trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a Drugač pa imamo probleme s GH in sicer z kosilom. Vedno se dere, tko da skor nč ne poje, lačen sigurno je, ampak jest pa ne. Mogoče ga vročina muči, kr pije pa. In zvečer tud lepo poje. PA siten je tud ko ena driska -mislim da so zobje --- spet (nimamo pa še nobenga)! Tašča in tast sta tud trenutno na dopustu in smo mi tud kr mal na oddihu, čeprav smo doma . Iva tudi noče treh obrokov na dan, ampak brez problema pa zmaže dopoldanskega in popoldanskega. Seveda če je po njenem okusu, ker mala je, v nasprotju z večjim, prava zbirčnica. Če ji kaj ne paše naredi tak obraz, da še mene mine in sploh noče več odpret ust. Uživaj brez ''nadzora''! IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Skratka,morje me je vsaj za hip pomirilo,kajti res sem žalostna zaradi sestre,pa za mami me še vedno boli srce.No,danes se že malo bolje počutim,saj bo. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* prejšnji teden sva s Tarasom imela izlet v neznano. sva šla pogledat njegovo nevesto k EliM. celo mestna tiča, kakršna sva, sva našla pot do njih. in nama je bilo neizmerno lepo. Taras je bil pravi gentleman in je malo Manco božal. Manca pa je, kot se za prave dame spodobi, bila ravno prav zadržana. no, poazala pa mu je kaj se pravi telovaditi. čez vikend smo bili pri Rahojevih na krstitkah. je bilo zelo lepo. Iraja je bila prava mala princeska, njena mamica pa je imela, kakopak, hudo noro dobre čevlje z vrtoglavo peto. in nasploh je zgledala super. mater, čevlje bi ji najraje sunila. Zaki in Črto sta zelo dobra prijatelja. obema so všeč traktorji in letala. Uaaaa, Magi, ti boš pa vse poštimala. Nevesto in ženina že imate, hiša bo pa ravnokar. Res bravo za hišo! Je zelo malo primerljivih občutkov z izbiranjem opreme za svoj domek, s selitvijo vanj pa sploh. Raho, vidim, da ste krst uspešno speljali - kakopak - čestitke! IZVIRNO SPOROČILO: pikica* A spi pri vama v spalnici? če je tako, priporočam selitev v svojo sobo. Otroci namreč pogosto stokajo v spanju in nas s tem zbujajo, samo pa v bistvu spijo. Če je v drugi sobi pa pač ne slišiš vsakega stokeca. Ja, se strinjam. Pri nas sta bila (sta še) oba navajena na dudi in ko sta kaj sanjala, sta velikokrat zajokala in se premetavala, če pa si ju takrat zdrmal z dudo, sta se čisto zbudila. V takem primeru je selitev posteljice v ločen prostor res rešitev. Ali pa če se poskusiš zadržat in počakaš, da vidiš, če bo sama zaspala nazaj. Čeprav vem kako to zgleda in mamica navadno bolj slabo spi poleg. Ej, Želva, koliko ti pa mala spi čez dan? - se opravičujem, če sem že vprašala
|