bamby
|
bajsa, mi ni bilo treba 2x ugibat za geslo . Ampak carica je pa res čista kopija mamice . Ne bi mogla skrit, da ni tvoja, dolenjka. In Larisa ter Janez... . Kje so pa ostali mesečnica. Luna je tudi že velika punca ! Sem našo vagala tako na približno in mora tudi imet okrog 6400 g, le da se naši sedaj kar pozna, da je malo bolj okrogla ratala . Pa čestitke za novi avtek ! nuka, kakšno bruhanje pa ima tvoja Nina??? Naša namreč tudi kar naprej nekaj bruha, ko se enkrat naje . Ni pa to bruhanje v kakšnem loku, ampak le verjetno kar je viška ob podiranju kupčka in pa še potem nekaj časa, ko se npr. igra na igralni podlogi . Bolj me jezi to, ker jo moram kar naprej preoblačit, tudipo 5x na dan menjam bodije ! mery lou, norec je že ta tvoj Tai . Ta ti bo že zdaj pobrisal, ne šele pri 18 letih ! Uboga mala Eli , kar rotavirus je bogica staknila . Evo, jaz sem našo dala cepit, pa še zmerom nisem ziher, kako bo cepivo delovalo, ker je prvega izbruhala, da bi pa še enkrat eno dozico dobila, je pa rekla pediatrinja da ne, ker se ne ve, koliko je izbruhala . kati kati, Maj je pa tudi že velik fant ! mlavla, je pa konkretna punca že tvoja Nežika ! Pa te blazince si fajn naredila, le da jaz nisem najbolj navdušena nad oblazinjenjem, ker bi lahko imela te stvari kar naprej v pranju, tako pa stol samo obrišem in je spet čist. No, vsaj pri Timu se tole ne bi obneslo ! meti za oddano diplomo! Zdaj boš vsaj frej! februarka, Larisa pa kar dobro obvlada kotaljenje . Pa papica ji tudi dogaja ! Mi smo ponoči spet lepo spali, se zbudili ob 7h, pa je madam želela le dudo, da je lahko potegnila še do 9.20. Takrat sva šele prvi obrok pojedli (žitno kašico z okusom banane + pol banane, pa še malo mleka). Za kosilo je papcala zelo razdredčen pire + mleko, malica je bila sadje (breskev z jabolkom + mleko), večerja pa samo mleko. Popoldan sem šla z mularijo na vikend, s sabo pa sem vzela sestro in njeno tamalo. Pol se je bilo treba še skopat, pojest in it spat, jaz sem imela pa še suhe cunje za pobrat iz štrika . Gazda je šel pa itak v nočno.
|