|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 11:34:19   
bark
Emi mislim,da si ti zadnjič nekaj o spolnih odnosih pred porodom spraševala. Tule si lahko nekaj prebereš o tem http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/seks-med-nosecnostjo.html

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.7.2008 11:35:17   
lana luna
me to you zelo dobra odločitev. na tvojem mestu bi jaz enako nardila. sej zna bit turbomaximus včasih bolj udoben od navadne posteljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
10.7.2008 11:37:07   
ključek
nekaj me zanima..................ste na CSD vzele paket ali denar?? kaj se bolj splača?? ali da sam sestaviš paket???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2828
10.7.2008 11:37:46   
ključek
sej zna bit turbomaximus včasih bolj udoben od navadne postelje

pa ne sam to................da greva nazaj domov, ven iz tega betona....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.7.2008 11:40:28   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nekaj me zanima..................ste na CSD vzele paket ali denar?? kaj se bolj splača?? ali da sam sestaviš paket???? user posted image user posted image user posted image user posted image

js bom kr denar vzela

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.7.2008 11:43:11   
ključek
js bom kr denar vzela

jaz sem tudi mislila, sedaj pa ne vem................po eni strani je bolj vzeti denar, pa kupiš kar rabiš, po drugi strani, pa niti nimajo tako slabih stvari.............

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.7.2008 11:43:35   
lana luna
pa ne sam to................da greva nazaj domov, ven iz tega betona....................

na vsak način je v tvojem primeru selitev odlična stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image

glede paketka. lahko vzameš denar in potem pri Recinkotu vsen naročiš tiste izdelke ki so ti všeč oz. jih potrebuješ. in to po istih cenah. če pa sama sestaviš paket, moraš nujno naročit ene ribice (ena igrača za v vodo mislm da je to) zato da lahko naročiš izdelkov za točen znesek. ker morš na ročit do centa točno. in jest sem bla tko jezna, ker sem v košarico nametala točno za 259 eurov pomembnih stvari, pol mi je pa 27 centov ostalo. in sm se odločla, da bom vzela dnar in isto te stvari naročila na tej spletni strani.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.7.2008 11:44:00   
alysa
Če se boste za Celje zmenle, se vam mogoče pridružim, če ne bom ravno na morju (od 26. 7. naprej). Kam daleč se tut men ne da več vozit ... user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.7.2008 11:44:06   
arabela*
Alisa,kero jajčko imaš(mislim barvo).pa dala si 111 eur?
Jaz nisem upala tam naročit,ker imajo te pakete,pol pa nisem vedela kako in kaj.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
10.7.2008 11:46:58   
alysa

js bom kr denar vzela

jaz sem tudi mislila, sedaj pa ne vem................po eni strani je bolj vzeti denar, pa kupiš kar rabiš, po drugi strani, pa niti nimajo tako slabih stvari.............

lahko vseeno naročiš pri njih, kar bi rada imela ... pa še omejena nisi glede zneska, ker če vzameš paket morš res izbrat do centa točno, kot je napisala lana luna

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
10.7.2008 11:50:00   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Alisa,kero jajčko imaš(mislim barvo).pa dala si 111 eur?
Jaz nisem upala tam naročit,ker imajo te pakete,pol pa nisem vedela kako in kaj.user posted image

barvo mam citro rush, to sm tut hotla, plačala sm 111 eur, je pa enaka, kot bi jo kupla v kateri drugi trgovini user posted image
zdej ne vem, a rabim še iso fix za v avtu al ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.7.2008 11:50:03   
bark
Mi bomo tud kr denar vzel

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.7.2008 11:53:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Jaz ima tud kače rada.Bi kar doma imela,samo ni mi všeč,kako se prehranjujejo.

tut mene edino njihovo prehranjevanje motiuser posted image user posted image user posted image zato je ne bi mogla imet.

Sej mene tudi.... zaradi tega si je nisem nabavla že prej.....ma sem se odločla za ta kompromis, ker si jo res želim....
Boge miške... prow v ta namem so gojene....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.7.2008 11:55:21   
Lara Croft

Naročili bomo paket..... mi je všeč previjalna, v redni prodaji pa pride 233€.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.7.2008 12:05:59   
amor real
user posted image user posted image  jutroooooooooo

Jaz pa sem do sedaj spala kot angelček. user posted image  Končno sem se tako fanj naspala, v sobi je bilo lepo hladno, če ne bi Pikec začel skakati u buhiju, bi verjetno še kako urco potegnila. Joooj tako sem vesela, da sem spala tako dolgo, ker zadnje čase je spanje user posted image .

Glede "včerajšnjih vložkov" user posted image  vir natura se kupijo tudi v Intersparu, so v taki beli pakungi pa z svetlo zeleno piše gor vir natura.

Jaz sem se odločila, da bom od CSD vzela kar denar, ker mi v bistvu manjkajo samo še tetra pleničke in baby phone. Ostalo smo že vse nabavili, sestavili, oprali.... Včeraj sem trenirala sestavljanje in razstavljanje vozička, da bom prava mojstrica, ko pride najin Pikec. user posted image

Grem kaj jest, da ne shujšam slučajno user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.7.2008 12:05:59   
ključek
midva pa čakava na voziček že 3 tedne user posted image ................sva ga naročila v nemčiji, takšne barve kot sva želela - pop line orange. košaro sva kupila v BC, športni del pa tam. in tako košara že kraljuje sredi dnevne.........user posted image .............pa ostale vrečke (flaške, dude, gaze, vata, plenice.........), pa posteljnina, kovtrček.................tok je tega, midva pa čist brez placa...............user posted image  malo v dnevni, malo v spalnici.....................kam bo šel voziček.............................user posted image ................ne vem......................user posted image ................ma katera iste probleme???

Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.7.2008 12:06:53   
ključek
Ostalo smo že vse nabavili, sestavili, oprali.

cotke si tud že oprala?' jz pa še kr čakam................ne vem kaj, ampak čakam...............user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.7.2008 12:09:28   
arabela*
Mene pa je mala spet tak razjezla.
Ma user posted image zdaj ko sem noseča,mi lahko tak na živec stopi,da se derem ko nora.
pol pa mi je dva dni žal.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
10.7.2008 12:16:43   
ključek
Mene pa je mala spet tak razjezla.

moja sestra je imela isto..............tavelik ima 6 let, mali pa 4 mesece..................in ko je bila še noseča...............kakšen dan je bil kot user posted image , samo iskal je, kaj bi ušpičil..............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.7.2008 12:19:13   
amor real
ja včeraj sem oprala 3 pralne stroje, danes čaka še 1. Tako, da opravim vse dokler sem na bolniški (še jutri) potem pa Poreč, morje, ležanje pod borovci...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.7.2008 12:21:47   
*bubi*

Splača..... glede na to, da lahko kupiš iste stvari za isti denar pri Recinkotu, se prav paket kot paket več ne splača. Tam je treba čisto cel znesek porabit, do centa, zato hitro vzameš kakšno bzv stvar, ki je sicer ne bi. Res pa je, da je zdaj paket veliko bolj praktičen, ko lahko sam skombiniraš. Pri bubiju je bila še tista klasika.

Mi imamo vse še od bubija, voziček smo nov kupili, ostalo pa bolj za lušte user posted image  No, saj nov voziček je tudi bolj za lušte kot potrebo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.7.2008 12:28:50   
Lara Croft
Ja, to je pa tudi res... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.7.2008 12:29:46   
Lara Croft
Me zgaga ful peče danes.... mi gre na živceeeeeeeeeeeeeeeeeee..... user posted image

Pa na WC bi šla končno rada.... nisem bla že nekaj dni.... ma danes bi blo fajn, k bi vaga pokazala manj....user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 10.7.2008 12:31:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.7.2008 12:30:11   
ključek
oooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok nas je prijavljenih..........................že dolgo ne tako veliko....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.7.2008 12:35:15   
pf
Pozdravljene. Mi bomo tudi vzeli denar od CSD. Saj ni slabih stvari v paketu, samo sem bila doma in sem sama vse nabavila in pregledala, pa raje denar vzamem.
Saraya glede radenske. Jaz sem jo do sedaj spila po dva litra na dan. Od včeraj dalje pa ne več, ker sploh nisem vedela, da tudi gazirane pijače vplivajo na otečenost in sem tu pa tam kateri dan opazila, da glede na to da ne jem več klobas, sir le v malih količinah, kosilo neslano ali čisto malenkost slano, sem imela še kljub temu kar otečene noge, pa tudi ležala sem čez dan z dvignjenimi. Pol je nekaj še očitno bilo narobe. Izvidi so bili vredu, mislim beljakovine v urinu in pritisk, uvedla skoraj neslano, radensko pa sem še kar pila in to v velikih količinah. Saj če logično poštudiraš valjda da ima radenska sol v sebi in pol se to eno z drugim nabere. Če pa nimaš problemov z otečenostjo je pa po mojem vredu, še kalcij ima.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.