|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
17.7.2008 21:05:20   
ključek
...saj me ne bi motilo, če bi bilo tako dolgo.... user posted image

vem, da ne.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.7.2008 21:06:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image , kako si??

.... super.... smo prej šli še malo zapravljat v BC in smo končno kupili lupinico, pa še kar voziček zraven.....smo malo gledali teste teh avtosedežev in ugotovili, da pašejo na športni del vozička.....oboje v akciji v BC.....in seveda takoj preverit v živo..in zdaj malo vozimo po dnevni sobiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.7.2008 21:10:31   
Tejchy
Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven...

Jaz mislim, da napenjanje ne more sprožit poroda, če je vse ok. Ti pa priporočam, da mal paziš na prehrano, pij donat. Zaprtost ti zna pridelat hemeroide, kar pa ni luštna stvarca.

Napenjanje je problem, če si že odprta.... v tem primeru je lahko nevarno.
Če pa si zaprta, pa ni panike...

Sem brala en članek... v katerem je to pisalo, dodan pa tud nasvet, da pri veliki potrebi sedi čim bolj zravnano (joške ven user posted image  user posted image  ), kolena pa naj bodo nad višino školjke (kot bi sede stopila na prste) - na tak način omogočiš  blatu ravno pot ven... (ne se smejat, tak je pisalo user posted image  user posted image  user posted image  )...  pa ne smeš neki ful močno pritiskat, ker takrat mišice, ki potiskajo blato ven delujejo glih kontra...... jaz - valda sem mogla sprobat..in pri meni deluje user posted image  user posted image  user posted image  ....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.7.2008 21:11:03   
gold fish

user posted image , kako si??

...drugače pa že komaj čakam na dan D, ker mali ful nori po bušiju...ga zadnje čase ful čutim...še ponoči nima mira.....  pa kot pravi saraya ne morem več dolgo pešačiti sem zasopihana kot kaka omika, pa buši me ovira pri raznoraznih opravilih..... , pa .....ne spomnim se večuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.7.2008 21:12:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

[Sem brala en članek... v katerem je to pisalo, dodan pa tud nasvet, da pri veliki potrebi sedi čim bolj zravnano (joške ven user posted image  user posted image  ), kolena pa naj bodo nad višino školjke (kot bi sede stopila na prste) - na tak način omogočiš  blatu ravno pot ven... (ne se smejat, tak je pisalo user posted image  user posted image  user posted image  )...  pa ne smeš neki ful močno pritiskat, ker takrat mišice, ki potiskajo blato ven delujejo glih kontra...... jaz - valda sem mogla sprobat..in pri meni deluje user posted image  user posted image  user posted image  ....

..... bom sprobalauser posted image  ....sicer zaenkrat nimam prblemov, da ne bi šlo #gladko# venuser posted image ...ampak da vidimo, če držiuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.7.2008 21:13:29   
gold fish
me to you - kam si šla...gledaš tv neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.7.2008 21:15:17   
Tejchy
Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno?
Ve ste že zbrale imena za ? Meni je moj prej očital,da preveč kompliciram,da pač daš neko ime,pa konec

Js bi jih tud že mogla dobit, pa jih še nisem.. naj bi prišli jutri... tak da jih bom v ponedeljek nesla na CSD...

Ime? Mi imamo zbrano... sam je za fantke ful težje kako lepo ime najti... no, vsaj js sem imela več problemov pri izbiranju....mogoče včasih preveč kompliciram user posted image  ...  za punčko sem imela kar nekaj variant, ki so mi bile res fuuuuuuuuuul všeč...

tko da, naš user posted image  bo NIK... razen, če si bom premislila, ko ga bom prvič zagledala... tudi to se nekaterim dogaja...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.7.2008 21:17:24   
ključek
me to you - kam si šla...gledaš tv ne

en majčken.............drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni.............user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.7.2008 21:17:38   
Tejchy
...drugače pa že komaj čakam na dan D, ker mali ful nori po bušiju...ga zadnje čase ful čutim...še ponoči nima mira..... pa kot pravi saraya ne morem več dolgo pešačiti sem zasopihana kot kaka omika, pa buši me ovira pri raznoraznih opravilih..... , pa .....ne spomnim se več ...

Se podpišem... pa tud pod tisto Sarayino fuzbalersko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
17.7.2008 21:18:07   
ključek
tko da, naš user posted image  bo NIK...

zelo lepo ime..........user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.7.2008 21:19:22   
Tejchy
drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni.............

NE SE SEKIRAJ... ni vredno... poznaš tist pregovor: vse se vrača, vse se plača...
Boš vidla, da se bo vse uredilo... eni so pač.... ni vredno zgubljat niti besed..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
17.7.2008 21:22:06   
Tejchy
zelo lepo ime..........

hvala... user posted image

na začetku mi ni blo tolk všeč... zdj pa sem se ga že ful navadla.. na začetku vsako ime smešno zveni k priimku, ker ga pač nisi navajen...

js sem drugač navijala za LUKA, sam imam bratranca, ki mu je tko ime, pa sem iskala primerne rezerve... in tko smo prišli do NIK-a....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
17.7.2008 21:24:30   
Tejchy
Nič punce.. itak vem, da boste tiste nočne ptice tja do jutranje kavice zlo pridne in nam štepale strani ... tko da se bom js poslovila.. grem spat, da zguram še jutrišnji petek.... če že volje ne bo taprave...  vsaj klima bo primerna za delat..

nočko....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
17.7.2008 21:24:35   
gold fish
user posted image     ...... evo vozička in avtosedeža.......... ju je možno sestavit.....

..... to je za mestno beri trgovinsko/nakupovalno  vožnjo .......   za po naravi bo pa ta bolj bikask...izposojen,  

user posted image

pa za zimske vožnje zunaj, ga pa hvala bogu ne bom rabila vlačiti po avtu...ker je narava kar okrog mene, zato pa še ta športni za v avto ......  Pol spomladi bo pa tak samo ta športni še aktualen....

Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.7.2008 21:26:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Ime? Mi imamo zbrano... sam je za fantke ful težje kako lepo ime najti... no, vsaj js sem imela več problemov pri izbiranju....mogoče včasih preveč kompliciram user posted image  ...  za punčko sem imela kar nekaj variant, ki so mi bile res fuuuuuuuuuul všeč...

...isto je bilo pri nas..za punčko ni problema...., za fantka pa nismo imeli kaj dosti variant....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
17.7.2008 21:27:55   
gold fish

me to you - kam si šla...gledaš tv ne

en majčken.............drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni.............user posted image user posted image

.... daj te grde misli stran..... hudobni bodo ostali glih tak...raje misli na svojegauser posted image  in kako mu bo lepo z vama.... tisto z škarpo se bo že porihtalo....saj veš..nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha....user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
17.7.2008 21:29:32   
gold fish
..kaj spet mam monologe....bom pobegnilauser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3642
17.7.2008 21:30:00   
gold fish
...še malo....

Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.7.2008 21:31:10   
ključek
.... daj te grde misli stran.....

sej se trudim, ampak jaz sem tak človek,da se ful sekiram.............pa probam bit flegma, pa ne gre..................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
17.7.2008 21:31:42   
ključek
...... evo vozička in avtosedeža.......... ju je možno sestavit.....

..... to je za mestno beri trgovinsko/nakupovalno vožnjo ....... za po naravi bo pa ta bolj bikask...izposojen,

luštna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3645
17.7.2008 21:35:25   
ključek
..kaj spet mam monologe....bom pobegnila

jz tudi..............ni nobene.....................

Neposredna povezava do sporočila: 3646
17.7.2008 21:36:03   
ključek
nočko................user posted image user posted image user posted image user posted image

za jutranje čvekice.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
17.7.2008 21:40:29   
gold fish

luštna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

..... in to oboje za cca 115€ - Hauck

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
17.7.2008 21:41:21   
gold fish

nočko................user posted image user posted image user posted image user posted image

...tud jaz ...nočko................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
17.7.2008 21:51:49   
arabela*
Ma nevem,kdaj začnem sporodniško,nekje tretjega al četrtega se mi zdi,bi moralauser posted image
Glede lakiranja na nogi,Tejchy,jaz sem si prejšnji teden še francosko manikiro delala.ponavadi jo imam na nogah.Danes se mi pa ni dalo,tak da bom drug tedn.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?