|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
4.7.2008 13:26:31   
lana38
Mi2 s Timom se tudi danes v stanovanju skrivava. Blaž pa še uživa zadnji dan aktivnih počitnic v termah. Me je pa prav groza vročine, ko bom šla po njega ob 16h.user posted image
RR so nam obarvali v barvo vročine in poletja.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.7.2008 13:48:00   
Vrtnica79
OJ, da nas še jaz malce na povprečje spravimuser posted image  . Samo bom bolj hitra, ker imamo doma ful zbrko. Že drugi dan smo v kuhinji brez vodeuser posted image  in pol si lahko mislite kako je fino. Nam je v bloku ena cev počila in so nam včeraj zaprli cel vodovod dopoldne. Potem so nam končno odprli vodo- ampak samo stanovalcem ki smo na levi strani. HB da smo mi med njimi, ker si ne znam predstavljati kako bi bilo brez vode. Že zdaj ko kuham me čisto matra, ker si ne morem umit rok in moram za vsako malenkost letat v kopalnico. In na žalost imamo pralni stroj tudi v kuhinji tako da še prat ne morem.

Zdaj pa se bomo počasi spravile spet na otroški lent in tam preživeli popoldne.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.7.2008 13:49:51   
Vrtnica79
Aja, kake lepe barve imamo zdajuser posted image . Take poletne, prav lepo poživijo forumuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.7.2008 13:56:07   
trdozimc
Joj, Vrtnica, to z vodo pa res ni preveč fajn! user posted image
Sem vam pa favš za Lent. Jaz se enostavno nisem mogla pripravit, da bi mala dva vlekla v MB, čeprav zdaj bi mi bilo pa prav fino, če bi lahko šla v park. Včeraj smo se potepali in tudi vse prejšnje dni že nekaj motovilimo, tu je pa taaaako vroče, za user posted image . Tudi mene nič ne vleče iz klimatiziranega stanovanja, pa še komarji so se pri nas razmnožili tako, da jih je tudi čez dan polno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.7.2008 14:03:03   
klarisima
Še jaz se malo javim.

Tragedija Blanca: ne morem verjeti, šok. Upam, da najdejo še kakšnega preživelega.

Hvala vam za mnjenja in predloge glede alergije user posted image Zgleda, da je hruška kriva user posted image Ugotovili smo že da je na nektarine alergična, zdaj pa še hruška user posted image user posted image user posted image HB obstaja več vrst sadja in lahko te izključimo.
Drugače pa glede barvil za kopel, smo uporabili samo 1x in srbelo jo je že od prej user posted image No, upam, da bo res do 2. leta najhujše minilo.

Nič, ob 17:30 imava kontrolo pa bomo vidli.
Upam, da se z SD danes dobiva, da vidim njene princeske user posted image
Držte se sence user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.7.2008 14:20:09   
lana38
klarisima, pri Blažu se je alergija začela pri 18. mesecu. Pa verjetno bi bil še danes alergik, če ne bi hodili na terapije z bioresonanco v Rogaško Slatino. Jaz ne verjamem v to, da bi naj sama izginila pri 2. letih. Pri nas je bilo z leti vedno več hrane, ki smo se je morali izogibati.  O barvilih v kopelih pa sem tako že pisala. Žal je to res ena zoprna stvar, če ne moreš otroku privoščiti vsega.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.7.2008 15:04:27   
vetrnica
klarisima -  ravno včeraj sem na med.over.net naletela na mnenje ene mamice (Skrbna) o uvajanju goste hrane pri alergiku. Pri nas HB nimamo problemov z alergijami, se mi pa zdi razmišljanje kar vredu.

Re: Uvajanje hrane alergiku Napisal: Skr bna user posted image Datum: 03.07.2008 11:07
Pozdravjena, mata!

Sama sem mamica 9 mesečnega alergika, ki je alergičen na jajce, KM, pšenico, sojo in še pra drugih, manj pomembnih živil. Še vedno je hranjen z mojim mlekom, hkrati pa od 5. mes uvajamo GH. Pri nas so bile reakcije burne, otrok je kakal po 16 x na dan, hud eprebavne motnje, pa seveda koža je tudi nasrkala. Ob vse tem pa ti priporočam, da se s to alergijo ČIMMANJ obremenjuješ. Tvoj otrok se že zaveda svojih omeitev, še bolj pa se zaveda, koliko pozornosti ji ti posvečaš. Od par pikic po obrazu in treh flekov hrapave kože ni še nikogar pobralo, niti ni zato imel nekih groznih posledic. Tudi moj je bil prvič pikast po breskvah. Naredli smo 3 dni pavze in poskušali še 1x, Drugič ni bilo nobene pike. Ista fora je bila pri marelicah, pomarančah, teletini, govedini. Prvič pike in flekci, malo pavze, drugič vse OK. ALergiki so pač malo zoprni, vendar ne moreš zaradi tega vse življenje čakat v strahu pred morebitno reakcijo in otroka držat na 3, 4 živilih v strahu pred reakcijo. Naš 9-mesečnik res ne je samo teh 4 živil (sama počasi skušam uvajat malce soje, da vsaj kak sojin jogurt ali sladoled lahko pojem-do zdaj ni bilo hujših reakcij), ki mu dokazano škodijo, sam ne mara banan, vse ostalo dobiva, tudi breskve, marelice, paradižnik od vsega začetka (olupljen), seznanili smo se tudi s hrano, ki je prej niti poznali nismo npr. kvinoja, amarant, kupujem konjsko meso, ki ga prej nikdar nismo (anemija) ipd. Za morebitne reakcije imamo doma fenistil kapljice in mazilo, prav tako elocom mazilo. kajti otrok ne bo večno doma in kot sama ugotavljaš, so potem v vrtcu precej večji problemi. Poskusi najprej sama premagat ta strah pred alergijo, razumi, da vsak izpuščaj še ni konec sveta, potem bo tudi fantiček raj eposegal po še neznani hrani in jo tudi sprejel.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.7.2008 15:19:44   
andreja2000
Pozdravljene

Te dni ni bilo nič časa za rr,smo bili skozi leteči in nič kaj doma.

Lana38 čestitke za dobljene karte za termeuser posted image
Pa seveda še enkrat hvala za ležalnik,a si lahko misliš,da je še nismo posadili vanj,saj nas skoraj nič ni bilo doma,bomo pa to sigurno sprobali danes.

Raho hvala,da si se spomnila na mojo sestro in povprašala zanjo.Ja,zadeva je taka,da se na pljučih ne da operirat,rak je tudi na vratnih bezgavkah, naslednji teden jo še čaka bronhijoskopija,ki je baje zelo boleča in določili bodo obsevanja in kemoterapije.user posted image Je pa sestra ravno danes o svojem stanju povedala svoji 11 letni hčerkici,sinek je pa še premajhen,da bi to razumel.Hčerka je pa bila vidno pretresena,kako ne,ko pa ji je ta bolezen pred kratkim vzela babico.
Ja,hudo je in tudi jaz sem že ravno danes jokala,saj smo danes izvedeli,da operacija ne pride v poštev,smo se pa odločili vsi skupaj,da ostanemo kar se da pozitivni.

Mi smo drugače vredu in kot sem že rekla,smo zelo potepuškiuser posted image

No,kar se pa tiče podaljševanja kart v termah Ptuj,pa je tako kot pravi Lana38,saj sem jaz vprašala če se da podaljšat,pa mi je rekla,da to kar je podarjeno se ne da,razen če bi to odobril direktor.
Vsem skupaj in prav vsaki posebaj lep pozdrav!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.7.2008 16:28:13   
Vrtnica79
Mi pa smo ostali kar doma, nas je dež prisilil. Pa še dobra novica; končno so nam popravili cevi in imamo tudi v kuhinji vodo!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.7.2008 17:01:46   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

klarisima, pri Blažu se je alergija začela pri 18. mesecu. Pa verjetno bi bil še danes alergik, če ne bi hodili na terapije z bioresonanco v Rogaško Slatino. Jaz ne verjamem v to, da bi naj sama izginila pri 2. letih. Pri nas je bilo z leti vedno več hrane, ki smo se je morali izogibati.  O barvilih v kopelih pa sem tako že pisala. Žal je to res ena zoprna stvar, če ne moreš otroku privoščiti vsega.user posted image
LP

Žal mi je, da imate takšno izkušnjo in po drugi strani vesela, da vam je bioresonanca pomagala, ampak se ne strinjam, da z dieto ne pozdraviš alergije in da se ne popravi pri cca. 2. letih.
Vseh, verjamem, da ne moreš izboljšati, ampak dieta je do sedaj edini, dokazano delujoči način, da telo desenzibiliziziraš.  Deluje pa na principu, da če telo ne izpostavljaš alergenu (snovi, na katero telo reagira) - ampak to striktno, sčasoma v organizmu propadejo nastala protitelesa, ki so potrebna za reakcijo.

Žal tudi ''klasična'' medicina nima drugega zdravila. Vsi antihistaminiki in ostala zdravila (mazila, kapljice, ....) delujejo samo proti simptomom (srbenju, mozoljčkom, oteklini, ...). Zato se ljudje zatekamo k ''alternativnim'' metodam, ki pa spet žal niso dokazano učinkovite, oz. delujejo vsaj pri tolikih kot ne delujejo.

Pri otroku, ki še nima razvitega organizma, se ravnotežje veliko lažje poruši (zato sem proti kopelim, ostali kozmetiki in ''poskusom'' s prehrano pri tako malih), je pa tudi zelo pomembno, da če pokaže kakršnokoli obliko preobčutljivosti, čimprej ugotovimo kaj ga draži in ta stik preprečimo. Če je alergen hrana, pa še posebej. Dojenčkovo črevo je veliko bolj prepustno kot črevo otroka starega dve leti. Če je tako dojenček občutljiv na KM in jajca...... pri 6. mesecih in potem preprečimo vnos teh in še nekaterih živil, ki lahko tudi dražijo vsaj do kakega 1,5 leta, je zelo verjetno, da potem (pri tej starosti) na to hrano ne bo več reagiral.

Se opravičujem, da sem se tako razgovorila, ampak ne prosim takih govorit preveč na glas, ker imam toliko svojih izkušenj tako z alternativno kot s ''klasično'' medicino in konec koncev se je še vedno izkazalo, da alternativna sicer lahko do določene mere blaži simptome, zdravi pa taaaaakooooo malokrat.

Mi imamo še vedno vroče!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.7.2008 18:59:43   
klarisima
Evo nas od P. Je rekla, da je boljše in da naj se zaenkrat izogibamo hruške, ki je najverjetneje povzročila alergijo. Dobili smo tudi napotnico za dermatologa in gremo septembra na test alergenosti (mislim, da se tako reče user posted image ).
Kapljice Fenistil pa da naj še naprej uporabljamo, da so za zaščito.

Zanimive izkušnje imate z alergijami. Jaz lahko povem, da se je moja pupa že rodila z zelo suho kožo in da je zaradi tega malo bolj delikatna (pomagalo le domače olivno olje). Ampak upam, da se bo sčasoma uredilo.

Tudi pri nas je vroče ko user posted image Ni za ven hodit. Še dobro, da imamo klimo doma user posted image

Vrtnica79 daj pošlji malo deža k nam, da se malo ohladi, vi pa boste bolj uživali na Lentu user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.7.2008 20:41:16   
andreja2000
Vrtnica79 ja,biti brez vode pa smo mi izkusili predvčerajšnjim.Šele ko nimaš vode vidiš koliko je vredna.No,mi smo jo potem proti večeru dobili,je pa res zoperno če je ni.

Klarisima user posted image  Super,da gre vaši pupici na bolje.
Se je pa tudi moja Lara rodila z zelo suho kožico,kot jo ti omenjaš pri vaši punčki in takrat mi je patronažna svetovala,da jo kopam večinoma kar brez šampona in v vodi s kamilicami.Dolgo časa je potem še imela zelo suho kožo,sedaj,ko pa je v puberteti se je pa to zelo popravilo,tako da sem že kar pozabila kako suho kožico je imela.
No,Eva pa nima tako suhe,niti sin je ni imel in je nima,jo pa imam zato jaz in se kar naprej moram mazat z olji,vendar celo opažam,da je tudi pri meni zadnje čase to nekako bolje,morda pa sem tudi jaz v puberteti kot Lara,vendar tisti drugiuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.7.2008 21:17:05   
Vrtnica79
Klarisimauser posted image   evo, upam da te malo ohladiuser posted image .

A na hruške ima alergijo? No, zdaj vsaj veš kje moraš pazit. Naša pa je alergična na breskve. Pa se jih pač izogibam. Zato pa naktarine papca, saj je isto.

Andreja a ne, res vidiš koliko ti pomeni voda takrat ko ostaneš brez nje. Za znoret, no. Pa da so tako dolgo rabli, da so nam to popraviliuser posted image . Res ne vem kako so sosedi zdržali 2. dni brez nje. Saj sem jim skozi ponujala če jo rabijo, pa so rekli da ne- so si zaloge naredili. Ampak so sami penzjonisti, tak da verjetno jim ni bilo tako hudo kot bi bilo nam z malimi otroci.

Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.7.2008 21:47:27   
Mat3ja22
Andreja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo sestro.

glede kart za toplice pa tako - jaz sem šla včeraj v toplice, odtrgala kartonček - karto in dala tja. pa me ženska ni nič vprašala, da kdaj pa veljajo. pa še to. če bom vidla da jih ne bom mogla pravočasno porabit bom pred 8. napisala 1 ali pa 2. ... tako bodo karte veljale do 18. oz. do 28.  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.7.2008 9:18:50   
klarisima
Jutro.

Vrtnica79 najlepše hvala za noč polno dežja in bliskanja user posted image
Kljub temu, da že postaja soparno in vroče, smo se vsaj naspali in zbudili v sveže jutro user posted image
Se priporočamo user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
5.7.2008 11:46:36   
lorch
Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo sestro.
No, zdaj že lep čas opažam, da ste vse nekje dobile neke karte za kopanje. Kaj je s tem? a je bla kake nagradna igra, pa sem jo sfalila al kaj?user posted image
Mi gremo danes na piknik in sem prav vesela, ker mi ne bo treba kuhat, bom pa zato jutri imela nekaj prijateljev pri nas in bo piknik še tu, zato bom pomivala še za danesuser posted image . Vam povem, da je noooroooo ker sta tast in tašča na morju in smo sami, se počutim res tako sproščeno kot redkokdaj.
Včeraj sem kupila Raid night&day, ki nima vonja into, a ste zadovoljne s tem? Mimogrede sem pa nabavla še autan za tamalo, pol sem pa za darilo dobila prav čedno brisačouser posted image . je zelo kvalitetna, so me kr mal presenetli, ko so ponavadi take gratis zadeve malo bolj tretjerazredne.

sicer bi še kaj pokomentirala, pa se mi malo mudi, zato vsem skupaj lep dan!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.7.2008 13:53:25   
lana38
lorch, tiste, ki smo rodile v Porodnišnici Ptuj, smo dobile za nagrado 4 karte za kopanje. Jaz sem pa tam na žrebanju še eno zadela. Sem imela malo sreče.user posted image

Glede alergije pa tako, če gre samo za pikice, flekce in suho kožo, se pač sam odločiš, če user posted image  daješ hrano ali ne, oz. se izogibaš kakšnim drugim alergenom. Našega Blaža je pa dušilo, pa jezik mu je zatekal in smo tudi ponoči letali v bolnico, HB je čez cesto. Če gre pa za tako hude reakcije, pa pošteno razmisliš, če boš kar tako dal hrano ali kaj drugega oz. se boš raje izogibal. Vsakič, ko smo mu poskušali dati, kaj za jesti na kar je reagiral, je bilo isto. Dvakrat je celo pristal za 14 dni v bolnici zaradi alergije. Obakrat pa si je domov prinesel tudi hudo pljučnico. Verjetno bi vsaka, ki kaj takega doživi pri svojem otroku, pošteno razmislila, če bi eksperimentirala s hrano pri alergiku. Jaz sem pač odločena, da ne bom.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.7.2008 7:30:06   
lana38
O, zdaj se pa vse namakate ali kje drugje uživate...user posted image  Sem mislila, da bom polno vsega prebrala, pa nič nobena ni napisala.
Uživajte lepo nedeljo. Obeta se nam lep, sončen in vroč dan.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.7.2008 11:29:32   
Skaana
user posted image

ja kakšno zatišje je pa zdaj tuleuser posted image Jaz nimam, kaj brat, smrkuser posted image .

Mi smo v glavnem OK, le časa nimam nič user posted image . Zdajle se mi ravno Aleksej na vse pretege joče, ker sem ga dala od zize, pa je tako zelo zaspan... On bi po novem samo pri meni spal user posted image . Sam to pa res ne morem.

Berem, da so tile decebrčki že kar "veliki". Mi pa capljamo za njimi. Prejšnji teden je naš frkolin začel samostojno sedeti - popolnoma brez opore, tudi prevrže ga izjemoma nazaj, na stran se lepo ujame. Njegov bravo je tolčenje po kolenih, drugače pa ve kje je muca, pa Atena, pa seveda hrana user posted image . Jaz ga močno sumim, da že ima preko 9kg, zrastel pa ni veliko, je še kar velik bucko user posted image . Joj, še kr se joče, pridem nazaj...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.7.2008 11:47:51   
Skaana
user posted image

pa to ni res, še kar joče, nič ga bom morala že tretjič dat k prsam...

No, obrača se še vedno ne, zdaj po novem tuli, če ga dam na trebuh, čeprav zelo lepo pase kravce z iztegnjenimi rokami. Spi čez dan izredno malo, zato pa celo noč tam nekje do šestih, sedmih.
Zdaj se mu je to malce razštelalo, ker so ga komarji pikali. Pa sem šla v lekarno kupit en sprej, ki je tudi za novorojenčke, pa nič ne pomaga... Komarnike pa trola nisma dala gor, čeprav imamo rolete user posted image . No, nocoj smo imeli prižgan še t.i. krematorij, takšno lučko, ki privlači komarje in jih nato scvre.

Glede uvajanja in alergij, se popolnoma strinjam s Trdozimko. Tudi Lana38 imaš popolnoma prav. Sploh, če je Blaž takšen alergik. Mormo razmišljat, da jim že zdaj dajemo popotnico za vse življenje... Od mojga sestri se je alergija pojavila šele pri 30. Ampak v izredno hudi obliki. Bratu pri 20...

No, imejte se nadvse lepo. Zdaj naš mali hlipajoče spi v naročju...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.7.2008 12:19:03   
Mat3ja22
uf je pa res zatišje tu gor. nič ni za prebrat user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.7.2008 12:20:24   
klarisima
Da malo zapolnimo stran user posted image
Zgleda, da se je večina namakala za vikend. No, upam, da ste se imele lepo.

Naša princeska je ful boljše, pikice so popolnoma izginile, pod brado velik rdeč lišaj tudi, le zapestja in gležnji jo še srbijo, se zmeraj drgne ko je zaspana user posted image Ampak upam, da bo tudi to šlo papa user posted image
Pri nas je pa ponoči fuuul deževalo in smo spali celo noč od 21:30 do 5:30 in še potem od 6h do 9:30 user posted image user posted image user posted image Kako sem vesela, da se je to spanje stabiliziralo.
Čez dan pa si je tudi naša naredila tako, da po kosilo zaspi od 2-3 ure.  No, včasih tudi manj ampak po 2-3h urah jo začne metati in gre ninanana user posted image

Sem pa ji za vikend spustila posteljico v nižje nadstropje, ker se je začela naslanjat na ograjo in gledat dol user posted image In tudi prvič sem jo za vikend zjutraj najdla v posteljici obrnjeno na glavo user posted image Zgleda, da je bila divja noč user posted image
In pri nas je vsaka stvar, ki ji jo pokažeš ata, ata user posted image    user posted image   je presrečen čeprav ve, da še ni namenjeno njemu user posted image
In opazila sem tudi, da se je začela z nogicami odrivat in skakat po riti. Tako je prišla iz sredine do roba posteljice. Malo hitro se mi zdi.
No, glavno da napredujejo user posted image
Ja in naša teža je po novem 8750g user posted image Prava babn'ca ta naša navihanka user posted image

Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.7.2008 13:40:48   
vetrnica
je pa res kr neko zatišje zadnje dni tu gor. Precej redko se katera oglasi. So zgleda ti naši decemberčki vedno bolj zahtevni in se jim moramo vedno bolj posvečati, ali pa se pozna, da je tu poletje in dopusti user posted image

mi2 sva kar doma. Tudi ven ne hodiva kaj dosti, ker je prevroče. No, danes sicer precej piha, pa mi spet ni za it ven. Se pa zato dosti igrava na tleh. Ali sedi na tleh in se igra (takrat sem skoz zraven, ker jo včasih še odnese na hrbet) ali pa leži. Na htrbtu itak ne zdrži, tako da je sam na trebuhu in se počasi plazi okrog - pozadenjsko ali pa vrti okrog trebuščka user posted image .

včeraj sem se pa kar malo vstrašla. Sem mela levo dojko polovico čist trdo, da je kar bolelo. Zoja je že spala, s pumpico pa tud nisem uspela kaj naredit. Pol sem si pa grela in še poskušala spumpati in se je malo izboljšalo. No, do jutra je zatrdlina izginila (enkrat ponoči je še zoja jedla) in tudi boli ne več.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.7.2008 14:22:59   
hokejistka
Oj!

Nise3m vsega prebrla, ker ste pridno cvekale medtem ko se mi namakamo v morju. user posted image

Mi smo vsi super, Julija je pridna in uziva v morju. Obcasno si vzamem malo casa in skocim na RR, da malo preberem. Nas cakajo se trije tedni uzivanja, potem se pa zopet kaj vec oglasim.

Pozdrav iz morja!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.7.2008 14:41:03   
pikica*
hokejistka, vi se še naprej lepo namakajte v morju, pa kakšen prst še za nas namočiteuser posted image . Ti pa zavidam za crkntuser posted image . Ne pozabi na foto session.....da vidim, če je tam še vse enako kot nekdaj.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......