|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
7.7.2008 15:54:21   
t*e*j*k*a
OLA!!

Kako ste kaj decembrčki?Jaz enostavno nimam več nič časa za RR!! Včasih kej pogledam, preberem vedno vse, ampak pisanje pa vedno odlagam.

No naš bavc se trenutno igra v igralnem centru in se mi smeje.

Klarisma, naš tud ata govori in je user posted image  čist navdušenuser posted image

Drugač pa imamo probleme s GH in sicer z kosilom. Vedno se dere, tko da skor nč ne poje, lačen sigurno je, ampak jest pa ne. Mogoče ga vročina muči, kr pije pa. In zvečer tud lepo poje. PA siten je tud ko ena driskauser posted image -mislim da so zobje --- spetuser posted image (nimamo pa še nobenga)!

Hokejistka uživaj na morju, mi gremo čez dobra dva tedna, komi čakamo.

Tašča in tast sta tud trenutno na dopustu in smo mi tud kr mal na oddihu, čeprav smo domauser posted image .

Uživajte čao

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.7.2008 20:10:22   
želva
Ah, tejka, jaz tud komaj čakam da gre tašča na dopust, sej je zlata, sam jaz bi mal dihala, skoz ima nekaj za komentiratuser posted image

Vidim, da st čist dolgočasne ta vikednuser posted image , ni nobena nič pametnega napisala, razen trdozimca, se vidi da si mal dr.user posted image Ah, sej jest nism nič manj dolgočasna, pa še  požrešna sem ful, da ne govorim, kaj vse bašem vase user posted image Ta prvo rundo nosečnosti mi ni hrana nič nagajala, zdej bi pa sam papcalauser posted image takole pa zgledamuser posted image
Naš mMančk ga še kar sračka ponoč, joka ne, se pa zbuja in me prav ubija, saj že 1 mesec nismo normalno sppaluser posted image Pa še kar nočni obrok ima.Kdaj jih to kaj mine, oziroma koliko decembrčkov še malca ponoč?
No. zdej pa kaj napišite ker tole je pa tuga

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
7.7.2008 21:24:20   
t*e*j*k*a
želva tud mi imamo še nočne obroke, včasih enga, včasih dva, kokr je.
Včasih pa tud nobenga. Če se zbudi mu pač ponudim dojko, kr drugače ne zaspi nazaj.  Sem ga že probala nosit pa vse, pa ni blo učinka. Ne vem kako ga bomo tega odvadliuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
7.7.2008 21:25:16   
andreja2000
Mi smo pa čez vikend smuknili na morje in mi je takooo pasalo,ja me je ta sestrina diagnoza kar precej udarila( vsem še enkrat hvala za vse lepe želje zanjo),pa se je moj domislil,da pokukamo na morje sedaj ko so že vinjete in lahko samo šibaš proti morju.Ko pa smo se vračali,pa smo se še ustavili v Žalah,v parku zvončkov in prižgali svečko naši user posted image Tini.Sva se z mojim  user posted image ,nato pa smo nadaljevali pot proti domu.Eva je bila ves čas zelo pridna,včeraj je tudi napolnila 7 mesecevuser posted image .Nad morjem je bila naravnost navdušena,tako,da se je kar tresla,sva pa namakali samo nogice,ostalo pa v bazenčku.Skratka,morje me je vsaj za hip pomirilo,kajti res sem žalostna zaradi sestre,pa za mami me še vedno boli srce.No,danes se že malo bolje počutim,saj bo.

želva pri nas več nimamo nočnega obroka,noči pa so že velikokrat brez zbujanja do 5,30 ko se hraniva,nato še za kako urco ali dve zaspi naprej.Sicer je pa pri nas to zbujanje trajalo res dolgo in včasih se je zbudila tudi 3 krat na uro,tako,da sem res vesela,da je sedaj spanje toliko boljše.

lep pozdrav......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
7.7.2008 21:37:06   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Naš mMančk ga še kar sračka ponoč, joka ne, se pa zbuja in me prav ubija, saj že 1 mesec nismo normalno sppaluser posted image Pa še kar nočni obrok ima.Kdaj jih to kaj mine, oziroma koliko decembrčkov še malca ponoč?
No. zdej pa kaj napišite ker tole je pa tuga

Naš tudi ne more brez nočnega obroka. Ampak o tem niti ne razmišljam. Pri nas itak že dve leti in pol vstajamo vsaj enkrat na noč in si skoraj ne znam več predstavljat kako izgleda spanje npr. 8h v kosu. Zoja je ukinila nočni obrok malo pred prihodom Lovrota, torej je bila stara malo manj kot dve leti. Ni ravno v tolažbo, kajuser posted image ? No, je pa Lovro danes npr. spet skoraj prespal noč.....zbudil se je šele ob 6h, dobil flašo in spal do 9h. Ampak zame to še ni prespana noč.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 7.7.2008 21:38:40 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
7.7.2008 22:19:22   
trdozimc
Oj, Želva! Ti kar papcaj, če ti paše. Glavno, da se drugače počutiš kolikotoliko.

Ja, malo sem pa res poklicno def.... user posted image  Se težko zadržim včasih. Sicer pa tako imate vsaj kaj za brat. user posted image
Naša tamala je tudi začela spet sračkat in se prav ne more nazaj uspavat. Zbuja se  približno ob 4. Začelo se je po cepljenju, potem je bila malo bolna (vročina) no in zdaj imamo prvi zobek. Očitno pa jo res to moti in še eden leze na plano. Mogoče pa je pri Manci tudi to krivo in zato pomaga Calpol user posted image  So mene vse izkušnje s prvim pustile na cedilu, ker pri Ivi ni bilo nobenih drugih znakov in izboklinice sploh ni bilo, naenkrat pa š**** zunaj.

V glavnem, čvekice user posted image user posted image user posted image , danes ste se celo ene tri oglasile. Mogoče bo pa jutri bolje, ko je dež napovedan.
Nočka!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
7.7.2008 23:23:02   
Magi*
čer!

najprej andreji želim, da bi bili čim bolj trdni in sestri stali ob strani. tvoji sestri pa želim, da bi dobila boj s to zahrbtno boleznijo. user posted image

zdaj pa pridete ostale na vrsto.

želva, sem se kar nasmejala tvoji ugotovitvi, da že en mesec ne spite normalno. user posted image  no, mi že 4 leta ne spimo normalno. začelo se je že v prvi nosečnosti s tistimi mojimi nesrečnimi nogami. potem Zarja dolgo ni spala in je zelo dolgo ponoči mljackala. no, zdaj je pa štafeto prevzel naš zlati dečko. on je sicer veliko manj problematičen. običajno ga podojim med tretjo in peto in spi dalje. samo to prespana noč še ni. no, saj zdaj vsi spijo, razen mene. user posted image  ampak je ljubi mir več vreden kot spanec.

ostalo je pa že trdozimc pokomentirala - o prehrani - in se strinjam z njo v celoti.

mi smo po starem. se rihtamo. tamali je že pravi fantek. sedi že čisto samostojno. če je jezen, udari po mizi. če je lačen cepeta, cvili in poskakuje. in lačen je bolj ali manj vedno. je vse po vrsti. no, od njegove hrane. dojim ga še. ne me vprašat kolikokrat, ker ne vem. pač, po potrebi. včasih skoraj nič, če je zaspan in ne more zaspati, pa se še rad pocarta.

prejšnji teden sva s Tarasom imela izlet v neznano. sva šla pogledat njegovo nevesto k EliM. user posted image  celo mestna tiča, kakršna sva, sva našla pot do njih. in nama je bilo neizmerno lepo. Taras je bil pravi gentleman in je malo Manco božal. Manca pa je, kot se za prave dame spodobi, bila ravno prav zadržana. user posted image  no, poazala pa mu je kaj se pravi telovaditi.

čez vikend smo bili pri Rahojevih na krstitkah. je bilo zelo lepo. Iraja je bila prava mala princeska, njena mamica pa je imela, kakopak, hudo noro dobre čevlje z vrtoglavo peto. in nasploh je zgledala super. mater, čevlje bi ji najraje sunila. user posted image  Zaki in Črto sta zelo dobra prijatelja. obema so všeč traktorji in letala. user posted image  

na morje bomo šli jeseni. smo se odločili, da se ne gremo gužvat. mogoče za kak vikend, če se mi bo dalo pakirat. verjetno se mi ne bo dalo. user posted image

hiša napreduje. menda bo idejni projekt kmalu gotov. sedaj bomo v hišo pripeljali zemeljski plin in se lotili hidroizolacije. jaz pa že izbiram parkete. user posted image

no, če nam bog da zdravja, bomo vse z lahkoto nardili.

lahko noč vsem skupaj. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.7.2008 8:10:29   
Raho
Dobro jutro!

Imam na obisku mami in sem lahko prilezla celo do compa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo kar, kar... Pravijo, da se počasi daleč pride. Bili smo malce na morju, sedaj smo malce doma, potem spet skočimo za kak dan na morje, na koncu pa gremo septembra - smo očitno kot Magijevi - se nam ne da gužvatiuser posted image .

Andreja2000 - ogromno mislim nate in na tvojo sestro in kar ne morem verjeti, da te življenje tako preizkuša. Bodi močna in sestrici stoj ob strani.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede prehranjevanja in uvajanja GH - se popolnoma strinjam s Trdozimcem. Ne prehitevam, čeprav nihče v naši hiši ni alergik, pa vendar nikoli ne veš.

V soboto smo opravili krst - je bilo fajn, najbolj vesela sem pa bila, da so prišli Magijevi. Jih že kar malo pogrešam, ko jih ni.  Z mojim sva se pogovarjala, da bi naredili enkrat avgusta pri nas v vinogradu piknik za decembrčke. Vem, da je malo daleč, ampak tako daleč pa tudi ni.

Taras od Magi* je velik kot dve Iraji Živi in tako miren dojenček, z vsem zadovoljen. Nič kaj "hočem biti v središču pozornosti" - kot je naša babnicauser posted image Se ji vidi, da je puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Najboljša pa je bila moja mama - cel čas je ponavljala, kako je Taras velik. Ja, proti Iraji je res. Naša punca postaja pa prava blondinka - v dobesednem pomenu. Čisto blond je že (no, tistih 7 las, ki jih ima)user posted image

Zaki in Črto sta pa tako ali tako par - match in heaven. No, v nedeljo pri kosliu je padla odločitev (Črtojeva), da se bo definitivno poročil z Zaki. user posted image Snaho bom imela torej dobro, mama in oče od snahe sta mi zelo všeč, le upam, da se naša temperamentna mulčka ne bosta prvi dan zakona spoklalauser posted image user posted image user posted image user posted image . In sedaj že 4 dni poslušamo samo o Zaki - pa Zaki gor, pa Zaki dol, pa Zaki levo, pa Zaki desno, pa kdaj bo prišla Zaki in kdaj bomo mi šli k Zaki... V glavnem, Magica - ko gremo na morje se 100% ustavimo (ja, sedaj ga izsiljujem z obiskom pri vas - če boš priden, gremo k Zakiuser posted image )

Danes pa mineva 2 leti, odkar je naša ELaM prisla s svojo prvorojenko domov, 5. julija pa je Tinki imela rojstni dan.
Tinkici želimo vse lepo za rosjtni dan, mamici pa še kup lepih spominov.

Šibam zdaj. Lepšo se imejte

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.7.2008 9:01:49   
lana38
Mi2 imava pa danes sistematskega in cepljenje. Včeraj pa smo bili v Rogaški Slatini in je bilo lepo vreme za sprehod. Skrivali pa smo se v senčki.user posted image
LE

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.7.2008 9:19:14   
želva
Lepo, da ste se razpisaleuser posted image in da se vam dogaja.

Magi, je lušno zbirat parkete, pa tko ko vidiš da se tvoje počasi zlaga skupajuser posted image

Poikica, saj proti samem nočnem hranjenju nimam nič proti, če se zbudi, poje in spi naprej, ampak tole dons je pa višek, me kar oči pečejo od neprespanosti. Od 1 zjutraj in do 7, smo se zbujal na pol ure, da se ti zrola.Pa ne zbujal, stokal, pa dudo iskal, mal jokal, kr neki.
pšem kasneje kaj več, ker že kuham kosilo, polnjene bučkeuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.7.2008 9:50:13   
pikica*

Poikica, saj proti samem nočnem hranjenju nimam nič proti, če se zbudi, poje in spi naprej, ampak tole dons je pa višek, me kar oči pečejo od neprespanosti. Od 1 zjutraj in do 7, smo se zbujal na pol ure, da se ti zrola.Pa ne zbujal, stokal, pa dudo iskal, mal jokal, kr neki.

A spi pri vama v spalnici? če je tako, priporočam selitev v svojo sobo. Otroci namreč pogosto stokajo v spanju in nas s  tem zbujajo, samo pa v bistvu spijo. Če je v drugi sobi pa pač ne slišiš vsakega stokeca.

Nič, moram nehat....mi lovro po tipkovnici tolčeuser posted image n jhjhj v uv uzuz

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.7.2008 10:31:14   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

15.7. je že kaj bolje? Si se kaj relaksirala?

sem bila pri mojih en teden pa nisem imela ravno časa brat, pa vse. drugače kako bo, bomo pa sedaj vidl, ko smo spet doma. pa ve kako ste?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.7.2008 10:56:25   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Drugač pa imamo probleme s GH in sicer z kosilom. Vedno se dere, tko da skor nč ne poje, lačen sigurno je, ampak jest pa ne. Mogoče ga vročina muči, kr pije pa. In zvečer tud lepo poje. PA siten je tud ko ena driskauser posted image -mislim da so zobje --- spetuser posted image (nimamo pa še nobenga)!

Tašča in tast sta tud trenutno na dopustu in smo mi tud kr mal na oddihu, čeprav smo domauser posted image .

Iva tudi noče treh obrokov na dan, ampak brez problema pa zmaže dopoldanskega in popoldanskega. Seveda če je po njenem okusu, ker mala je, v nasprotju z večjim, prava zbirčnica. Če ji kaj ne paše naredi tak obraz, da še mene mine in sploh noče več odpret ust. user posted image

Uživaj brez ''nadzora''! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Skratka,morje me je vsaj za hip pomirilo,kajti res sem žalostna zaradi sestre,pa za mami me še vedno boli srce.No,danes se že malo bolje počutim,saj bo.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

prejšnji teden sva s Tarasom imela izlet v neznano. sva šla pogledat njegovo nevesto k EliM. user posted image  celo mestna tiča, kakršna sva, sva našla pot do njih. in nama je bilo neizmerno lepo. Taras je bil pravi gentleman in je malo Manco božal. Manca pa je, kot se za prave dame spodobi, bila ravno prav zadržana. user posted image  no, poazala pa mu je kaj se pravi telovaditi.

čez vikend smo bili pri Rahojevih na krstitkah. je bilo zelo lepo. Iraja je bila prava mala princeska, njena mamica pa je imela, kakopak, hudo noro dobre čevlje z vrtoglavo peto. in nasploh je zgledala super. mater, čevlje bi ji najraje sunila. user posted image  Zaki in Črto sta zelo dobra prijatelja. obema so všeč traktorji in letala. user posted image   

Uaaaa, Magi, ti boš pa vse poštimala. Nevesto in ženina že imate, hiša bo pa ravnokar. user posted image  Res bravo za hišo! Je zelo malo primerljivih občutkov z izbiranjem opreme za svoj domek, s selitvijo vanj pa sploh.  user posted image

Raho, vidim, da ste krst uspešno speljali - kakopak - čestitke!

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

A spi pri vama v spalnici? če je tako, priporočam selitev v svojo sobo. Otroci namreč pogosto stokajo v spanju in nas s  tem zbujajo, samo pa v bistvu spijo. Če je v drugi sobi pa pač ne slišiš vsakega stokeca.

Ja, se strinjam. Pri nas sta bila (sta še) oba navajena na dudi in ko sta kaj sanjala, sta velikokrat zajokala in se premetavala, če pa si ju takrat zdrmal z dudo, sta se čisto zbudila. V takem primeru je selitev posteljice v ločen prostor res rešitev. Ali pa če se poskusiš zadržat in počakaš, da vidiš, če bo sama zaspala nazaj. Čeprav vem kako to zgleda in mamica navadno bolj slabo spi poleg.

Ej, Želva, koliko ti pa mala spi čez dan? - se opravičujem, če sem že vprašala user posted image  

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.7.2008 14:14:40   
ElaM
Andreja, najprej en močan user posted image  zate in za tvojo sestro in njene otroke.
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Danes pa mineva 2 leti, odkar je naša ELaM prisla s svojo prvorojenko domov, 5. julija pa je Tinki imela rojstni dan.
Tinkici želimo vse lepo za rosjtni dan, mamici pa še kup lepih spominov.

Raho, hvala lepa.user posted image  Ja, že dve leti je odkar je bila rojena moja Tinkašminka. Zdaj je pa že taka babnica. Hitro rastejo tile naši čmrlji.
Tudi vam čestitke za krst, baje je bilo super. Sem izvedela iz tam prisotnih virov.user posted image

Glede piknika, jaz sem za, posebej še, če bo zadnji teden avgusta.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ja, Magi*, ma je našla v teh naših hribih. Res kapo dol in to iz prve.user posted image  In je super punca, Taras modrooki lepotec. Tako ogromen, da zgleda Manca ob njem še dolj drobižek, kot dejansko je. Sta si bila všeč, tako, a iz tega nekaj bo.user posted image

Sicer smo pri nas po starem, Manca je začela sedet, ne posede se še sama,  in puzat, zdaj pa je že v pravi pozi, na kolenih in tui preplazi par metrov v enem šusu, predvsem če ima pred sabo kakšno njej zanimivo igračo. Tako, da jo bo zdaj, zdaj  polno celo stanovanje. Spi pridno, Z GH je tako, da ima en obrok sadni, enega zelenjavnega. Počasi ji bom dala kakšno žličko jogurta. Glutena načeloma še ne je, je pa zadnjič izkoristila našo nepazljivost na Tinkarini žurki in si postregla s torto.user posted image  Tako, da so moji principi šli v franže.user posted image

Punce, lepo bodite, mamo alarm.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 8.7.2008 14:16:47 >

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.7.2008 15:47:37   
lana38
Naš Tim je pravi junak. Sploh ni jokal, ko so mu vzeli kri, niti ko so ga cepili. Ima pa 9560 g in 69 cm.user posted image  Pravi velikan je. P je rekla, da ima mere skoraj za eno leto starega user posted image . Pohvalila je tudi to, da sva se tako dolgo samo dojila.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.7.2008 21:40:11   
Vrtnica79
Joj babnice, spet imamo zatišje tukajuser posted image user posted image user posted image . Nas morem malo dvignituser posted image .

Raho super da je krst za vami. Bomo deležni kake slikice tvoje princeske?

Lana ooooo, to pa so konkretne mere tvojega fantiča! Vidim da lepo napredujeuser posted image . Ja, pa korajžen je tudi ko je tako lepo prestal pikeca!

ElaM čestitke tvoji veliki punci
user posted image

Želva ojoj, kaj pa če je Manci vroče da se tolko zbuja? Saj bo, kaj pa čez dan, še dosti spi? Pa se probaj še ti takrat malo spočit!

Magi super, ti pa si tako leteča! No, nimaš kaj saj je tvoj Taras res priden. Ko pa ima toliko lepotičk okoli sebeuser posted image .

Andrejauser posted image user posted image - tako je prav, da se malo potepate! Te vsaj malo razvedri.

Tejka a tvojega še tudi zobki mučijo? Našo tudi, pa še kr nič niuser posted image . Ima pa dlesni že kar fejst napete in bele.......... no upam da bo le pogledal ven kakšen špičekuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.7.2008 21:43:15   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3467
9.7.2008 7:51:18   
lana38
Včeraj je bila pri nas prava kislica od vremena. Celo dež me je dobil na sprehodu popoldan. Sem mislila, da boste v takšnem kaj več čvekale, pa ni bilo nič. Nisem mogla verjeti, ko sem zvečer zagledala, da je še vedno moj post zadnji.
Zdaj pa se nam že sonček kaže. Danes verjetno dobimo obisk. pride moja teta iz Osijeka Tima pogledat. Ga še ni videla v živo, samo na slikah. Jutri pa se gremo spet kopat, če bo topleje in sončno. Drugače pa v petek.
Tim je res pravi orjak. Včeraj sem mu zvečer probala dati riževo mlečno kašico, pa mu ni bila nič všeč, se je zmrdoval in drl. Očitno bi rad samo banane jedel.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.7.2008 8:51:39   
želva
trdozimc, čestitke za š*****. Mal se ti pa res pozna da si dr.ampak v pozitivnem smislu

ElaM, čestitke Tinki za 2.svečko

Lana, mi bomo na vaši kilaži vrjetno šele čez 4 meseceuser posted image

Andreja2000 tebi pa en user posted image , da boš močna še naprej.

Za vse ki ste spraševale, Mančk mi spi čez dan 3 krat po 30 min in to je to.Spi pa pri nama ja, ni druge vrjante.Začnemo po dopustu zidat, se pa strinjam, da bi vrjetno bolje spala, če bi bila v drugi sobi.Tko dakomaj čakam, da sezidamo.

Danes ima pa Želvak roj. dan, se bliža 40, kok mam staro želvo domauser posted image ima zmeri bolj mehak oklep

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.7.2008 10:42:19   
trdozimc

Danes ima pa Želvak roj. dan, se bliža 40, kok mam staro želvo domauser posted image ima zmeri bolj mehak oklep

user posted image user posted image user posted image  Za oklep ne bi vedela, ampak za želvaka je to še prav mlado! Čestitke!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.7.2008 12:07:00   
ElaM
Želva, čestitke želvaku. user posted image  Ker imajo želve hudo dolgo življenje, je zdaj ravno nekje na pragu male šole.user posted image
V glavnem, kdaj prideš kaj v Žiri? Na kakšen kofe?
Vrtnica ti si pa zelo pridna z urejanjem seznama, te vedno pozabim pohvalit.user posted image
Trdozimc, kakšen doktor si ti? So tu pri decembrčkigh same študirane bejbe.user posted image
Kje se pa Danvari skriva, pa Loncica je čisto potihnila?user posted image

V glavnem, danes je imela Manca kontrolo teže in se je zredila samo 300g v enem mesecu. Ampak HB, je bila mala dol pri zdravniku totalno naspidirana, kot vrtavka, po mizi ji je puzala. Stehtati jo je morala tako, da je pasla kravice, je rekla sestra, da je prva, ki jo mora tako tehtati.user posted image  Pa je sestra tik pred penzjonom.user posted image  In je naši pediatrinji končno prebilo, da mi ne bo več težila zaradi teže, ker tamala več kot očitno vse pokuri. Aleluja. Rekla je, da je važno, da ima mehak trebušček, kar je znak, da notri vse štima. tako sva s kontrolami teže zaključili.
Sestra je rekla, da ima občutek, da bo pred 10 mesecem shodila. Mogoče bo pa prej hodila, kot dobila prvi zob.user posted image user posted image user posted image
Punce lepo bodite, ampak sem tole prav morala deliti z vami, ker to, da ne bo potrebno drug mesec na tehtanje je pa res uspeh.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.7.2008 12:46:28   
lana38
Vse najboljše želvaku za RD!user posted image  Štirideseta so prav fletna leta.user posted image  Govorim iz prve roke. Sploh se ne zavedam, da jih že imam 40 na grbi. Moj pa jh bo šele 30.11. napolnil.
Moja dva otroka pa oba spita.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.7.2008 13:35:42   
klarisima
Danes sva se dobili s soncek.djukelico in njenimi puncami v Portorožu user posted image

SD je rekla, da kličemo nevihto, 5 babnc na kupu user posted image
Vse vas lepo pozdravi user posted image

In še naše punce
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
9.7.2008 13:38:22   
klarisima
Elam bravo za težo user posted image user posted image user posted image in seveda vse najboljše želvaku user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
9.7.2008 13:42:03   
Raho
Evo, ker mi ravnokar skup vežejo novi razpis se malo javljam, potem pa tako ali tako imam spet domače branje.

Ja, interregi so zunaj in pri vseh nas je obsedeno stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da sem se od dopusta dobesedno poslovilauser posted image .

Sicer gremo 2x na morje, in sicer enkrat sedaj, konec julija in potem še konec avgusta - očitno se bomo ElaM ravno križali.user posted image  Bojda gremo 29. avgusta v Simonov zaliv. Tako se je odločil gospod ata. Je rekel, da če si ne bom enega tedna vzela, pobaše otroke in gre sam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke ob krstu - slikice sledijo, ko bodo retuširaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želva - povej gospodu želvaku, da mu želimo vse lepo za tako okroglo obletnico - je pa bolj naših letuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj nekdo, ki ni hodil v osnovno šolo, ko sem bila v Logatcu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela - me veseli, da jem pupa tako živahna. Meni je enako rekel naš pediater - da ima nek čuden občutek, da bo Živa zelo hitro shodila.user posted image  Ja, že sedaj pri sedmih mesecih se postavlja na noge - to je razlog, da je nikoli ne pustimo same na tleh - kajhitro se namreč dama znajde in si najde oporo, da se dviguje. V nedeljo me ej skoraj kap - sem jo putila v dnevni na tleh - pa ne si misliti, da se ni odpuzala do kavča in že veselo bila na kolenih ter se poskusila dvigniti na nogeuser posted image .
Če se spomnim njenega brata, ko je pri sedmih mesecih samo sedel, niti se ni še postavljal v položaj za plazenjeuser posted image . Je pa res, da je imel 3 kile več. Očitno je ful odvisno od teže.

Pa tudi izjemen interes za komunikacijo kaže. Včeraj sem jo opazovala, kako se trudi, da bi ustnice dala v pravilen položaj, ko ji rečem papa ali ata.

Mi pa sedaj ob Živi tako hitro gre čas... Pri Črtomiru se mi je ful vleklo. Sedaj pa mi meseci bežijo z bliskovito hitrostjo. Še malo pa bodo naši mulčki stari eno leto - jaz pa imam občutek kot da sem včeraj rodilauser posted image .

No, mi v firmi bomo imeli še enega dojenčka. Sem blazno vesela. In ja, tudi ta se bo rodil pozimi - na začetku januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Očitno me je sodelavka resno vzela, ko sem ji rekla, da lahko takoj, ko pridem s porodniške, šiba ona na porodniškouser posted image . Včerja je že bila na NS in je vse OK - pa slikice mi je danes prinesla pokazatuser posted image user posted image user posted image . Mene pa vsi čudno gledajo, ker sem tako vesela, da je noseča - češ, da bomo ostali brez ene delavke. user posted image  SO what - bom pač jaz malo več delala. Samo, da bo z njo in user posted image  vse OK.

Evo, kup papirja je na moji mizi. Grem študiratuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......