Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.7.2008 22:53:18
|
|
|
|
mesecnica
|
Hudo - kake laske ima Tara .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.7.2008 22:54:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Luštni vsi po vrsti - februarčki pač.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.7.2008 23:02:23
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Luštni vsi po vrsti - februarčki pač. Se strinjam . Zdaj grem pa spat... Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 8.7.2008 23:16:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lahko noč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 6:33:42
|
|
|
|
Suzi*
|
spet prva? jutro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 7:02:33
|
|
|
|
itata
|
druga spala bolj mal. mali se je uspel že ob polnoči tko polulat, da je bil čist moker okol pasu... sem si mislila najprej sej se bo posušil. pol se je pa še 2x zbudu in sem ga hitr preoblekla. še dobr, da je zaspal nazaj. sam se mi je pa neki premetaval, tko da sem ga ob 4h k sebi vzela in je pol šlo mal bolš... zdej je pa že pol ure pokonc in se pogovarja z igračkami - pa tud mal pojamra vmes, ker ga jezi ker se mora sam igrat. o groza danes spet nobenga posebnega plana. bomo še vidl kam nas pot zanese. lepo bodite pa se čitamo. dolenjka hude kopalkice kati kati bravo za zobek bajsa pridna si k tole sama kontroliraš doma!! mojstri pa to - to je zmer kej narobe...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 7:09:01
|
|
|
|
Suzi*
|
Luštni ste vsi! sem slikce pogledala. sami cartki tile naši. Ampak dolenjka, tele tvoje kopalke so pa fensi. Jaz imam kupači kostim tudi v taki oranž kokr ti. Pri nas je bla čudna noč. Mala zaspala že ob pol devetih, precej malo pojedla, pol jedla še ob pol desetih in pol polnoči , pol se je pa ob dveh zbudila, se posračkala, kar se ni zgodilo že ene 3 mesece ponoč, pol je pa 1 uro čula, ker se je zbudila ko smo previjale posračkano plenico, od takrat pa spi, ampak v tavelki postli...jo moram res prestavit iz koška, skarjni cajt. Ton pa že imamo doma (samo bolj nujne zadeve), smo mogl včerej it kupit avtosedež za anžeja 18-36 kg, ker je bil v BC glih v akciji ta od Maxi Cosi za 70 eur, lanski model, da bo redi, ko bomo Žano dali v stolček 9-18 kg, ki ga ima zdaj Anžej. Nč, najedla sem se, Žana še spi, pol pa pičimo ven na kakšno daljšo turo, ker bo danes še znosno kar se vročine tiče.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 7:37:42
|
|
|
|
nuka
|
Jutro! Mi smo mel porazno noč. S tavelikim dvema smo se od 3-4-ih zjutraj pregovarjal da je treba še spat. Sta hotla it ven . Tamala je vstala ob 5-ih. Je pa začela Nina ponoči spet malo bolj spat. Tako da je okrog 19-ih in potlej okrog 5-ih zjutraj. Jutri imava z Nino kontrolo na pediatrični, zaradi njenega bruhanja. Bom spet cel dan v Ljubljani. Zdaj vas grem pa še mal za nazaj prebrat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 8:18:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro juto Naša noč je bila klasična in HB cepljennje ni nič vplivalo na mojo srečkico majhno Zbudila se je 7.15 in zdaj se igrava, kmalu pa nastopi še 1 kitica Hvala za pohvale še 1x! Bajsa, pa teb se pa res dogaja Ti je pa carica res všeč vidim No, sam šefico bi lahko spustila al pa kako lepšo sliko naredila, če si se že pri carici tolk potrudla No glih za osebno fotografinjo te ne bom vzela Meti, a sta z Đonijem doma? Prideva midve v Grosuplje in gremo mal na sprehod pa recimo do šipca na kavico in tortico Pol greva pa domov prpravljal surprajs za očija
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:07:12
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! No sej mami je že od 5 zbujena, porajti No madam je kot ponavadi spala do 5, ko naju je zbudil predragi oči, pojedla obe zizi, očija smo poslal € služit, madam je v tavelki pojstli odspala še eno kitico, do 8.30 , pomalcala spet obe zizi, zdej pa tuki z mano tipka in šprica okrog in okrog. Je pogruntala, da bolj fajn dela brrr, če je jezik zuni in polno sline . Ja Dolenjka zate si res nisem vzela velik časa, sm ga za carico več porabla . No radiator so mi pršl odmontirat, zdele je pa že en fajn fant pršu izolacijo po tleh dajat, tko da bo estrih dons fertik, ne veste kok sm srečna k tkole napredujemo . A vam povem kaj si je moja predraga taščica upala vprašat. Naju je vprašala če ji lahko denar posodiva Niti ona niti tast nimata slabe penzije, oba skupi zihr čez 1500 € in pol namest da bi kdo od njih naju vprašu, če kej rabva, je ona naju za dnar prosila, pa sej ne moreš verjet. Kr nisem mogla dojet, ko mi je moj povedu, pa še tko mim mene je hotla to narest No zdej grem pa v kontrolo in mrzu čokolino pojest, ni blo še časa, pridem pol F5 stisnt Dijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:24:57
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro punce! Sem pogledala malo albume in imate vse prav luštne . Dolenjka tvoje kopalke so , so mi obojne všeč. Jaz se tudi lahko pohvalim, sem si letos tudi 2 nabavila. Imam pa jaz srečo, ker dela moja teta v Polzeli, pa sem si vzela tudi pregrešno drage, ampak jih lahko plačam komaj v jeseni, po razprodaji, pa še to po zelo znižani ceni. Janey, grem zdaj v Maribor k mami, če se boste kaj dobile me pokliči na mobitel. lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:39:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako. Speglala sem še posteljnino. Za doma in še za na morje, pa nekaj kuhinskih krp sem še imela za "desert" Zdaj imam pa do pojutrišnjem čisto 0 kar se peglanja tiče Ju3 začnem počasi na kup zlagat robo za na morje, ker v soboto avto proti večeru nafilava in v nedeljo samo pozajtrkujemo in letimo, da bomo čim prje dol, ker se za ponedeljek obeta slabo vreme in jaz pač moram takoj nove kopalke namočit Sej bo glih fajn, k bomo šli lahko v ponedeljek takoj v nabavo in še vroče ne bo Pol se pa sam vležem in dam vse 4 od sebe do konca meseca, samo podojila bom carico vmes Naša še pančka, je že debela urica okrog, ko se zbudi jo pa nafutram, zbašem v črno strelco in gasa v Grosuplje pa v cvetličarno, ker naju čaka že zavito darilo in domov kuhat. Danes, ko ni tako vroče, bom z veseljem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:40:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, midva sva prilezle iz gnezda , ati še aja, ker je bil v nočni. Bova pa ga hitro ven mahnile, zdaj ko je še tako fino sveže.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:55:46
|
|
|
|
dolenjka
|
No, Meti je ušla Pol greva pa samo po opravkih v Grosuplje in nič tortice No, sej carica itak še spi, tko da mogoče se pa še ujamemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 9:57:48
|
|
|
|
mary_lou
|
Dobro jutro punce.....kako kej? Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde? http://shrani.si/f/34/v4/2rWSNlDm/img0188.jpg Evo kam se je zvleku mislm sej bl ozke lukne ze ne more najdit http://shrani.si/f/1w/BP/4t2y4TTA/img0189.jpg METI v čatežu zdej k smo mi bli je blo ok brez pripomb na higieno, zdej ne vem al je dolenjka glih svinjarijo utrofla al pa mi čistočo? Glede punčke male Eli so zdej ugotovil da ma rotavirus, sm vidla slikce cist bleda shujsna z 3 infuzijami v glavi AMPAK IZVEN ŽIVLJENSKE NEVARNOSTI BRAVO ELIKA MOJA MALA sicer nisem verna samo dons k sm dobila sporocilo sm se pa zahvalila nekomu tam gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 10:04:04
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka V moji pa ni peska , samo okusa sem se morala navadit. Da nam pa malo carico pokažeš, pa je res že skrajni čas. Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo. zakaj jst ne morem videt tvojega profila???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 10:11:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Dobro jutro punce.....kako kej? Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde? http://shrani.si/f/34/v4/2rWSNlDm/img0188.jpg Evo kam se je zvleku mislm sej bl ozke lukne ze ne more najdit http://shrani.si/f/1w/BP/4t2y4TTA/img0189.jpg METI v čatežu zdej k smo mi bli je blo ok brez pripomb na higieno, zdej ne vem al je dolenjka glih svinjarijo utrofla al pa mi čistočo? Glede punčke male Eli so zdej ugotovil da ma rotavirus, sm vidla slikce cist bleda shujsna z 3 infuzijami v glavi AMPAK IZVEN ŽIVLJENSKE NEVARNOSTI BRAVO ELIKA MOJA MALA sicer nisem verna samo dons k sm dobila sporocilo sm se pa zahvalila nekomu tam gor Ta pa je model!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 10:12:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
Mary, tvoj mali pa je prava faca, kam se je skril. Pa za punčko, samo da bo vse vredu. Groza, da je že tako mala dobila rotavirus. Lp
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 9.7.2008 10:14:40 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 10:22:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi še vedno spimo Upam da ne bova šli spet ob 12h od doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 10:59:29
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro..mary -ta mali je res faca vsaj ti ne bo dolgčas ,z njim se lahko igraš skrivalnic Aja pa mi smo tudi večkrat v Čatežu tko kar se tiče higijene imajo 10 od mene. Ker od moža podjetje ima svoje hiške dol , pa se zapeljemo za kak dan .Tko Meti da ti kr preporočam Čatež , pa Rimske Toplice tudi niso slabe pri Celju .... IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Dobro jutro punce.....kako kej? Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde? http://shrani.si/f/34/v4/2rWSNlDm/img0188.jpg Evo kam se je zvleku mislm sej bl ozke lukne ze ne more najdit http://shrani.si/f/1w/BP/4t2y4TTA/img0189.jpg METI v čatežu zdej k smo mi bli je blo ok brez pripomb na higieno, zdej ne vem al je dolenjka glih svinjarijo utrofla al pa mi čistočo? Glede punčke male Eli so zdej ugotovil da ma rotavirus, sm vidla slikce cist bleda shujsna z 3 infuzijami v glavi AMPAK IZVEN ŽIVLJENSKE NEVARNOSTI BRAVO ELIKA MOJA MALA sicer nisem verna samo dons k sm dobila sporocilo sm se pa zahvalila nekomu tam gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:09:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Dobro jutro punce.....kako kej? Kera mi je vcer rekla da zdej k se je Tai zacel plazit da ga bom iskala po celem stanovanju? Kako prov je mela, sm sla na WC in ko pridem nazaj me je najprej skor kap njega nikjer pol sm ga pa najdla evo a ga kera najde? http://shrani.si/f/34/v4/2rWSNlDm/img0188.jpg Evo kam se je zvleku mislm sej bl ozke lukne ze ne more najdit http://shrani.si/f/1w/BP/4t2y4TTA/img0189.jpg sem imela prav, kajne? vaš potepinček, že sam raziskuje okolico. Komaj čakam, da bo naša takšna. Pa za malo Ello. Ta virus je . Sem kar vesela, da smo jo dali cepit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:10:14
|
|
|
|
kati kati
|
KONČNO SEM PRILEPLA SLIKCE...geslo je...ni ga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:10:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka V moji pa ni peska , samo okusa sem se morala navadit. Da nam pa malo carico pokažeš, pa je res že skrajni čas. Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo. zakaj jst ne morem videt tvojega profila??? pojma nimam. pa nimam nič zaklenjeno Gremo sedaj v mesto, tako da šibammmmm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:11:09
|
|
|
|
kati kati
|
naš pa še kr spi...kaj mu je, a ga res tako zmatrajo zobki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 11:12:17
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka V moji pa ni peska , samo okusa sem se morala navadit. Da nam pa malo carico pokažeš, pa je res že skrajni čas. Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo. zakaj jst ne morem videt tvojega profila??? pojma nimam. pa nimam nič zaklenjeno Gremo sedaj v mesto, tako da šibammmmm kakšno pa je geslo...plis
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?