|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
8.7.2008 22:53:18   
mesecnica
Hudo - kake laske ima Tara user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.7.2008 22:54:28   
srečka nosečka
Luštni vsi po vrsti user posted image  - februarčki pač. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.7.2008 23:02:23   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Luštni vsi po vrsti user posted image  - februarčki pač. user posted image

Se strinjam user posted image .

Zdaj grem pa spat...

Nočko.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.7.2008 23:16:32   
srečka nosečka
Lahko noč

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
9.7.2008 6:33:42   
Suzi*
spet prva? user posted image

jutro!user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.7.2008 7:02:33   
itata
drugauser posted image
spala bolj mal. mali se je uspel že ob polnoči tko polulat, da je bil čist moker okol pasu... sem si mislila najprej sej se bo posušil. pol se je pa še 2x zbudu in sem ga hitr preoblekla. še dobr, da je zaspal nazaj. sam se mi je pa neki premetaval, tko da sem ga ob 4h k sebi vzela in je pol šlo mal bolš...
zdej je pa že pol ure pokonc in se pogovarja z igračkami - pa tud mal pojamra vmes, ker ga jezi ker se mora sam igrat. o grozauser posted image  
danes spet nobenga posebnega plana. bomo še vidl kam nas pot zanese. lepo bodite pa se čitamo.
dolenjka hude kopalkice
kati kati bravo za zobek
bajsa pridna si k tole sama kontroliraš doma!! mojstri pa to - to je zmer kej narobe...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
9.7.2008 7:09:01   
Suzi*
Luštni ste vsi! sem slikce pogledala. sami cartki tile naši. user posted image
Ampak dolenjka, tele tvoje kopalke so pa fensi. user posted image  Jaz imam kupači kostim tudi v taki oranž kokr ti. user posted image  

Pri nas je bla čudna noč. Mala zaspala že ob pol devetih, precej malo pojedla, pol jedla še ob pol desetih in pol polnoči user posted image , pol se je pa ob dveh zbudila, se posračkala, user posted image user posted image  kar se ni zgodilo že ene 3 mesece ponoč, pol je pa 1 uro čula, ker se je zbudila ko smo previjale posračkano plenico, od takrat pa spi, ampak v tavelki postli...jo moram res prestavit iz koška, skarjni cajt.

Ton pa že imamo doma (samo bolj nujne zadeve), smo mogl včerej it kupit avtosedež za anžeja 18-36 kg, ker je bil v BC glih v akciji ta od Maxi Cosi za 70 eur, lanski model, da bo redi, ko bomo Žano dali v stolček 9-18 kg, ki ga ima zdaj Anžej.

Nč, najedla sem se, Žana še spi, pol pa pičimo ven na kakšno daljšo turo, ker bo danes še znosno kar se vročine tiče.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
9.7.2008 7:37:42   
nuka
Jutro!
Mi smo mel porazno noč. S tavelikim dvema smo se od 3-4-ih zjutraj pregovarjal da je treba še spat. Sta hotla it ven user posted image . Tamala je vstala ob 5-ih. Je pa začela Nina ponoči spet malo bolj spat. Tako da je okrog 19-ih in potlej okrog 5-ih zjutraj.

Jutri imava z Nino kontrolo na pediatrični, zaradi njenega bruhanja. Bom spet cel dan v Ljubljani.

Zdaj vas grem pa še mal za nazaj prebrat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.7.2008 8:18:56   
dolenjka
Dobro juto user posted image

Naša noč je bila klasična in HB cepljennje ni nič vplivalo na mojo srečkico majhno user posted image  Zbudila se je 7.15 in zdaj se igrava, kmalu pa nastopi še 1 kitica user posted image
Hvala za pohvale še 1x!

Bajsa, pa teb se pa res dogaja user posted image  user posted image  user posted image  Ti je pa carica res všeč vidim user posted image  No, sam šefico bi lahko spustila al pa kako lepšo sliko naredila, če si se že pri carici tolk potrudla user posted image  user posted image  user posted image  No glih za osebno fotografinjo te ne bom vzela user posted image  user posted image

Meti, a sta z Đonijem doma? Prideva midve v Grosuplje in gremo mal na sprehod pa recimo do šipca na kavico in tortico user posted image  Pol greva pa domov prpravljal surprajs za očija user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.7.2008 9:07:12   
Bajsa
Dobro jutro!
No sej mami je že od 5 zbujena, porajti user posted image
No madam je kot ponavadi spala do 5, ko naju je zbudil predragi oči, pojedla obe zizi, očija smo poslal € služit, madam je v tavelki pojstli odspala še eno kitico, do 8.30 user posted image user posted image user posted image user posted image , pomalcala spet obe zizi, zdej pa tuki z mano tipka in šprica okrog in okrog. Je pogruntala, da bolj fajn dela brrr, če je jezik zuni in polno sline user posted image user posted image user posted image .
Ja Dolenjka zate si res nisem vzela velik časa, sm ga za carico več porabla user posted image .
No radiator so mi pršl odmontirat, zdele je pa že en fajn fant pršu izolacijo po tleh dajat, tko da bo estrih dons fertik, ne veste kok sm srečna k tkole napredujemo user posted image user posted image user posted image user posted image .
A vam povem kaj si je moja predraga taščica upala vprašat. Naju je vprašala če ji lahko denar posodiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Niti ona niti tast nimata slabe penzije, oba skupi zihr čez 1500 € in pol namest da bi kdo od njih naju vprašu, če kej rabva, je ona naju za dnar prosila, pa sej ne moreš verjet. Kr nisem mogla dojet, ko mi je moj povedu, pa še tko mim mene je hotla to narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No zdej grem pa v kontrolo in mrzu čokolino pojest, ni blo še časa, pridem pol F5 stisnt

Dijo

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.7.2008 9:24:57   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Sem pogledala malo albume in imate vse prav luštne user posted image .
Dolenjka tvoje kopalke so user posted image user posted image , so mi obojne všeč. Jaz se tudi lahko pohvalim, sem si letos tudi 2 nabavila. Imam pa jaz srečo, ker dela moja teta v Polzeli, pa sem si vzela tudi pregrešno drage, ampak jih lahko plačam komaj v jeseni, po razprodaji, pa še to po zelo znižani ceni.

Janey, grem zdaj v Maribor k mami, če se boste kaj dobile me pokliči na mobitel. lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.7.2008 9:39:40   
dolenjka
Tako. Speglala sem še posteljnino. Za doma in še za na morje, pa nekaj kuhinskih krp sem še imela za "desert" user posted image  Zdaj imam pa do pojutrišnjem čisto 0 kar se peglanja tiče user posted image  user posted image  user posted image  Ju3 začnem počasi na kup zlagat robo za na morje, ker v soboto avto proti večeru nafilava in v nedeljo samo pozajtrkujemo in letimo, da bomo čim prje dol, ker se za ponedeljek obeta slabo vreme in jaz pač moram takoj nove kopalke namočit user posted image  user posted image  user posted image  Sej bo glih fajn, k bomo šli lahko v ponedeljek takoj v nabavo in še vroče ne bo user posted image  Pol se pa sam vležem in dam vse 4 od sebe do konca meseca, samo podojila bom carico vmes user posted image

Naša še pančka, je že debela urica okrog, ko se zbudi jo pa nafutram, zbašem v črno strelco in gasa v Grosuplje pa v cvetličarno, ker naju čaka že zavito darilo in domov kuhat. Danes, ko ni tako vroče, bom z veseljem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.7.2008 9:40:20   
srečka nosečka
dobro jutro,

midva sva prilezle iz gnezda user posted image , ati še aja, ker je bil v nočni.
Bova pa ga hitro ven mahnile, zdaj ko je še tako fino sveže. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.7.2008 9:55:46   
dolenjka
No, Meti je ušla user posted image  Pol greva pa samo po opravkih v Grosuplje in nič tortice user posted image  user posted image

No, sej carica itak še spi, tko da mogoče se pa še ujamemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.7.2008 9:57:48   
mary_lou
Dobro jutro punce.....kako kej?

Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde?

http://shrani.si/f/34/v4/2rWSNlDm/img0188.jpg

Evo kam se je zvleku mislm sej bl ozke lukne ze ne more najdit

http://shrani.si/f/1w/BP/4t2y4TTA/img0189.jpg

METI v čatežu zdej k smo mi bli je blo ok brez pripomb na higieno, zdej ne vem al je dolenjka glih svinjarijo utrofla al pa mi čistočo?

Glede punčke male Eli so zdej ugotovil da ma rotavirus, sm vidla slikce cist bleda shujsna z 3 infuzijami v glavi AMPAK IZVEN ŽIVLJENSKE NEVARNOSTI BRAVO ELIKA MOJA MALA   sicer nisem verna samo dons k sm dobila sporocilo sm se pa zahvalila nekomu tam gor

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.7.2008 10:04:04   
kati kati

V moji pa ni peska user posted image , samo okusa sem se morala navadit.

Da nam pa malo carico pokažeš, pa je res že skrajni čas.

Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi user posted image , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo.

zakaj jst ne morem videt tvojega profila???

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.7.2008 10:11:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde?

METI v čatežu zdej k smo mi bli je blo ok brez pripomb na higieno, zdej ne vem al je dolenjka glih svinjarijo utrofla al pa mi čistočo?

Glede punčke male Eli so zdej ugotovil da ma rotavirus, sm vidla slikce cist bleda shujsna z 3 infuzijami v glavi AMPAK IZVEN ŽIVLJENSKE NEVARNOSTI BRAVO ELIKA MOJA MALA   sicer nisem verna samo dons k sm dobila sporocilo sm se pa zahvalila nekomu tam gor

Ta pa je model!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.7.2008 10:12:19   
mala_pikica
Mary, user posted image user posted image  tvoj mali pa je prava faca, kam se je skril.

Pa user posted image user posted image  za punčko, samo da bo vse vredu. Groza, da je že tako mala dobila rotavirus. Lp

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 9.7.2008 10:14:40 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.7.2008 10:22:04   
dolenjka
Mi še vedno spimo user posted image  Upam da ne bova šli spet ob 12h od doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.7.2008 10:59:29   
ELMA

Jutro..mary -ta mali je res facauser posted image  vsaj ti ne bo dolgčas ,z njim se lahko igraš skrivalnicuser posted image
Aja pa mi smo tudi večkrat v Čatežu tko kar se tiče higijene imajo 10 od mene. Ker od moža podjetje ima svoje hiške dol , pa se zapeljemo za kak dan .Tko Meti da ti kr preporočam Čatež , pa Rimske Toplice tudi niso slabeuser posted image pri Celju ....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.7.2008 11:09:50   
srečka nosečka

user posted image  sem imela prav, kajne? user posted image  vaš potepinček, že sam raziskuje okolico. Komaj čakam, da bo naša takšna.

Pa user posted image  za malo Ello. Ta virus je user posted image . Sem kar vesela, da smo jo dali cepit.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.7.2008 11:10:14   
kati kati
KONČNO SEM PRILEPLA SLIKCE...geslo je...ni gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.7.2008 11:10:26   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi user posted image , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo.

pojma nimam. pa nimam nič zaklenjeno

Gremo sedaj v mesto, tako da šibammmmm

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.7.2008 11:11:09   
kati kati
naš pa še kr spi...kaj mu je, a ga res tako zmatrajo zobkiuser posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.7.2008 11:12:17   
kati kati

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

pojma nimam. pa nimam nič zaklenjeno

Gremo sedaj v mesto, tako da šibammmmm

kakšno pa je geslo...plis

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?