|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.7.2008 13:15:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

glorija sej bo vse vredo boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bark no poskus prilepit slikco

... se kar pod oboje podpišem...... Gloria user posted image user posted image ....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.7.2008 13:24:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

gold fish, jaz sem samoplačniško (na NS in dodatno morfologijo lani) hodila k Pelkičevi. Je res zelo prijazna in velik strokovnjak. Celoten UZ ti posname na DVD (brez doplačila). No, pri meni je nastal problem, ker se ji nekaj ni zdelo OK, pa me je zato spravila takoj naslednji dan na še en UZ v porodnišnico, takrat sta bila oba z Japljem prisotna. Zgodba se je žalostno končala user posted image  ampak letos pa se ne bo user posted image
Letos sem se na NS naročila kar preko e-maila, pa je še v istem dnevu odgovorila in mi dala termin. Ne vem pa, kako je zdaj z njenim dopustom. Če jaz ne bi imela v tej user posted image  toliko UZjev, bi sigurno šla spet k njej user posted image

.... sem ravno hotela zagnjavit kako da mi ni nobena odgovorila, zdaj pa ...bubi user posted image ...

...ji bom tudi  jaz kar email poslala.....tako kot za nuhalno....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.7.2008 13:26:00   
KAHLO
punce jaz bi pa si rada zračunala klko bom domila tega nadomestila za starševsko varstvo oz. porodniške...a nismo mene nekkje to stran objavljeno.....a ma katera mogoče pr roki k iščem k norc!user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.7.2008 13:27:31   
arabela*
user posted image ,jaz bi ti tud rade volje odgovorila,ampak nisem nikoli šla na samoplačniški uz tu v Mb.Vse kar je bilo,je bila nuhalna v Domžah.
Probaj to Pekličevo poklicat,jo baje hvalijouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.7.2008 13:27:34   
gold fish
joj, joj....kaj se je zdaj meni zgodilo ....user posted image user posted image user posted image ..

...moj user posted image  si je danes zaželel krompirjevo solato...in jaz dam lepo kuhat krompir in...seveda.... čvekam na rr.....   nakar sedaj slišim neke čudne zvoke...in moj krompir že čisto brez vode se čmradi tam na štedilnikuuser posted image .....  še sreča, da sem si laptop v kuhinjo prinesla, ker drugače user posted image user posted image ........ bi bil fajn zapečenuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.7.2008 13:28:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

punce jaz bi pa si rada zračunala klko bom domila tega nadomestila za starševsko varstvo oz. porodniške...a nismo mene nekkje to stran objavljeno.....a ma katera mogoče pr roki k iščem k norc!user posted image user posted image

.....http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.7.2008 13:29:13 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.7.2008 13:29:30   
KAHLO
goldi......še dobro da nisi kuhne zakurlauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa maš tehten izgovor.....RR je zelo pomembna rečuser posted image user posted image user posted image user posted image bosta pa pečen krompirček jedlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.7.2008 13:29:52   
gold fish
kahlo...ma me user posted image ...ne morem dat kot link goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.7.2008 13:33:22   
*bubi*
.....seveda mam pozitivno in to na meji tolk da mam zdej letanja okrog diebetologa.... gin.me je napotil naj se naročim pri diebetologu in naj povem da sem noseča ter da bi me znal kmalu vzet....

gloria user posted image nič ne skrbi, to vse skupaj še ne pomeni, da imaš sladkorno. Ti si naredila samo ta hiter test, ki naredi samo prvo selekcijo, pa če je to bilo na meji, se nič ne boj in ne sekiraj. 100g test bolj natančno pokaže, kje je problem. Ker se vidi, ali ti samo prehitro poraste glukoza po obroku ali je na splošno višja. Tisto prvo se da zelo fino z dieto uravnavat, pa glede na to, da nimaš več dosti do konca user posted image , se res nič ne boj.

Pa vedi, da te nosečniške sladkorne izvenijo po porodu.

Z user posted image  pa ne bo čisto nič narobe, če boš vzdrževala normelen nivo glukoze. Lahko ima malo večji obseg trebuščka zaradi viška sladkorja. Če pa sladkorna ni regulirana, pa lahko ima user posted image  res krizo po porodu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.7.2008 13:36:57   
*bubi*
kake firme lupinc pa mate ve?? pa varnost katere so najbl varne??
eni pravjo JANE drugi sam JANETA ne kupit....spoh ne vem...

Taja, jaz mislim, da je od Jane problematična samo tista lupinica, ki se ji lahko naklon spreminja. Da lahko v bistvu ležalniček ven narediš.  Če je školjka fiksna, potem ni problema.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.7.2008 13:39:43   
*bubi*
Saraya, tudi tebi user posted image  za pregled. Glede UZja v tem obdobju (si men se zdi zadnjič spraševala) pa je res tako, da ti ne pripada, če je sicer vse OK.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.7.2008 13:45:26   
KAHLO
goldi....ni blema ...sem ga pač prekopirala, no pa zračunala sem si tud.....nad izračunom nisem lih najbl navdušena, ampakkkkkkkkkkkkkkkk bomo preživeli, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.7.2008 13:54:43   
*bubi*
Jaz tudi nestrpno pričakujem odločbo iz CSD user posted image  Če je user posted image  že dobila, pa je nesla v petek, jaz pa potem v ponedeljek, bi moralo bit kmalu. Razen če se zakomplicira glede mojih dohodkov user posted image  OK, službeni so itak čisti, tu ni kaj. Imam pa še ene dohodke, od katerih se prav tako plačujejo davki in prispevki, pa ne vem, če mi jih bodo hoteli upoštevat user posted image  Na CSDju mi je rekla, da še niso imeli takega primera, čeprav - pazite to: te dohodke mi ravno CSD plačuje user posted image  (plačujejo mi vrtec za bubija iz naslova dobroimetja).

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.7.2008 13:55:24   
taja1235
*bubi* hvala...tebi KAHLO pa tudi...
js se 20 min in sibnem domov.....za danes sm naredila dovolj...
punce se beremo v ponedeljek...namrec se vedno nam niso priklopl interneta...
tko da sm za vikende odrezana od sveta...no se pa z mojim lubijem vec ukvarjam...

PUNCE LEP KRASEN VIKEND IN EN CMOKC BUSIJEM********

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.7.2008 13:58:12   
arabela*
Bubi,sem vprašala,imam naslednjič UZ.Komaj čakam

Aja,bom kar posredovala podatke za naslednji pregled:8.8.08

čeprav cela moja familija cilja,da bom nekje šestega avgusta že rodila,vključno z mojimuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.7.2008 14:00:05   
gloria
bubi hvala ti za odgovor....ja obstaja možnost da ti ta drugi test pokaže čist kontra.....faj pa je da sem tako rekoč že pri koncu,da ni to nekje na začetku nosečnosti.....alkohol sem pa glih včeri kupla pa vseen hvala za informacijouser posted image
Saraya praviš da maš manj kg.in ti povem da sem včeri brala v reviji nosečnost in porod da ko opaziš da maš manj kg.se telo  pripravlja na bližajoči porod ker se ne zadržuje več tol tekočine kot prej in količina krvi v telesu se malce zmanjša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.7.2008 14:07:03   
Tejchy
Lara croft - moji user posted image  bi bilo tud Lara ime .... men je to ime tolk user posted image

Saraya - user posted image  user posted image  .. za pregled... js ga imam v ponedeljek teden user posted image  user posted image  ... še 9 dni...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.7.2008 14:08:38   
Tejchy
user posted image  mi je 2x en in isti post poslalo... tale RR...

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 18.7.2008 14:09:30 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.7.2008 14:08:57   
arabela*
Glorija,to verjetno pomeni,da nebom septemberka?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.7.2008 14:10:46   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
teja1235  za lupinico se podrobno nisem pozanimala, ker sem si jo sposodla in je na voziček sploh ne bom dajala, itak je mehka torba in bo beba lepo iz lupinice zmeraj šla v torbo ajčkat......tako da mogoče ti bo bark vedla kaj o tem povedatiuser posted image user posted image user posted image

Ja sem končno uspela naložit slikce našega Hartan Skaterja v album.
Drugače ti pa tudi jaz taja1235 ne morem kaj več povedat o avtosedežih, kot to,da lahko kupiš adapter pri njih in gre potem gor vsak avtosedež.Tudi mi bomo dobili avtosedež sposojen in ga ne bomo dajali na voziček,ker imamo košaro.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.7.2008 14:11:18   
Tejchy
Glorija,to verjetno pomeni,da nebom septemberka?

sj tud če boš prej rodila, te pol ne damo user posted image  ... po moje bo marsikatera septembrka, ki ima rok v začetku septembra postala avgustovka... tko pač je...  tud mene lahko preseneti in rodim npr. 14dni prej, pa se bi mogla kao štet med avgustovke....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.7.2008 14:12:23   
gloria
Saraya pa saj tud tvoji ti napovedujejo prejuser posted image user posted image user posted image .....boš pa švercana augustovkauser posted image user posted image user posted image ....čestitke za pregled

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.7.2008 14:15:57   
*bubi*
Aja,bom kar posredovala podatke za naslednji pregled:8.8.08

Jaz tudi user posted image  Naju kar na enake datume naročajo user posted image  Škoda da nimava iste G, bi čas v čakalnici hitreje minil user posted image
Aja, jaz bom imela že CTG, ker gre potem moja G na dopust in bom hodila do konca k nadomestni.

Lušn voziček, bark. Ja, ti Hartani so frajerski user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.7.2008 14:16:23   
KAHLO
Saraya pa ja ne misliš zdaj k avgustovkam pobegnituser posted image user posted image user posted image , daj počakaj z nami tega septembra!!!
Mene včasih še kr mal prime tist, strah al tak občutek, da bo kmalu pa šlo za resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da moram zdaj vsako noč izkoristit, ker pol bomo pančali pa na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no čeprav že zdaj na obroke pančamo, ker kot večina vas ne najdemo prave lege, al pa mormo lulat....jaz nevem....od kje meni tlko tega lulanja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taja1235 lepo se imej, pa se pol v ponedeljek spet prklopi, škoda da se ne moraš tako švercat k jaz user posted image user posted image user posted image

Moj pa gre danes s kolegi ven, pa se prej pr nama dobijo........tak da bom mela polno kočo mladeničevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je tako zabavno te dedce poslušat.....sam problem mam zdaj ta da doma skačem orkog v boksarcah od mojga (so take mehke gatke, jaz nimam niti enih tako mehkih gatk, sem mu jih kar zarubla) pa majčki, zdaj bom pa za čas obiska mogla v trenerki preždet....( mi je pa v njej vroče k sto hudičevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), zadnič me je celo prjelo da bi šla z njimi..........no pa smo se pol tako zmenli da bodo pol k bom rodila, oni pr nama doma kartali, pa pazli pupo....jaz bom pa šla ven (so me vsi samo na veliko pogledali in se začeli režat), en je celo rekel da jo bodo v pokerašico vzgojiliuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.7.2008 14:17:31   
*bubi*
Jaz že kar po malem računam na to, da bom avgustovka user posted image  Samo ne še 6. avgusta, no, saraya user posted image  Jaz takrat še nimam časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?