|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.7.2008 14:14:27   
lyra*
Kjeeeee ste??user posted image

No včeraj v Lj je bilo svetavno! Domov sma prišla šele pred 1urouser posted image
Vse trgovine smo dali skozi...za bebiki smo kupili bolj malo ampak smouser posted image
Zdaj sta bila prva v vrsti mami in atiuser posted image In res sva oba dobila tolko nove garderobe,da lahko vse stare cote vstran zmečemauser posted image

No in pol sva šla na kavo sva se malo pogovarjala in sta moji babiki začeli tak brcat not,da je trebuh čist oblike spreminjaluser posted image

Zvečer sva pa šla še k enim prijatlom,smo šli skupaj na večerjo in sma pol tudi prespala pri njih! Smo pa se pogovarjali in kartali do 4ihuser posted image
Tak,da je zdaj čas,da nadoknadim kar nisem spalauser posted image

Ampak sta user posted image user posted image  ravno začeli poplesavat in nevem,če bo ravno kaj z spanjem...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.7.2008 10:32:49   
caligula
ojla  punce, vidim da ste vse polne energije. Mene je začel križ mal zafrkavat, sem imela že prej probleme zdaj me pa kr stisne in se moram nekaj časa pretegovat pa sprehajat da popusti.
Sicer pa so mi zdaj že dvakrat potrdili, da je moja pikica pikec user posted image . Torej še en user posted image na spisku. Zaenkrat se dobro držim, strah me je kakšne depresije po porodu zaradi vseh dogodkov do zdaj. Upam, da bo šlo vse gladko skoz. Avgusta grem še na dva izpita potem pa počitek eno leto.
Glede srečanja, čakam katera bo kaj organizirala, ker meni že zdaj delajo pregibi in dolgo sedenje probleme tko da kakšen oktober ziher odpade, če bo daleč za vozit. Zdaj sem na južnem delu države tko da je vsaka točka daleč :D

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.7.2008 11:47:33   
spelka12
No končno sem doma. Zdaj se bom malo spravila k sebi, čez pol leta pa naprej.
Rada bi samo pohvalila osebje v jeseniški bolnici. Res so bili vsi prijazni in so mi skozi celo tragedijo izkazovali sočutje in podporo.
Novembrke uživajte še naprej pa vas pridem pogledat, ko boste začele dobivat vaše pikce.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.7.2008 11:51:05   
konina
Ja, vidim da je tukaj pri nas zatišje. Midva sva včeraj preselila tri sobe, saj sva se zaradi dvojčkov morala malo preorganizirat. No, ampak je šlo. Neva je dobila sedaj malo manjšo sobo, vendar je prav lepo uspela. Bom po dopustu malo poslikala in dala v album. Za mala dva pa morava sedaj Nevino sobo prebeliti ( je čisto roza user posted image , pa za dva user posted image user posted image  ni ravno primerna), pa da jo malo osvežimo in opremimo, pa bo. Midva sva šla pa v najmanjšo, saj imava notri samo posteljo. SEm bila pa tako zelo utrujena, da tudi zaspat nisem mogla. Še danes sem kot cunja. Popoldne se pa odpravljava nazaj na morje malo oddahnit.

Se bom poskusila javit od tam, če bo potegnil internet. Če ne pa bodite pridne do konca julija in se takrat pišemo.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.7.2008 13:09:02   
zara13
Dan bejbe!

Spet en čudn turoben dan, vsaj pri nas na Jesenicah user posted image

Spelka12
- drži se!! user posted image Me veseli, da so bili zdravniki in osebje uredu, sploh ob takih trenutkih, da ti stojijo ob strani.

caligula - user posted image za user posted image !!!

Polynesia - včeraj me ni bilo na Šobcu, zato nisem nič klicala. Žal nisem mela avta, je moral moj v službo pelat, je bil na vrsti, ko se jih več skupaj vozi. Pa še tko lep dan je bil, prav super za sprehod. Upam, da si uživala pa kej lepga kupila v Chiccu ;) pa tvoj, kaj pravi za voziček? Moj je prav smešen, ko sem mu razlagala in kazala vse slikce. Njemu se zdi vsak voziček isti user posted image

Fajn bodite to nedeljo in uzivajte...user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.7.2008 15:50:59   
Andromeda
Živjo!

caligula - čestitke za user posted image Glede poporodne depresije pa se čim manj obremenjuj in ne razmišljaj, kaj slabega se ti lahko še zgodi, misli pozitivno! Sem videla, da si močna oseba in verjamem, da boš vse zmogla. Boš videla, ko bo prišlo dete na svet, boš pozabila na vse hudo.
špelka12 - Lepo, da si se nam javila. Pocajtaj se in vse dobro za naprej!

Jaz pa danes počasi pripravljam stvari za na morje. Greva šele v sredo, ampak greva jutri še malo v Novo mesto, od tam pa naprej v Trogir. Saj se bom do takrat še oglasila. uživajte v nedelji, pa kakršna koli že je - tukaj v LJ se ne more odločit ali bo nevihta ali sonček...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.7.2008 17:40:23   
lyra*
caligula čestitke za user posted image ! Zgleda,da bo november bolj fantovskiuser posted image user posted image user posted image

konina  uživajta na morju še za nasuser posted image user posted image user posted image

špelka12 user posted image user posted image user posted image Lepo,da si se nam oglasila! Tudi zate bo enkrat posijalo sonceuser posted image

Pri nas je bila prej taka nevihtauser posted image  Sem bila jaz ravno v telovadnici z user posted image  in smo se vsi samo gledali! Na poti domov se je ful vej zlomilo in eno drevo je padlo,hvala bogu ne na cesto...! Vglavnem vse je v razsulu...Doma pa škode hvala bogu nimava! Zdaj pa tak sonce sije kot,da nič ni blouser posted image   Ah,ja kdo bi razumel to vremeuser posted image

Moram zrihrat še neke dokumnte,grema 21na morjeuser posted image user posted image user posted image Komaj čakamuser posted image
Ju3 gre moj še na eno tekmo pa grem z njim..pol pa še na kosilo pa v mesto...

No šibam zdaj z psom ven............

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.7.2008 19:11:31   
jelka123
pozdravljene,vidim da se je kar nekaj dogajalomedtem ko sem bila na dopustu
user posted image user posted image user posted image vsem za opravljene morfologije
moram še prebrat nazaj
jaz pa jutri pregled komaj čakam,seveda imam še prej OGTT tako da mi bo slabo pol pa UZ ,komaj čakam

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
13.7.2008 19:40:48   
luna8
Vidim, da niste preveč čvekale!

Spelka12 resnično ti želim vse najboljše in najlepše, da čimprej prideš k sebi tako psihično kot fizično, ker to res ni ena malenkost.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
13.7.2008 19:45:39   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled        user posted image user posted image
2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       12.08.              user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07              user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled       user posted image user posted image
5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice  pregled           user posted image

9.  05.11.   Mijavček           (1user posted image ,0 user posted image )        32 let        LJ       pregled          user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       21.07.           user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.           user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let  Jesenice    05.08.           user posted image
15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11   Nina BG              (? user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07. 

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.  user posted image       
20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7.          user posted image      

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        30.07.             user posted image

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          14.07.            user posted image
29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.        user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           pregled   user posted image   

33. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.    user posted image    

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07.      user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.    user posted image    

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled       user posted image user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07.     user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM
          18.08. user posted image user posted image     

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07.

45. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

46. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

47. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

48. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          MF 23.07.    user posted image

49. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

50. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

51. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

52. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

53. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                 (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image           ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

[/quote]

< Sporočilo je popravil luna8 -- 13.7.2008 19:48:11 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.7.2008 9:01:14   
carly
Jutro punce,
kako ste, ste se kej naspale?Pri nas je tako grmelo ponoči, da je bilo bolj malo od spanja. Tale vreme jo je pošteno zagodil.

Spelka pocajtaj se pa vso srečo v prihodnje, bom držala pesti.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.7.2008 9:01:51   
carly
Aja pa čestitam vsem za preglede pa za lulčkeuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.7.2008 10:10:20   
mojsoncek
Oj punce!

Mi smo imeli pestro soboto in na izi neeljo... smo malo "zurali", no sosedova tamala je praznovala svoj tretji rojstni dan... nas dveletnik je tak zurercek, da ga sploh ni za spravit domov, ce se mu dogaja. Smo prisli domov deset prec, pa se to mu ni bilo dovolj, pa hodi drugace spat med pol osmo in osmo uro user posted image . No, posledicno smo vceraj malo bolj pocivali...

Danes zjutraj sta me pa moja dva decka skoraj pozabila doma in sla brez mene v LJ. Se dobro, da sem bila priblizno "pri sebi", ko sta se prisla poslovit (ponavadi ju niti ne slisim user posted image ), da sem hitro vstala in se zrihtala. No, danes naredim kljukico za obisk pisarne, potem imam pa mir ta teden...

Sibam zdej delat... bodite lepo in uzivajte danes, ko je spet malo bolj hladno!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 14.7.2008 10:15:04 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.7.2008 10:43:21   
vebo
Pozdravljene!

Jaz imam pa punčko, še eno pupo, tako da me daste lahko na seznam.

LP

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.7.2008 10:44:24   
lyra*
jutro babe!

No moja noč je bila super!user posted image  Mi je moj reko,da je fuuul grmelo in to sam jaz nisem nič slišala in sem spala kot nevem kajuser posted image  Ampak mi je prav pasalo in sem zdaj čist happyuser posted image
Samo zdaj me je spet krč v nogo zgrabil in sploh govorit ne morem kaj,da bi se premikalauser posted image

Danes pa,ko je tako vreme bomo malo pospravili po stanovanju zvečer pa gremo mogoče v kinouser posted image

Punce povejte,vas je kaj strah poroda?user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.7.2008 10:45:53   
lyra*
vebo čestitke za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.7.2008 11:16:54   
carly
O Lyra jaz raje ne razmišljam o porodu.
Sem se zadnjič pogovarjala z eno kolegico in je rekla naj si pri porodu predstavljam bolečino ene dvakrat hujšo kot pa takrat ko maš ta hude bolečine pri menstri.Sicer so bolečine res trenutne in vmes popustijo, samo...Jest drgač nimam boleče menstre ampak ene parkrat na let me pa zvije in glede na to da sem ene dvakrat na wc-ju okol padla ko me je bolelo, si raje ne zamišljam kaj bo na porodu.No sej se tolažim, da mene ne bo bolelo.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.7.2008 11:29:55   
nagajiva
Ojla user posted image

Tole vreme....samo škodo dela user posted image user posted image ............Je ponoči tako grmelo, da sem ful slabo spala. Mam pač neko čudno fobijo glede grmenja, me je prav groza. Sploh če sem sama. Včeraj pa še toča. V Mb sicer bolj drobna, pri omi na pogorju pa velika kot pinkpong žogice.......user posted image  Sedaj pa še kar dežuje in dežuje. Sem mislila it malo na razprodaje, ker rabim nove modrce....Ta tedn so mi joški tako zrasli, da mi skoraj noben več ni prav....user posted image user posted image  Pa da še sebi kaj nabavim.....pa user posted image . V redo mamo pa MF in koooommmaaaj čakam.
Andromeda, Konina-user posted image user posted image user posted image  za uspešno MF in user posted image
Poli-user posted image user posted image user posted image  za uspešno MF
Špelka12-lepo, da si se oglasila. Drži se in upam, da kmalu posije veliko sonce tud zate user posted image user posted image user posted image .....pa pridi nas še kaj pogledat.
Popek-sicer ga še nimam ven, je pa kar blizu......
Nič, bo treba počasi it nekaj za kosilo pripravit. Bomo jedi lazanjo....mnjami, se mi že sedaj cedijo sline....user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.7.2008 13:51:26   
luna8
O men je to zakon, da je ponoč grmel in se bliskaluser posted image Res obožujem tako vreme.

A vozičke ste vse že nabavle?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.7.2008 14:46:51   
pomar*ANČA*
hej... za mano je neprespana noč... me je strah neviht, še huje je bilo pa včerej ko sem bila doma pri starših v novi štifti in sem doživela pravo neure... ki je podrlo veliko deves, strehe...  še vedno so brez elektrike... grozno.... prelaz črnivec je oluplen, brez dreves user posted image

drugače sem pa dobila lupinico in sem jo takoj sprobala, kako se namontira v avto in sem precej razočarane... zdi se mi tako nestabilna...verjetno je jez ne znma namontirati user posted image ah blond...

porod... jaz že paničarim... bom pred porodom šla na posvet h mamici od enega prijatelja, da me bo malce potolažila, da ni tako grozno- boleče, pa da nič ne more it narobe, ker me je res strah rodit. hočem pa roditi po naravni poti, oz hočem vedeti kaj se dogaja tam spodajuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.7.2008 15:46:35   
luna8
Jst se pa sploh še ne obremenjujem s porodom - zihr me bo pa postajal strah, ko se bomo bližale rokomuser posted image , sploh pa če bo šlo čez rok (upam, da ne).

Dve moji kolegcici, ki sta rodili v zadnjem letu sta rekli, da je blo tolk na easy, da gresta lahko vsak teden rodit - upam, da bo tud pri men tako.

Drgač pa bom zadnja dva meseca probala z mazanjem presredka in gibanjem-ker pravijo, da predvsem gibanje pomaga.

A imate ve še kakšne druge informacije?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.7.2008 16:48:34   
Hanna M.
da se še jaz pofočkam, PDP 10.11.2008. To bo naš drugi otroček, prvorojenka je stara 4 leta.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.7.2008 16:57:06   
lyra*
A pol sem jaz edina,ki je super spala,ko je grmelo?user posted image  No meni je pa grmenje v užitek! In,ko najbolj grmi in bliska se vsedem pred balkonska vrata in gledam! Tu pa tam me panika zgrabi,ko je kakšna ful vlka strela!
Je pa prej tu pri nas drevo padlo...ampak so hitro prišli in odstranli kar se da in pometliuser posted image

No mene je poroda zelo strah! In nevem kako naj se odločim. Po eni strani bi rodila naravno,da vidim kako je to vendar me je strah bolečine pa še dva moram spravit na svetuser posted image  Je pa

hanna.m dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.7.2008 19:30:37   
orka
hallo, čveke
No med vikendom ste bolj zabušavale...user posted image
Moj user posted image  je pa v soboto šel k mami v prekmurje, streho popravit k je mela nekaj lukenj, pa je včeraj klicala da je bilo grozno in ima spet odkrito streho.Je user posted image  baje ful jokala, ker še nikoli ni videla kaj takega in jo je bilo strah...
Danes pa sva vstala 6.30, češ da bova šla na OGTT in ko sva bila že skoraj na vratih, sem še napotnico preverila in ugotovila, da sploh danes ne delajo, tko da grem jutri po tem imamo pa še morfo....
Jaz se poroda ne bojim , sem pa pri prvi nos. bila ful euforična  in ni me bilo strah dokler mi ni voda odtekla, pol pa panika, da nisem več vedla kaj storiti. Sem pa prvič rodila normalno, drugič z EA, zdaj pa še ne vem. Poznam obe metodi tako da vem kaj lahko pričakujem..
Drugače pa sem danes uživala v tem hladu ,mi prav paše....

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.7.2008 22:00:11   
šema
porod- kar se tega tiče je pri vsaki za odtenek drugače- jaz sem prvič takoj rekla, da bi še enkrat rodila, ker tistih občutkov res ne more nihče opisat- moja sestra je po prvem porodu tulila, da nikoli več, da naj kar pri kaki drugi sproba, pa je prejšnji teden rodila drugič po naravni poti.
Spomnim se samo iz MŠ, da mi je bilo ob diapozitivih poroda ful slabo.
Če katero zanima ima RTL oddaje med tednom Mein baby, kjer vsakič prikažejo ene tri pare, kako doživljajo trenutke pred porodom, med porodom in po porodu. Oddaja je na sporedu med tednom ob 10.30, jo pa lahko pogledate tudi na njihovi internetni strani

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.