|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.7.2008 11:31:15   
kati kati
a mogoče katera ve ...zakaj ne morem pogledat profila...
npr. pri bajsi-član ne želi razkriti svoge profila....zakaj to????

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
9.7.2008 11:37:21   
dolenjka
Kati kati, očitno je tko sama hotela user posted image

Evo, naša je spala točno 3 ure user posted image  *e*em ti cepivo user posted image

Zdej jo pa nafutram in letiva do Grosuplja, pa v cvetličarno in potem domov kuhat user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4152
9.7.2008 11:38:09   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

a mogoče katera ve ...zakaj ne morem pogledat profila...
npr. pri bajsi-član ne želi razkriti svoge profila....zakaj to????

zato ker si vsak lahko sam izbere to možnost..ali bodo drugi lahko gledali njegov profil ali ne..
očitno ga bajsa noče razkriti...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4153
9.7.2008 11:42:16   
mlavla
dan..

ma sem mogla najprej kati kati odgovort..

naša zdele pančka..
v ponedeljek sva imele P..no tole so naše mere...pri 4m in 1t  7300g 65,5cm...user posted image
pa drugo dozo cepiva je dobila..in ga tudi k sreči dobro prenesla..
tisti dan je bila kot angelček..

sem si pa trenutno našla nov hobi...user posted image šivanje
zašila sem namreč nekaj blazinic za na stolček trip trap..(bom dala slikce v album..upam,da še danes)
no če bi jo katera rada mela  nej pa pove..trenutno ful uživam v šivanju...

dolenjka...ful lepe kopalke..kje si pa to ujagala??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
9.7.2008 11:43:58   
mlavla
aja pa še to..prejšnji teden smo dobili tale voziček

http://cgi.ebay.de/BABYWELT-MOON-LIEGE-BUGGY-FIT-DESIGN-ORANGE-338_W0QQitemZ120268568519QQihZ002QQcategoryZ45652QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

in je super..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
9.7.2008 11:46:51   
kati kati
mlavla-super zgleda...kako pa je s poštnino in dostavo??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
9.7.2008 11:47:58   
kati kati
dolenjka-tele kopalke pa razturajo...
maj pa še spi a midva pa bi že mogla it...se mi ga toži budituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4157
9.7.2008 12:05:23   
ELMA
naša zdele pančka..
v ponedeljek sva imele P..no tole so naše mere...pri 4m in 1t 7300g 65,5cm...
pa drugo dozo cepiva je dobila..in ga tudi k sreči dobro prenesla..
tisti dan je bila kot angelček..

user posted image user posted image user posted image user posted image Mlavla se vidi da fajn papca Neža user posted image user posted image user posted image .
Mi še čakamo gdaj nam bodo poslali za SP.

Pa še geslo napiši da vidimo te tvoje blazince za stolček , al pa pusti odklenjeno , ker nisi edina ki rada šiva , smo že dve...user posted image kak šivalni stroj pa maš ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.7.2008 12:08:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 4158
9.7.2008 12:11:17   
Janey
dan
evo mene nazaj s prakse. otrok je dobro, zdaj spiuser posted image user posted image
mary tai je pa tudi facauser posted image user posted image user posted image se ti je skril...si štela so 10?user posted image user posted image user posted image
grem spokat stvari in gasa od doma ko se mali zbudi

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
9.7.2008 13:43:32   
larisa
Dan user posted image

da se še jaz malo oglasim, da veste, da sem še tuki user posted image

Mi smo pridni, rastemo in vsak dan pogruntamo kaj novega. Čez dan skoraj nič ne spimo, ker se bojimo, da bi kaj zamudili user posted image user posted image user posted image   No pa saj je tudi tako uredu, saj nam je padiater rekel, da otroci, ki so veliko budni in zelo zvedavi, so bolj ''pametni''; he he he , za vsako mamo mora bit neka tolažba, ne?!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa trenutno malo v službo hodim in seveda Nejc z mano, tako da imamo kar pestrouser posted image .

Pridne bodite in polupčkajte najbolj pridne in lepe februarčke user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
9.7.2008 14:22:18   
MetiLu
Ponosno javljam, da sem danes končno oddala diplomo v oceno, tako da v roku 1 meseca dobim po pošti potrdilo o diplomiranju, enkrat letos pa še podelitev diplome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam sam da si moj mentor v teh parih mesecih ni kej premislil glede ocene user posted image  

Dolenjka, sem šele zdele vidla, da si hotla v Grasuple pridt, škoda da nas ni bilo user posted image  dej se za kakšen drug dan zorganizirej, bi res lahko še na kavico, pa en krog tle pri nas... user posted image

Zdej vas grem pa prebrat, pol pa za šporget, dones smo vsi doma user posted image  sem ful dobre volje

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4161
9.7.2008 14:33:50   
Suzi*
dan. me smo dobre 4 ure vozičkale. user posted image  danes je prav prijetno zunaj. user posted image  sem si kupil japonke za slabih 6 eur v new yorkerju. user posted image

larisa, ti že delaš?user posted image

mary, kaka faca je tai user posted image user posted image user posted image

dolenjka, carica pa res velik spančka. naša cel dan skupaj ne spi tolk. user posted image

jao, naša se je zdele spet tolk posračkala, da sem jo celo mogla preoblečt. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
9.7.2008 14:36:28   
Suzi*
meti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
9.7.2008 14:41:56   
MetiLu
Dolenči, hude kopalkice user posted image  sem zdej vidla, da si mogla it danes v Grosuplje, jutri dopoldan jaz nimam časa, v petek je Kaval, pol ti pakiraš in itak že greste na morje user posted image  tko da mogoče se bova pa na jesen lahko dobile user posted image  user posted image user posted image  aja ne, takrat gremo pa mi na dopust user posted image  
Mlavla user posted image  za pridno Nežiko, pa mene tud tele blazine zanimajo. A znaš oblogo za posteljico tud sešit? Jaz nujno rabim eno za okol in okol posteljice, če ne si bo tamal še noge polomu, ker brca in ga je po celi pojstlci zadost user posted image
Mary, ma ne morem verjet, tale vaš Tai je pa res en car user posted image  user posted image  user posted image  kako napreduje user posted image

Larisa, lepo da ste ok user posted image  dej povej kolk časa pa delaš na dan? Mene zdele malo srbi ena službica tlele v Grosupljem, 5 min peš od doma, za dober denar, pa v moji smeri študija (zavarovalstvo), samo si tud slučajno ne znam predstavljat, kako bi že zdele lahko šla delat (no, za par urc na dan) user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
9.7.2008 14:46:54   
pina-1
dan.
jaz sem koma.... ana je to noč spala vsega skupi 2 uri. user posted image user posted image user posted image  jaz pa z njo. danes je sitna kot 100 user posted image . Če ti zobi ne mislijo kmalu pridet, bom končala blizu babmby, majke miuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa že tako vroče, da klima rula.

dolenjka, bravo za kopalke. Meni so tudi tiste đungla bolj všeč- model, mi je bolj kul, kot oranžni.

meti, bravo za diploco. Sem full vesela zate.
marička, tale tvoj tai je pa mega Se mi zdi da kar hitro on napreduje. Naša še sedi ne samauser posted image

suzi, a pošlješ še k nam malo osvežitve. Pri nas je pekel na zemlji.

slilice sem pogledala in vsi februarčki so mega.

Sedaj počakam, da se kruh speče, pol pa grem malo posteljo speglat, če mi bo ratalo. Jutri grem pa končno pod škarje.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
9.7.2008 14:49:20   
larisa
Meti, ja, malo delam. Nadomeščam sodelavko, da je šla lahko na dopust user posted image . Sej je čist ok. Itak sem v pisarni, tako, da delo počaka, če moram malega kej zabavat al pa dojit in tako... Je pa res, da sva samo dve v pisarni, tako da se lahko malemu prilagodim. Drugače si ne predstavljam, da bi mogla delat tko ful zares, ker je kar pestro z malim zraven user posted image user posted image user posted image  Sej za računalnikom velik tud z malim v naročju lahko narediš, ne user posted image  Sej gre. Jaz sem čist zadovoljna. Pa še sodelavke malega mal pomečkajo, pa jaz lahko oddelam, pa je user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
9.7.2008 14:57:51   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, spet sva se napotepali user posted image  Sva šli v BC po Chicco blazinice za na morčita, pa tamehek ustnik sem kupila za carico, da ji ga na flaško namontiram in naučim piti (sanjam, a ne?) user posted image  Pa 3 pižamice sem ji kupila, ker so ji vse premajhne user posted image  Sem še za jesen vzela 1 user posted image
Pol sva pa 3 okrasne povštre za nasedežno za 13 EUr ujagali, pa še slečt se da prevleka in oprat user posted image
Pol sva šli pa po tortico za očija, pa svečke.... Pa v cvetličarno po darilo in k mesarju po meseka za kosilo...

Iber pridni sva bili user posted image  Seveda gospodična zdaj že pančka in upam da bo ene 2 urci potegnila, kar bi pomenilo da jaz skuham, mal pokidam in mal F5 pritiskam user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
9.7.2008 15:03:17   
dolenjka
Aja Meti, ti si kriva za moje zapravljanje danes user posted image

Ju3 pa jaz itak nimam časa, v petek je pa Kaval (če bo user posted image ) in pa pokanje, likanje še zadnjih cot, ker v soboto mora biti finito, ker potem gre moj zvečer na lepše in jaz vodoravno.

A Pinči se bo pa šišala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
9.7.2008 15:17:23   
Suzi*
gremo zdej mi2 po anžeja in pol k mojim na kosilo in na vrt.user posted image  moj 2 dni dela cel dan, mi se bomo pa potepali.

pinči, kakšna bo frzura? glede ohladitve pa veš kam moraš prit. user posted image

larisa faca si.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
9.7.2008 15:18:15   
MetiLu
Ok Dolenjči, štekam user posted image  Sta bile pa res pridne user posted image  Drgač je pa moj lihkar tvojmu čestital user posted image  mater, sta huj ko kake babe user posted image  

Janez pančka, jaz mam že krompirčka v pečici, pa pegla me še vedno čaka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
9.7.2008 15:18:41   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

dan. me smo dobre 4 ure vozičkale. user posted image  danes je prav prijetno zunaj. user posted image  sem si kupil japonke za slabih 6 eur v new yorkerju. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ste ble s Tamalo tko pridne?

Jaz sem pa od zdajle ponosna lastnica novega avtomobila user posted image . Bom kasneje kako slikco pripopala...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
9.7.2008 15:22:09   
MetiLu
Se to sem pozabila, me je dones naša občina lepo presenetila in mi nakazala še 50€ za darilo ob rojstvu otroka, ker so imeli rebalans in sedaj dajejo po 150€ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
9.7.2008 15:23:00   
MetiLu
O Mesečnica user posted image  ... važička user posted image  user posted image  user posted image  kaj pa maš zaen vagn?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
9.7.2008 15:24:30   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image
Ste ble s Tamalo tko pridne?

Jaz sem pa od zdajle ponosna lastnica novega avtomobila user posted image . Bom kasneje kako slikco pripopala...

jaaa. a bi šla kdaj z nami?? user posted image  samo smo kar zgodne. danes smo štartale ob pol devetih.
hej, kaj si pa kupila in kje?? mi tud zame nekaj majhnega in rabljenega kupujemo, pa nič ne najdemo po salonih. bo treba še net okol obrnit.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
9.7.2008 15:29:12   
mesecnica
Meti - sem pa res važna user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem končno mobilna...

Suzi - uh ne vem...se mi zdi, da ste sedaj mal prehude zame. Saj si vidla zadnjič, da sem bila čist crknjena pa nisem mela neke dolge ture... Bom vidla... Pa res ste kar zgodnje. Greste vsak dan?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?