|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
9.7.2008 20:53:54   
ključek
midva sva pa danes v BC kupila podlogo za previjalno, kovtrček, 2 kompleta posteljnine, pa tisto peno za okrog posteljice...........tisto mehko, ne vem kako se prav reče.....user posted image
včeraj je bil pa mizar pri nama, smo se zmenili za sobico...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.7.2008 21:26:52   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

midva sva pa danes v BC kupila podlogo za previjalno, kovtrček, 2 kompleta posteljnine, pa tisto peno za okrog posteljice...........tisto mehko, ne vem kako se prav reče.....user posted image
včeraj je bil pa mizar pri nama, smo se zmenili za sobico...........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  za nakupe
je super, ko imaš vsaj nekaj za user posted image  že doma, a ne ...
js tut počasi zbiram stvari, dans sm dobla lupinico 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.7.2008 21:48:41   
arabela*
Me to youuser posted image ,tisi penici pa se reče vetrobran.super zadeva.jaz ga imam po eni strani,po drugi pa neke rjuhe nafilane,ker je prekratek.
Alysa,si me zdaj spomnila,da mene lupinica čaka že dva tedna na pošti.Bo se treba zmigat po njouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.7.2008 22:04:43   
bark
Ojla babuške
Mi imamo pa vozičekuser posted image user posted image . Hartan Skater-trikolesnik. Sva bila z user posted image včraj tko happy, ko sva ga sestavljala. Sva hotla kr na testno vožnjouser posted image . Pa smo pol raje po dnevni fural. Pa še ena od babic je mal poskuslauser posted image . Slikce prpopam jutri v album.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
9.7.2008 22:09:11   
bark
Raje pišem v več dellih, kot pa da mi zbriše.
Sem se danes mal potepala pri mojih starših. Me to you sem bla zlo blizu tebe.user posted image
So me mal razvajal. Je moj očka včeraj šel posebej zame nalovit ribice.
In pol je bil cel veselje, ko je dojenček začel brcat. Moja dva namreč mirkata obe moji nečakinji. Ta mlajši-4.leta je ful dogajal. Se je sam drla, lej tuki buta, lej zdej pa tukiuser posted image user posted image . In pol me je skoz božala po bušiju. Pol je dala pa svoj uč na popek in, da kao gleda v bušija.user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
9.7.2008 22:13:24   
bark
Kar se tiče vložkov, si jaz kr ne znam predstavljat tole z Vir 80, ker vedno sam tanga od always uporabljam, ker pač nisem imela tko močnih menstruacij. Se pa spomnim, da ko so se mi menstruacije začele in sem še uporabljala vložke, ki jih je kupovala moja mama in so bili ravno ti,vir 80, pa so mi bli čist mim.
Za pleničke sem pa tudi jaz dobila priporočilo, da so najboljše ullerjeve, pa še cenejše so od Pampersk.
No tko, mislim, da sem obdelala vse teme....zdej pa grem, da ne bom imela monologovuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
9.7.2008 22:54:43   
arabela*
Bark,nekam redko se nam ti javljašuser posted image
Sem malo julijke brala,ma te pa ga sekajo.Nonstop jih je polno gor,kako še sfolgajo.Pa dogaja jim sedaj vsak dan.
Bark,lepo da te starši tak razvajajo.Jaz sem edinka,pa sem si z njimi nonstop v laseh.pa ko jih imam čist blizu,10 minut straqn od mene.Malečko bi pa imeli radi nonstop.
Joj,samo da se ta Lent fest konča,bom tako srečna.Mi tako tu nabijajo z glasbo,da je groza.Pa samo neko butanje,sploh ni muziki podobno.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
9.7.2008 23:20:32   
lana luna
no, a se bomo kej zmenile za user posted image ???

JAAAAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image

sam rabmo eno da reče tkole pa rkole je, tm pa tm se dobimo ob tisti pa tisti uri!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
9.7.2008 23:31:49   
lana luna
lana luna, tebi pa ni nikoli dolgčas, a???

NEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
9.7.2008 23:35:59   
lana luna
saraya kako sploh lohk zdržiš da te čaka lupinicauser posted image jest sem takrat ko je vozek me čakou na pošti komej dočakala da je lubi dam pršu iz šihta in sva pol mogla kuj letet ga iskatuser posted image user posted image user posted image

me to youuser posted image user posted image user posted image za nakupe!!! pridna sta bla!!!

bark ne pozabi slikce prlepit, čeprou jest mislm da sm u živo že vidla ta vozk in se mi ful dopade. a mogoče veš, a je sedalo lahko obrnjeno v obe smeri??

alysa katero lupinico maš???

matr sm firbčnauser posted image user posted image user posted image ampak vidm da zdj k se je mal ohladilo mam res bolj vesele tle na RR spet visetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
9.7.2008 23:36:56   
lana luna
lara croft... v Izoli je do nedelje razstava največjih plazilcev. a boš kej šla???

jest bi šla, ampak je mal deleč da bi se sam zarad tega dol vozilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2786
9.7.2008 23:51:16   
lana luna
zdj pa grem mal u mižule... se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

nočko....

Neposredna povezava do sporočila: 2787
9.7.2008 23:59:11   
arabela*
lana luna,moj ni imel časa it po njo,sama pa je čez mesto nisem hotela vlačit.Če bi jo sploh prineslauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2788
9.7.2008 23:59:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

lara croft... v Izoli je do nedelje razstava največjih plazilcev. a boš kej šla???

jest bi šla, ampak je mal deleč da bi se sam zarad tega dol vozilauser posted image

A dej no? Ma nisem vedla.... prow, da bi šla, oštja... glih v nedeljo se tudi odpravim v Izolo po mojega kačeka... KOnčno smo zrihtali naše in njegovo stanovanje...

Sicer pa lahko tudi zaradi mene prideš.... da ne boš samo zaradi plazilcev... user posted image

Ma kok se vi od cujn in tega menite..... jao meni, meni se sploh ne da se s tem ubadat... nič nimam... zadnjič sva zavila v eno butego.... in na koncu kupla samo škarjice.... hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.7.2008 0:00:42   
arabela*
Jaz pa sem se pridno natelovadila.Zdaj pa si bom en sendvič privoščla.
se čez dan več ne nažiram toliko,ker se bojim,da bom poknilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.7.2008 0:03:43   
arabela*
Lara,kje se skrivaš?user posted image
Jaz ko sem Anejo rodila tud nič nisem imela,se mi enostavno ni dalo s temi rečmi ubadat.Pa pride prvič patronažna,pa reče:dajte mi milo,pa olje,pa brisačo,pa pripravljeno pleničko.Misliš,da sem kaj imela,nič.Pol pa sem skakala ,pa po celem stanovanju iskala.sem prav hecna bilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.7.2008 0:05:20   
Lara Croft
Joj, nedaj bože, da bi jst zdej jedla.... tudi če jem po 19h ne morem spat... že brez hrane me vse tišči... Joj, kumi čakam september.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.7.2008 0:08:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lara,kje se skrivaš?user posted image
Jaz ko sem Anejo rodila tud nič nisem imela,se mi enostavno ni dalo s temi rečmi ubadat.

Ma sem si DVD naštimavala... zdej bom smallvile gledala... zadnje čase ne morem spat do 3h.... pa sem zmatrana za krepat... spat pa ne in ne... buuuuu

Ma sej sem si sama sebi čudna glede teh priprav... ponavadi rada šopingiram....

Grem pa jutri na pregled.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.7.2008 0:08:31   
arabela*
Joj,jaz pa imam tak feeling,ko da bom omedlela,če ne jem.
Včeraj sem ob pol štirih zjutraj vstajala,pa si šla marmorni kolaček narezat,pa radensko.Moj si je samo svoje misliluser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.7.2008 0:11:04   
arabela*
No lepo,da nisem sama nočna ptica.
Jaz bi cel dan lahko spala brez problema,da bi pa zdaj,ni šanse.grem še pol na balkon,pa enga skadim,pa seks v mestu pogledam,pol pa če rata malo zadremamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.7.2008 0:16:05   
Lara Croft
Ma sem zjutraj ku kak zombi.... podnevi pa nič ne spim.... niti ne probam, mi je škoda cajta... user posted image Imam stalno kej za počet....
it
Mam pa kr srečo, kar se hrane tiče.... sploh nisem nič lačna.... jem zajtrk in kosilo... buhvar preveč... zvečer pa kak žluk mleka al kako sadje.... Ma se ne sekiram, ne... itak mam preveč kg že od prej... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.7.2008 0:19:25   
Lara Croft
Gruntam, da bi šla v soboto v MB... moj gre v Celje, jst pa bi šla k eni frendici... ma ne vem, če mi bo zneslo.... ki imam ful enega dela v soboto dopoldan.... Pol me pa še tačke preveč bolijo, že tku nič ne počivam....

Ma zdej grem pa res gledat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.7.2008 0:24:24   
arabela*
Ja enako.Mi je groza,ko imam kak pregled al pa kaj za rihtat pred osmo uro.Kot zombi jaz tud.
Za spremembo od tebe bi pa jaz nonstop jedla.Prej nikoli,zdaj ko sem pa user posted image ,pa nonstop.
Nič,grem počasi pred tv,pa mogoče mi potem še rata malo zadremat.
NOČuser posted image
Aja,glede user posted image ,jaz sem za Celje,če se kateri da,pa čimprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.7.2008 0:25:28   
arabela*
Lara,če boš v Mb,častiš kafeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.7.2008 8:16:00   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

lana luna, a ti to resno o plodovnici? Nikakor ni normalno, da ti uhaja, niti po kapljicah ne! Tik pred porodom že, to ja, ne pa 2 meseca prej.

Malo razišči, če gre res samo za povečan izcedek ali dejansko za plodovnico. Plodovnica bolj kroži kot da bi vedno znova nastajala. In če je user posted image  nima dovolj, je lahko zelo nevarno!

Mi pa smo včeraj posteljico sestavili. Tisto ta malo, kot košek. Saj ne vem, zakaj že zdaj user posted image  Da jo bom lahko hodila gledat user posted image

Joj, se spomnim pri bubiju, ko so klicali, da je prišel voziček. Ravno tisti dan lift ni delal, živeli pa smo v 7. nadstropju. Komaj sem se domov privlekla user posted image  Ampak ko je iz PP klicala, sem bila takoj pripravljena še enkrat gor sopihat, tako da sva takoj letela iskat user posted image  No, takrat je user posted image  tudi sopihal, ko je vozek gor vlačil user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.