Putka
|
Končno Vita! Še ena nagajivka... čestitke lex!!! No takole. Katja je danes že drugo noč v svoji postelji. Včeraj se je drla nekje 3/4 ure, pa 5x sem ponoči vstala (nekje na 2 uri), pa jo dojila. Ampak ko sem jo v posteljico odložila, je spala naprej . Ker v zakonski postelji se je užaljeno drla, če sem jo dala stran. Jo pa ne bom zaenkrat odstavila, dokler se tole spanje malo ne uredi. Skratka, prvo noč je brez večjih prestresov prespala v svoji posteljici. In zjutraj je moja mami prišla za varstvo in se je Katja ravno zbudila, me sploh ni hotla pogledat ! Se je k svoji nani stiskala, gledala stran - ignoranca na višku! No, se je potem le omehčala . Danes pa čudež - greva v sobico, se podoji, malo protestira in nekje v 10 minutah zaspi Pametna punca! Zgleda, da se je vdala, že ve da je njen čas. Sem prav vesela res, jaz pa pričakovala en teden histerije. Tudi tole vstajanje bom pregrizla, v upanju da bo čedalje bolj redko. Majchi, jaz resno glede darovanja spolnih celic. Sem se že malo po porodu odločila, moj je pa zaenkrat proti (na moške celice se tudi čaka leto dni ali kolk!) Samo ker do nedavnega nisem imela ta rdeče, nisem prišla v poštev. Zdaj sem pa z dr.Pintarjevo konec avgusta zmenjena, potem bo pa kar hitro steklo. In zdaj so ukinili 1/2 leta zamrzovanja, imajo neke hitrejše teste, je rekla da mora potem že hitro par obvestiti... Saj imam določene pomisleke, da bo nekje polbrat/sestra mojih otrok.. Ampak se mi zdi fajn na tak način pomagat parom do otroka, ki si ga tako zelo želijo. Mi je šlo kar na jok, ko sem med nosečnostjo na RR visela (kaj pa!) in brala tiste žalostne zgodbe o neplodnih, pa kako več let čakajo na darovalca. In sem si predstavljala, da je moja sestra npr. ena teh nesojenih mamic, sem se potem hitro odločila. Se vidimo jutri v Arboretumu, jaz pridem okoli 16h! Zdaj pa spat za pol urce
|