Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 23:45:06
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish veš kaj mi še povej..vidim, da ti ticker kaže 38t3dni..... zakaj greš toliko prej? jaz bi tud rada šla , ker bi rada bila do začetka septembra, ko gre starejši pikec v šolo že doma....rok imam pa drugače 3.9..... bi pa bila tam okrog 20 avgusta že tudi v 38t....., če me seveda kaj prej ne preseneti.... Moj ima zaenkrat glavično vstavo..tak da to ni problem....samo jaz imam ful strah v sebi,,tako, da samo razmišljam o CR.....Glede tega, pa bi bilo dobro da se pogovoriš z G, samo oprosti jaz si ne bi izbrala Sikoška da mi naredi CR. ......poleg tega smo tega našega čakali dooooooooooolgo in po dveh letih nam ga je uspelo dobiti s pomočjo icsi....... zato si želim, da vsaj tu ne bi bilo problemov......in zato razmišljanje o cr ...pa da naš pikec že dobi tega svojega bratca..... No potem pa ti res želim, da ti uspe da ti naredijo CR! CR vedno delajo 2-3 tedne prej. Meni ga bi že naredili prejšnji teden, samo čakam Završnikovo da pride z dopusta, pri prvem pa sem imela 37t 3/7.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.7.2008 23:52:21
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud..., pa da se izide tako kot mora..... Ko boš pa malo pri močeh pa se le javi, da me malo spodbudiš.... Hvala za pestke, kak pa pridem domov se javim in ti poročam kako je šlo. Aja, sem prej pozabila..... ti imaš tudi Sikoška? Samo on je zdaj na dopustu?Ne jaz imam svojega G v ZD in to je Mojca Kopše Berčič. Pri prvem ko mi je dala napotnico za P, sem jo vprašala kateri je najboljši in mi je ona priporočala ali Pelkičevo ali Završnikovo in odločila sem se za Završnikovo, ker Pelkičeva ni imela več tisti teden ambulante. Morala pa sem čim prej na pregled in njeno mnenje. Sikošek pa me je imel prejšnji petek, ko sem imela CTG. To je zgledalo tako, da sem bila takoj zunaj z izvidom. Brez pregleda ali UZ-ja. Ni imel časa, ker je nadomeščal dve ambulanti Danes še ni bil na dopustu, ker sem imela CTG in je bil tam, sem ga sama vidla
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 0:36:21
|
|
|
|
trnuljčica
|
Liju vidim, da si glede spola skrivnostna. To je zadnje čase tukaj prav postala stalnica. A bomo stave pobirali?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 7:30:28
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Liju vidim, da si glede spola skrivnostna. To je zadnje čase tukaj prav postala stalnica. A bomo stave pobirali? O to pa ne, če bi me še na drugih forumih zahaklala bi vedela da bo . Ni skrivnost, pa ne vem zakaj bi bila, saj pa ni nič takega. Če so ga mimo pihnili bo pač
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 10:11:10
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Trnuljčica, za kavo sem seveda vedno, samo zadnje čase mi nekak zmanjkuje časa. V petek sva bili zmenjeni z Janey, pa je vse skupaj spet padlo v vodo, ker je Kekec doma in mi to rahlo oteži vso zadevo. Zadnje čase se mi zdi, da je kot cek... Moram ga pa pohvalit, že ful lepo stoji na rolerjih in poskuša rolat in to samo po treh dneh... So pa rolerji zelo dobri in hitri, tako da se bojim, da ga bo kar zmanjkalo in bo padel. Glede porodnišnice pa si res bila vzorna pacientka, da si tako pridno čakala! Enim pa se vidi, da so nosečnice, ko tako pozno zvečer ne morejo spati... Liju, to se bo kmalu spremenilo! Pol spet ne boš mogla spat, ampak ne zato, ker ti ne bi hotela, temveč ker ti nekdo ne bo pustil! Vso srečo v P!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 10:13:05
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Kje pa je renatka?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 10:21:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Enim pa se vidi, da so nosečnice, ko tako pozno zvečer ne morejo spati... No, jaz ne pašem v to skupino
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 11:08:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju [CR vedno delajo 2-3 tedne prej. Meni ga bi že naredili prejšnji teden, samo čakam Završnikovo da pride z dopusta, pri prvem pa sem imela 37t 3/7. ...... jaz imam naslednji pregled komaj v 37t..to je 11.8..... a to pomeni, da enkrat takrat že lahko pričakujem, da bo ...kaj pa je s sikoškom narobe? prvič mi ga je on delal? .... a tudi če je moj gin. si lahko drugega izberem?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 15:06:15
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Glede porodnišnice pa si res bila vzorna pacientka, da si tako pridno čakala! Veš da. Celi dan sem razmišljala le to, da bo vizita in mi uidejo, ker bom na wc,... Potem pa mojega ne bom znala obvestiti kdaj mora priti, če bi bil cr slučajno v torek. Saj pravim da sem bila čisto Potem pa še spati nisem mogla od skrbi kako bo vse skupaj šlo. Še danes vem, da mi je dr rekel, no jutri pa si spočij, pa naspi, to je tvoj zadnji dan. A ha, morgen...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 16:22:56
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: liju [CR vedno delajo 2-3 tedne prej. Meni ga bi že naredili prejšnji teden, samo čakam Završnikovo da pride z dopusta, pri prvem pa sem imela 37t 3/7. ...... jaz imam naslednji pregled komaj v 37t..to je 11.8..... a to pomeni, da enkrat takrat že lahko pričakujem, da bo ...kaj pa je s sikoškom narobe? prvič mi ga je on delal? .... a tudi če je moj gin. si lahko drugega izberem? Žal nimam več časa da ti odgovorim, grem v P na sprejem ti pošljem na ZS mojo tel. št. pa lahko tak kontaktirama.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 16:25:48
|
|
|
|
liju
|
No da se še vsem zadnjič javim! Odhajam na sprejem v P, se vam javim ko pridem domov! Lepo se imejte!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 16:45:41
|
|
|
|
lyra*
|
helo čvekice! Da se vam pohvalim kak sem uživala včeraj Šla sem na pedikuro in na depilacijo! In zdaj sem lepaa Prej pa sem bila še pri frizerju in sem se postrigla nekje 10cm In sem prišla domov in me je moj samo vprašal kaj sem naredla z lasmi liju še malo pa boš držala svojega princa v rokah Lepo opravi Moji že cel dan izvajata akrobacije in sploh nista nič pri miru Pa sem hotla malo zaspat ampak preveč norita. V ponedeljek ponoči pa gremo na morje še zadnjič,ko sva sama...tako,da grem zdaj še zadnje stvari kupit...pol pa dat vse v pranje Tako,da se javi katera za likanje?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 18:54:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* Tako,da se javi katera za likanje? ...tud jaz bi rabla nekoga.... , sem vse cotike oprala...nekaj že zlikala, pa noče in noče biti konca ......
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.7.2008 23:10:42
|
|
|
|
trnuljčica
|
Gold fish imaš zs.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 10:04:30
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Za dobro jutro najdem faraonko na pisalni mizi... Kjer je ena, jih je ziher tudi več. To pomeni, da bom spet morala stanovanje špricat... Joj, še meni naj pride katera zlikat cote... še imam en kup iz morja... pa se noče sam speglat...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 10:05:59
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Še danes vem, da mi je dr rekel, no jutri pa si spočij, pa naspi, to je tvoj zadnji dan. A ha, morgen... Jaz pa sem ravno zadnji dan spala kot dojenček in to celo noč, kot da bi vedela, da bom naslednji dan šla rodit. Še lulat nisem rabla it zmes...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 10:57:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, še meni naj pride katera zlikat cote... še imam en kup iz morja... pa se noče sam speglat... Mislim, da je tukaj več povpraševanja kot ponudbe Jaz pa se jih bom lotila.... me neka sila grabi. Kopalnico sem že spucala Aja, samo verjetno še ne danes, ker gremo zdaj k babici na kosilo Ko zlikam že obstoječe kupe, pa bom oprala in zlikala še cotike za Enkrat avgusta verjetno
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 12:39:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz pa se jih bom lotila.... me neka sila grabi. Kopalnico sem že spucala Ko zlikam že obstoječe kupe, pa bom oprala in zlikala še cotike za Enkrat avgusta verjetno ...jaz sem se pa jih včeraj ...vse zlikala, danes sem pa dala še zadnjo rundo cotik prat, pa še pol te zlikam......in sem finito...... tud mene neka sila grabi.....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 12:41:42
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, da ne pozabim.... sem ravnokar govorila z liju...je v p in čaka na jutri, da dobi svojega drugega sončka v objem... ........vse vas lepo pozdravlja... in se bo javila, ko pride domov....... .... liju za jutri..... .... Drži se!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 18:21:48
|
|
|
|
trnuljčica
|
Ko ste že pri likanju. Menda ima moj vročino. Pridem iz kopalnice, kjer je mali užival v banjanju, in zagledam mojega, da lika. Se mi je zdelo da je fatamorgana. Jaz pa minuto prej v kopalnici razmišljam, da bo danes ko mali zaspi treba likat. Saj je kup do neba. Tudi z morja.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 19:02:24
|
|
|
|
lyra*
|
trnuljčica za tvojega ! Daj povej,si mu dala kaj posebnega,da se je šel spravit likat? Bi jaz mojemu tudi kaj dala Me čaka ju3 pakiranje.......
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 21:13:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* trnuljčica za tvojega ! Daj povej,si mu dala kaj posebnega,da se je šel spravit likat? Bi jaz mojemu tudi kaj dala ... pa še jaz mojmu..... si nisem mislila, do bo spet tak kup
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 22:02:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, jutri bo ravno pravi dan za likanje Še raje pa bi videla, da se dopoldan zmenimo za kako . Se bojim, da se ne bova imela z bubijem kam dat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 20.7.2008 23:29:36
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* trnuljčica za tvojega ! Daj povej,si mu dala kaj posebnega,da se je šel spravit likat? Bi jaz mojemu tudi kaj dala Verjetno je enkratna vročica, pride in gre brez najave...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 21.7.2008 8:15:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ajde, gremo likat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?