Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:31:15
|
|
|
|
kati kati
|
a mogoče katera ve ...zakaj ne morem pogledat profila... npr. pri bajsi-član ne želi razkriti svoge profila....zakaj to????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:37:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Kati kati, očitno je tko sama hotela Evo, naša je spala točno 3 ure *e*em ti cepivo Zdej jo pa nafutram in letiva do Grosuplja, pa v cvetličarno in potem domov kuhat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:38:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati a mogoče katera ve ...zakaj ne morem pogledat profila... npr. pri bajsi-član ne želi razkriti svoge profila....zakaj to???? zato ker si vsak lahko sam izbere to možnost..ali bodo drugi lahko gledali njegov profil ali ne.. očitno ga bajsa noče razkriti...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:42:16
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. ma sem mogla najprej kati kati odgovort.. naša zdele pančka.. v ponedeljek sva imele P..no tole so naše mere...pri 4m in 1t 7300g 65,5cm... pa drugo dozo cepiva je dobila..in ga tudi k sreči dobro prenesla.. tisti dan je bila kot angelček.. sem si pa trenutno našla nov hobi... šivanje zašila sem namreč nekaj blazinic za na stolček trip trap..(bom dala slikce v album..upam,da še danes) no če bi jo katera rada mela nej pa pove..trenutno ful uživam v šivanju... dolenjka...ful lepe kopalke..kje si pa to ujagala??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:46:51
|
|
|
|
kati kati
|
mlavla-super zgleda...kako pa je s poštnino in dostavo??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:47:58
|
|
|
|
kati kati
|
dolenjka-tele kopalke pa razturajo... maj pa še spi a midva pa bi že mogla it...se mi ga toži budit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 12:05:23
|
|
|
|
ELMA
|
naša zdele pančka.. v ponedeljek sva imele P..no tole so naše mere...pri 4m in 1t 7300g 65,5cm... pa drugo dozo cepiva je dobila..in ga tudi k sreči dobro prenesla.. tisti dan je bila kot angelček.. Mlavla se vidi da fajn papca Neža . Mi še čakamo gdaj nam bodo poslali za SP. Pa še geslo napiši da vidimo te tvoje blazince za stolček , al pa pusti odklenjeno , ker nisi edina ki rada šiva , smo že dve... kak šivalni stroj pa maš ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.7.2008 12:08:58 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 12:11:17
|
|
|
|
Janey
|
dan evo mene nazaj s prakse. otrok je dobro, zdaj spi mary tai je pa tudi faca se ti je skril...si štela so 10? grem spokat stvari in gasa od doma ko se mali zbudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 13:43:32
|
|
|
|
larisa
|
Dan da se še jaz malo oglasim, da veste, da sem še tuki Mi smo pridni, rastemo in vsak dan pogruntamo kaj novega. Čez dan skoraj nič ne spimo, ker se bojimo, da bi kaj zamudili No pa saj je tudi tako uredu, saj nam je padiater rekel, da otroci, ki so veliko budni in zelo zvedavi, so bolj ''pametni''; he he he , za vsako mamo mora bit neka tolažba, ne?! Drugače pa trenutno malo v službo hodim in seveda Nejc z mano, tako da imamo kar pestro . Pridne bodite in polupčkajte najbolj pridne in lepe februarčke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:22:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Ponosno javljam, da sem danes končno oddala diplomo v oceno, tako da v roku 1 meseca dobim po pošti potrdilo o diplomiranju, enkrat letos pa še podelitev diplome Upam sam da si moj mentor v teh parih mesecih ni kej premislil glede ocene Dolenjka, sem šele zdele vidla, da si hotla v Grasuple pridt, škoda da nas ni bilo dej se za kakšen drug dan zorganizirej, bi res lahko še na kavico, pa en krog tle pri nas... Zdej vas grem pa prebrat, pol pa za šporget, dones smo vsi doma sem ful dobre volje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:33:50
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. me smo dobre 4 ure vozičkale. danes je prav prijetno zunaj. sem si kupil japonke za slabih 6 eur v new yorkerju. larisa, ti že delaš? mary, kaka faca je tai dolenjka, carica pa res velik spančka. naša cel dan skupaj ne spi tolk. jao, naša se je zdele spet tolk posračkala, da sem jo celo mogla preoblečt.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:36:28
|
|
|
|
Suzi*
|
meti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:41:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenči, hude kopalkice sem zdej vidla, da si mogla it danes v Grosuplje, jutri dopoldan jaz nimam časa, v petek je Kaval, pol ti pakiraš in itak že greste na morje tko da mogoče se bova pa na jesen lahko dobile aja ne, takrat gremo pa mi na dopust Mlavla za pridno Nežiko, pa mene tud tele blazine zanimajo. A znaš oblogo za posteljico tud sešit? Jaz nujno rabim eno za okol in okol posteljice, če ne si bo tamal še noge polomu, ker brca in ga je po celi pojstlci zadost Mary, ma ne morem verjet, tale vaš Tai je pa res en car kako napreduje Larisa, lepo da ste ok dej povej kolk časa pa delaš na dan? Mene zdele malo srbi ena službica tlele v Grosupljem, 5 min peš od doma, za dober denar, pa v moji smeri študija (zavarovalstvo), samo si tud slučajno ne znam predstavljat, kako bi že zdele lahko šla delat (no, za par urc na dan)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:46:54
|
|
|
|
pina-1
|
dan. jaz sem koma.... ana je to noč spala vsega skupi 2 uri. jaz pa z njo. danes je sitna kot 100 . Če ti zobi ne mislijo kmalu pridet, bom končala blizu babmby, majke mi Pri nas je pa že tako vroče, da klima rula. dolenjka, bravo za kopalke. Meni so tudi tiste đungla bolj všeč- model, mi je bolj kul, kot oranžni. meti, bravo za diploco. Sem full vesela zate. marička, tale tvoj tai je pa mega Se mi zdi da kar hitro on napreduje. Naša še sedi ne sama suzi, a pošlješ še k nam malo osvežitve. Pri nas je pekel na zemlji. slilice sem pogledala in vsi februarčki so mega. Sedaj počakam, da se kruh speče, pol pa grem malo posteljo speglat, če mi bo ratalo. Jutri grem pa končno pod škarje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:49:20
|
|
|
|
larisa
|
Meti, ja, malo delam. Nadomeščam sodelavko, da je šla lahko na dopust . Sej je čist ok. Itak sem v pisarni, tako, da delo počaka, če moram malega kej zabavat al pa dojit in tako... Je pa res, da sva samo dve v pisarni, tako da se lahko malemu prilagodim. Drugače si ne predstavljam, da bi mogla delat tko ful zares, ker je kar pestro z malim zraven Sej za računalnikom velik tud z malim v naročju lahko narediš, ne Sej gre. Jaz sem čist zadovoljna. Pa še sodelavke malega mal pomečkajo, pa jaz lahko oddelam, pa je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 14:57:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, spet sva se napotepali Sva šli v BC po Chicco blazinice za na morčita, pa tamehek ustnik sem kupila za carico, da ji ga na flaško namontiram in naučim piti (sanjam, a ne?) Pa 3 pižamice sem ji kupila, ker so ji vse premajhne Sem še za jesen vzela 1 Pol sva pa 3 okrasne povštre za nasedežno za 13 EUr ujagali, pa še slečt se da prevleka in oprat Pol sva šli pa po tortico za očija, pa svečke.... Pa v cvetličarno po darilo in k mesarju po meseka za kosilo... Iber pridni sva bili Seveda gospodična zdaj že pančka in upam da bo ene 2 urci potegnila, kar bi pomenilo da jaz skuham, mal pokidam in mal F5 pritiskam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:03:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Meti, ti si kriva za moje zapravljanje danes Ju3 pa jaz itak nimam časa, v petek je pa Kaval (če bo ) in pa pokanje, likanje še zadnjih cot, ker v soboto mora biti finito, ker potem gre moj zvečer na lepše in jaz vodoravno. A Pinči se bo pa šišala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:17:23
|
|
|
|
Suzi*
|
gremo zdej mi2 po anžeja in pol k mojim na kosilo in na vrt. moj 2 dni dela cel dan, mi se bomo pa potepali. pinči, kakšna bo frzura? glede ohladitve pa veš kam moraš prit. larisa faca si.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:18:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Ok Dolenjči, štekam Sta bile pa res pridne Drgač je pa moj lihkar tvojmu čestital mater, sta huj ko kake babe Janez pančka, jaz mam že krompirčka v pečici, pa pegla me še vedno čaka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:18:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. me smo dobre 4 ure vozičkale. danes je prav prijetno zunaj. sem si kupil japonke za slabih 6 eur v new yorkerju. Ste ble s Tamalo tko pridne? Jaz sem pa od zdajle ponosna lastnica novega avtomobila . Bom kasneje kako slikco pripopala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:22:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Se to sem pozabila, me je dones naša občina lepo presenetila in mi nakazala še 50€ za darilo ob rojstvu otroka, ker so imeli rebalans in sedaj dajejo po 150€
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:23:00
|
|
|
|
MetiLu
|
O Mesečnica ... važička kaj pa maš zaen vagn?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:24:30
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. me smo dobre 4 ure vozičkale. danes je prav prijetno zunaj. sem si kupil japonke za slabih 6 eur v new yorkerju. Ste ble s Tamalo tko pridne? Jaz sem pa od zdajle ponosna lastnica novega avtomobila . Bom kasneje kako slikco pripopala... jaaa. a bi šla kdaj z nami?? samo smo kar zgodne. danes smo štartale ob pol devetih. hej, kaj si pa kupila in kje?? mi tud zame nekaj majhnega in rabljenega kupujemo, pa nič ne najdemo po salonih. bo treba še net okol obrnit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:29:12
|
|
|
|
mesecnica
|
Meti - sem pa res važna . Zdaj sem končno mobilna... Suzi - uh ne vem...se mi zdi, da ste sedaj mal prehude zame. Saj si vidla zadnjič, da sem bila čist crknjena pa nisem mela neke dolge ture... Bom vidla... Pa res ste kar zgodnje. Greste vsak dan?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?