|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 9:31:24   
arabela*
Jutro babe.
spet ste vse poniknile.
Mi smo pa danes vredu spali,sedaj pa pijem zaslužen jutranji user posted image .

Jutri še uživam,sobota pa bo delavna.Sem kar akcijo organizirala,je treba novo tuš kabino namontirat,pa dvorišče pospravit.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
10.7.2008 10:03:56   
ključek
Aja,glede user posted image  ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprej user posted image

jaz se strinjam, naj se še javijo kandidatke...............

1. Saraya
2. Me to you

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.7.2008 10:04:36   
ključek
Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko.

user posted image
carica!!!! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
10.7.2008 10:06:11   
ključek
nama so pa dons zjutri pripeljali keramiko, komplet kopalnico, wc, laminat, lepilo, fugirno maso.................user posted image ..........miljon stvari..................komi so zložili v garažo od sestre, še dobr, da so na morju................user posted image ................zdej bova pa počasi vozila na parcelo.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
10.7.2008 10:16:16   
ključek
Mi smo pa danes vredu spali,

jaz pa tako slabo....................ene 2 uri sem se premetavla po postelji sem in, tja možek je že sladko spal, jaz sem si ogledovala strop user posted image , potem pa ponoči.....................ene 20x sem se zbudila, 2x zato,d a sem šla na wc, ostalo pa zato, ker me oba boka že tako bolita, da bom danes probala sede zaspati..............................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
10.7.2008 10:34:58   
ključek
Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe.

a si mal na luft pršla??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.7.2008 10:37:53   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe.

a si mal na luft pršla??? user posted image user posted image user posted image

Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 letuser posted image ....bogi ljudje tukajuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
10.7.2008 10:39:12   
bark
Aja,glede user posted image  ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprej user posted image

jaz se strinjam, naj se še javijo kandidatke...............
1. Saraya
2. Me to you

Eto tudi jaz se pripeljem do Celja. Sam dejmo najt eno tako solidno uro, da se ne bomo ravno po vročini vozile, ker moj avtoček nima klime.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.7.2008 10:43:55   
ključek
Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 let

jp......................hvala bogu, da do nas ne pride ta smrad tako pogosto. sicer pride, ampak ne vsak dan. kadar veter glih tko zapiha..............................................................
lafarge..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.7.2008 10:47:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lara,če boš v Mb,častiš kafeuser posted image

Nč pol... pa ne pridem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes za spremembo takoj zaspala...... itak, če sem gledala tv do 3h... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 10.7.2008 10:48:39 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.7.2008 10:49:18   
bark
Lana luna ja, sedež se da obrniti v obe smeriuser posted image . SLikc pa ne morem naložit v album, spet neki štrajka.Sem že pisala administratorjem.
Saraya ma poredko, ampak imam takrat enih pet monologovuser posted image
Dej povej, kaj delaš za ene vaje tko pozno zvečeruser posted image

Sem vam pa včeraj pozabla povedat, kaj me je ujezilo ko 100user posted image . Je moj user posted image dragi reku, da me pelje na eno ledeno kavo. In greva lepo pri nas v Mantovo....ja prav zanalašč bom imenovala lokal oz. hotel, al what ever že souser posted image . Upoštevajte dejstva, zunaj še vedno nekje 25 stopinj in jaz seveda noseča,...kar se mi zdej že očitno vidi. Pa naročiva ledeno kavo, ribezov sok in kozarec vode. Ko prinese ni bilo vode. Pa vprašam kje je in reče natakarica, da vode ne strežejo. No sej sva že čez vikend od kolegov slišala, da naj bi neki tazga dogajal,ampak da ob vsem tem naročilu (znesek računa je bil 4,10 eur), noseča ženska ne more dobit kozarca vode zastonj. Sramota! Sem bla tko razpiz****, da ko sem spila kavo, sem šla k šankuin zahtevala knjigo pritožb. Pa reče natakarca:"A zaradi vode?" Pa pravim ja!!! "Ah veste sej ne bo nič pomagalo, danes že ves dan poslušam.Ampak je naša šefinja tko odredila." Sem rekla:"Poslušte!Dajte mi knjigo,ker imam pravico,da to napišem, zato knjiga tudi je." In pol mi jo je s težkim srcem dala, zraven pa še primomnila:"Ah,sej ne bo nič pomagalo!"
No ja, jaz sem svoje naredila, z user posted image pa sva tud sklenila, da naju kmalu ne vidijo, pa imajo lahko še tko dobr vrt.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.7.2008 10:49:57   
Lara Croft

Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko.

user posted image
carica!!!! user posted image

Kdu je pil radensko??? Jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.7.2008 10:50:29   
arabela*
Bark,solidno uro,pa soliden dan.Ja če bo sobota,bi se lahko dopoldan  dobile al pa v nedeljo.
ajd glasujteuser posted image
Ma smešna je ta moja žlahta.Prej me moj kliče,češ da je tašča vsa panična,da se sprašuje.če je pri nas vse vredu,da je glede mene imele grozne sanje.
Pa mojima take.Sem šla včeraj gor v spalnico,pa sem se ene 15 min zadržala,pa pridem dol.Moj pa ves paničen,da me je hotel ravnokar prit iskat.Nonstop imajo neke pribliske,da se kaj dogaja z mano.
Me to you,a vidva si prav hiško postavljata al samo vikend??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.7.2008 10:51:16   
arabela*
Babe,a mislite,da škodi radenska? Jaz bi je fullllll pila nonstop in to ledene?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.7.2008 10:52:18   
bark

Ja, sam to kakšen.In res,ko sem zapeljala mimo Trbovljskega mostu sem takoj zavohala obupen smrad.Sem hitela okno zapirat, pri tem sem si pa mislila, joj kje si ti živela 20 let

jp......................hvala bogu, da do nas ne pride ta smrad tako pogosto. sicer pride, ampak ne vsak dan. kadar veter glih tko zapiha..............................................................
lafarge..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v Hrastnik pa direkt vse pade dol.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.7.2008 10:59:24   
lana luna
lana luna, a ti to resno o plodovnici?

user posted image user posted image user posted image ne *bubi* sej pol pa očitno to nit o. jest sem zadnč res tko razumela da to že več tednov pred porodom počasi odteka. pol je pa res to sam moje obupno vnetjeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.7.2008 11:01:47   
lana luna
A dej no? Ma nisem vedla.... prow, da bi šla, oštja... glih v nedeljo se tudi odpravim v Izolo po mojega kačeka..

lara croft pa pejd še prej na to razstavo. jest ne morm ker ni tle okol nobenega frika k bi ga tp zanimalo. tut moj user posted image ni prou navdušan nad plazilciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.7.2008 11:09:13   
lana luna
bark super za vozek...user posted image user posted image user posted image

ampak tole s temu lokalom in vodo user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se folk vsega ne zmisliuser posted image user posted image user posted image obupni so!!!

jest bi tut sigurno čist požvinila, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image bark!!! to men res ni jasn. ne rečem če bi samo vodo člouk naroču, ampak da zravn kofeta ne strežejo vodeuser posted image user posted image user posted image to so pa res fensi...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.7.2008 11:10:46   
arabela*
Bark,jaz bi tud znorela,da dobim tako postrežbo.
Jaz sem skoraj znorela,ko smo bili par tednov nazaj tam pred Celjem v neki restavraciji.Poštimano u nulo,igral tolk za otroke,da tega še nisem videla.A postrežba nikakva.Smo morali fehtat,da smo sploh dobili za jest,na kozarec z ledom sem skoraj 15 minut čakala.Imeli ful feklamo za sladoled,pa mi pol reče da imajo samo čokolado in jagodo.Ma za znoret.Jaz bi vse to ukinla.
Glede vaj.Ja telovadim že od vsega začetka.Prej,ko sem hodila na aerobiko in trebušne sem bolj tam.sedaj pa delam sprostilne vaje,pa pač vse kar sodi zravn.Pa nekako zvečer ko moja dva zaspita imam ljubi mir.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.7.2008 11:12:35   
arabela*
Jaz ima tud kače rada.Bi kar doma imela,samo ni mi všeč,kako se prehranjujejo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.7.2008 11:21:46   
alysa

jaz pa tako slabo....................ene 2 uri sem se premetavla po postelji sem in, tja možek je že sladko spal, jaz sem si ogledovala strop user posted image , potem pa ponoči.....................ene 20x sem se zbudila, 2x zato,d a sem šla na wc, ostalo pa zato, ker me oba boka že tako bolita, da bom danes probala sede zaspati..............................user posted image

enako, nč nism spala, zdej sm pa komej pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.7.2008 11:23:19   
ključek
Me to you,a vidva si prav hiško postavljata al samo vikend??

hiško, hiško...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je že postavljena, sedaj je potrebo še položiti keramiko, laminat....................potem pa vzamem turbo maximus in grem kr tja živet............................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.7.2008 11:24:07   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

alysa katero lupinico maš???

maxi cosi, sm jo naročla pri recinkotu v petek, včeraj pa me je čakala na pošti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.7.2008 11:33:36   
lana luna
Jaz ima tud kače rada.Bi kar doma imela,samo ni mi všeč,kako se prehranjujejo.

tut mene edino njihovo prehranjevanje motiuser posted image user posted image user posted image zato je ne bi mogla imet.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.7.2008 11:34:10   
lana luna
alysa user posted image user posted image user posted image dobra izbira. jest bom tut to imela.

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.