Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:35:35
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Janey glede na to da zdaj ful lije zunaj, mislim da tudi jutri nebo kaj boljše Pa počakajmo na drug teden
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:36:28
|
|
|
|
liju
|
[/quote] Kot sem že enkrat rekla, če je cr potreben in vnaprej indiciran, res ne vem, zakaj bi bila splošna anestezija. Razen če pacientka želi splošno ali pa je spinalna kontraindicirana zaradi okvar hrbtenice... Sem pa bila sedaj v Črni Gori na dopustu in sem ugotovila, da imajo 100x boljše urejeno anestezijsko službo kot pri nas. So znanko, ki je imela urgentni cr na mizi vprašali ali želi splošno ali spinalno. In se je odločila za spinalno. [/quote] Zanimivo!!! Ko sem jaz imela prvič CR, sem full veliko prebrala o tem in iz knjig vidla da je to možno, nakar sem vprašala v P dr. Završnikovo in jo je skoraj kap zadela od kod mi je to znano Saj m je rekla, da o tem sploh ne povejo ne G ne v P Ne vem no, pa saj to je bilo 2006, ne pa 1950
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:37:19
|
|
|
|
liju
|
Pa kaj me zeza to citiranje?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:38:23
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Kdo pa je asistiral zraven Mujezinoviča? Dr. Kores Testen. Sicer je ona na ivf-u.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:40:07
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Zanimivo!!! Ko sem jaz imela prvič CR, sem full veliko prebrala o tem in iz knjig vidla da je to možno, nakar sem vprašala v P dr. Završnikovo in jo je skoraj kap zadela od kod mi je to znano Saj m je rekla, da o tem sploh ne povejo ne G ne v P Ne vem no, pa saj to je bilo 2006, ne pa 1950 Sploh ne bom komentirala...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:43:18
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Janey glede na to da zdaj ful lije zunaj, mislim da tudi jutri nebo kaj boljše Pa počakajmo na drug teden Ni čudno da lije, če pa midve z Liju čvekava, kot zmešani...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:46:12
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: liju Kdo pa je asistiral zraven Mujezinoviča? Dr. Kores Testen. Sicer je ona na ivf-u. Prvič slišim za njo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:47:06
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Janey glede na to da zdaj ful lije zunaj, mislim da tudi jutri nebo kaj boljše Pa počakajmo na drug teden Ni čudno da lije, če pa midve z Liju čvekava, kot zmešani... Bom vsaj fajn v hladu spala
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:48:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, saj vidim čvekulje Aja liju ko citiraš nič ne briši tam ko piše ! Saj bo šlo, vaja dela mojstra. Pa da nebota kake nevihte prinesle
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:48:56
|
|
|
|
liju
|
trnulčica:Kak pa so kaj sestre na 2 etaži? Ker so bile ko sem bila prvič tam, pa tudi pediatrinje niso bile nič boljše
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:50:05
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, saj vidim čvekulje Aja liju ko citiraš nič ne briši tam ko piše ! Saj bo šlo, vaja dela mojstra. Pa da nebota kake nevihte prinesle Hvala za pomoč , sem pač tepka
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:50:42
|
|
|
|
Vrtnica79
|
zaj pa sem jaz z citat SEM ti hotela napisat da nič ne briši tam ko piše "quote".
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:51:35
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 zaj pa sem jaz z citat SEM ti hotela napisat da nič ne briši tam ko piše "quote".
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 22:58:16
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Kak pa so kaj sestre na 2 etaži? Nisem Trnjulčica, pa vseeno; jaz nisem imela z nobeno slabih izkušenj. Z eno sestro sma se celo z cimro kar dosti pogovarjale o njenem delu in družini ( žal nevem njenega imena). Doma imajo namreč kmetijo in ima 4 otroke. Pa pravi da jo ta tempo kar ubija včasih, mož pa je doma- je gospodinjec . No, tudi z drugimi sestrami sem se razumela. Pa saj sem taka da nerada kaj kompliciram in gnjavim za brezveze. HB da mi je bilo bolje da so me pustili pri miru. Sem se raje cartala z mojo štručko .
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 17.7.2008 22:59:18 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:00:54
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: liju Kak pa so kaj sestre na 2 etaži? Nisem Trnjulčica, pa vseeno; jaz nisem imela z nobeno slabih izkušenj. Z eno sestro sma se celo z cimro kar dosti pogovarjale o njenem delu in družini ( žal nevem njenega imena). Doma imajo namreč kmetijo in ima 4 otroke. Pa pravi da jo ta tempo kar ubija včasih, mož pa je doma- je gospodinjec . No, tudi z drugimi sestrami sem se razumela. Pa saj sem taka da nerada kaj kompliciram in gnjavim za brezveze. HB da mi je bilo bolje da so me pustili pri miru. Sem se raje cartala z mojo štručko . HB Pa nisem blond
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:03:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hvalabogu
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:08:01
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju HB Pa nisem blond Joj si me nasmejala... Sestre so SUPER. Vse se je spremenilo za 1000 %. Dr Koresovo pa ne poznaš, saj ni namenjena za P. Tako da razen, če sta z tvojim rabila pomoč pri zanositvi jo težko poznaš. Je pa sicer zelo dobra.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:13:32
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hvalabogu
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:16:16
|
|
|
|
liju
|
Nič grem jaz ležečki! Me že postla kliče! Lahko noč
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:17:58
|
|
|
|
trnuljčica
|
Noč
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.7.2008 23:37:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
trnuljčica- kje je ortopedska ambulanta ? Da ne zamudim, tega dolgega pregleda.... Drugače pa nočko pa lep vikend vam želim...Mi gremo po ortopedu ka babici v portorož.... Ajde, grem pakirat....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 6:54:23
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika trnuljčica- kje je ortopedska ambulanta ? Da ne zamudim, tega dolgega pregleda.... Drugače pa nočko pa lep vikend vam želim...Mi gremo po ortopedu ka babici v portorož.... Ajde, grem pakirat.... nisem trnuljčica, pa vseeno . Če imaš za slikanje oz. UZ kolkov To je v stolpnici, takoj v prtličju, na tisti strani ko so abulante (poškodbena, pa dežurni zdravnik). V glavnem ko vstopiš, greš samo na ravnost in prideš v veliko čakalnico, tam pa pol desno in spet takoj desno, kjer so previjalne mize. Ne moreš zgrešit, samo pri pravem vhodu moreš vstopit Upam da je to to
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 7:08:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Blacky, čestitke Dobrodošle nove čvekice Spet se vrsta pred mano daljša Hec, vse nove ste ful dobrodošle tudi na ta pravem čveku ob kavici Zdaj pa šibam na pregled Držite pesti
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 8:06:34
|
|
|
|
mehurčica
|
Glede na to, da se tukaj dobivamo tudi mamice, ne samo nosečnice, bi vas prosila, če odprete to stran: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2975012 Izpolnete in pošljete moji prijateljici - je tudi registrirana ringarajevka, ampak ima bolj malo časa za forum. Mogoče se pa le kaj premakne v Mariboru, ko ste se ravno zadnjič pogovarjale. Za napisana mnenja nama je predlagala sestra in svetovalka za dojenje Ester Šauperl. Lp
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 9:24:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: liju Kdo pa je asistiral zraven Mujezinoviča? Dr. Kores Testen. Sicer je ona na ivf-u. kaj ona je drugače tud tam ...jo poznam.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?