|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.7.2008 9:13:44   
nagajiva
Ojla user posted image

Spet en prijetno svež dan......Nas pa spet-baje-čaka kar vroč vikend. Sicer bo pa hitro september tu in bo počasi konec lepega vremena. Sredi zime ga bomo še kako iskale....
Zara13-tud sama razmišljam, da bi si pri nakupih pomagala s katerim od seznamov. Ker res ne vem kaj in koliko bo otrok potreboval.
Čveke, še spite.......Evo ena user posted image , da se lažje zbudite...............

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
9.7.2008 9:15:45   
varci
Špelka, sem brez besed in lahko samo rečem, da mi je iskreno žal za tvojo izgubo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
9.7.2008 9:20:48   
carly
Jutr punce,
Špelka zelo mi je hudo zate, sej ne vem kaj naj rečem,...Upam, da boš kmalu prebolela in ne boš obupala.

Sicer sem imela pa tudi jaz včeraj morfo.Sem tudi kaj več pričakovala, pa je moja gin kar lepo v tišini vse pregledala in na koncu rekla, da je vse tako kot mora biti, sem bila kar malo jezna ker ni nič kej več povedala.Glede spola tudi jaz ne vem, je rekla sicer da bolj na punčko kaže ampak da ne more nič rečt.Naslednji pregled imam pa 5.8.
Glede denarja iz paketov bom tudi jaz raje vzela denar kot pakete, mi tisti paketi niso preveč všeč.Glede denarnega prispevka v občini imajo pa itak povsod drugače urejeno, ampak sami po sebi itak nič ne dajo, je treba izpolnit en poseben obrazec, vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
9.7.2008 9:35:13   
Andromeda
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal in vem, da ni besed, solzic in objemov, ki bi te sedaj potolažili... Želim ti, da si močna, da preboliš bolečino in da ti življenje ne bo več zadalo takih udarcev.

Sem se hotela malo bolj razgovoriti, pa mi ob taki novici ni preveč do klepetanja.
saba, carly - to je pa res grdo od G, da vam tako pomemben pregled opravi na hojladri...Sicer pa važno, da je vse v redu z user posted image . Očitno nekateri G to jemljejo zgolj kot rutinski pregled (kar v bistvu tudi je, pa vseeno!), ne zavedajo pa se, da ga mamice doživljamo tudi s čustvene plati...
charley - zate pa držim pesti, da ti na naslednjem pregledu sporočijo, da tudi drugi dvojček lepo raste, pri enojajčnih je velikokrat tako, da je eden močnejši, ampak je na koncu vse lepo in prav.
petra1111- jaz sem prve brcike, ki so bile bolj podobne božanju začutila v 17. tednu, zdaj v 21. pa so že bolj konkretne, se mi zdi, da mi včasih kar trebuh valovi, ko moja žabica telovadi.
anglesound pa uporabljam zdaj, ko me brca le še občasno, sem bila zadnjič zelo presenečena, kako "naglas" mu bije srček in kako "visoko" je že, ker prej sem ga iskala čisto nizko - "v spodnjih gatah". No, pa sem se vseeno razpisala user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
9.7.2008 9:42:07   
Polynesia
Jutro srečkice moje user posted image .

No ko ste ravno spraševale za seznam kaj porebujemo za otročka, vam lahko okvirno spodaj napišem kaj potrebujemo, ker je bila pred cca 14dnevi v materinski šoli moja sestra ki rodi septembra in so jim tam vse povedali.

Tko da bojo tudi nam vse povedali, itak pa bo vsaka posameznica delala po občutku. Itak pa sigurn še kej manjka na seznamu.

Najbolj nujna oprema za novorojenčke:
- 30 tetra plenic
- 3 povijalne
- 10 bombažnih majčk ali bodijev št.62
- 2 bombažni kapici št.56 ali 62
- 2 kompletka
- 1 odejica
- 2 copatki in nogavičke

Pripomočki za nego:
- kopalna kad
- trdo otroško mazilo
- mandljevo olje
- hladilno mazilo
- bepanten
- steklenička 70% alkohola
- steklenička fiziološke raztopine
- zloženci
- pleničke (Pampers oz. karkoli bo hotela posameznica)
- vata
- umivalne vrečke
- slinčki
- škarjice
- glavnik, krtača
- termometer za telo
- termometer za vodo
- termometer za zrak
- pumpica za odmašit nosek
- čistilni robčki, ne olljni, ne alkoholni

- voziček
- zimska košara (ker bomo rodile praktično pozimi)
- lupinica
- gugalnik
- kakšna igračka

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.7.2008 9:43:46 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
9.7.2008 9:46:01   
Polynesia
Evo pa še tukaj en link, kaj potrebujemo za novorojenčka:

http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2005/avgust/naslovna_tema_2.htm

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1848590&mpage=1&key=

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.7.2008 9:49:26 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
9.7.2008 9:51:02   
saba
sem pozabla, še za evidenco , naslednji pregled 6.8.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2757
9.7.2008 9:55:50   
mojsoncek
Dan!

Jaz sem imela danes spet spalni maraton user posted image . Sem se v fazi prebujanja, zato niti ne bom kaj dosti pisala. Bom pa dala en "nasvet" glede seznama, no vsaj tistim, ki bodo prvic mamice... kupite bodije in majcke na preklop in ne tiste za cez glavo, ker boste svoje male strucke veliko lazje oblacile in slacile. Z bodiji in majckami "za cez glavo" pa malo pocakajte, da bodo strucke malo bolj kompaktne in lazje obvladljive user posted image .

Tako, zdej grem pa na en sprehod do knjiznice in pekarne (se mi je zalustala sirova strucka) da se do konca zbrihtam, potem pa veselo na delo... sem dobila se malo materiala za prevajat (so zgleda zadovoljni z mojim delom, kljub temu da gre za tehnicne zadeve user posted image ).

se tipkamo kasneje...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 9.7.2008 9:56:20 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2758
9.7.2008 10:33:57   
saba
jaz bom probala dat kakšen nasvet, če dovolite seveda:

- 30 tetra plenic- o.k., dobro jih je nabavit ogromno. Jaz sem ji rabla za vse, pač za široko povijanje, za v voziček pod glavico, za v torbo najmanj 2, ko smo podirali kupček za čez rame..........na temu res ne šparat, ker rabiš full
- 3 povijalne - tukaj je mišljeno verjetno plenice sorriso - če je tako več kot samo 3...3 se zgodi da porabiš že v enem dnevu - moraš pa jih še oprat in speglat
- 10 bombažnih majčk ali bodijev št.62-na preklop kot pravi mojsonček in se strinjam
- 2 bombažni kapici št.56 ali 62- o.k. Aja jaz sem tudi imela take tanke bombažne rokavičke. Otročki se rodijo z dolgimi nohtki in se zelo praskajo po obrazku - priporočam
- 2 kompletka- bah meni je to premalo - ne vem če je bla samo moja taka, ampak ko je naredila potičko je blo čez in čez do vrata gor pouno in vsakič sem jo morala celo preobleč.
- 1 odejica
- 2 copatki in nogavičke-copatke mi nismo preveč rabli na začetku, raje une mehke tople nogavičke

Pripomočki za nego:
- kopalna kad
- trdo otroško mazilo-res je, ampak jaz sem jo umivala z njim samo 1x-ko je bla babica zdraven, potem sem uporabljala od Bubhen (ne vem kako se napiše)-tudi v porodnišnici jih ne umivajo s trdim milom - vidla
- mandljevo olje
- hladilno mazilo
- bepanten
- zloženci
- vata
- umivalne vrečke
- slinčki
- škarjice
- glavnik, krtača
- termometer za telo
- termometer za vodo
- termometer za zrak
- pumpica za odmašit nosek
- brisača na kapuco

- voziček
- lupinica
- gugalnik
- kakšna igračka [/quote]

nekaj pa so pozabli.....veliko pralnega praška, ker se pere vsak dan, tudi 2x

upam da sem kaj pomagala, naj me še kera mamica popravi ali kaj doda

lp
grem jest jahuuuuuuuu

< Sporočilo je popravil saba -- 9.7.2008 10:34:22 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
9.7.2008 11:07:32   
mvzt
- 30 tetra plenic- res jih porabiš veliko (ti bruhne,ko podira kupček,pa za široko previjanje....)-se jh splača nabavit kar en kup user posted image
- 3 povijalne - jaz sem jih imela 5 komadov,pa je zadoščalo....
- 10 bombažnih majčk ali bodijev št.62-vzemite oboje na preklop,ker ko so user posted image  še čist friške,jih je kar muka oblačit preko glave (aja,naš Matic je bil velik 50 cm,tak da sva po rojstvu nakupla kar nekaj bodijev št.56)
- 2 bombažni kapici št.56 ali 62- mislim,da bo novembra že kar hladno,tak da priporočam malce toplejše kapice....
- 2 kompletka- definitivno jih rabiš več user posted image
- 1 odejica
- 2 copatki in nogavičke-sem v C&A kupila teke res cartik copatke in ko je žlahta prišla na obisk,jih je imel obute;nogavičke pa nakupite tiste debelejše (termo)
pripomočki za nego:
- kopalna kad
- trdo otroško milo-mi že od rojstva uporabljamo trdo milo od Bubchena
- mandljevo olje-rabila samo ze temenca
- hladilno mazilo-za ritko od Bebivala (res priporočam)
- bepanten-mazilo za ritko-ko ma rito vso rdečo (to se začne pogosteje,ko že uvajaš gosto hrano in je kakec bolj agresiven),je ta krema res zakon!
- zloženci
- vata
- umivalne vrečke
- slinčki-ne vem,mi jih nismo rabili,ker se mali ni slinil
- škarjice
- glavnik, krtača
- termometer za telo
- termometer za vodo
- termometer za zrak
- pumpica za odmašit nosek-ne vem,raje sam s fiziološko čistiš
- brisača na kapuco-na začetku kar super,pol pa itak prerastejo user posted image

- voziček
- lupinica
- gugalnik
- kakšna igračka [/quote]

Aja,vam pa svetujem kremo RIBODERMIN-jaz malega še zdaj mažem sam z njo (pod vratom,pa pazduhami),ter mogoče 1x na teden po celem telesu...je v bisvu čist naravna.....

Drugače pa mi uživamo,naš mali divjak se je redno začel dvigovat,tak da upam do bo do septembra ko bo star 1.leto že shodil...user posted image  Mala oz. zdaj že kar velika user posted image  v trebuhu,pa sem mi zdi,da je še bolj divja,kot je bil Matic (je pa res,da v drugi user posted image  veš,kakšni so gibi,pa mogoče zato bolj občutiš) user posted image  V glavnem uživam biti mamica,zvečer,ko pa mali zaspi,pa sem vesela  user posted image ......

Želim vam lep dan,pa se zopet kaj oglasim user posted image  

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.7.2008 12:18:41   
zara13
Dan bejbe!

Hvala za vse sezname in nasvete ;) bodo zelo prav prišli. Teh seznamov je ogromno in je kar težko kupiti po samo enem. Polynesia, tale tvoj je fajn osnovni, na RR sem že gledala ene kar preveč obsežne, sem se že za glavo prjela, koliko stvari bo treba nakupit. Verjetno je pol dost nakupov po občutku oz. tisto kar ti je tudi všeč, vsaj da vem kaj je tisto osnovno kar rabi, ostalo bomo pa še sproti po potrebi nakupili.

Včeraj sem pa dobila eno mini presenečenje od kolegice. Sem se prav nasmejala..take bež pletene copatke za hladne dni v novembru, da bodo nogice tople :) je od kolegice sestra zaposlena v bolnici in je tam ena gospa, ki jih dela. Res so lušni in bodo kar prav prišli.

saba, carly - ma ginekologi so eni čist preveč hitri. Me se pa tko veselimo MF in vseh pregledov potem pa opravijo na hitro. Najbolj važno je, da je z otročki vse uredu in brez problemov ;)

Zdej pa šibam nazaj delat....uživajte..papa

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.7.2008 12:25:52   
saba
kako se mi danes nič ne da....a se vidi ne, da tle visim in kukam non top.

je delala katera četverno presejalni test? Me zanimajo vaši rezultati za primerjat. Moj rezultat je 1:5500, upam da je podoben vašim.

joj punce moja tamala me je tako lepo narisala en dan, smo slikico obesle v sobo...me je narisala s trebuhom, bom slikala in vam pokazala - sem bla čisto user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.7.2008 12:29:05   
mojsoncek
No, pol dneva je mimo, jaz pa nisem se nic pametnega naredila. Razen to, da sem sla v trgovino, pekarno, knjiznico in da kuham robidovo marmelado user posted image .

saba, tole je pa verjetno bil res en velik sok. Vse te "priprave" in cakanje na THE PREGLED, pa familija zraven, potem pa takole. Jaz bi po moje kar ven padla user posted image .

Prve brce oz. metuljcke sem zacutila v 17. tednu, no z danasnjim dnem sem dopolnila 20. teden in cutim ze kar prave brce in kolcanje. Res da se ni tako pogosto, kot bo kasneje, ampak je dovolj, da sem pomirjena user posted image . Najbolj pa jih cutim, kadar pocivam - ko se popolnoma umirim. No, vceraj me je ena brca doletela kot strela z jasnega (brez predigre user posted image ) in sem prav v luft skocila. Je mozek takoj priletel zraven in prislonil roko in je bil nadaljnega brcanja delezen tudi on.

Ja nic, zdej grem pa res prevajat... da me ne bosta moja dva decka slucajno prehitela.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.7.2008 12:29:14   
Polynesia
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled            user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       12.08.              user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07              user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled           user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )     ?? let       kraj     MF 11.07.         user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled           user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice  pregled           user posted image

9.  05.11.   Mijavček           (1user posted image ,0 user posted image )        32 let        LJ        pregled         user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ      MF 27.06.

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.           user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let  Jesenice    05.08.           user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

17. 08.11   Nina BG              (? user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj       pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07. 

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.        user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7.              user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        30.07.             user posted image

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          14.07.            user posted image

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.           user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.       user posted image  

33. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

34. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

35. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07.      user posted image

36. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.      
user posted image

37. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

38. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled         user posted image user posted image

39. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07.     user posted image

40. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          MF 11.07.     user posted image

41. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           pregled       user posted image   

42. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

43. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07.    user posted image

44. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07.

45. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

46. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

47. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

48. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled        user posted image

49. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

50. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

51. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.     user posted image

52. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

53. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                 (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image           ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.7.2008 12:31:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.7.2008 12:57:13   
carly
Oj punce,
sem prišla še malo pokukat, v službi imam ful dela pa se mi kar nekako ne da, upam da moj ne pride ravno sedaj v pisarno, ko spet na ringaraji visimuser posted image .
Drgač bojo pa men teli seznami tudi prov prišli, se kar lovim malo pa nič ne vem kaj kupiti, no sej je še čas.
Glede brc, jaz sem jih začutila ful zgodaj glede na to da sem prvič noseča in sicer v 16 tednu.Ene tri dni zapovrstjo, samo potem pa vmes kar cel teden nič, potem pa spet vsakič bolj vsakič manj, je pa bilo to bolj tako žgečkanje oz. kot eni mehurčki.No sedaj pa že redno vsak dan kar fajn brca.

Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.7.2008 13:44:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Super seznami. Sem se kar za glavo prijela, kaj bo to enga nakupovanja. Mislim, da bova pričela kar vsak mesec nekaj....bo lažje. Si bom pa verjetno iz množice-predvsem po občutku-naredila okviren seznam, s katerim bom peketala po trgovinah......Bo še zanimivo user posted image ...............
Nič se mi ne da danes. Samo prekladam se nekaj. Ah, grem sedaj preverit kako se kuha, pa knjigo brat....al pa tv gledat. Saj sploh ne vem kaj bi rada. Sem si pa včeraj končno kupla tisto blazino za dojenje in sem suupppeeer spala. Je prav pasalo po nekaj neprespanih nočeh. Še enkrat se nisem zbudila, niti za wc. Razen ob 6, ko je dragi šel v službo.....
Lep dan babnce............pa ne zabušavajte kot jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.7.2008 13:58:10   
mojsoncek
Danes po moje vse nekaj zabusavamo, sigurno je nekaj v zraku user posted image . Jaz tudi ne vem kaj bi pocela, za sluzbene stvari pa sploh nimam nobene koncentracije... po moje bom pojedla 1. del kosila, potem pa bom sla po stopinjah nagajive... se pravi ali pred TV ali pa knjigo brat (imam se nekaj nedokoncanega, pa se danes sem si novo robo privleklaiz knjiznice).

saba, slikaj in pokazi kako te je tamala narisala.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.7.2008 14:14:02   
Polynesia
Mmmmmmmmmnjami, jaz sem pa glih pojedla malico v službi, mala žemljica, zdenka sir in navadni jogurt user posted image . Po službi grem pa itak k mamici na kosilo, mož pa ostane doma, ker ga tok boli da ne more nikamor. Pa še sestrična iz tujine je pri mami, je danes prišla z bolnice v Ljubljani, je mela isto ginekološko operacijo kot jaz da bo lahko imela otročka, iiiiiiiiiiii. Tko da jo grem mal pogledat, no sicer grem pa vsak dan k mamici in potem babnce čvekamo, ni čudn da je bil dež in tako hladno vreme user posted image .

No grem še mal narest, čeprov se tut men dons nč ne da, ampak to itak ni nč novga a ne, hahahaha user posted image .

Aja a se katera javi za likanje, hahaha user posted image     user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.7.2008 14:17:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.7.2008 14:16:31   
mojsoncek
Aja a se katera javi za likanje, hahaha

Zdej si me pa nasmejala, ja. No, mi se jutri dobimo z eno tetico, ki nam bo obcasno pomagala pri gospodinjskih opravilih.

Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.7.2008 14:39:01   
Polynesia
mojsoncek pol boš pa povedala kako ste se zmenili s to gospo, me res zanimma.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.7.2008 14:57:44   
mojsoncek
will do

Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.7.2008 16:09:57   
Andromeda
likanje? tudi meni bi kakšna roka pri tem opravilu prav prišla, se je že prav čeden kupček nabral. Sem prej prišla iz mesta, šla sem dat kri in vodo v laboratorij, pa malo sem šla po trgovinah bolj ko ne firbec past...Pridem domov in noge me naenkrat bolijo full. Sem si pa v lekarni kupila neko italijansko kremo za otekle noge, pa sem pozabila kako se ji reče, ne da se mi gor v kopalnico it pogledat...Lenoba user posted image Če katero zanima, bom naslednjič pogledala. Stane pa okrog 5 eurov, z njo pa se mažeš 3x na dan. No, grem kosilce kuhat, ker mi že pošteno kruli v želodcu.

Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.7.2008 17:26:50   
bobika1
hej bejbe.
vroče...kak fajn a ne.
Nekej me zanima ste vse tak pozn čutle brcike, ker jz namreč sem jih v 17 tednu to žgečkanje 18 t in 2 dni pa prave tako da jih je moj že tud čutu.... smešno...
jaz ravno za šolo nekej delam, malo prej sem prišla iz prakse... ja nč sse vam javim še...

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
9.7.2008 17:33:38   
mojsoncek
Ja vroce je za umret... zdej sem bila s tamalim eno uro v peskovniku in lahko samo se dol padem user posted image . Sem se prisla v hiso malo pohladit. 

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.7.2008 17:57:39   
lyra*
danuser posted image

polynesia čakam....user posted image glede likanja pa samo meni rečiuser posted image Sam mi morš klimo vklopit pa za jest prinestuser posted image user posted image

Eni moji žabici se ravnokar kolca!user posted image Skače po trebuhu,da se še user posted image  zdi smešno.
Ta druga žaba pa že cel dan spiuser posted image Sem jo danes ful slabo čutila.

No glede angelsound ga tudi jaz več ne uporabljam ker si mi tak nekaj premika. Sem ga že dala kolegici,ki je 10tuser posted image

hm...seznam jaz imam ne fuuul dolgi seznam in je vse noter. Čist do potankosti in še nimam nič nakupljeno razen nekaj oblačilc.
Mi je pa zdravnik rekel,da moram met najkasneje do sredine septembra VSE pripravljeno. Od kremic do postelje. Tako,da,ko pridemo iz dopusta gremo v napad za trgovine. Sam pol sploh nevem kdaj naj jaz začnem vse likat in prat...!?!

Zdaj še malo gledam top model,pol pa grem na Lentuser posted image  Zvečer pa itak še samo v posteljo padem in me ni do 10ih zjutrajuser posted image
Sem si pa mogra dat zaročni prstan dol ker že imam debeeele prsteuser posted image  

Šibam si majco poiskat pa se še pol kaj oglasim...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.