|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
4.7.2008 11:51:43   
mojsoncek
Da se se jaz pofockam user posted image

Najprej hvala lyra za tole hladno osvezitev, ki si nam jo namenila.

Ponce moje, jaz sem tako nenormalno zaspana. Sploh se ne morem naspati, pa spim kot top celo noc, niti za wc ne vstanem. Pa kakterikoli del dneva bi lahko takoj zaspala, tudi sede ali leze. In ni vazno, tudi ce sem pred eno uro vstala. Saj drugace mi energije niti ne manjka, ampak... mogoce pa je to samo zaradi vrocine user posted image

carly, welcome back

luna8, se tukaj te pozivam, da mi posljes svoj mail na ZS, drugace ti res ne morem poslati.

Za danes bom po moje kar nehala delati... bom malo pospravila in skuhala kosilo, potem pa se malo brala, dokler moja dva decka ne prideta domov.

babnce moje, bodite lepo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
4.7.2008 12:45:57   
saba
jutro user posted image

hiter glas iz službe...

me zanima če katera ve, koliko zdaj dajo posamezne občine ob rojstvu otroka?

predvsem me zanima za Izolo, že ki je tuki cel kažin, tako da sploh ne vem če kaj župan da ali ne?

kako ste?

jaz super-duper, predvsem ker je petek,pa ker sem super spala (samo 2x lulat) pa tamala se mi je polula v posteljo, tako da sem preoblačla njo pa posteljo itd...pol pa je itak spala naprej z nami. Ampak do 5ih zjutraj sem pa spala ko top.

ale grem jaz na eno kavico in sok......se morda še kaj oglasim user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
4.7.2008 13:19:00   
carly
Oj Saba za Izolo ne vem, pri nas v občini Žirovnica je letos prispevek za novorojenega otroka 300 eur. Se pa menda po občinah kar razlikuje.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
4.7.2008 13:22:20   
Polynesia
Ljubljana pa men se zdi nič ne prispeva, tko da se lahko obrišem pod nosom. Je pa kolegica mislila da bo dobila v občini Dolsko, pa ni, ker tam ne živijo več kot leto dni, kr neki.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
4.7.2008 13:22:28   
Andromeda
Ahoj!

Uf, kako je soparno vzunaj. Sem si za osvežitev skuhala turški jabolčni čaj z jogurtom in limeto (to je sadni čaj, imajo ga v Cha-ju, priporočam!), pa čakam, da se ohladi. Zjutraj sem imela izpit in sem ga naredila user posted image Sem pa 2 uri čakala, da sem prišla na vrsto, ampak se je splačalo...
šema - user posted image za MF in fantka. So ti morda kaj rekli, zakaj greš v porodnišnico na UZ?
carly - dobrodošla nazaj iz prvega dela dopusta.
petke - jih ne nosim nekje od 10. tedna, bolj zato, ker sem precej nerodna, pa da ne bi še kje padla. Grem pa naslednjo soboto na eno poroko in bom imela ene sandale s peto, ampak bolj nizko in stabilno, ne mislim stat na kakih "iglicah".

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
4.7.2008 13:58:16   
zara13
Carly..welcome back user posted image upam, da ste se fajn mel.

V občini Jesenice je ta prispevek za novorojenčka 200 EUR, se pa razlikuje od občine do občine tako, kot je že carly omenila.

Andromeda čestitke za opravljen izpit user posted image pa tale čaj se prav fajn sliš, mora bit okusn.

Kr odštevam že ure, samo še dve pa domov...user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
4.7.2008 15:08:28   
Polynesia
Evo, samo še 1urca pa domov in dva dni frej, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image .

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
4.7.2008 15:12:15   
Oaza
En lep poletni pozdrav!

Ne vem kje naj začnem... Sem potrebovala skoraj tričetrt ure, da sem prebrala vse za nazaj.

lyra- moje sožalje! user posted image
Andreomeda- čestitke za opravljen izpit! user posted image
caligula- Pravilno si se odločila! Kar pogumno naprej! user posted image
VSEM, ki ste imele preglede, čestitam!
mvzt- dobrodošla pri novembrčicah!

Tudi jaz sem imela v torek pregled. Z našo malo žabico je vse vredu. Izvide mam tudi o.k.!

luna8- naslednji pregled imam 29.07.2008!

modrčki- prejšnji teden sem si kupila novega (eno št. večjega), sicer pa spravim nase še kakega starega če je treba. user posted image

dlesni- včasih mi krvavijo, ampak ne močno. Bolj so mi v začetku nosečnosti.
visoke petke- tu in tam jih še obujem, ampak redko!

Mogoče sem še kaj pozabila (ne mogoče- sigurno sem!), pa bom že dodala ko se bom spomnila!

joj, pri nas pa je pravkar začelo deževati- upam, da se bo vsaj malo ohladilo!

Aha- ozadje: se bomo že navadile! user posted image

Uživajte! pa pa

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
4.7.2008 15:13:38   
lyra*
polynesia že odštevašuser posted image Kdaj pa imaš dopust? Če boš imela kaj čas pridem mogoče v lj...če se bom vredu počutlauser posted image

Jaz sem pa prej nekaj pospravljala in je nek žužek začel plazit okoli in sem skoraj panični napad dobilauser posted image  Sem mojga začela klicaj je mislu,da sem dobila popadkeuser posted image user posted image Sam teh žužkov pa res ne prenesem!

aja glede petk : jih ne nosim ker bi bila potem 2m visokauser posted image user posted image Dobesednouser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 4.7.2008 15:15:06 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
4.7.2008 16:01:36   
Andromeda
žužki, žužki - tudi jaz jih preveč ne prenesem...v soboto smo preganjali eno veliko zeleno kobilico iz kuhinje, poleg vsega so se nam še mravlje naselile in to une leteče, za znoret, zraven pa še navadne, ampak teh ni toliko. Čakamo, če bodo pridno popapcale raid tortice, sicer pa smo naročili enega "eksorcista", da pride malo pošpricat, ko bova na dopustu, ker traja kakšen dan ali dva, da se vonj po insekticidu razkadi.
Kaj kuhate danes? Jaz delam goveji zrezek v naravni omaki in pečene paprike, polnjene z ribanim krompirjem. Mnjami! Potem pa spakiram stvari, ker greva zvečer via Novo mesto. Odkar sem noseča vlačim s sabo gromozanske punkle raznih krem, rezervnih majic, modrcev...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 4.7.2008 16:02:21 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
4.7.2008 19:18:02   
lyra*
enibodi hir?

< Sporočilo je popravil lyra* -- 4.7.2008 19:20:22 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
4.7.2008 19:35:34   
orka
hallo , čveke
No a vidte, jest šele proti večeru pridem do rač. Trnutno malo peglam ker se mi je že nabralo za en triglav
petke- ja sedaj jih ne nosim, jih bom mela pa na ohcet vendar le manjšo petko cca 4cm
Moja familly imajo ža vsi razen bodočega moža, k mu manjka še srajca, ki bo enake barve kot moja obleka- vanilija-
Jaz imam pa zaenkrat samo čevlje, obleko mo bodo pa zašili v trg. Popek v Diamantu-Btc. Drugi teden grem na mere.
Aja poroka pa 2.8. bom pa tud kako slikco gor dala ko bo vse mimo.
Zdej pa nazaj peglat....user posted image user posted image  pa toooooooook je vroče

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
4.7.2008 21:04:39   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes pa nevihte in dež kar ne prenehajo...................Moram priznat, da paše malo ohladitve. Danes se bo res spalo user posted image ....
Si je pa moj danes pri bratu sposodil Playstation, tako da bom večer preživale kar sama. Še sreča, da imama dve tv...........Ti moški. Eh, naj mu bo, ker redko igra igrce...........Še sreča.
Na veliko razmišljam, da bi navalila na lubenico. Samo potem bom spet vsakih 10 min na stranišču..............vrag, jo bom vseeno zmazala.
Lep večer še naprej, pa božajte bušije.....pa drage občasno-samo ne prepogosto, da se ne razvadijo user posted image user posted image user posted image user posted image ..............

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
4.7.2008 21:44:50   
konina
Hojla. Dober večer, nosečke.

caligula, ravno te dni sem se psraševala, kje se zadržuješ. Pa sem mislila, da kampiraš na morju. NO, vesela sem zate, da si se osamosvojila, pa kljub nekaj težavam. Sedaj pa pogumno in veselo naprej v novo življenje. user posted image

Midva sva pa imela prav ploden dan danes. Kupila sem si dva modrčka user posted image  in se sedaj končno počutim udobno. PA še voziček sva kupila. Izvohala sva enega rabljenega, pa sva šla pogledat in je bil zelo dobro ohranjen, pa še HOCO kar sva že ogledala v Rutarju. TAko, da sva kar kupila. Mislim, da je bil kar pameten nakup, saj so ti vozički za dvojčke resnično predragi. PA če bi bil zdelan, ga ne bi marala, saj bi se rada malo važila naokoli, ampak je res lepo ohranjen. TAko, da jupiii, imamo voziček. user posted image

SEm pa sedaj kar pošteno utrujena in grem spat. Jutri moramo spakirat, v nedeljo pa nas že čaka morej. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
4.7.2008 21:45:12   
orka
hallo
Kaj počnete tiste ki ste na bs celi dan???? 
Moj karton je tudi že na komisiji , čakam odgovor in upam da bo odobren, saj ne morem več delat, vam povem, kr po obrokih hiram....vsak dan znova mi je muka it delat...., dobr da sem vsaj za vikende doma.
ampak šefinja in sodelavci so super razen 1 a to že potrpim, dela je enostavno preveč, pa še naravno klimo mamo torej 30 in več pa skoz je treba laufat , pa kuhna pa vrt pa kuhna pa vrt...... pa tečni gostje... no pa da ne bom še vas zamorila bom kr nehala. še naboljša ki to guncanje prenaša je moja user posted image , ki ob prihodu domov kar znori, najraje takrat ko jaz na kavč pademuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
4.7.2008 22:25:07   
orka
hallo
Kje pa ste???
Sem ravno gledala zavitke ki jih dobiš ob rojstvu , sej vem da je še prezgodaj pa vendar , čas tako hitro beži me pa zanima kaj boste vzele , zavitek ali denar (259,??  eur) , pa zavitek si lahko sam na netu izdelaš, ni ti treba vzet tistega k ti oni ponujajo??????
Če kero zanima
http://www.novorojencek.com//

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.7.2008 10:46:58   
mojsoncek
Danes se pa malo lazje diha user posted image , prav prijetno je zunaj, ker  je ponoci dez malo pohladil ozracje.

No, jaz sem danes malo pridna... sem sla v trgovino, malo pospravljam in perem. Pa se grsko lepinjo sem se spravila pect za mozeka user posted image .

No, ta vikend smo bolj na izi in ne bomo nic okrog letali. Mi prav pase, da se najde tudi kaksen tak vikend.

konina, super, da sta nasla vozicek user posted image .

orka, midva bova vzela kar denar, ker imava ze tako ali tako vse od prvega. Glede taketov, ki si jih sestavis sam je pa tako, da moras tocno do pikice beri zadnjega centa naracunati paket, kar pa je baj ful tezko in se ljudje ful pritozujejo zaradi tega. Po pravici povedano se meni ne bi lustalo izgubljati casa z izbiranjem in preracunavanjem user posted image .  In upam, da ti komisija potrdi bolnisko, ker res ni prav, da se matras, ce se ti ni treba user posted image .

No, grem pogledat, ce je lepinja ze kaj vzhajala... lep vikend!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 5.7.2008 10:48:13 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.7.2008 12:29:14   
caligula
jaz bom kr denar vzela, ker so vse te stvari dokaj drage pa niso po mojem okusu. Voziček bi vzela quinny, pojstlco imam, previjalno in banjico tud, manjka mi kompletek za novorojenčka pa prenosna pojstlca, kar pa še zdaleč ne znese 259eur. tko da bom vzela denar in pač dokupila kar še potrebujem.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.7.2008 12:54:43   
Oaza
ojla user posted image !

No, tudi midva bova vzela denar, ker večino stvari dobiva rabljenih in bova tako lahko denar porabila "potrošni material" user posted image (pleničke, kremice, čajčki,...).
Sem pa jaz tudi slišala, da mora pri e-paketu štimat vse do zadnjega centa in si tako prisiljen vzet nekaj, kar ne želiš imeti, ker se ti drugače ne izide.

Tako, malo sem se oglasila, zdaj pa nazaj na čistilno akcijo po hiši....

Uživajte!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.7.2008 13:03:12   
lane31
Se oproščam za tako vdiranje......samo link bi vam posredovala ,pa če kero kaj zanima ,se mi javite po zs
http://oblekca.moj-album.com/
pa brez zamere
user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.7.2008 14:55:13   
orka
hallo.
No sej bom tudi jaz vzela denar , saj imamo dva predhodnika pa še sestra mi veliko ponuja , pa friendi tudi....
Pa odločba za bs je tudi že na pošti a me ni bilo doma da bi jo dvignila, tkio da šele v pon izvem kaj notri piše...
Punce uživajte na sončkuuser posted image , pa se tipkamo v pon........

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.7.2008 15:03:42   
lyra*
Čau user posted image

Meni je tako vroče,da vse teče iz meneuser posted image

Tudi jaz bom vzela denar....bolše,da sama kupim in mi je vse všečuser posted image

konina  super za voziček!user posted image user posted image user posted image  A je bil dosti cenejši,če bi ga v trgovini kupila?

Jaz imam naročen rdeči TFK in ga dobim avgusta....Imajo pa še v Rutarju akcijo lupinic od Chiccota stanejo 124€ in so baje super!user posted image  Sicer sem gledala od maxi cosi sam sem ceno pozabilauser posted image

Tako,zdaj grem tenis gledat in malo počivat,ker je bila noč katastrofalna in sem kot zombiuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.7.2008 18:26:59   
lyra*
No tenisa je konec jaz pa spala nisemuser posted image user posted image
Sem pa gledala tisti film oni kit willy in sem se zraven jokala kot dojenčekuser posted image user posted image  Se mi je že na koncu prav smešno zdelo....ah ti hormoniuser posted image

Zdaj mi pa sestra pripelje nečaka in sem mu obljubila,da ga peljem na otroški lent ob 12ih pa še na ognjemet...bo kar pestro!

user posted image user posted image  kr brcata in brcata v mamin mehuruser posted image  pomoje se jima zdi zabavno,da ne odnehatauser posted image  Sem pa prej nekak čudno ležala in sta začeli tak protestirat...user posted image
Kdo je popustil ni treba govorit,ane?user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.7.2008 21:46:31   
poli*
ojla user posted image
ja, glede previjaln, opreme in podobno- ponavadi se zagledam v take reči, ki so lepe in posledično tudi drage. Se bova pač morala odločiti za kakšno drugo... 400 E pa res ne mislim dajati, saj ni zlata!!
Vem, da ste o tem že govorile kje se jih dobi in so lepe... mogoče samo namig, koliko strani nazaj??
Moj mali (sploh ne vem za spol, pa govorim kot za fanta- upam da ji ne delam krivice, če je slučajno pupika user posted image )  začne telovaditi zjutraj, ko začnem jesti, popoldne, ko se vležem in si "vzamem čas" zanj, da se oglasi mamici, pa zvečer pred spanjem tudi. Je pa tak, da ko da moj roko na trebuh kar preneha- se umiri... tako da smo ga mogli prav "loviti", da je tudi očka začutil brcike user posted image

Sem vesela, da imate na pregledih vse super rezultate. Mi ga imamo čez 6 dni...hitro spat, da bom rekla, da je samo še 5 dni do takrat  user posted image  user posted image  (kot otroci, ki odštevajo do miklavža user posted image ).
lepo se smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.7.2008 23:01:39   
Andromeda
Hello!
Da vas na kratko pozdravim!
Tokrat se oglašam iz Novega mesta, uživam malo v prijetni postrežbi "hotela mama" user posted image Mali me že kaki 2 uri non stop brca, se hecam, da se bo kar v kopačkah rodil. Tudi on se umiri, ko da očka roko na trebuh, se hecava z mojim, da že zdaj čuti "fotrovo avtoriteto", no včeraj zvečer je pa le ujel njegovo brcanje in mu je kar 2 močni serviral user posted image
poli
- tudi jaz imam še 6 dni do MF. Boš videla, da bo 1,2,3 tukaj.
konina - super, da si dobila voziček...Zdaj je pa ena skrb manj.
Jaz grem jutri dopoldne do tetke pogledat, katere stvari so še uporabne za  dojenčka. Punce, uživajte  vikend maksimalno!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.