![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 9:31:24
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro babe. spet ste vse poniknile. Mi smo pa danes vredu spali,sedaj pa pijem zaslužen jutranji . Jutri še uživam,sobota pa bo delavna.Sem kar akcijo organizirala,je treba novo tuš kabino namontirat,pa dvorišče pospravit.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:03:56
|
|
|
|
ključek
|
Aja,glede ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprej jaz se strinjam, naj se še javijo kandidatke............... 1. Saraya 2. Me to you
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:04:36
|
|
|
|
ključek
|
Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko. carica!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:06:11
|
|
|
|
ključek
|
nama so pa dons zjutri pripeljali keramiko, komplet kopalnico, wc, laminat, lepilo, fugirno maso................. ..........miljon stvari..................komi so zložili v garažo od sestre, še dobr, da so na morju................ ................zdej bova pa počasi vozila na parcelo.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:16:16
|
|
|
|
ključek
|
Mi smo pa danes vredu spali, jaz pa tako slabo....................ene 2 uri sem se premetavla po postelji sem in, tja možek je že sladko spal, jaz sem si ogledovala strop , potem pa ponoči.....................ene 20x sem se zbudila, 2x zato,d a sem šla na wc, ostalo pa zato, ker me oba boka že tako bolita, da bom danes probala sede zaspati..............................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:34:58
|
|
|
|
ključek
|
Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe. a si mal na luft pršla???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:37:53
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe. a si mal na luft pršla??? Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 let ....bogi ljudje tukaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:39:12
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Aja,glede ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprej jaz se strinjam, naj se še javijo kandidatke............... 1. Saraya 2. Me to you Eto tudi jaz se pripeljem do Celja. Sam dejmo najt eno tako solidno uro, da se ne bomo ravno po vročini vozile, ker moj avtoček nima klime.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:43:55
|
|
|
|
ključek
|
Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 let jp......................hvala bogu, da do nas ne pride ta smrad tako pogosto. sicer pride, ampak ne vsak dan. kadar veter glih tko zapiha.............................................................. lafarge..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:47:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lara,če boš v Mb,častiš kafe Nč pol... pa ne pridem... Sem pa danes za spremembo takoj zaspala...... itak, če sem gledala tv do 3h...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 10.7.2008 10:48:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:49:18
|
|
|
|
bark
|
Lana luna ja, sedež se da obrniti v obe smeri . SLikc pa ne morem naložit v album, spet neki štrajka.Sem že pisala administratorjem. Saraya ma poredko, ampak imam takrat enih pet monologov Dej povej, kaj delaš za ene vaje tko pozno zvečer Sem vam pa včeraj pozabla povedat, kaj me je ujezilo ko 100 . Je moj dragi reku, da me pelje na eno ledeno kavo. In greva lepo pri nas v Mantovo....ja prav zanalašč bom imenovala lokal oz. hotel, al what ever že so . Upoštevajte dejstva, zunaj še vedno nekje 25 stopinj in jaz seveda noseča,...kar se mi zdej že očitno vidi. Pa naročiva ledeno kavo, ribezov sok in kozarec vode. Ko prinese ni bilo vode. Pa vprašam kje je in reče natakarica, da vode ne strežejo. No sej sva že čez vikend od kolegov slišala, da naj bi neki tazga dogajal,ampak da ob vsem tem naročilu (znesek računa je bil 4,10 eur), noseča ženska ne more dobit kozarca vode zastonj. Sramota! Sem bla tko razpiz****, da ko sem spila kavo, sem šla k šankuin zahtevala knjigo pritožb. Pa reče natakarca:"A zaradi vode?" Pa pravim ja!!! "Ah veste sej ne bo nič pomagalo, danes že ves dan poslušam.Ampak je naša šefinja tko odredila." Sem rekla:"Poslušte!Dajte mi knjigo,ker imam pravico,da to napišem, zato knjiga tudi je." In pol mi jo je s težkim srcem dala, zraven pa še primomnila:"Ah,sej ne bo nič pomagalo!" No ja, jaz sem svoje naredila, z pa sva tud sklenila, da naju kmalu ne vidijo, pa imajo lahko še tko dobr vrt.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:49:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko. carica!!!! Kdu je pil radensko??? Jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:50:29
|
|
|
|
arabela*
|
Bark,solidno uro,pa soliden dan.Ja če bo sobota,bi se lahko dopoldan dobile al pa v nedeljo. ajd glasujte Ma smešna je ta moja žlahta.Prej me moj kliče,češ da je tašča vsa panična,da se sprašuje.če je pri nas vse vredu,da je glede mene imele grozne sanje. Pa mojima take.Sem šla včeraj gor v spalnico,pa sem se ene 15 min zadržala,pa pridem dol.Moj pa ves paničen,da me je hotel ravnokar prit iskat.Nonstop imajo neke pribliske,da se kaj dogaja z mano. Me to you,a vidva si prav hiško postavljata al samo vikend??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,a mislite,da škodi radenska? Jaz bi je fullllll pila nonstop in to ledene?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:52:18
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 let jp......................hvala bogu, da do nas ne pride ta smrad tako pogosto. sicer pride, ampak ne vsak dan. kadar veter glih tko zapiha.............................................................. lafarge.............. Ja, v Hrastnik pa direkt vse pade dol.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 10:59:24
|
|
|
|
lana luna
|
lana luna, a ti to resno o plodovnici? ne *bubi* sej pol pa očitno to nit o. jest sem zadnč res tko razumela da to že več tednov pred porodom počasi odteka. pol je pa res to sam moje obupno vnetje
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:01:47
|
|
|
|
lana luna
|
A dej no? Ma nisem vedla.... prow, da bi šla, oštja... glih v nedeljo se tudi odpravim v Izolo po mojega kačeka.. lara croft pa pejd še prej na to razstavo. jest ne morm ker ni tle okol nobenega frika k bi ga tp zanimalo. tut moj ni prou navdušan nad plazilci
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:09:13
|
|
|
|
lana luna
|
bark super za vozek... ampak tole s temu lokalom in vodo kaj se folk vsega ne zmisli obupni so!!! jest bi tut sigurno čist požvinila, tko da bark!!! to men res ni jasn. ne rečem če bi samo vodo člouk naroču, ampak da zravn kofeta ne strežejo vode to so pa res fensi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:10:46
|
|
|
|
arabela*
|
Bark,jaz bi tud znorela,da dobim tako postrežbo. Jaz sem skoraj znorela,ko smo bili par tednov nazaj tam pred Celjem v neki restavraciji.Poštimano u nulo,igral tolk za otroke,da tega še nisem videla.A postrežba nikakva.Smo morali fehtat,da smo sploh dobili za jest,na kozarec z ledom sem skoraj 15 minut čakala.Imeli ful feklamo za sladoled,pa mi pol reče da imajo samo čokolado in jagodo.Ma za znoret.Jaz bi vse to ukinla. Glede vaj.Ja telovadim že od vsega začetka.Prej,ko sem hodila na aerobiko in trebušne sem bolj tam.sedaj pa delam sprostilne vaje,pa pač vse kar sodi zravn.Pa nekako zvečer ko moja dva zaspita imam ljubi mir.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:12:35
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz ima tud kače rada.Bi kar doma imela,samo ni mi všeč,kako se prehranjujejo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:21:46
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa tako slabo....................ene 2 uri sem se premetavla po postelji sem in, tja možek je že sladko spal, jaz sem si ogledovala strop , potem pa ponoči.....................ene 20x sem se zbudila, 2x zato,d a sem šla na wc, ostalo pa zato, ker me oba boka že tako bolita, da bom danes probala sede zaspati.............................. enako, nč nism spala, zdej sm pa komej pokonci
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:23:19
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,a vidva si prav hiško postavljata al samo vikend?? hiško, hiško............... je že postavljena, sedaj je potrebo še položiti keramiko, laminat....................potem pa vzamem turbo maximus in grem kr tja živet............................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:24:07
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna alysa katero lupinico maš??? maxi cosi, sm jo naročla pri recinkotu v petek, včeraj pa me je čakala na pošti
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:33:36
|
|
|
|
lana luna
|
Jaz ima tud kače rada.Bi kar doma imela,samo ni mi všeč,kako se prehranjujejo. tut mene edino njihovo prehranjevanje moti zato je ne bi mogla imet.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 11:34:10
|
|
|
|
lana luna
|
alysa dobra izbira. jest bom tut to imela.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.