bamby
|
suzi, ne daj se! Tudi ti imaš samo dve roki, pa mularjo za pedenat. Mah ti deci, mislijo, če si doma, da bo pa pri malih otrocih vse spedenano v nulo . Kako pa izgleda slika brez tona, sem jo pa imela par dni nazaj ! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Marička, jaz se bojim stranskih učinkov. Pa ne vročine. Sej veš o čem govorim. Mogoče ne bodo vidni danes, mogoče tudi jutri ne, ampak kaj veš kdaj Tega pa mojmu ne bom oprostila, pa sebi tudi ne. ČĆe se ji kaj zgodi se bom pa itak fentala dolenjka, ne delaj panike zaradi nič, pa ne bit tako črnogleda!!! A veš koliko otrok je vsak dan cepljenih, pa tudi ti sama si bila, pa ti nič ne fali! A to bi pa prenesla, da bi carica zbolela zaradi tega, ker bi fasala eno kur**vo bolezen, če ne bi bila cepljena???? Daj nehaj, no!!! Je pa Tara zdaj umirjena zaradi cepljenja. Lahko bi bilo povsem drugače in bi bila zelo razdražljiva in bi ti parala živčke . Ji ni nič hudega, verjemi! mary lou, upam,da bo z malo Eli res vse kot mora bit ! Po moje se vsi premalo zavedamo, kako krhki so otročički, ko pridejo na svet! In potem pride do kakšne take okužbe, ki jo ne bi bilo treba. Glede obiskov sem bila jaz letos ob rojstvu Anaje posebno navdušena, ker so ravno takrat prepovedali vse obiske razen očetov otrok. Meni je bilo to zakon!!! Pri Timu so pa vsi noreli v P, tako moji kot od stalih dveh cimer in je bilo v tisti mali sobi folka, da se ti je gar gravžalo, pa še vroče (konec julija, začetek avgusta) za znoret!!! IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 zdej pa eno ?: mi mamo zdej Aptamil 2 k je od 4. mesca naprej... zdej pa nameravam kupt Novalac, pa je 2. šele od 5. mesca naprej (vsaj mislm tko ) - a boljš da kupm še 1??? Aptamil 2 je od 6. meseca naprej!!! Prej je bil res od 4. meseca, ampak odkar so pakungo zamenjal je pa od 6. meseca. Mi smo spali do nekaj pred 6h, ko je bila huda lakota. Je zmazala flaško mleka in spala dalje do 10.15 in jaz z njo . Pol sva pa Milupino žitno kašico z okusom jabolka in korenja pojedli, pa še mlekca po vrhu, pa je bila mala sita. Za kosilo je pa spet padla cvetača z rižem, redčeno z aptamilom in je pojedla kot za šalo. Od četrtka naprej bo v Lidlu spet akcija otroških čistilnih robčkov za 0.99€ Torej če jih nimate ali pa vam grejo h koncu, se vam jih splača nabavit. Imajo tudi sensitive! Jaz sem svakinji naročila 10 komadov, da bo do naslednje akcije .
|