Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:05:20
|
|
|
|
ključek
|
...saj me ne bi motilo, če bi bilo tako dolgo.... vem, da ne.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:06:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , kako si?? .... super.... smo prej šli še malo zapravljat v BC in smo končno kupili lupinico, pa še kar voziček zraven.....smo malo gledali teste teh avtosedežev in ugotovili, da pašejo na športni del vozička.....oboje v akciji v BC.....in seveda takoj preverit v živo..in zdaj malo vozimo po dnevni sobi
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:10:31
|
|
|
|
Tejchy
|
Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven... Jaz mislim, da napenjanje ne more sprožit poroda, če je vse ok. Ti pa priporočam, da mal paziš na prehrano, pij donat. Zaprtost ti zna pridelat hemeroide, kar pa ni luštna stvarca. Napenjanje je problem, če si že odprta.... v tem primeru je lahko nevarno. Če pa si zaprta, pa ni panike... Sem brala en članek... v katerem je to pisalo, dodan pa tud nasvet, da pri veliki potrebi sedi čim bolj zravnano (joške ven ), kolena pa naj bodo nad višino školjke (kot bi sede stopila na prste) - na tak način omogočiš blatu ravno pot ven... (ne se smejat, tak je pisalo )... pa ne smeš neki ful močno pritiskat, ker takrat mišice, ki potiskajo blato ven delujejo glih kontra...... jaz - valda sem mogla sprobat..in pri meni deluje ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:11:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , kako si?? ...drugače pa že komaj čakam na dan D, ker mali ful nori po bušiju...ga zadnje čase ful čutim...še ponoči nima mira..... pa kot pravi saraya ne morem več dolgo pešačiti sem zasopihana kot kaka omika, pa buši me ovira pri raznoraznih opravilih..... , pa .....ne spomnim se več ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:12:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy [Sem brala en članek... v katerem je to pisalo, dodan pa tud nasvet, da pri veliki potrebi sedi čim bolj zravnano (joške ven ), kolena pa naj bodo nad višino školjke (kot bi sede stopila na prste) - na tak način omogočiš blatu ravno pot ven... (ne se smejat, tak je pisalo )... pa ne smeš neki ful močno pritiskat, ker takrat mišice, ki potiskajo blato ven delujejo glih kontra...... jaz - valda sem mogla sprobat..in pri meni deluje .... ..... bom sprobala ....sicer zaenkrat nimam prblemov, da ne bi šlo #gladko# ven ...ampak da vidimo, če drži
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:13:29
|
|
|
|
gold fish
|
me to you - kam si šla...gledaš tv ne
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:15:17
|
|
|
|
Tejchy
|
Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno? Ve ste že zbrale imena za ? Meni je moj prej očital,da preveč kompliciram,da pač daš neko ime,pa konec Js bi jih tud že mogla dobit, pa jih še nisem.. naj bi prišli jutri... tak da jih bom v ponedeljek nesla na CSD... Ime? Mi imamo zbrano... sam je za fantke ful težje kako lepo ime najti... no, vsaj js sem imela več problemov pri izbiranju....mogoče včasih preveč kompliciram ... za punčko sem imela kar nekaj variant, ki so mi bile res fuuuuuuuuuul všeč... tko da, naš bo NIK... razen, če si bom premislila, ko ga bom prvič zagledala... tudi to se nekaterim dogaja...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:17:24
|
|
|
|
ključek
|
me to you - kam si šla...gledaš tv ne en majčken.............drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:17:38
|
|
|
|
Tejchy
|
...drugače pa že komaj čakam na dan D, ker mali ful nori po bušiju...ga zadnje čase ful čutim...še ponoči nima mira..... pa kot pravi saraya ne morem več dolgo pešačiti sem zasopihana kot kaka omika, pa buši me ovira pri raznoraznih opravilih..... , pa .....ne spomnim se več ... Se podpišem... pa tud pod tisto Sarayino fuzbalersko ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:18:07
|
|
|
|
ključek
|
tko da, naš bo NIK... zelo lepo ime..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:19:22
|
|
|
|
Tejchy
|
drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni............. NE SE SEKIRAJ... ni vredno... poznaš tist pregovor: vse se vrača, vse se plača... Boš vidla, da se bo vse uredilo... eni so pač.... ni vredno zgubljat niti besed..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:22:06
|
|
|
|
Tejchy
|
zelo lepo ime.......... hvala... na začetku mi ni blo tolk všeč... zdj pa sem se ga že ful navadla.. na začetku vsako ime smešno zveni k priimku, ker ga pač nisi navajen... js sem drugač navijala za LUKA, sam imam bratranca, ki mu je tko ime, pa sem iskala primerne rezerve... in tko smo prišli do NIK-a....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:24:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Nič punce.. itak vem, da boste tiste nočne ptice tja do jutranje kavice zlo pridne in nam štepale strani ... tko da se bom js poslovila.. grem spat, da zguram še jutrišnji petek.... če že volje ne bo taprave... vsaj klima bo primerna za delat.. nočko....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:24:35
|
|
|
|
gold fish
|
...... evo vozička in avtosedeža.......... ju je možno sestavit..... ..... to je za mestno beri trgovinsko/nakupovalno vožnjo ....... za po naravi bo pa ta bolj bikask...izposojen, pa za zimske vožnje zunaj, ga pa hvala bogu ne bom rabila vlačiti po avtu...ker je narava kar okrog mene, zato pa še ta športni za v avto ...... Pol spomladi bo pa tak samo ta športni še aktualen....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:26:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Ime? Mi imamo zbrano... sam je za fantke ful težje kako lepo ime najti... no, vsaj js sem imela več problemov pri izbiranju....mogoče včasih preveč kompliciram ... za punčko sem imela kar nekaj variant, ki so mi bile res fuuuuuuuuuul všeč... ...isto je bilo pri nas..za punčko ni problema...., za fantka pa nismo imeli kaj dosti variant....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:27:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you me to you - kam si šla...gledaš tv ne en majčken.............drgač pa sedim na stolu in razmišljam, zakaj so ljudje tako hudobni............. .... daj te grde misli stran..... hudobni bodo ostali glih tak...raje misli na svojega in kako mu bo lepo z vama.... tisto z škarpo se bo že porihtalo....saj veš..nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:29:32
|
|
|
|
gold fish
|
..kaj spet mam monologe....bom pobegnila ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:30:00
|
|
|
|
gold fish
|
...še malo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:31:10
|
|
|
|
ključek
|
.... daj te grde misli stran..... sej se trudim, ampak jaz sem tak človek,da se ful sekiram.............pa probam bit flegma, pa ne gre..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:31:42
|
|
|
|
ključek
|
...... evo vozička in avtosedeža.......... ju je možno sestavit..... ..... to je za mestno beri trgovinsko/nakupovalno vožnjo ....... za po naravi bo pa ta bolj bikask...izposojen, luštna!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:35:25
|
|
|
|
ključek
|
..kaj spet mam monologe....bom pobegnila jz tudi..............ni nobene.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:36:03
|
|
|
|
ključek
|
nočko................ za jutranje čvekice.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:40:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you luštna!!! ..... in to oboje za cca 115€ - Hauck
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:41:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko................ ...tud jaz ...nočko................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
Ma nevem,kdaj začnem sporodniško,nekje tretjega al četrtega se mi zdi,bi morala Glede lakiranja na nogi,Tejchy,jaz sem si prejšnji teden še francosko manikiro delala.ponavadi jo imam na nogah.Danes se mi pa ni dalo,tak da bom drug tedn.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?