|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
8.7.2008 20:32:03   
kati kati
janey, Jakec je pa tudi ful dober na slikcah ... kak dobro pozira

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.7.2008 21:13:53   
srečka nosečka
čer, user posted image

se zadnje dni bolj malo javim, ker smo skozi v akciji.
V soboto smo bili v termah Olimije. Pa Lana ni prijateljica s Fredijem. user posted image  Ko sva jo noter namonitirala panika za popuser posted image . Ko pa sva jo v naročje vzela in z njo šla v vodo pa akcija 100/h. user posted image  Doma pa se nič ni bunila, ko smo ga sprobali. Bomo poskusili naslednjič pa da vidimo, kako bo.

Smo pa se spet zmenili za še en kratek oddih na morju. Nas sta sestrična in njen povabila v Pulo. Jupiiiii - konec meseca spet user posted image

Mi še vedno pridno papamo GH. Sploh ne morem verjet, da poje vse kar ji ponudim. Torej izbirčna že ne bo tako kot mami. user posted image

Imamo pa zvečer vedno borbe, kako zaspat. Kar naprej se na trebuh obrača in potem benti. Pa jo obrnemo, pa čez čas vajo ponovimo. No, enih parkrat. user posted image

Ful rinta po postelji. Danes zjutraj je bila spet kontra obrnjena in pokrita. To pomeni, da je bila pokrita čez glavo do pasu, noge pa odkrite na plenički. user posted image  Ne vem, kako ji rata. user posted image

suzi - user posted image  pa tile moški. Ne daj se!!!!
Moj je imel fiksno idejo, da on vzame porodniško, ker je to tako fajn. Celi dan nič ne delaš. user posted image user posted image user posted image  Me zanima kdo bi potem likal, pucal, kuhal, ..... Sigurno jaz, ko bi iz službe prišla. Jok brate odpade !!!!, sem v porodniški zaradi user posted image  ne zaradi njega.
Daj mu kakšno lekcijo, da sam poskrbi zase (ne likaj mu, ne kuhaj, ne pospravljal za njim, ....) pa se bo "skuliral" kaj mu pomeniš in kaj za vašo družinco narediš. user posted image

kati kati - bravo za zobekuser posted image . Pa njaj naslednji tudi tako potiho pridejo.

janey - user posted image  je ta tvoj Jakec.

mary - vaš pa je hiter s tem plazenjem user posted image  Zdaj ga boš pa iskala po celem stanovanju. user posted image

dolenjka - user posted image  za dobro opravljeno ceplenje. Carica je sigurno bolj zaspana danes zaradi pikeca - vsaj naša je bila tisti dan prava zaspanka.
Jaz sem razumela tvoje razloge zakaj je ne daš cepit, vendar ...  Lahko bi si čez čas očitala, zakaj je nisi dala. Sicer pa itak z tvojo pikico NE BO nič narobe. user posted image

Grem nekaj v želodec vreč in se vrnem pred PC. Moj je v nočni, jaz pa imam malo miru. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.7.2008 21:15:03   
srečka nosečka
..... pa sploh nisem bila dolga .....

user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.7.2008 21:18:15   
Februarka08
Čer.
Za nami je spet utrujen danuser posted image sam še pojstlo vidm... Larisa je glih zaspala in ravno ugotavljam da nimam nič več od dneva oz. večerauser posted image sam čakam, da zaspi, potem grem pa še jest spatuser posted image
Ja, Bamby - sem govorila s patronažno, sem jo klicala kaj nej nardim, pa je rekla da so zdej ene nove pakunge in je od 6. mesca dajle Novalac2. Sem kupla ji pol Novalac, pa Nukove flaške k ma drug cucelj, pa a mislite da je blo kej boljuser posted image pol sm ji pa zvečer nardila mal tiste riževe kašice, je lepo pojedla, Novalaca še manj mara (sej je res bljek okususer posted image ), tako da smo spet na Aptimelu... pa sej ne vem več... mah, kar bo pa bo... dokler se še smeje in je razposajena se nam preveč sekirala, sam kaj ko ene 2 dni bolj malo je, pa sem že čist usranauser posted image user posted image
Janey, kak luštne slikiceuser posted image
Kati kati user posted image za zobek!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.7.2008 21:28:16   
dolenjka
Drage moje, najlepša hvala za spodbudne besede!
Carica je bila res bolj pančkana, drugače pa OK. Veš Bamby, jaz imam samo 1 otročka in tudi če bi jih imela 5 bi mislila enako. 1 na .....tisoč faše stranske učinke, avtizem.... in kaj če bo to ravno moja pikica user posted image  Ne bom pisala kaj vse sem prebrala v teh dveh mesecih, ker bolj da ne veste (tiste, ki se v to niste poglabljale).  Jaz si samo želim, da bom tudi jaz čim prej mirno spala. Nikoli ne bom vedela kako bi bilo, če je ne bi, zdaj je kar je in jo bomo cepili tudi 2 intretjič, samo proti moji volji in če se ji kaj zgodi, bo z menoj konec! In ja, vem, da so bolezni zelo nevarne in niso popolnoma izkoreninjene, nikjer pa ne piše, da bi jo ravno ona dobila, spet smo na 1 proti .....tisoč. Torej tu nekje kar se statistike tiče a ne? potem pa so tu še alergije...... No, zdaj je kar je in debata zaključena.
Malo težje je zaspala danes ("šele" 21.00) in upam, da bo imela lepo nočko in sladke sanje user posted image

Ima pa 2 nove kopalke user posted image  user posted image  user posted image  Sem dobila prijaznih 20% popusta na oboje, ker so bile kar drage user posted image  S popustom vred 63 EUR po komadu user posted image  Hude k 100 hudičev, bom kar spala na plaži čez noč, ker prejšnjo rundo nisem bila na plaži nič, ker sem debela, bela, brez pametnih kopalk (predvsem joške delajo probleme tastarim)... zdej imam pa dvoje in še paero zraven user posted image  1 so oranžne s srebrno šnalo na spodnjem delu, druge pa krem in olivnozelene, pa še paero je bil v kompletu. Ene je plačal moj, druge sem si pa sama na karto varalico kupila user posted image  user posted image  user posted image  Že lani na Baliju sem si kupila oranžen sarong in zdaj samo še nedeljo čakam user posted image

Tko, sem mal izmučena od današnjega faking dneva in bom šla počasi na kavč, potem pa v zg. štuk user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.7.2008 21:45:44   
mesecnica
Dolenjka - kaj pa če bi jih poslikala in dala v album, da se še ostale pasemo po novih kopalkah? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.7.2008 21:53:24   
dolenjka
Ja, samo ne na meni user posted image  user posted image  user posted image

Vas pa opozarjam, da mi jih je prodajalka že predelala. Narejene so bile tako, da so bile naramnice klasika, kot pri modrčkih, zdaj si jih bom pa za vratom zavezovala user posted image

Grem slikat pa dam v album, sam bo trajal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.7.2008 21:55:59   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dolenjka - kaj pa če bi jih poslikala in dala v album, da se še ostale pasemo po novih kopalkah? user posted image

dobra ideja user posted image , da te ne bodo samo dalmatinci občudovali user posted image

Jaz sem sita, bolje da ne govorim, da sem zmazala eno in pol hrenovko, pol vrečke mozarele in veliko majoneze ter namaz iz paprike user posted image . Pa seveda kruh zraven. Lakota je bila veeliiika. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.7.2008 21:59:17   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Grem slikat pa dam v album, sam bo trajal user posted image

Ni blema, smo same potrpežljive punce user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.7.2008 22:12:40   
dolenjka
Evo, rečeno storjeno user posted image  Ta pisane so v živo malo svetlejše kot na sliki. Tista, ki me sreča v đungli bo videla kako zgledajo user posted image  user posted image  user posted image
Jutri zaklenem, danes pa lahko đabe gledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.7.2008 22:17:00   
srečka nosečka
đazne kopalke si ujagala user posted image
To boš šarmirala po plaži. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.7.2008 22:24:02   
mesecnica

Evo, rečeno storjeno user posted image  Ta pisane so v živo malo svetlejše kot na sliki. Tista, ki me sreča v đungli bo videla kako zgledajo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Full fensi so. Zdej smo ti pa fovš...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.7.2008 22:25:41   
dolenjka
A so đazne? Tnx, kaj piješ? Ker najedla si se že, berem user posted image  user posted image  user posted image

No, šarmirala bom pa svojo hči in njenega očeta user posted image  user posted image  user posted image  Kakemu drugemu moja stegna, povešen trebuh in "puščajoče" cice ne bodo glih đazne user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.7.2008 22:27:09   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image

Full fensi so. Zdej smo ti pa fovš...user posted image

Tnx user posted image  Res so zelo lepo zašite in "nafaudkane" tko kot morjo bit, da kaj zakrijejo in kaj poudarijo user posted image  Se bom potrudila da jih čim lepše nosim in še malo shujšam (če ne letos pa drugo leto) in bodo še lepše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.7.2008 22:33:16   
mesecnica
Jaz sem se tudi zdaj potrudila in naložila par fotk v album - od naše bejbe user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.7.2008 22:36:48   
srečka nosečka

A so đazne? Tnx, kaj piješ? Ker najedla si se že, berem user posted image  user posted image  user posted image  

Ej, pa bi res nekaj še tekočega vase vrgla, čeprav sem že polna kot sod. Nič, bom si kar Britto natočila - na tvoj račun seveda. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.7.2008 22:39:03   
srečka nosečka
mesecnica - kakšen smeško je tvoja Luna user posted image  Tudi tvoja uživa v čebričku? Pa "pleže" kaj z nogicami na vrh? Lana je ful smešna, ko noge kor po čebričku dviguje, pol pa ji rit spodnese user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.7.2008 22:39:21   
dolenjka
NO prov, pa daj. Jaz pa ustekleničeno pijem, ker je iz pipe in potem iz Britte nekaj čudno motna, pa v Britti sem pesek najdla  user posted image  user posted image  user posted image

Mesečnica user posted image  user posted image  user posted image  je vaša madam tut ena trlica a ne? user posted image

Ju3 bom pa jaz mal caričinih slik naloudala, je že skrajni čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.7.2008 22:43:38   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mesecnica - kakšen smeško je tvoja Luna user posted image  Tudi tvoja uživa v čebričku? Pa "pleže" kaj z nogicami na vrh? Lana je ful smešna, ko noge kor po čebričku dviguje, pol pa ji rit spodnese user posted image

Jo skoraj ne moremo ven več vlečt, tako hitro spodmakne rit v čebričku. Je pa res, da se full rada smeji.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.7.2008 22:45:29   
mesecnica

Mesečnica user posted image  user posted image  user posted image  je vaša madam tut ena trlica a ne? user posted image

Ju3 bom pa jaz mal caričinih slik naloudala, je že skrajni čas user posted image

Jah - naša ima sedaj 6420 g (sem jo vagala sama na vagi za dojenčke) pa ima že pet mesecev. Ja je bolj suhica kot ne. Meni se zdi, da ima ravno prav. Pa zrastla je tudi na morju - so ji cunje že čisto na knap user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.7.2008 22:46:49   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Jo skoraj ne moremo ven več vlečt, tako hitro spodmakne rit v čebričku. Je pa res, da se full rada smeji.

Nogice pa itak tako porine gor, da cela stopala ven gledajo in si jih ogleduje in nosi v ustauser posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.7.2008 22:48:02   
Bajsa
Čer!

Dolenjka kopalke so res đazne! Boš Stipeta tok našarmirala, da bo carica kmal še bratca dobila.
Kati bravo za zobek. Mi smo dobili kr dva na enkrat, pa ni nlo hudga, mal je bla tečka, ampak seje dal preživet.
Jutri ima pa moj tast 60 let. Spet ga bojo pil, jaz pa ne morem, no ja eno pivo si bom pa le prvoščla.
Nam pa pridejo jutr estrihe delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm tko vesela, da bi kr vriskala.
A ja par slikic sem dodala. Album kavalčice, a uganete kaj je geslo user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.7.2008 22:48:29   
srečka nosečka
V moji pa ni peska user posted image , samo okusa sem se morala navadit.

Da nam pa malo carico pokažeš, pa je res že skrajni čas.

Pa še to - naša je tudi med bolj suhimi user posted image , tako, da se ne jezi, ker ima že sedaj manekensko postavo.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.7.2008 22:49:00   
Bajsa
no geslo: kaval

Zdej pa grem

nočko

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.7.2008 22:51:54   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A ja par slikic sem dodala. Album kavalčice, a uganete kaj je geslo user posted image user posted image

trofla s prve  user posted image
Se vidi, da imamo "plavega" doma, pa sem se nekaj nalezla.

Grem sedaj slike podrobno pogledat. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?