|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
8.7.2008 14:17:54   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ma kera recept proti muham?
pri nas jih je tolko da bom znorela. Sploh ne morem okna met odprtega, da se hiša lufta, ker jih je vse polno....HELP

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.7.2008 14:21:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas jih je tolko da bom znorela. Sploh ne morem okna met odprtega, da se hiša lufta, ker jih je vse polno....HELP

KOmarniki user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.7.2008 14:22:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

KOmarniki user posted image  user posted image  user posted image

user posted image . kam naj jaz na moja okna tele  zadevščine namontiram??????

rabim kaj bolj enostavnega

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 8.7.2008 14:28:00 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.7.2008 14:29:51   
dolenjka
Ne, sej vem da nima smisla, ampak klasična mreža za komarje, ki jo na metre prodajajo v obiju npr user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.7.2008 14:31:48   
pina-1
to pa nisem vedla da sploh prodajajo.... kako se pa to namontira pol na okna??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.7.2008 14:38:59   
dolenjka
Pripneš user posted image

Pakirano je pa v škatli in potem režeš, dobiš pa tudi že po dimenzijah, samo če ti seveda paše user posted image  Obi in Merkur v KP user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.7.2008 14:41:38   
dolenjka
user posted image

Takole nekako, samo je v škatli pakirano. Sej imajo tudi za na otroške vozičke, samo tisto je zarobljeno in prilagojeno za vozičke user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.7.2008 15:06:55   
pina-1
mersi. bom šla pogledat pa pol poedat še g. Pinotu. Moram itak še tiste trake za na vrata nabavit, ker si skozi odprtauser posted image , ker nekomu raste rep

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.7.2008 15:08:39   
MetiLu
Dan!
Kok je luštn frišno user posted image  sicer se nama zaradi dežja ne lub nikamor, pa še ful piha zunaj. Pa še mene je tale vreme mal zdelal, sem bila čist zelena dopoldan, glava me je bolela, slabo mi je bilo ... zdele sem pa kosilce zmazala in sem ok user posted image
Janez je danes spet mel 2 urni spanec dopoldan  user posted image  zdele pa neke čudne zvoke spušča, ko prehlajena papiga zveni user posted image
Sem mu pa po dolgem času oblekla eno trenirkico in mu je prekratka user posted image  Že vidim, ko bo tale poletna vročina minila, bomo šli drekt v šoping, da ne bo revež nag naokol hodil user posted image  
Jaz sem si pa že malo oči napasla v novem Neckermannu in Quelletu, pa zame ni čist nič za kupit user posted image  edino v Quelle-tu sem vidla ful lepo otroško posteljnino, komplet 2-delna posteljnina+jogi rjuha 70x140 je samo 9,90€

Možek je na šihtu, bo pa za vikend frej, tko da smo že zmenjeni da gremo en dan v Čatežke ( Mary tenksi za idejo user posted image )

Se moram še na depilacijo naročit za ta teden...
Kopalke sem si pa jaz letos nabavila v New Yorkerju, no, mami je častila user posted image , ponavadi jih vedno tam kupim,ker imajo veliko izbiro, pa številke zg. in sp. dela lahko različno izbereš user posted image

Pina, midva sva ravno ta teden nalimala te mreže proti komarjem in so super user posted image  v obiju jih imajo za 21 € škatla, pa je notri materiala za dva manjša okna ali enega velikega...

Dones me pa še ga. Pegla čaka ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.7.2008 15:13:51   
dolenjka
No, naša že spet spi in to skoraj 2 uri user posted image  Prej se je sam tolk zbudila da je pojedla, se posračkala, se mi mal nasmehnila da sem se pomirila in zaspala nazaj user posted image  To je verjetno narmalna reakcija oz. posledica cepljenja a ne? Za ziher ji bom vročino zmerila ko se zbudi in če bo ok, gremo v Domžale, pa še do moje mami, ker ima spet nekaj za carico user posted image  Ta bo bankrotirala na vnukih user posted image
Jaz si grem pa mal kremplje skrajšat, pa vaša družba bi mi tut prijala user posted image  Bom vmes F5 prtiskala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.7.2008 15:22:09   
dolenjka

Meti, Dolenjske so vam veliko bližje, pa zelo čisto je in ceneje user posted image  Meni je Čatež malo bljak. Sej mogoče je zdaj kaj boljš, samo ko sva bila midva nazadnje tam (in je bilo zadnjič), je bila po robu bazena kar rjava črta (do tam ko je bila voda) user posted image  user posted image  V Dolenjskih je zlo luštno, mi2 sva večkrat tja zahajala, pa restavracija je zraven

Evo ti link:  http://www.terme-krka.si/si/dolenjske/wellness/balnea/laguna/

Pa v Strunjanu imajo tudi bazen v Krki, samo voda ni termalna. Tam imaš paket s kosilom (samopostrežno). http://www.terme-krka.si/si/strunjan/plaza/

No, spet neki pametujem user posted image  ne bom več, kar sama se odločita.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.7.2008 15:30:23   
pina-1
meti, kar do strunjana se zapeljite, pa gremo še na kavouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.7.2008 15:49:59   
mesecnica
Se mi naša full v naročju pritožuje in sem ji dovolila, da tudi vas tudi ona pozdravi user posted image user posted image user posted image

b  bb cxs ccf č  b-ć er6efjfy  eaav.

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.7.2008 15:58:12   
dolenjka
Naša pa še kar spi user posted image  Že 2 uri 45 user posted image  Sem šla čekirat če je vse ok, pa seveda je user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.7.2008 15:59:01   
mesecnica
Drugače sem bila pa pridna in sem vse zlikala. Bravo jaz user posted image .

Suzi* - hvala za kompliment user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.7.2008 15:59:28   
mesecnica

Naša pa še kar spi user posted image  Že 2 uri 45 user posted image  Sem šla čekirat če je vse ok, pa seveda je user posted image

Blagor ti.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.7.2008 16:12:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Blagor ti.

Ne vem če, ker to je ziher posledica cepljenja. 1x 2,5 ure in 1x 3 ure ni v njeni naravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.7.2008 16:52:39   
MetiLu
O Dolenjči, hvala za raziskavo user posted image  zdej pa res ne vem, kam čmo it user posted image  V glavnem, nekam na bazen, po možnosti notranji, da ne bo gužve user posted image
Tara pa ziher spi zaradi cepljenja. Sej je boljše tako, da bo malo prespala dan, kot pa da bi ti sitnarila cel dan... Vsake tolko ji zmeri temperaturo, drgač pa ne bo hujšga user posted image  

Moj Janez pa tudi že drugo rundo švasa, sam tale bo takratka user posted image  Jaz si pa mlečni riž kuham, njamsi, se mi je prov zaluštal.

A pride kera peglat k men? Spečem mafine z nutelo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.7.2008 16:59:18   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

O Dolenjči, hvala za raziskavo user posted image  zdej pa res ne vem, kam čmo it user posted image  V glavnem, nekam na bazen, po možnosti notranji, da ne bo gužve user posted image
Tara pa ziher spi zaradi cepljenja. Sej je boljše tako, da bo malo prespala dan, kot pa da bi ti sitnarila cel dan... Vsake tolko ji zmeri temperaturo, drgač pa ne bo hujšga user posted image  

Moj Janez pa tudi že drugo rundo švasa, sam tale bo takratka user posted image  Jaz si pa mlečni riž kuham, njamsi, se mi je prov zaluštal.

A pride kera peglat k men? Spečem mafine z nutelo user posted image

Bi prišla, pa ne smem jest sladic, ki vsebujejo jajca user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.7.2008 17:37:15   
bamby
suzi, user posted image user posted image user posted image  ne daj se! Tudi ti imaš samo dve roki, pa mularjo za pedenat. Mah ti deci, mislijo, če si doma, da bo pa pri malih otrocih vse spedenano v nulo user posted image . Kako pa izgleda slika brez tona, sem jo pa imela par dni nazaj user posted image user posted image user posted image !

Marička, jaz se bojim stranskih učinkov. Pa ne vročine. Sej veš o čem govorim. Mogoče ne bodo vidni danes, mogoče tudi jutri ne, ampak kaj veš kdaj user posted image  Tega pa mojmu ne bom oprostila, pa sebi tudi ne. ČĆe se ji kaj zgodi se bom pa itak fentala user posted image

dolenjka, ne delaj panike zaradi nič, pa ne bit tako črnogleda!!! A veš koliko otrok je vsak dan cepljenih, pa tudi ti sama si bila, pa ti nič ne fali! A to bi pa prenesla, da bi carica zbolela zaradi tega, ker bi fasala eno kur**vo bolezen, če ne bi bila cepljena???? Daj nehaj, no!!!
Je pa Tara zdaj umirjena zaradi cepljenja. Lahko bi bilo povsem drugače in bi bila zelo razdražljiva in bi ti parala živčke user posted image . Ji ni nič hudega, verjemi!

mary lou, upam,da bo z malo Eli res vse kot mora bit user posted image ! Po moje se vsi premalo zavedamo, kako krhki so otročički, ko pridejo na svet! In potem pride do kakšne take okužbe, ki jo ne bi bilo treba. Glede obiskov sem bila jaz letos ob rojstvu Anaje posebno navdušena, ker so ravno takrat prepovedali vse obiske razen očetov otrok. Meni je bilo to zakon!!! Pri Timu so pa vsi noreli v P, tako moji kot od stalih dveh cimer in je bilo v tisti mali sobi folka, da se ti je gar gravžalo, pa še vroče (konec julija, začetek avgusta) za znoret!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

zdej pa eno ?: mi mamo zdej Aptamil 2 k je od 4. mesca naprej... zdej pa nameravam kupt Novalac, pa je 2. šele od 5. mesca naprej (vsaj mislm tkouser posted image ) - a boljš da kupm še 1???

Aptamil 2 je od 6. meseca naprej!!! Prej je bil res od 4. meseca, ampak odkar so pakungo zamenjal je pa od 6. meseca.

Mi smo spali do nekaj pred 6h, ko je bila huda lakota. Je zmazala flaško mleka in spala dalje do 10.15 in jaz z njo user posted image user posted image user posted image . Pol sva pa Milupino žitno kašico z okusom jabolka in korenja pojedli, pa še mlekca po vrhu, pa je bila mala sita. Za kosilo je pa spet padla cvetača z rižem, redčeno z aptamilom in je pojedla kot za šalo.

Od četrtka naprej bo v Lidlu spet akcija otroških čistilnih robčkov za 0.99€ user posted image  Torej če jih nimate ali pa vam grejo h koncu, se vam jih splača nabavit. Imajo tudi sensitive! Jaz sem svakinji naročila 10 komadov, da bo do naslednje akcije user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.7.2008 18:31:27   
Janey
Hej babike

kako ste kaj?

jaz sem bla danes pridna, najprej sem šla na prakso, potem malo po trgovinah, potm smo šli k mami na kosilo in zdaj smo bili še v posvetovalnici. smo dobili pikeca in nismo niti malo jokalibravo veliki fant ima 8120g in 66 je velik

sem tudi povedala da že jemo in je bla sestra ful navdušena. tako da super zdaj pa pikec spančka jaz grem pa slikce s fotoaparata dol naložit, jih mogoče še kaj gor pripopam.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.7.2008 18:31:48   
kati kati
mi pa imamo spodaj zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.7.2008 19:05:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

mi pa imamo spodaj zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo čestitke majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pripopala slike. jaki je pa pojedel pa nazaj zaspal. ni danes skor ni ajal pa še pikeca je dobil.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.7.2008 19:55:17   
kati kati
maj že pančka...ga je zobek zmatru...ubogi malček..mam zdejle čas za rr,pa pospravljanje, pa telefoniranjeuser posted image ...
sploh nisem bla tak fejst pozorna-danes pa zobekuser posted image mal je bil sitkan ampak ni blo tak hudo...upam da bo stalno tko...brez vročine,  sem bla res res presenečana...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.7.2008 20:17:56   
bamby
kati kati, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek!!!!

janey, Jakec je pa tudi ful dober na slikcah user posted image . Jaz kar ne morem verjeti, kako nai malčki hitro rastejo.

Je pa Anaja zdaj tudi že pri palčkih. Se je fajn najedla. Sem ji dala žitno kašico z okusom banane, ki jih strašno obožuje, pol je pa nekaj mleka spila čez, tako da je bila mera več kot polna, zato je tudi nekaj nazaj obrnila user posted image . Ma, naši se to zelo pogosto dogaja, da ob podiranju kupčka nazaj meče, ali pa ko se na tleh igra, tudi večkrat bruhca. Ravno danes sem spet vrgla podlogo od igralnega centra v pralni stroj, pa laske sva mogli obvezno že dopoldan umit, ker so bili vsi pobruhani.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?