko obrišeš okol gležnjev, jaz se sploh sklont ne moram, se moram kar lepo dol vsest, danes k sem obuvala zokne gor, sem mela cel projekt, po turško sem se še lahko vsedla, sam se pol naprej nisem mogla nagnit da bi na nogo štunf nataknila.....mater sem rabla danes za te štunfe dobrih 10 minut še dobro da drgače sam šlape nataknem, plus tega mi so mi ble platnene balerinke čist premahjne, sem mogla raznošene obut lakirat nohtke pa dam jaz kr mojmu , res da zmanka v šubu pol laka in da je še vse okrog nalakirano.....ampak je zdaj že malo ufuran in je zmeraj boljše... Kaj se pa tiče imen....jaz sem pa imela za fantka zbrani kar dve imeni....za punčko pa nič, ker tud pomislila nisem na to da bi imela punčko, no evo....pol sva pa zvedla za pupo.....ampak tud ni dolgo trajalo in mama enga favorita.....samo....kaj k mam tak občutek da si bom pr porodu premislila Kaj se pa taščic tiče , je pa moja čist nekaj posebnega ni tista tipična žleht, ampak hoče da vsi plešemo kot ona reče oz. je to kar ona reče zakon....no pri meni se je zelo uštela.....in ji dam dobro vedeti da v bistvu nisem jaz njena žlahta in z mano nebo svirkala..... včeraj mi je moj rekel da nama je avgusta povabla ene obiske iz Srbije.......sem bla kr v rahlem šoku, sam je pol moj povedal da ji je kr rekel, da pr nama ne bodo mogli bit, ker bom rabla jaz svoj počitek in se morama pripraviti na prihod bebeja.....jo prav vidim kako čukasto ga je pogledala....si je verjetno mislila da ne bo nič ugovarjal....zdaj bodo pa kr pr njej Pa tud zadnič mi je že napovedala, da bo hodila k meni in mi cunice za malo pošlihtala in kuhala itd....(no saj lepo....ampak, nevem jaz z njenim gospodinjstvom nisem zadovolna.....plus tega si želim svoje v moji bližini....k mi ne bodo cel dan v glavo čvekali kako pa kaj) no tako da sem ji tud že rekla da ne bo treba da se ji zahvaljujem, ampak da bodo prišli moji in mi pomagali vse pripravt.....no in pol se je tud vdala
|