|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.7.2008 22:10:14   
Februarka08
Mlavlauser posted image user posted image user posted image tole pa super izgleda.
Tud naša je zaspala, končnouser posted image vsaka malenkost jo zbudi zvečer, čez dan pa neuser posted image tako da sva tiho kot miškeuser posted image še tipkat komej upamuser posted image , kaj šele da se greva pogovarjat maluser posted image
Je pa pojedla prej tisto riževo kašico kot za stavouser posted image , sem ji komaj v usta nosilauser posted image ne morš verjet, ko sem ji v usta dala, je kar mmmmmmmmmmmm delalauser posted image
Ko sva pa nehale jest, je bla pa takale:
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.7.2008 22:12:39   
bamby
bajsa, mi ni bilo treba 2x ugibat za geslo user posted image user posted image user posted image . Ampak carica je pa res čista kopija mamiceuser posted image . Ne bi mogla skrit, da ni tvoja, dolenjka. In Larisa ter Janez... user posted image user posted image user posted image . Kje so pa ostali user posted image

mesečnica. Luna je tudi že velika punca user posted image ! Sem našo vagala tako na približno in mora tudi imet okrog 6400 g, le da se naši sedaj kar pozna, da je malo bolj okrogla ratala user posted image . Pa čestitke za novi avtek user posted image !

nuka, kakšno bruhanje pa ima tvoja Nina??? Naša namreč tudi kar naprej nekaj bruha, ko se enkrat naje user posted image . Ni pa to bruhanje v kakšnem loku, ampak le verjetno kar je viška ob podiranju kupčka in pa še potem nekaj časa, ko se npr. igra na igralni podlogi user posted image . Bolj me jezi to, ker jo moram kar naprej preoblačit, tudipo 5x na dan menjam bodije user posted image !

mery lou, norec je že ta tvoj Tai user posted image . Ta ti bo že zdaj pobrisal, ne šele pri 18 letih user posted image user posted image user posted image !
Uboga mala Eli user posted image , kar rotavirus je bogica staknila user posted image . Evo, jaz sem našo dala cepit, pa še zmerom nisem ziher, kako bo cepivo delovalo, ker je prvega izbruhala, da bi pa še enkrat eno dozico dobila, je pa rekla pediatrinja da ne, ker se ne ve, koliko je izbruhala user posted image .

kati kati, Maj je pa tudi že velik fant user posted image !

mlavla, je pa konkretna punca že tvoja Nežika user posted image ! Pa te blazince si fajn naredila, le da jaz nisem najbolj navdušena nad oblazinjenjem, ker bi lahko imela te stvari kar naprej v pranju, tako pa stol samo obrišem in je spet čist. No, vsaj pri Timu se tole ne bi obneslo user posted image !

meti user posted image user posted image user posted image  za oddano diplomo! Zdaj boš vsaj frej!

februarka, Larisa pa kar dobro obvlada kotaljenje user posted image . Pa papica ji tudi dogaja user posted image user posted image !

Mi smo ponoči spet lepo spali, se zbudili ob 7h, pa je madam želela le dudo, da je lahko potegnila še do 9.20. Takrat sva šele prvi obrok pojedli (žitno kašico z okusom banane + pol banane, pa še malo mleka). Za kosilo je papcala zelo razdredčen pire + mleko, malica je bila sadje (breskev z jabolkom + mleko), večerja pa samo mleko. Popoldan sem šla z mularijo na vikend, s sabo pa sem vzela sestro in njeno tamalo. Pol se je bilo treba še skopat, pojest in it spat, jaz sem imela pa še suhe cunje za pobrat iz štrika user posted image . Gazda je šel pa itak v nočno.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.7.2008 22:12:53   
kati kati
ker nobene ni pa grem še js spat

nočko

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.7.2008 22:14:52   
bamby
februarka, Anaja je tudi čisto nora na te žitne kašice user posted image . Tako z užitkom nobene stvari ne je. A ti ji daješ čisto navadne riževe kosmiče?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.7.2008 22:15:42   
MetiLu
Punce, jaz grem pa zjutraj na razgovor za službo user posted image  So me danes klical naj pridem. Me prov zanima kaj mi bojo ponudil, za pameten denar bo šel pa moj na porodniško, pa jest na šiht user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še en avto pol lahko prodava user posted image  ... Samo mi ni nič do tega, da bi tamalega že zdej za par ur puščala nekomu v varstvo, sem čist navajena, da sva 24 ur na dan skupaj user posted image
No, bom jutri poročala user posted image

Mi smo bili pa pridni dones, tamal je popoldan spal več kot tri ure user posted image  to se ni zgodil že od prvega mesca user posted image  Pol je popapal in smo šli na sprehod do sadjarja po mal sadja, smo bli čist brez. Doma sem malemu spet dala jabučka za jest in ga je mazal kot zmešan user posted image  nato smo se skopali, popapali obe zize in že eno uro pančka user posted image  zdej kar lepo zaspi okol devet ure zvečer user posted image

Jaz sem pa že trebušnjake delala, se stuširala, speglala in dej sem tle gor user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.7.2008 22:15:42   
kati kati
bamby-ja velik je...2 kili ma več od tvoje anajeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.7.2008 22:18:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, Anaja je tudi čisto nora na te žitne kašice user posted image . Tako z užitkom nobene stvari ne je. A ti ji daješ čisto navadne riževe kosmiče?

Tisto riževo sluz ji zmešam z mlekom in to ni boljšgauser posted image user posted image pol bomo pa še kakšen drug okus probali, sam da se še mal navadi... user posted image Kakšne ji pa ti daješ?

Zdej grem pa nina nana, dost mam računalnikauser posted image
Nočko vsem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.7.2008 22:18:46   
bamby
meti, noro to, da imaš namen kar v službo iti? A greš v Grosuplju na razgovor?? Kako pa imaš namen z dojenjem uskladiti?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.7.2008 22:19:54   
kati kati
meti-zakaj pa...čeprav si ne predstavljam da bi bla par ur brezuser posted image ... vrjetno imamo mamice tako navezanost...naši zlatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4209
9.7.2008 22:22:06   
MetiLu
Mlavla, men so tudi všeč tele tvoje mojstrovine user posted image  dej mi sporoč za oblogo, če se jo boš  lotila...

Punce, hvala za čestitke za diplomo, ja dolgo je trajalo, samo sem jo le spacala. No, treba je še počakat na uradno oceno in seveda ziher bo ziher, ko po pošti dobim papir. Samo je pa danes velik del za mano user posted image user posted image user posted image  Buči bo ziher ponosna name user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.7.2008 22:23:12   
bamby
februarka, jaz sem ji dajala najprej Humanino žitno kašico z okusom banane. So noter riževi in koruzni kosmiči, pa se vse samo z vodo zmeša, ker je mleko že noter. Zdaj sem pa kupila od Milupe ravno tako z okusom banane in drugo škatlo še z okusom korenčka in jabolka. Tudi Milupine kašice imajo riževe in koruzne kosmiče in se mešajo le z vodo. Zdaj ji pa jaz to izmenično dajem jest in ta obrok prakticirava zjutraj za zajtrk. Zvečer ji dam le mleko za pit, le včeraj sem ji vseeno dala pol obroka te kašice in drugi del obroka mleko.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.7.2008 22:23:18   
dolenjka
NO tko, zdej je pa moj spedenan user posted image  Mene pa mal hrbet boli user posted image

Berem, da vse že pridno GH uvajate, Larisa je prav čedna po obroku user posted image  No, mi še vedno ne bomo nič. Me je pri pediatru sestra in zdravnica nakurla ko sem po pravici povedala, da ji dam 20 ml bio jabolčnega v 100 ml vode, pa še te mešanice ne spije cele user posted image  Je rekla da naj ne hodim jamrat, da je pikice dobila....... user posted image  Po jabolku naj jih ne bi user posted image  Črevesje pa tudi s sokom ni obremenjeno toliko kot sicer user posted image  Ma ko jo šiša! Zdaj bo pila še naprej jabolčni sokec, ko bo imela 5 m ji bom dala za probat še korenčkovega in potem čez ene 14 dni ji bom skombinirala jabolko in korenček, ko pa to predelamo bomo šli pa na bučke. No, takrat bo pa že september, ker bom kar malo čez 6 m potegnila samo dojenje, da mi na morju ne bo treba packati user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.7.2008 22:26:47   
dolenjka
Meti kdaj bi pa ti šla delat pol user posted image  Faca, jaz pa razmišljam kako ne bi šla v službo še nakaj časa in pridno loto vplačujem user posted image  Ne resno, sploh si ne predstavljam kako bi bilo, če ne bi imela možnosti starševskega dopusta in bi mogla iti po porodniški na šiht user posted image  Al pa ko mi ta poteče konec novembra, takrat bo carica stara 9m user posted image  Še dobro da imam dopust, tko da sem do novega leta sigurno doma, pol se mi bo pa utrgal user posted image
Kaj boš pa z dojenjem? Ga boš predčasno odstavila user posted image  Sem firbčna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.7.2008 22:27:33   
bamby
dolenjka, po moje so ti tak ozato rekli, ker se dojita. Jaz mislim,da ji nima kaj bit,  še posebno zato, ker sta že probali malo taga sokeca, pa je bilo vse OK. Najboljše je itak delat po svoji pameti.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.7.2008 22:31:02   
dolenjka
Ja Bamby, čeprav mi je že prejšnjič rekla da tudi če mi mleka zmanjka in greva na AM, naj nič prej ne dajem user posted image
Jaz ji zdaj dajem 14 dni bio jabolčni sok, toliko kot sem napisala, pa še 14 dni bo tako, potem pa ji bom dala korenčkovega. Če bo vse ok, ji po 14ih dneh dam kombinacijo in potem septembra, ko pridemo z morja, začnem z bučkami in potem ostalo zelenjavo. Sadje bomo kasneje. Tako sem se odločila, pa da vidimo, mogoče pa sploh ne bo želela GH user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
9.7.2008 22:32:20   
mlavla
meti..še iz moje strani čestitke za tako veliko delo!!!user posted image user posted image  glede obloge ti pa sporočim...

dolenjka..tud jst še ne mislim nič dodajat..vsaj dokler ne bostara cca. 6m ali ap da bi mi začelo zmanjkovat mlekca..patko komot je če kam greš..pa ti ni treba nič hrane zraven nosti pa pripravljat..mah kaj češ če se mi pa še ne da...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.7.2008 22:32:27   
MetiLu
Ah punce, sej to je še vse v luftu, dones sem dobila ponudbo, pa sem ugotovila, da se sploh ne sliši slabo. Sej mi ne bi bilo treba zaradi financ, samo bi svojo trenutno službo ki me čaka takoj menjala. Bi pa delala 200 m od doma, do tja grem lahko peš, omenjena plača neprimerno boljša, malega bi seveda naprej dojila in si poskušala tako zrihtat, da me delo ne bi dost oviralo... Sej pravim, da grem pogledat, kaj mi imajo dejansko za ponudit... Za začetek bi mogoče samo za par urc dnevno, če bi se pa izkazalo, da bi bila res dobra služba, bi pa lahko tud z mojim menjala, pa bi bil on doma na porodniški in bi mi malega za dojenje lahko komot pripeljal ali bi pa jest skočila domov ... Mah, malo sva prejle z mojim debatirala, glede možnosti, ker Janeza zdele ne dam nobenmu v varstvo, za začetek bi za par urc njegovega brata ali pa mojo sestro ponucala za varstvo pri nama, če bi šla pa za polni delovni čas, bi pa mogu možek doma bit, drugmu mojga malega srčka ne dam! user posted image

Sej na koncu najbrž iz tega ne bo nič, se bom lahko samo po glavi tolkla, zakaj me taka ponuba ni počakala še pol leta user posted image  user posted image  Bomo vidl, sej kej dost se mi ne gre delat user posted image  user posted image  user posted image

Uh sem se razpisala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.7.2008 22:35:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
mogoče pa sploh ne bo želela GH user posted image

Ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi user posted image . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH user posted image , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.7.2008 22:36:55   
dolenjka
To pa je služba, da jih ne bo motilo, da boš hodila dojiti user posted image  user posted image  user posted image
No, sej to je tvoja oz vajina stvar, samo jaz mislim da je Janezek še premajhen, da ne bi imel mamice ob sebi redno vsak dan, pa čeprav samo nekaj uric na dan user posted image  To je samo moje osebno mnenje

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.7.2008 22:38:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
mogoče pa sploh ne bo želela GH user posted image

Ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi user posted image . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH user posted image , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše user posted image

Mah te žitne kašice mi itak ne dišjo. Jaz se bom trudila, da ji bom kuhala, pa potem kasneje s testeninami kombinirala user posted image  Prej ali slej bodo seveda uletele na jedilnik, samo bi res rada čim kasneje, recimo nekje okoli novega leta user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
9.7.2008 22:40:03   
mlavla
tole vam pa že lep čas želim povedat, pa vam vedno pozabim..user posted image
tiste, ki boste kupovale originalen Stokke trip trap stolček..in če niste izbirčne glede barve (je le v barvi bukev), in si ne želite ravno ta novega modela..a vendar "nov" (kar dejansko tudi je, vendar ga prodajajo za rabljenegauser posted image ) stolček..ga dobite v trgovini z rabljeno opremo (komisijska trgovina) Šparovček v Medvodah...za cca 70-75 eur Ne me vprašat kje jih dobijo..vendar če jih vprašate bodo rekli,da so rabljeni..vendar preverjeno..nimajo nobene napake, niti ene praske..skratka so ful lepi..
Na BC strani pa si lahko pogledate njihovo vrtoglavo ceno..user posted image user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164088

(pa še lok je potrebno posebej dokupit)user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.7.2008 22:41:15   
srečka nosečka
bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.7.2008 22:43:05   
bamby
OK, jaz te čisto razumem. Itak vsaka mama za svojega otroka najbolj ve, kaj je zanj najboljše. Vidim, da si se odločila zelo počasi uvajat GH. Jaz ji pa to rada dajem, ker se mi zdi kar fajn obrok, pa mlečen in dokaj nasiten je tudi. Ker je mlečen tako dobi tudi zadostno količino mleka, ki ga potrebuje dnevno, pa še hitro je pripravljeno. Si ne predstavljam zjutraj nekaj kuhat user posted image . Pa sadje za zajtrk mi tudi še ne sede.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.7.2008 22:44:30   
MetiLu
Ja Dolenjka sej vem, sej pravim da se mi ravno zaradi tega ne hodi na šiht, ker si ne predstavljam, da bi bil brez mene in jaz brez njega. Baje bi lahko delala za začetek po 2-4 urce. Pa vejo, da sem na porodniški in da dojim, tko da kot sem rekla, grem pogledat za kaj se gre, da vidim, če se nama sploh splača v tej smeri kaj razmišljat... user posted image  

Glede GH pa jaz P ne mislim nič govort, ker bom samo litanije poslušala. Naš že ful kaže zanimanje za papico po žlički in res je kot je Bamby napisala, ko jih vidiš, s kakšnim veseljem user posted image  je, mi sploh ne moreš nehat dajat user posted image  Naš bo taprav jedec ... sej glih čist samostojnega obroka GH še ne mislim uvest, samo vsake par dni mu pa dam nekaj probat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.7.2008 22:45:40   
dolenjka
Zjutraj in zvečer bi jaz rada čim dlje dojila, dokler bo seveda milch user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?