zara13
|
Ciao bejbike! Najprej dobrodošlica vsem novim novembrčicam in prav tako čestitke vsem nosečkam za uspešno opravljene MF-je!! Kar se tiče popka, moj tudi še ni zunaj. Poroda me zaenkrat ni strah, bo pa verjetno tiste zadnje trenutke kar napeto in seveda bo tudi malo straha se nekako tolažim s tem, da pač baby mora ven tako ali drugače, ali naravno ali carski, samo da pride ven. Tiste, ki še nismo rodile, si te bolečine ne moremo predstavljati, čeprav ti poskušajo kolegice razložiti kako močno je to, je pa sigurno odvisno od vsake posameznice. Sta pa dve punci, ki ju poznam rodili pred kratkim in obe s carskim, sta se revci namučili obe okoli 15 ur. Ene lažje, ene težje..samo, da pride zdravo detece ven pa da je z mamico vse uredu. Drage nosečke, ne sme nas biti nič strah, vse bomo opravile odlično Bom pa tudi jst vzela EA. Na Jesenicah je tudi tko, da če je anestezist pač na voljo, lahko komot dobiš EA, drugače pač ne. Je pa zaenkrat še zastonj. Polynesia - če boš še kaj na Šobcu, kar javi. Pa res sorry za soboto, bi pa bilo fino, da se vse novembrčice nekje srečamo. Sicer bo sedaj malo težje zaradi vseh dopustov, en termin bomo že našle ;) šema - Mein Baby sem pa že večkrat gledala, zanimiva oddaja, vse resnično prikazano kako poteka od...do. Brcike pa tudi jaz že kar fajn čutim, tudi včasih okoli 3-4h zjutraj in me prov zbudi, ko je treba na WC večkrat, če imam kakšno debato o "njemu" kar opozori nase, kot da bi vedel, da se o njemu pogovarjam... sej prav, kr naj brca, vsaj čutim ga lepo in sem takrat happyyy! Pa pri meni se tudi vidi že malo valovanje bušija, če res orng brcne. V soboto pa via Graz v shopping, že komaj čakam, ker nisem še nič nakupovala. Najprej v planu posteljica in še nekaj dodatkov potem pa še kakšno cunjico, če bo kaj lepga ostalo. orka - moj OGTT na 50g sladkorja je bil 4,7 in je baje to ok. Sicer nimam pojma do katere vrednosti je uredu. Uff zdej sm pa ratala lačna..čokolešnik vabi lp
|