|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.7.2008 14:23:01   
bučkabb
ej punce ne mislite resno a ne , dabi že avgusta rodile. user posted image user posted image user posted image

aja no nekatere k ste v začetku septembra na vrsti se res lahka zgodi da nam boste pobegnle k avgustovkam, druge pa raj še počakte no....

jaz še nimam časa, ker še nimam nič pripravljen za prihod naše user posted image  in mislim to uredit v avgustu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.7.2008 14:25:57   
pf
Pozdravljene punce.
Saraya čestitke za pregled. Zakaj pa tvoji mislijo, da boš rodila 6.8.? Da pa ne boš septemberka, pa bi jaz tudi rekla in upam, da tudi jaz ne bom.
Gloria boš videla, da bo vse vredu. Ta nosečniški diabetis je res bolj prehodnega značaja in se ponavadi konča s porodom. Bebika bo mogoče malo večji bucek, pa še to ni obvezno.
Gold fish jaz bi ti tudi priporočala, da se greš še kam pokazati malo, ker nosečnice, ki so zanosile z umetno oploditvijo bi morale biti drugače tretirane, pa ti očitno nisi. Jaz sem imela ful več pregledov kot ti, vsaj občutek imam tak. Pa uz-ji so prisotni na vsakem pregledu.
Zjutraj sem tak lepo napisala za vsako nekaj, pa mi je vse zbrisalo. We are sorry. Mašinca sem bila jezna. A katero bolijo sramne kosti? Mene tak ene tri, štiri dni bolijo, ampak ne ves dan. Ni pa prav nič luštno. Vidim, da se pogovarjate o imenih  in sta mi Nik in Lara ful všeč. Naša pupa bo pa Lana. Danes sem naredila skoraj sto cmokov jagodnih in mareličnih za v skrinjo. Občutek za "dovolj" mi je očitno vzelo, ker sem tak sipala tisto moko v testo, da sem na koncu še za enih dvajset cmokov vrgla testa stran. Doma se mi vsi že čudijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.7.2008 14:28:55   
gloria
Pf 100 cmokov vsaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.7.2008 14:37:30   
KAHLO
Bučkabb moja tud mora do septembra počakat.....ker če me zdaj preseneti je revce tud v pleničko ne moram datuser posted image edino v postelo na neoblečen jogi jo lahko dam ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da jo skušam animirat da bo kar do 4.9. počakala v bauhu!!!user posted image

pf.....mene tud včasih sramne kosti bolijo (ampak me že od 25 tedna)pa mi je g rekla da ko sedim moram bl naprej sedet pa zravnano...da ne pritiska vse tja.....doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj če bi ti mal prek spleta prodala teh cmokov, jaz jih naravnost obužujem!!!!!!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.7.2008 14:44:06   
arabela*
Joj babe.Prej sem spravljala papirje od gin.,pa izvide,pa mamaterinsko,pa me je kar en čudn občutek spreletel.Si mislim,da še do konc julija sem lahko brez strahu,pol pa gre zare.Me kar prešine.sicer teh norih občutkov pri prviuser posted image  nikoli ni bilo.
Je pa tud res,da me bolj kot vse skupaj skrbi za Anejo.Še nikoli nisva bile ločene čez noč.vem,da se čudnosliši ampak tako je.Upam,da nama bo uspelo prestat vsaka zase.user posted image
Bubi,boš vidla,na koncu bova res kje cimri v mb porodnišnici.itak mam feeling,da nebo časa na Ptuj prit,pa ne vem zakaj.Ti si že kaj klicala za epiduralno? Mene je je po pravici povedano malo strah,da nebi podaljšala porodauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.7.2008 14:46:57   
sunny24
Punce, da vas mal pozdravim. Sej vas včasih berem, da vidim, kako kaj napredujete!

Ja, jst sem vas zapustila februarja, sem pa spet srečka nosečka, rok imam pa februarja 09. Zenkrat je vse OK, pikica veselo raste in upam, da se bo tokrat lepo izteklo!

Nč, lepo se mejte in uživejte. September bo kmalu tu in boste že lepo crtale vaše bejbije!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.7.2008 14:53:08   
arabela*
sunny24,čestitkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.7.2008 14:53:13   
KAHLO
suny24user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za te dobre novice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.7.2008 14:53:16   
gloria
sunny 24 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.7.2008 14:53:53   
arabela*
Pf,zakaj misliš ti enako?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.7.2008 15:00:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Saraya - user posted image  user posted image  .. za pregled... js ga imam v ponedeljek teden user posted image  user posted image  ... še 9 dni...

....kolko user posted image user posted image user posted image  pa  naj jaz nalepim...če sem imela pregled 30.6.... naslednjega pa komaj 11.8user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.7.2008 15:01:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Glorija,to verjetno pomeni,da nebom septemberka?user posted image

...jaz če bo sreča tud neuser posted image ......čvekale pa boma še tu....in kasneje pol tud....ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.7.2008 15:04:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz že kar po malem računam na to, da bom avgustovka user posted image  Samo ne še 6. avgusta, no, saraya user posted image  Jaz takrat še nimam časa user posted image user posted image user posted image

.... bubi..midve grema tam okrog 20....Še velja?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.7.2008 15:05:29   
alysa
Uf, ste se spet razpisaleuser posted image user posted image .
Saraya, user posted image user posted image  za pregled.
Sunny 24user posted image user posted image , uživaj v user posted image .

Pf, user posted image user posted image  za cmoke, si mi kr lušte naredla, a to je že del gnezdenja?

Js sm pa dans bla na obisku pri sodelavki in cartala dva mesca starga dojenčka user posted image user posted image . Je blo prav fajn, sam trebuh me je mal oviral .user posted image   Moj user posted image  je pa veselo protestiral v trebuhu ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.7.2008 15:08:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Pf 100 cmokov vsaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...... pri nas pa jih user posted image  dela....sem ga tak natreniralauser posted image , da se pol kar sam spomni...jaz jih edino dam kuhat in potem v maslo in drobtine...smo jih ravno ta teden jedli user posted image ....   no, glih 100 jih pa naredimo po moje čez celo leto....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.7.2008 15:10:10   
gold fish

sunny24,čestitkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  še od mene...in pridi še kaj pogledat.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.7.2008 15:11:09   
gold fish
uuuuuuuuuuuu, spet mam monologe....

aja, pf...sem se ravno danes naročila na samoplačniški UZ, zdaj pa čakam, da vidim kdaj dobim termin.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.7.2008 15:31:32   
arabela*
jaz sem še vedno tuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.7.2008 15:39:34   
*bubi*
pf, si pa res pridna user posted image

ker nosečnice, ki so zanosile z umetno oploditvijo bi morale biti drugače tretirane, pa ti očitno nisi.

Tega pa ne razumem user posted image  Kako drugače in zakaj drugače? OK, na začetku, ko se spremlja, če se je zarodek prijel in kako napreduje prve tedne. Ampak zdaj pa so vsi dojenčki enaki, ne glede na to, kako so nastali. In vsi bi morali bit enako tretirani.

vsekakor pa se strinjam, da imauser posted image  preveč na redko preglede in ji želim, da bi imela v bodoče pogosteje. Zdaj so že na 3 tedne na vrsti (če gledaš Sarayo in mene, ko imamo približno isti PDP).

Ja,  user posted image , tam okoli 20. 8. je tudi meni všeč. Saj so 3-posteljne sobe v MB porodnišnici user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.7.2008 15:43:45   
arabela*
še mene povabita zravn?user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.7.2008 16:04:44   
gold fish

še mene povabita zravn?user posted image user posted image

....če preguraš mimo 6.8. ...potem ni panike...... Saraya ..ti si dobla neko tel. ...daj kar rezerviraj 3 posteljno sobouser posted image  za 20.8.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.7.2008 16:06:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

.

vsekakor pa se strinjam, da imauser posted image  preveč na redko preglede in ji želim, da bi imela v bodoče pogosteje. Zdaj so že na 3 tedne na vrsti (če gledaš Sarayo in mene, ko imamo približno isti PDP).

...kaj pa če se jaz noro naredim in grem drug teden v ponedeljek tja....saj je en nadomestni tamuser posted image ...a mislita, da bi šlo?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.7.2008 16:29:56   
gloria
Ribica siguren bi šlo.....ti se kr neki zmisli in te bo moral pogledat.....veš da ne bo riskiral da bi te kr domov poslal...

Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.7.2008 17:19:37   
arabela*
user posted image ,ja ti kar tja idi,pa se francoza naredi.Boš vidla,da bo šlouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.7.2008 19:21:52   
mokatela
ojla user posted image

vidim, da bi naj bila 20. 8. velika gužva v mb porodnišnici user posted image  user posted image  user posted image  ... mogoče jo bom jaz tudi delala, ker moj user posted image  "čuti", dabom rodila 19. 8.  Od kod mu le touser posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... mogoče nadnaravne sposobnosti, o katerih jaz nič ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sicer pa je za user posted image  user posted image  vse oz. več ali manj vse pripravljeno. sem 3 dni likala in prala kot po tekočem traku user posted image user posted image

drugače počutje primerno, se počasi približuje 32. teden in se počutim kot en nilski konj z ogromnim trebuhom, ki skače sem in tja user posted image user posted image user posted image , saj sta user posted image  user posted image  zeeeeloooo živahni. v torek, 22. 7. nas čaka pregled pri G.

lepo bodite, uživajte in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?