|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
17.7.2008 22:04:33   
Lara Croft
Me to you... sem res vesela zate, da so izvidi OK... user posted image

Ženske, ne boste verjele....danes sem privlekla domov poln avto robe za našo deklico.... ki ji je ime Lara...

Za fanta sva se takoj odločla, da bi bil David.... za punco pa nobeno ni blo dovolj dobro.... Na koncu sva se odločala med Laro, Kristino in Samanto.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
17.7.2008 22:07:51   
Lara Croft
Ma kaj dela zdej v trebuhu.... jst se sprašujem, če je živčna al kaj?! user posted image Žihr bi se vsaj obrnila... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.7.2008 22:14:57   
arabela*
Lara,lepo imeuser posted image
Jaz pa bolj tuhtam,manj kaj vem o imenih.
Bi imela nekaj nevsakdanjega,pa nimam pojma kaj.
Lahko kaj predlagateuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3653
17.7.2008 22:30:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bi imela nekaj nevsakdanjega,pa nimam pojma kaj.
Lahko kaj predlagateuser posted image

Elektra... Palma... Konigunda..... user posted image

Demi.... Giulia....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
17.7.2008 22:37:32   
arabela*
Larrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa
To niso nevsakdanja,ampak že tujauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3655
17.7.2008 22:43:53   
Lara Croft
RožaMarija.... user posted image user posted image

Katero ime pa ni tuje? Sej deklic z res slovenskimi imeni je bl malo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
17.7.2008 22:49:10   
arabela*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
17.7.2008 22:50:00   
arabela*
nič babe,grem počivat,jutri imam pregled,pa se moram zgodaj vstat.
Nočkauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
17.7.2008 22:53:40   
Lara Croft

nič babe,grem počivat,jutri imam pregled,pa se moram zgodaj vstat.
Nočkauser posted image

Nočko.... pa fajn se naspi... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
18.7.2008 0:27:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Komaj sem ji razložila, da kaj takega verjetno sploh več ne prodajajo.

ah meta21 pomojem da še kje dobiš tak žakelj, ampak bolje da tvoja taščica tega ne ve user posted image user posted image user posted image prav prisrčna jeuser posted image user posted image user posted image a pol je zdj kupila še kakšn drug voziček?

Ma je faca, čeprav se moram včasih kar malo kregat z njo. Vozička zaenkrat še ni kupila, se pa bojim, da ne bo dala zašit kakšne kiklce za voziček (ko je že tako na žakle mahnjena) ki bi pokrila spodnji del pod sediščem. Da se ne bi vidlo da je tri kolesnik.user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
18.7.2008 6:45:58   
arabela*
jutro babnce.Danes vam lahko user posted image postrežem.
Da vam povem dam se prvič po dolgem času fajn naspala.Šla v posteljo že ob pol dvanajstih.Tako da sem lepo celo noč ajčkala(če odštejemo lulanje seveda).
Pa vreme je zelo grdo danes,vidim.Jaz pa sem imela plan peš hojo.Imam danes pregled,bomo vidli,kako napredujemo.
Lepo bodite,pa načvekajte se,da bom imela kaj brat kasnejeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
18.7.2008 7:52:43   
KAHLO
Dobro jutro čvekice!

Res ste ble spet pridne čvekice včeraj zvečer...vsaka vam čast!user posted image user posted image user posted image user posted image

NO jaz sem včeraj popoldan po službi doma samevala in to do enajstih večer, ker je moj bil na eni tekmi ..nevem kje, pol je pa še šel domov po borovnice (une ta frišne ne une v flaškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ), vse bi blo kul, če me včeraj zvečer okrog 19 ne bi začelo tako čudno špikat tam doli, k da bi hotla dobit menstruacijo......pa mala se je še zraven premetavala, sem šla hitro ležkat in dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image marička sem si že mislila da ma željo ven pridet...user posted image user posted image user posted image sem ji pol 3/4 ure razlagala da ni šans da pride zdaj ven, k še mami ni vse nabavla niti ta osnovnih stvari, in da še nima čist papirov pošlihtanih, pa atija še tud ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol se je situacija umirila, ampak se nisem premaknila več z sedežne niti za minutko dokler ni moj picek domov prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sva se pa režala, in odločila, da zdaj pa greva vse nabavit, da naju slučajno pupa ne preseneti!!!!

Tejchy sem brala da si težko obrišeš okol gležnjev, jaz se sploh sklont ne moram, se moram kar lepo dol vsest, danes k sem obuvala zokne gor, sem mela cel projekt, po turško sem se še lahko vsedla, sam se pol naprej nisem mogla nagnit da bi na nogo štunf nataknila.....mater sem rabla danes za te štunfe dobrih 10 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da drgače sam šlape nataknem, plus tega mi so mi ble platnene balerinke čist premahjne, sem mogla raznošene obutuser posted image user posted image user posted image lakirat nohtke pa dam jaz kr mojmu , res da zmanka v šubu pol laka in da je še vse okrog nalakirano.....ampak je zdaj že malo ufuran in je zmeraj boljše...

Kaj se pa tiče imen....jaz sem pa imela za fantka zbrani kar dve imeni....za punčko pa nič, ker tud pomislila nisem na to da bi imela punčko, no evo....pol sva pa zvedla za pupo.....ampak tud ni dolgo trajalo in mama enga favorita.....samo....kaj k mam tak občutek da si bom pr porodu premislilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa taščic tiče , je pa moja čist nekaj posebnegauser posted image user posted image ni tista tipična žleht, ampak hoče da vsi plešemo kot ona reče oz. je to kar ona reče zakon....no pri meni se je zelo uštela.....in ji dam dobro vedeti da v bistvu nisem jaz njena žlahta in z mano nebo svirkala..... včeraj mi je moj rekel da nama je avgusta povabla ene obiske iz Srbije.......sem bla kr v rahlem šoku, sam je pol moj povedal da ji je kr rekel, da pr nama ne bodo mogli bit, ker bom rabla jaz svoj počitek in se morama pripraviti na prihod bebeja.....jo prav vidim kako čukasto ga je pogledala....si je verjetno mislila da ne bo nič ugovarjal....zdaj bodo pa kr pr njejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tud zadnič mi je že napovedala, da bo hodila k meni in mi cunice za malo pošlihtala in kuhala itd....(no saj lepo....ampak, nevem jaz z njenim gospodinjstvom nisem zadovolna.....plus tega si želim svoje v moji bližini....k mi ne bodo cel dan v glavo čvekali kako pa kaj) no tako da sem ji tud že rekla da ne bo treba da se ji zahvaljujem, ampak da bodo prišli moji in mi pomagali vse pripravt.....no in pol se je tud vdalauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
18.7.2008 8:34:40   
*zoe*
Me to you - ful dobr, da nimaš diabetesa user posted image  user posted image  user posted image

Tejchy ne vem kakšne povezave imava midve, ampak tudi jaz imam v mislih isto ime, če bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa tudi o Luku smo že razmišljali, pa jih je že cel bataljon okoli mene, pa smo tudi to opustili. Svašta res. Za user posted image  pa sploh ne morem izbrat imena, še za user posted image obstaja varianta, da se premislmo. Sicer pa sam bog ve, kaj bo ven prišlo user posted image  ali user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Noro Gold fish, pol imaš pa vozičkov dost user posted image  user posted image

Jah vidim, da vas tele taščice mal hočjo ob živce spravljat, jaz hvala bogu nimam teh problemov, se pa vedno najdejo kakšni drugi, tko da... takle mamo.

Lep vikend bejbe

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.7.2008 8:58:50   
KAHLO
Mašinca je danev v lj nikakvo vreme oz. pravo vreme za posteli ajčkat in pančat..........komaj čakam da bo tega šihta mimo.....se mi kr vlečejo te urice....user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.7.2008 9:14:19   
bučkabb
ja kahlo sej tud v Celju ni nič boljš, bi šla ker domov spat, sam kaj ko ne morem spat in se pol kr premetavam po postli in si grem že na živce ko mi noben položaj ne paše user posted image user posted image

moja tašča pa  misli, da bom prišla k njim živet takoj po porodu, ko še nimama svojga stanovanja zrihtanga, sam se je uštela, ko jaz bom kr doma dokler stanovanje ne bo gotovo in se ne bom tja preselila, upam da bo čimprej....

se mi zdi da sem zasledila tuki, da ste si ene nabavle Hartanov voziček, pa me zanima a ga že imate in kolk dolg ste čakale najn.  jaz ga še morem naročit, sam še zdaj ne vem kakšno barvo bi vzelauser posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
18.7.2008 9:17:03   
gold fish
...dobro jutro....

..jaz sem tudi mislila kako bom ajčkala danes, ko zunja dežuje, pa naš user posted image  že cel čas tak nori po bušiju, da res ne vem al bo nogometaš al kaj.... Mi je user posted image  včeraj rekel, da je ta še bolj divji, ko prvi pikec...... pa sem mu rekla, da noter kar naj bo divjak , pol zunaj pa naj spi.....ker prvi namreč do 1,5leta ni....

...zdaj spijem user posted image  do konca, plačam položnice in grem likat..... upam, da mi uspe tudi to tazadnjeuser posted image ..

aja, Tejchy - delujeuser posted image ....

Saraya - fajn zrihtaj in poročaj..user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
18.7.2008 9:28:31   
KAHLO
bučkabb...jaz tud ne bi šla k tašči živet pa če bi nevem kaj blo......user posted image user posted image user posted image user posted image po moje bi se mi po enem tednu strgalo, ali bi pa se tako skregali da bi bil jojjuser posted image user posted image user posted image Kaj se pa tiče hartanovega vozička, klko vem ga je bark kupila in ga ima že doma, midva sva ga tud konc julija šla zbrat....sicer bi ga lahko že imela doma, sam k sem jaz zakomplicirala z felnami na koleščkih ( k tisti k sem pač hotla met srebrne pa ne zlate), morva počakat, ampak bodo nama ga verjetno drug teden dostavli.....se pa ti splača it k njim v mozirje pogledat....boš se takoj zaljubila v voziček, jaz bi mela enga črno rozastega.....sam kaj k bova mogoče drugega bebija imela fantka pol ga pa ne moram v roza vozeku vozit....so pa res luštkani, pa k jih tam po trgovini zapelješ...no za mene je blo takoj to to...pa še katalog ti bo pokazala......maš not full dost izbire kar se tiče barv in vzorcev......najbolše da jo kr po telefonu pokličeš....pa ti bo ta tetka barbara vse razložila, in pokazala....jaz sem še kr čist navdušena nad njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sva vzela čokoladno bež barve, vzorček pa so taki krogci znotraj pa na strešici je nekaj črtic!...komaj čakam da ga dobimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
18.7.2008 9:51:26   
bark
najtežje pa je uspelo lakiranje  nohtov na nogi.Prava umetnost.

Res je.Jst sem tud zadnjič kr trpela zraven lakiranja.Še francosko sem si delala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
18.7.2008 9:53:17   
bark
Hodim itak že ko en fuzbaler,

user posted image user posted image Men se moj tudi sam smeji, ko greva kam ven in racam,ko ena patka. Oziroma on reče,da se tko lepo naravnost drižuser posted image user posted image ...ja pa jauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
18.7.2008 10:06:06   
bučkabb
ja kahlo sej sem bla v Mozirju pri ga. Barbari in nama je res vse fajn razložla in sma tud šla ful navdušena od tam, sam imama zdaj dilemo pri izbiri barve. tud jaz se nagibam bolj k nevtralnim barvam, ko nikol ne vemo kaj bomo vozl v njem v drugo in pol še naprej, če bomo še mel .....user posted image user posted image user posted image
men je tud všeč ta čokoladno bež, pa ona rjava oz. kaki z kombinacijo orančne, pa črno zelen, sam je kar je črno usneno in sem ful skeptična glede tega usnja,...... ma res ne vem kirga naj vzamem.
bom pa mogla zdaj kmal naročit a ne?

vidim, da nisem edina ko imam težave z umivanjem nog in urejanjem le teh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj čmo tak pač je, bodo pa naši user posted image  pomagal. sem mu rekla zadnjič da me bo mogu počaz začet umivat in obuvat, se mi je pa smejajl. češ kak to ne moreš več ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
18.7.2008 10:18:30   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
klko vem ga je bark kupila in ga ima že doma,

JA res je.Mi ga imamo že doma.Čakali smo pa 4 tedne.Ker takrat je košaro imela že doma,na voziček smo mogli pa počakat.
Drugače bi že dala slike v album,pa mi jih nikakor noče naložit.Bom na kakšni drugi strani poskusla dat v album,pa vam bom link prilepla.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
18.7.2008 10:25:17   
gloria
Uf komi se mi je zalaufal računalnik.....nevem kaj mu je danes.....

.... dolžna sem še napisat moje poročilo od včerajšnjih izvidov na sladkorno....ob 8 sem dala kri ter spila tisto sladko vodo(ni tolk napačna),potem pa spet ob 9 kri....do 12 sem imela izvide gotove in sem šla do svojga gin.....seveda mam pozitivno in to na mejiuser posted image  tolk da mam zdej letanja okrog diebetologa.... gin.me je napotil naj se naročim pri diebetologu in naj povem da sem noseča ter da bi me znal kmalu vzet.....klicala sem dr. in mi je šla takoj na roke da sem že ob 13 ležala na pojstli kje so mi delal EKG,pa še ful drugih preiskav kje ni najdla vzroka zakaj sem pozitivna na testu ker zredila se nisem velik,v družini nima nobedn,vsi izvidi so BP....na kaj mi je svetovala da pridem v ponedeljek še na en test s 100 g.glukoze in še na nekakšen test ko maš neko iglico v roki traja pa 3 ure(nisem si zapomnila kako se zove)....pol mi je pa povedala da mam jaz lahko zaradi tega več plodovnice da kaj več mi bo pa v ponedeljek povedala....diete se do takrat ne rabim držat,po testu se pa zmenmo kako naprej...z menoj je končala ob 15 tak da ko sem pršla domov sem se sesula v pojstlo......
......zdejle grem pa brat kaj je novega....

Neposredna povezava do sporočila: 3672
18.7.2008 10:37:27   
bučkabb
glorija sej bo vse vredo boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bark no poskus prilepit slikco

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.7.2008 10:51:17   
KAHLO
gloria...poznam eno punco k je tud mela to nosečniško sladkorno....pa je zdaj z njo vse ockej!!! tako da ne se sekirat....boš vidla da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

Bučkabb..
...thja izbira barve je pa res težka......glede na to da sem jaz izbrala znamko vozička, sem pol večji del odločanja o barvah prepustila svojemu.....čeprav sem itak mogla dodat svoj žegen.... se pa njemu tudi tako fajn zdi, k gre nastavit k njegovi višini, in se ne rabi bat da bi ga v križu zgrabilo.....me pa zanima če bo res tlko vozičkal, klko se je ukvarjal s tem a se da ročaj nastavit na njegovo višinouser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa sem jaz mogla v službi na pisalni vse mal bl proti sebi pomaknit, sem imela telefon bl na konc vzporedno z mano bl na koncu mize (mam pa bl široko mizo) in sem zadnič s tako forco zagrabila za slušalko da me je bauhi kar odbil.....tako da sem mogla vse mal bliže primaknit....se tud čez mizo več ne moram stegnit!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj mi je pa celo en izjavil, da mam že tak trebuh kot da bi šla jutri rodituser posted image user posted image user posted image a pred par dnevi nazaj mi pa ena teta reče...."jojj, gospodična ste tako držali torbo sploh nisem opazila da ste noseči"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ker mi je odstopla sedež), jaz sem bla vsa vesela.....sam zdaj pa nevem ker me je farbal ona ali onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
18.7.2008 10:58:13   
gloria
buškabb,kahlo hvalauser posted image .....saj mi je glih včeri dr.povedala da to ponavadi zgine po porodu....je pa dosti nosečnic ko zbolijo med nosečn.
.....saj to kaj pa imam  preveč plodovnice pa mi je gin.povedal da lahk pričakujem prej porod...
....kak pa je pol z otrokom,je nevarno....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?