![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 20:53:54
|
|
|
|
ključek
|
midva sva pa danes v BC kupila podlogo za previjalno, kovtrček, 2 kompleta posteljnine, pa tisto peno za okrog posteljice...........tisto mehko, ne vem kako se prav reče..... včeraj je bil pa mizar pri nama, smo se zmenili za sobico...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 21:26:52
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you midva sva pa danes v BC kupila podlogo za previjalno, kovtrček, 2 kompleta posteljnine, pa tisto peno za okrog posteljice...........tisto mehko, ne vem kako se prav reče..... včeraj je bil pa mizar pri nama, smo se zmenili za sobico........... za nakupe je super, ko imaš vsaj nekaj za že doma, a ne ... js tut počasi zbiram stvari, dans sm dobla lupinico
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 21:48:41
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you ,tisi penici pa se reče vetrobran.super zadeva.jaz ga imam po eni strani,po drugi pa neke rjuhe nafilane,ker je prekratek. Alysa,si me zdaj spomnila,da mene lupinica čaka že dva tedna na pošti.Bo se treba zmigat po njo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 22:04:43
|
|
|
|
bark
|
Ojla babuške Mi imamo pa voziček . Hartan Skater-trikolesnik. Sva bila z včraj tko happy, ko sva ga sestavljala. Sva hotla kr na testno vožnjo . Pa smo pol raje po dnevni fural. Pa še ena od babic je mal poskusla . Slikce prpopam jutri v album.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 22:09:11
|
|
|
|
bark
|
Raje pišem v več dellih, kot pa da mi zbriše. Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe. So me mal razvajal. Je moj očka včeraj šel posebej zame nalovit ribice. In pol je bil cel veselje, ko je dojenček začel brcat. Moja dva namreč mirkata obe moji nečakinji. Ta mlajši-4.leta je ful dogajal. Se je sam drla, lej tuki buta, lej zdej pa tuki . In pol me je skoz božala po bušiju. Pol je dala pa svoj uč na popek in, da kao gleda v bušija.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 22:13:24
|
|
|
|
bark
|
Kar se tiče vložkov, si jaz kr ne znam predstavljat tole z Vir 80, ker vedno sam tanga od always uporabljam, ker pač nisem imela tko močnih menstruacij. Se pa spomnim, da ko so se mi menstruacije začele in sem še uporabljala vložke, ki jih je kupovala moja mama in so bili ravno ti,vir 80, pa so mi bli čist mim. Za pleničke sem pa tudi jaz dobila priporočilo, da so najboljše ullerjeve, pa še cenejše so od Pampersk. No tko, mislim, da sem obdelala vse teme....zdej pa grem, da ne bom imela monologov
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 22:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
Bark,nekam redko se nam ti javljaš Sem malo julijke brala,ma te pa ga sekajo.Nonstop jih je polno gor,kako še sfolgajo.Pa dogaja jim sedaj vsak dan. Bark,lepo da te starši tak razvajajo.Jaz sem edinka,pa sem si z njimi nonstop v laseh.pa ko jih imam čist blizu,10 minut straqn od mene.Malečko bi pa imeli radi nonstop. Joj,samo da se ta Lent fest konča,bom tako srečna.Mi tako tu nabijajo z glasbo,da je groza.Pa samo neko butanje,sploh ni muziki podobno.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:20:32
|
|
|
|
lana luna
|
no, a se bomo kej zmenile za ??? JAAAAAAAAA!!! sam rabmo eno da reče tkole pa rkole je, tm pa tm se dobimo ob tisti pa tisti uri!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:31:49
|
|
|
|
lana luna
|
lana luna, tebi pa ni nikoli dolgčas, a??? NEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:35:59
|
|
|
|
lana luna
|
saraya kako sploh lohk zdržiš da te čaka lupinica jest sem takrat ko je vozek me čakou na pošti komej dočakala da je lubi dam pršu iz šihta in sva pol mogla kuj letet ga iskat me to you za nakupe!!! pridna sta bla!!! bark ne pozabi slikce prlepit, čeprou jest mislm da sm u živo že vidla ta vozk in se mi ful dopade. a mogoče veš, a je sedalo lahko obrnjeno v obe smeri?? alysa katero lupinico maš??? matr sm firbčna ampak vidm da zdj k se je mal ohladilo mam res bolj vesele tle na RR spet viset
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:36:56
|
|
|
|
lana luna
|
lara croft... v Izoli je do nedelje razstava največjih plazilcev. a boš kej šla??? jest bi šla, ampak je mal deleč da bi se sam zarad tega dol vozila
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:51:16
|
|
|
|
lana luna
|
zdj pa grem mal u mižule... se tipkamo jutri nočko....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:59:11
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,moj ni imel časa it po njo,sama pa je čez mesto nisem hotela vlačit.Če bi jo sploh prinesla
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 9.7.2008 23:59:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara croft... v Izoli je do nedelje razstava največjih plazilcev. a boš kej šla??? jest bi šla, ampak je mal deleč da bi se sam zarad tega dol vozila A dej no? Ma nisem vedla.... prow, da bi šla, oštja... glih v nedeljo se tudi odpravim v Izolo po mojega kačeka... KOnčno smo zrihtali naše in njegovo stanovanje... Sicer pa lahko tudi zaradi mene prideš.... da ne boš samo zaradi plazilcev... Ma kok se vi od cujn in tega menite..... jao meni, meni se sploh ne da se s tem ubadat... nič nimam... zadnjič sva zavila v eno butego.... in na koncu kupla samo škarjice.... hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:00:42
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem se pridno natelovadila.Zdaj pa si bom en sendvič privoščla. se čez dan več ne nažiram toliko,ker se bojim,da bom poknila
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:03:43
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,kje se skrivaš? Jaz ko sem Anejo rodila tud nič nisem imela,se mi enostavno ni dalo s temi rečmi ubadat.Pa pride prvič patronažna,pa reče:dajte mi milo,pa olje,pa brisačo,pa pripravljeno pleničko.Misliš,da sem kaj imela,nič.Pol pa sem skakala ,pa po celem stanovanju iskala.sem prav hecna bila
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:05:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, nedaj bože, da bi jst zdej jedla.... tudi če jem po 19h ne morem spat... že brez hrane me vse tišči... Joj, kumi čakam september....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:08:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lara,kje se skrivaš? Jaz ko sem Anejo rodila tud nič nisem imela,se mi enostavno ni dalo s temi rečmi ubadat. Ma sem si DVD naštimavala... zdej bom smallvile gledala... zadnje čase ne morem spat do 3h.... pa sem zmatrana za krepat... spat pa ne in ne... buuuuu Ma sej sem si sama sebi čudna glede teh priprav... ponavadi rada šopingiram.... Grem pa jutri na pregled.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:08:31
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,jaz pa imam tak feeling,ko da bom omedlela,če ne jem. Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko.Moj si je samo svoje mislil
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:11:04
|
|
|
|
arabela*
|
No lepo,da nisem sama nočna ptica. Jaz bi cel dan lahko spala brez problema,da bi pa zdaj,ni šanse.grem še pol na balkon,pa enga skadim,pa seks v mestu pogledam,pol pa če rata malo zadremam
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:16:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sem zjutraj ku kak zombi.... podnevi pa nič ne spim.... niti ne probam, mi je škoda cajta... Imam stalno kej za počet.... it Mam pa kr srečo, kar se hrane tiče.... sploh nisem nič lačna.... jem zajtrk in kosilo... buhvar preveč... zvečer pa kak žluk mleka al kako sadje.... Ma se ne sekiram, ne... itak mam preveč kg že od prej...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:19:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gruntam, da bi šla v soboto v MB... moj gre v Celje, jst pa bi šla k eni frendici... ma ne vem, če mi bo zneslo.... ki imam ful enega dela v soboto dopoldan.... Pol me pa še tačke preveč bolijo, že tku nič ne počivam.... Ma zdej grem pa res gledat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:24:24
|
|
|
|
arabela*
|
Ja enako.Mi je groza,ko imam kak pregled al pa kaj za rihtat pred osmo uro.Kot zombi jaz tud. Za spremembo od tebe bi pa jaz nonstop jedla.Prej nikoli,zdaj ko sem pa ,pa nonstop. Nič,grem počasi pred tv,pa mogoče mi potem še rata malo zadremat. NOČ Aja,glede ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprej
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 0:25:28
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,če boš v Mb,častiš kafe
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 8:16:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! lana luna, a ti to resno o plodovnici? Nikakor ni normalno, da ti uhaja, niti po kapljicah ne! Tik pred porodom že, to ja, ne pa 2 meseca prej. Malo razišči, če gre res samo za povečan izcedek ali dejansko za plodovnico. Plodovnica bolj kroži kot da bi vedno znova nastajala. In če je nima dovolj, je lahko zelo nevarno! Mi pa smo včeraj posteljico sestavili. Tisto ta malo, kot košek. Saj ne vem, zakaj že zdaj Da jo bom lahko hodila gledat Joj, se spomnim pri bubiju, ko so klicali, da je prišel voziček. Ravno tisti dan lift ni delal, živeli pa smo v 7. nadstropju. Komaj sem se domov privlekla Ampak ko je iz PP klicala, sem bila takoj pripravljena še enkrat gor sopihat, tako da sva takoj letela iskat No, takrat je tudi sopihal, ko je vozek gor vlačil
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.