Polynesia
|
Ojla babuške moje, srečke nosečke . No pa smo spet v službi. Včeraj sem ostala doma na bolniški, sem imela tak glavobol, v bistvu migrena in ni šans da bi šla v službo, zgleda je temu botrovalo tudi tole gnilo vreme. No edino paše mi da se je malček ohladilo, sonček naj se pa le pokaže. hanna dobrodošla, zdej pa le čvekaj . zara se mi je zdelo da je nekaj prišlo vmes, ko me nisi nič poklicala. No pa ni panike, enkrat se bomo že vidle a ne, upam da čimprej . popek moj je še vedno lepo notri, normalno kot prej, kljub trebuhu...no si pa tudi ne želim da bi mi nekaj ven skočil. brcike tudi jaz jih full čutim, predvsem spodaj, pri mehurju in tako kot ste nekatere opisale, pa imamo lulija ...tko da jaz tem raznim vražam o punčkah in fantkih ne verjamem prav nič. Se mi pa zdi oz. zdej še ugotavljam ali je to to, da se tamaumu kolca, sam sploh ne vem če je to to...hahaha, moram še ugotovit . porod me je fuuuul strah, ampak sem rekla in se tega tudi fuuuul držim, da se do poroda ne mislim obremenjevat, tko da se tut ne, ko mi odteče voda, dobim popadke ali kakrkoli drugače bom že takrat o tem razmišljala...ven mora, tko al pa drugač . Si pa full želim roditi z EA, tko da razmišljamo o Postojni, kjer EA dobiš 100%, dočim v Lj. ne, kar mi ni všeč. Zaenkrat je Postojna v igri, bom ša šla avgusta en petek tja, ker imajo vsak petek ob 13:30h predavanje o EA in Ultiviti. vozički mi2 sva zdej definitivno izbrala Chiccota, trikolesnik S3, dobiš vse v kompletu, je zelo zelo dobro in lahko vodljiv, še možu je čist všeč, izbrala pa sva barvo bež-svetlo modra in je naravnost božanski. Zraven pa dobiš osnovni voziček, košara, lupinica, auto fix za lupinico, zimska vreča, dežna prevleka, torba/ruzak za na voziček, skratka full full dobr voziček. Tko, zdej grem pa še mal delat, čeprov se mi nč ne da in bi šla najraj domov, hehehehe.
|