|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
11.7.2008 12:12:26   
carly
Andromeda čestitamuser posted image user posted image user posted image .
Polynesia Chicco trgovina pa ni v merkatorjevem centru ampak v eni novi stavbi, tik ob glavni cesti, če se polješ skozi Radovljico proti Lescam, ne moreš zgrešit, je pa v isti stavbi tudi Inter šport.Je bolj na koncu Radovljice proti Lescam, pa ta stavba še nima fasade, je pa taka kot ena zlo velika hiša, upam da boš najdla, da nisem preveč zakomplicirala, drugače pa še vprašaj.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
11.7.2008 12:25:19   
Polynesia
carly  super si opisala, mislim da bova z user posted image  našla...a pa je že odprta oz. imajo notri vse stvari, si mogoče že bla notri??? Ker če greva v Šobec je to usput pa se bova ustavila.
Aja a mogoče še veš kako delajo, da ne bova pozna?

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 11.7.2008 12:26:52 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
11.7.2008 12:25:33   
mojsoncek
oj bejbike... jaz sem danes ze cisto hin od te vrocine, pa se zeham kot zmesana. najraje bi se kar malo ulegla in zadremala, ampak kaj ko ne bo nobeden naredil nic namesto mene user posted image

Andromeda user posted image za pregled in user posted image . Konina, ti pa tudi javi kako je slo na pregledu!

sema, zelooooo lepo mamico je narisala tvoja mala. Koliko je pa stara, ce ne vprasam prevec (saj verjetno si kdaj ze napisala, ampak se ne spomnim, vseh 115 strani pa ne bi sla brati user posted image )?

srecanje, po moje bo tudi najlazje, ce sploh ne razmisljamo o skupnem srecanju cez poletje. Dopusti, pikniki, vrocina,... bo bolje, ce prestavimo na september, ker se bomo takrat lazje zbrale v vecjem stevilu.

zdej grem pa probat se malo delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
11.7.2008 12:33:14   
zara13
Helou bejbike!

Evo pa je petek..yupiii user posted image

Andromeda - user posted image user posted image user posted image za fantka!!!

Sem zasledila, da je nekaj govora o hrani. Ufff!! Včeraj sem imela pa ta pravi food day in sem pojedla ogromno; zjutraj zajtrk, za malico tekoči jogurt in kebab, za pozno kosilo pa porcijo pomfrija in pečeno papriko na žaru s kislo smetano. In, da ne govorim o čokoladi in, da sem zmazala še polovico lubenice..čist nora! Zato pa mi zgleda danes nič kaj ne paše, sem pretiravala včeraj user posted image

Je katera mogoče gledala Tednik včeraj? Je bilo govora o škodljivosti ultrazvokov. Je en zdravnik ugotovil, da kao škodujejo. Ja verjamem, če bi nosečnice hodile vsak teden na UZ, da ravno neb blo dobr tko pa hodimo občasno in so že ginekologi argumentiral, da ni bojazni, da bi blo kaj narobe zarad UZ-ja. In pol se najde en zdravnik, ko začne tko raziskovat, da ja prestraši nosečke...kr neki.
Aja pa obeta se nov rekord letos v rojenih otrocih. Lani jih je bilo nekaj čez 19 tisoč, no ja čist možno da bo letos še več. Sej je ja vsaka ta druga noseča, vsepovsod vidim kakšno s trebuhom user posted image tko, da rekord mora pasti!!!

Polynesia - kokr vem, je trgovina Chicco v novem objektu že na koncu Radovljice, ko se pelješ proti Lescam (Poljska pot 4, Lesce). Imajo jo pa tudi v Kranju v Mercator centru.
Fino, da greš malo na Šobec, je fajn za sprehode, sem večkrat tam. Morda se pa srečava ;) imam tud namen it na en sprehod, samo ti boš verjetno uživala v čevapčičih in ražnjičih..evo spet jst pri hrani :)), če boš pa mela kej lufta vmes pa javi.

lp

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
11.7.2008 12:34:32   
carly
Polynesia notri še nisem bila ker še nisem nič začela kupovati, si še bolj po netu stvari ogledujem, sva z mojmu samo za vozek šla že mal pogledat pa za otroško sobico, no pa tisti vozki od chiccota nama niso bli všeč tko da potem nisem nič tam gledala.Trgovina je sicer odprta že sigurno en mesec al pa dva pa pomoje imajo kar dosti notri, vsaj kolikor sem videla ko se kaj mimo peljem.
Drgač pa mene tud že kar firbec matra, morm en dan en razlog najdt, da bom šla kej pogledat.Pa zmeraj ko kaj omenim, mi vsi pravijo kam se ti tako mudi sej imaš še čas za kupovat.No sej imajo prov, samo zdej me pa res že matra, da bi kej kupila.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
11.7.2008 12:38:55   
zara13
Polynesia - delovni čas trgovine Chicco v Radovljici; od pon do pet od 9. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 13. ure.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
11.7.2008 12:40:06   
carly
Aja a se kej kopljete na Šobcu, jaz sem se pred leti parkrat pa je tako mrzla voda, da smo začeli raje na Bled hodit, če je pa res vroče in se jezera malo bolje segrejejo gremo pa najraje v Bohinj, mi je tam bolj všeč ker ni toliko ljudi kot na Bledu.Pa na šobcu sedaj nisem bila že sigurno kakšni dve leti, če samo pomislim, da sem samo ene deset km stran doma, zdej ko sem pri mojmu.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
11.7.2008 12:45:56   
zara13
Carly jst se tud še nism kopala na Šobcu, ma je full mrzla voda, me nekak ne mika, namočim noge to je pa to..pa še takrat je full mrzlo. Mogoče se je sedaj kej bolj ogrelo. Drugače je pa fajn za sprehode, full je mamic in atijev z vozički, je kr fajn sprehod, če greš okoli celega kampa.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
11.7.2008 12:48:52   
saba
mojsonček - verjetno name misliš

živa bo imela 7.septembra tri leta

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
11.7.2008 12:50:06   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled            user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       12.08.              user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07              user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled       user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )     ?? let       kraj      MF 11.07.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled          user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice  pregled           user posted image

9.  05.11.   Mijavček           (1user posted image ,0 user posted image )        32 let        LJ       pregled          user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       21.07.           user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.           user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let  Jesenice    05.08.           user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11   Nina BG              (? user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07. 

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB           MF 16.07.  user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7.              user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        30.07.             user posted image

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          14.07.            user posted image

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.           user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           pregled   user posted image   

33. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.     user posted image   

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07.      user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.      user posted image  

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled       user posted image user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07.     user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM
          MF 11.07.    user posted image    

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07.

45. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

46. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

47. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

48. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          MF 23.07.    user posted image

49. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

50. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

51. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

52. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

53. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                 (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image           ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Neposredna povezava do sporočila: 2835
11.7.2008 12:52:47   
luna8
Halo babuške!

Jst jem isto kot prej, nč mi bolj ne manj ne paše, edino večkrat probam jest.

Kako pa je s popki, a jih imate že vse zunaj?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
11.7.2008 12:59:49   
Polynesia
luna kok sva midve pridne s tem seznamom, se prav fino dopolnjujeva user posted image user posted image user posted image . No ja, lastna hvala se pod mizo vala user posted image user posted image user posted image .

zara, carly - hvala lepa za vse informacije, se pravi jutri greva kar v Radovljico pogledat v Chiccota, ker bova itak pred 13h tam.
Drugač pa kar se Šobca tiče, jaz sem se kopala samo 1x lani ko sva bila tam 1teden, ampak to je pa tut to, kot je rekla zara, tut v špici je men fuuuuuul premrzla voda, tko da si tut jaz samo noge zmočim. Sam kemp mi je pa fenomenalen, urejen, mir, nobenega dretja in tko, super je in res lepo za sprehode. Moževi starši imajo tam 21.leto prikolico in je full dobr (tast je srčni bolnik in morje odpade), tko da grem res rada tja, pa še iz Ljubljane se umaknem najraje v Šobec ali pa k mojim ko imajo tudi hišo ob gozdu.
zara če boš šla na sprehod čez šobec pokliči user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 11.7.2008 13:00:54 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
11.7.2008 13:19:59   
konina
Evo mene. Vse je bilo super, velika sta za 21t, oba približno enako rasteta, si ne kradeta hrane in sta bila prav živahna. Je rekla G, da je fajn, ker imata vsak svoje stanovanje user posted image . Sva pa videla spol za enega, ni bil nič sramežljiv in je veselo razkazoval svoje premoženje user posted image . user posted image  Drugi pa je bolj po mamici in je nogice skupaj tiščal, pa ni hotel pokazat , je pa rekla da je verjetno tudi user posted image  ( ampak zelo nesigurno). Sedaj pa sem kar precej zmatrana, ker sva bila še pri tašči in tastu, pa malo sprehoda, ....

Aja, pa sladkor so mi merili, da vidimo če me je doletela nos. sladkorna. Kg so +4 od začetka, kar je pa tudi kar lepo, kajne?! Pa še za toxo so mi vzeli kri. Vse to pa zvem naslednjič, ali pa pokličejo. Upam, da ne. user posted image

naslednji pregled imam 18.8.

andromeda, čestitam za MF. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 2838
11.7.2008 13:23:14   
pomar*ANČA*
charley, sem ti pisala na zs...

drugače pa vem da je nemogoče da bi se vse zbrale... sem pa vesela vsake ki se mi pridruži....

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
11.7.2008 13:41:34   
saba
KONINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

sami luleki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 11.7.2008 13:42:33 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
11.7.2008 13:55:15   
Andromeda
konina user posted image za MF,torej sta še vsaj 1 ali 2 lulčka napovedana za november. Bo treba kar v trgovine laufat, da ne bo zmanjkalo oblačilc za fantke user posted image
Vidim, da se nekatere menite za srečanje jutri v arboretumu. Jaz se žal ne morem pridružit, ker grem na eno poroko.
hrana - imam rada v enaki meri meso in zelenjavo, ob besedi pasulj pa mi postane user posted image čeprav prebranec mi pa še potegne in stročji fižol tudi (sploh v solati, mnjam). Bi pa non stop lahko jedla jetrne paštetke, sploh gavrilovičke ampak se toliko discipliniram, da jih jem 2x na teden. Pa ob kraški panceti se mi tud fajn sline cedijo. Apetit imam pa različen, en dan se samo bašem, en pa silim, da kaj pojem, sem pa opazila, da sem najbolj lačna zgodaj zjutraj in dopoldne in potem proti večeru. toliko o mojih prehranjavalnih navadah v nosečnosti. Ah, pa seveda sladko mi full paše. V vseh oblikah user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
11.7.2008 14:11:45   
Anonimen
andromeda in konina, res krasno in super in lepo, da je bilo na MF vse lepo in prav user posted image  user posted image , da user posted image  lepo in enakomerno rastejo, novih user posted image  bo pa zgleda v novembru res precej, no super skratka.

pomarANČA, sem ti odgovorila, tko da poglej ZS.

lep pozdrav vsem

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
11.7.2008 14:16:29   
lyra*
No tolk,ko sem se hvalila,da grem v Lj še zdaj nisem šlauser posted image  Moram še mojga počakat,da gre po neke papirje. Pol pa upam,da bova šlauser posted image

konina  čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
andromeda  čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa da vidimo kako kaže pri nam 12user posted image ,8user posted image   in 10user posted image ! Res pa je,da je dosti nosečk,ki ne klepetajo z nami!

Uff...konina ti maš pa super +4! Pridnauser posted image user posted image  Jaz imam že +11 sem mi zdiuser posted image

Punce kak je zdaj z temi pregledi? Imaš jih na 3tedne in ti več ne delajo UZ-ja??Nevem kako je to zato pa sprašujemuser posted image

Zdaj pa res grem............................

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
11.7.2008 14:48:20   
Polynesia
lyra pregledi so na 4.tedne in pripadata ti samo 2.UZ, prvi ko ti kao potrdi nosečnost in morfologija...recimo moj G se striktno drži teh "navodil", medtem ko drugi G so pa kar uvidevni in ne gledajo toliko na to.
Jaz imam recimo 29.08. velik UZ, ki ga bom doplačala 35€ pri svojemu G in tega priporočajo vsaki nosečki, da pogledajo če se otroček pravilno razvija, predvsem v rasti, ampak jaz grem tudi zopet še k dr.Strahovi.
Ta pregled G zelo priporočajo, odločitev je pa seveda naša.

Drugače pa ti samo posluša srček malčka.

No evo, še malo več kot urica in domooooooooooooooov, komaj čakam, dons se tamau prov orng vrti in rogovili user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 11.7.2008 14:51:13 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
11.7.2008 15:16:50   
saba
Lyra pri nas pa je uz še v 30tednu sigurno...za naprej pa se ne spomnem, moram pogledat materinsko od žive

punce jaz vas pozdravljam za 2 tedna. Bom na dopustu oz. ne bom delala in zato ne bom imela interneta in ne bom klepetala......doma popravljamo računalnik in tudi internet je zelo švof.

tako da lepo klepetajte, jaz pa bom uživala

imejte se radi

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 2845
11.7.2008 15:21:19   
Polynesia
saba maaaaaaaaaaximalno uživaj, pa glej da boš uživala še malo za nas, tiste ta pridne user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
11.7.2008 18:28:48   
luna8
Ja Polynesia tole s seznamom nama kar laufauser posted image ! Ker men se dostkrat zgodi, da se mi ne da vsest za računalnik doma, če v službi nimam časa, da počekiram kolk klepetate; in zdej ko uvajam mojo zamenjavo mam tega časa res mal.

Čestitke za vse pregledeuser posted image  važno, da je vse v najlepšem redu!

Neposredna povezava do sporočila: 2847
11.7.2008 20:45:43   
konina
jaz imam preglede na 5 tednov. user posted image  No, k sreči je za enkrat vse o.k. Ampak kako pa G ve, da bo še naslednjih 5t tako?! Sva se pa danes odločila da greva še na 4D v Dravlje in imava pregled 8.8. Pregled je 100 eur ne glede na dvojčke, pa še CD dobiva. Tam je bila pred nekaj dnevi prijateljica in je bila zadovoljna, tako da greva kar tja.

Vidim, da se odpravljate na dopuste. Uživajte maksimalno in pazite na trebuščke. Midva greva  spet v ponedeljek, naju Neva čaka z babi na Krku.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
11.7.2008 21:40:49   
poli*
ojla user posted image , kako ste?
Danes smo imeli morfologijo in je vse ok user posted image . midva sva tko vesela, da kar ne morem povedat. Je šel moj z mano in potem mu je g tam razlagala in kazala UZ... no, js malga nisem videla niti za sekundo user posted image . Je pa luliko/ja skrival/a lih pod mojim popkom, tako da nama ni mogla nič povedati...no, saj tut nisva želela! Smo pa veliki že 30 cm user posted image  in suhceni... se bo treba malo porediti v naslednjih tednih.
Aja, mi je g rekla, da imam zelo lep trebuh user posted image - no, saj tudi je res.
Sem pa danes srečala znanko, ki bo prav tako rodila novembra, ampak kakšen teden za mano.... ima že tko velik trebuh, da sem mislila, da bo čez 2 meseca že šla rodit, ne pa da bo še za mano. Je pa odvisno tudi od "zalog" na trebuhu pred nosečnostjo.

za seznam: naslednji pregled = 11.8
                   to je moja 1. nosečnost in doma nimam še nobenga bebija.

lepo se smejte in pazite na štručke

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
11.7.2008 21:43:28   
poli*
še to: moj popek je že kakšen teden "zunaj" user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.