|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
2.7.2008 16:08:38   
pikica*
Želva, kaj pa, če je samo lačna ponoči?user posted image  Ker pri otrocih se to lahko spremeni in se začnejo zbujat kljub temu, da so prej že lepo spali. Je pa Lovro je imel tudi svoje cvetke ravno na morju. Nam ga je začel sračkat in se je ponoči zbudil in kar nekaj jokal. Pa ni hotel ne mleka, ne čaja, ne dude. Še na rokah je nekaj časa jokal. Najhujša noč je bila, ko se je tako zbujal praktično vsako uro. Po nekaj nočeh se je nehalo. Je pa to prav tako sovpadalo z vročino. Dva dni je imel kar visoko, do 39C, potem pa fasal pikice (zato sklepam, da je bila 6. bolezen) in takrat se je tudi začel ta jok. Potem pa, kot sem že rekla, je na lepem prenehal.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.7.2008 16:33:25   
želva
Ni lačna, noče mleka, spije malo vode, noče dude, jo moram fajn zbudit, luč prižgat, se mal poigrat, pol jo dam nazaj spat in čez 5 min spet jok(ko že spi)user posted image sej pravim, upam da jo mine in da ima samo motnje.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.7.2008 17:53:56   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ni lačna, noče mleka, spije malo vode, noče dude, jo moram fajn zbudit, luč prižgat, se mal poigrat, pol jo dam nazaj spat in čez 5 min spet jok(ko že spi)user posted image sej pravim, upam da jo mine in da ima samo motnje.

nekaj podobnega se dogaja tudi pri nas zdaj, od kar ni več vročine pikice so pa tudi že skoraj izginile. S tem, da se to prične pri nas okrog 4h - 5h zjutraj. Sicer jst ji samo dojko ponudim. Prav boga se mi zdi, ker že zaspi nazaj pol pa spet jok user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.7.2008 21:16:26   
ElaM
Ojla, da se malo javim po dolgem času. Nimam nobenega časa, skoz je neka akcija.
Danes smo se potepali po Gorenjski, najprej sem imela namen iti solo v hribe , ampak  nisem imela varstva,tako, da je Ratitovec padel v vodouser posted image .Presenetil nas  je ati je rekel, da si danes lahko vzame nekaj ur frej in smo šli na Bled račke futrat. Tamali sta uživali,...
Zdaj bom še malo pokomentirala,...
Želva, tale P, je pa res malo adijo pamet, no. Kako lahko reče kaj takega? Mogoče se ji kaj grdega sanja, pa joka? Kaj pa če so zobki, če ji Calpol pomaga? Take izpade je imela Tinkara, še zdaj včasih noro joka, prav kriči v spanju. Jo grem božat, a se umiri. Očitno nekaj griznega sanja,...
Te pa razumem, da te skrbi, ker jaz sem enaka, takrat ko sem pri zdravniku, kar zamrznem, vse pozabim, doma pa vsako besedo razčlenim in paničarim.user posted image  Vse je dobro z Mančkom, je prav korenjakinja.user posted image  Kako pa si ti?
Pikica*, lepe otroke imaš.user posted image
Trdozimc, a še kaj piješ Boškote ob večerih?user posted image  
Sigurno sem še kaj pozabila, lepo bodite,..

:)

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.7.2008 22:35:55   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

[/quote]

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.7.2008 22:48:30   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Trdozimc, a še kaj piješ Boškote ob večerih?user posted image   

Ja, ampak se izogibam terasi! user posted image

Vrtnica, mene jutri ne bo v MB. Žal. Sem nekaj zabrkljala in bi skoraj pozabila it po tasta na Brnik. No grem z malimi še malo prej na Gorenjsko se hladit. Mogoče se kaj vidiva v petek ali čez vikend?

Želva, naša mala je imela tudi slabe noči kar dobra dva tedna po  zadnjem cepljenju. Se je isto zbujala in jokala, in si jo zelo težko umiril. Ampak je zdaj bolje in počasi pada spet v stari ritem.

Držite se, šibam spat! Nočka!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.7.2008 22:53:18   
Vrtnica79
Hoj, mi pa smo se danes celi dan potepali po parku doživetij ( v sklopu Festivala Lent). Male dve sta ful uživale in se zamotile. Imajo res zelo dosti delavnic in smo domov prinesli kar nekaj novih izdelkov. Potem si je Lataša še ogledala otroški folkart, Vana pa ga je mirno prespala. Je mogla bit res fejst utrujena, ker je bilo kar glasno.

ElaM vidim da ste tudi vi danes imeli lep izlet.

Želva joj, bogica tvoja Mančka. Mogoče pa samo kaj grdega sanjauser posted image  ali pa ji je morda vroče in ne more spatuser posted image  Upam, da se čimprej porihtate! In ti, se počutiš vredu? Imaš kaj slabosti?

Trdozimc a imaš mojo tel. številko? Če boš tukaj me lahko kar pokličeš če boš imela čas. Nevem kak bom čez dan na RR-ju in da nebom kaj spregledala.

15.7. je že kaj bolje? Si se kaj relaksirala?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.7.2008 22:57:18   
soncek.djukelica
čer,

se vidi kdaj imam čas!user posted image
Moje punce so bile danes obupno sitne, sploh nevem zakaj!user posted image user posted image user posted image Morda res zobi rinejo ven, morda se jima je apetit povečal,morda je vročina..še dober,da je sedaj mir!user posted image
Letam po štacunah za marelo, in itak,da se za dvojčke mal dobi, ker sem mislila,da bi kupila 2 enojna in spojila in tudi sponk nimajo, baje so jih imeli 2 leti nazajuser posted image user posted image user posted image ! Obična marela za dva pa v BC stane 100 €! Sem pa našla eno rabljeno, grem jutri gledat in upam,da je v redu in jo kupim!
Pol pa še itak rabim prenosno posteljo, eno že imam, bom še drugo kupila in šibamo v petek na morje!

Aja, pa še to glede mojega regresa! Mater je tale moj delodajalec pr....! Pameten tiček je, pravi mi,da ker itak ne bom koristila dopusta to leto,mi tudi regres ne pripada! In seveda,da sem se šla pravno pozanimat, mora mi ga izplačat, čeprav mi bo 14 dni dopusta vzel, ker ga letos ne morem koristit ampak ostalo lahko koristim drugo leto do 30. junija!Pa lanski mi je itak šel rakom žvižgat,zdej mi pa hoče še letošnjega vzet!Če verjamete, tok mi je žal,da se kdaj zaposlila zanj!user posted image user posted image user posted image
zdej pa grem spat, lahko noč

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.7.2008 23:25:12   
Mat3ja22
LP

lana mi gremo v toplice ju3, seveda če bo lepo vreme. Bomo pa na tistem mestu kot zadnjič. se vidimo.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.7.2008 8:15:13   
trdozimc
soncek.djukelica: ni treba, da ti propade letošnji dopust. Poskusi se pozanimat, če še lahko prekineš dopust za nego in varstvo otroka, ker ti ga ni treba koristit v enem kosu, ampak si ga lahko poljubno razdeliš. Če se ga še da prekinit, ga vmes prekini, za 14 dni, takrat izrabi dopust, potem pa spet nastopi dopust za nego in varstvo otroka in boš tako izkoristila tiste obvezne 14 dni letnega dopusta, dopust za nego in varstvo otroka se ti pa tako ''podaljša'' za 14 dni.

Ojej, sem preveč zakompliciralauser posted image

Uživajte v toplicah in na morju!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.7.2008 8:30:23   
pikica*
SD, tale tvoj delodajalec te hoče pa (po domače povedano) lepo nat*****! Ne glede na vse ti pripada cel regres. Regres je vezan na PRAVICO do dopusta. Nič hudega, če ga ne boš koristila. Po tej logiki, bi ti delodajalec na koncu leta naredil poračun regresa, če ne bi pokurila celega dopusta. Kr neki. Jaz sem npr. lani imela še ene 15 dni starega dopusta (za leto 2006), ki mi je v bistvu propadel, ker ga nisem mogla pokurit. In po tej logiki bi morala večji del regresa za leto 2006 vrnit. Skregano z logiko. Najboljše, da si izsek iz zakona sprintaš in mu ga pomoliš pod nos.

Mi smo pa danes celo noč prespalil. Končno. Sicer je Lovro okoli 23h nekaj pojokal in sem mu dala vodo, ampak to še ne štejem med vstajanje, ker še nisem šla spatuser posted image . Potem je pa mulči spal do pol osmih zjutraj. Pa se ne slepim, da bo trajalouser posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.7.2008 8:36:49   
klarisima
Jutro.

Mi imamo alergijo samo ne vemo na kaj. P bo po spisku hrane, ki ga moram delat poskušala najti kaj jo povzroča. Kaj pravite na keksolino??? Ta mi je najbolj sumljiv, pšenična moka, polnomastno mleko...ne vem..

SD regres ti pripada in ne pusti, da ti ga vzame. In glede dopusta se strinjam z trdozimc user posted image Poskusi, splača se.

Vidim, da nekatere pridno hodite v Terme Ptuj. Joj, težko meni Ptujčanki na morju user posted image Celo ootroštvo sem preživela v teh termah. Res da so zdaj čisto drugačne, ampak mogla bom pripeljat malo, da sproba to ptujsko vodo user posted image

Uživajte

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
3.7.2008 8:43:30   
želva
pikica, bravo za prespano nočuser posted image upam, da jo mi dočakamo preden, pride ta drug bejbi

ElaM, jaz sem glih taka pri zdravniku, doma se pa tepem po bučiuser posted image tale naš  je itak adijo, je rekla naj ji le sporočim kako bo, mogoče bova pa kaj novega odkrile in bo lahko članek napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa danes "vredu" spali brez calpolauser posted image Mal smo se premetavali, jedli, ampak brez joka.sem čist pomirjena. A vaši tudi prevale in obrate ponoč trenirajouser posted image Naša j začela zdaj se ful premetavat, pa na trebuh, pa nazaj, pa na bok, vse v spanju.Pol se mal zatakne, ma ful je smešna.

SD, al ga bi jaz v rit sunilauser posted image Itak, da ti pripada regres, tako kot je pikica napisala.Bi bilo fajn, če najdeš enga ki se kaj spozna na zakone in  mu pokažeš papir, da bo klecnu.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.7.2008 8:47:05   
želva
Glede mojga počutja vam ni treba bit nič fouš, imam popoldne napade utrujenosti in prot večeru slabosti, včeraj še glavobol, pol se pa s hrano tolažimuser posted image
Sam, da bo vse ok na koncu:me je strah, da bi mogla zadnji kos nosečnosti odležat v bolnišnici, kaj bo pa naš Mančk brez mene?Takule, sem razpoložena zadnje čas, čist pesimistično. Vrjetn hormoniuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.7.2008 9:02:29   
pikica*

ElaM, jaz sem glih taka pri zdravniku, doma se pa tepem po bučiuser posted image tale naš  je itak adijo, je rekla naj ji le sporočim kako bo, mogoče bova pa kaj novega odkrile in bo lahko članek napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa že kar tragikomično. A ona zdaj upa, da bo s tvojim otrokom kaj narobe (in to ne kaj standardnega), da bo lahko potem članek napisala? Pa kaj je ta P malo počenauser posted image ? No, po moje je tvojo punči matralo nekaj podobnega kot več decembrčkov.....vročina, potem pa par čudnih noči. Prepričana sem, da bo šlo zdaj na bolje.  

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.7.2008 9:07:00   
ElaM
Ojej, Želva, boga, boga.
Svakinja je zdaj noseča, rok ima januarja, njej pa ni bilo niti enkrat slabo.
Sem ji že povedala, če se zaveda kakšno srečo ima.user posted image

Naša Manca je tudi kot vrtavka v spanju, največkrat jo dobim, da ima glavo tam, kjer je imela zvečer noge.user posted image

Super, da ste danes prespali noč brez joka. Kaj pa, če je res mali vroče in je zato jokala.

Naj neham, imam tamalo v naročju, pa težko pišem.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.7.2008 9:09:51   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Tole je pa že kar tragikomično. A ona zdaj upa, da bo s tvojim otrokom kaj narobe (in to ne kaj standardnega), da bo lahko potem članek napisala? Pa kaj je ta P malo počenauser posted image ? No, po moje je tvojo punči matralo nekaj podobnega kot več decembrčkov.....vročina, potem pa par čudnih noči. Prepričana sem, da bo šlo zdaj na bolje.  

ja, to sem pa pozabila pokomentirat.user posted image Podpis pod pikico.
Želva, jaz bi razmišljala o menjavi.
Mene že s to težo moja tako nervira, da bi jo najraje zamenjala, ampak bom potrpela še par mesecev, potem se pa to vaganje itak neha. Drugače je pa dobra doktorca.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.7.2008 11:25:35   
lorch
Na hitro se javim. Čez vikend smo bili na morju, je bilo super, komaj čakam na dva tedna kampa na paguuser posted image .
Danes sem pa odpravila taščo in tasta na morje, tako da se zame začenjajo počitnice. nimate pojma kako sem vesela.
No, vidim, da se kar dogaja tu gor, sem pol že sproti pozabla, ampak želvi pa moram reči, da bi jaz tudi malo premislila o menjavi p., če bo šlo tako naprej.
Naša mala je tudi prava vrtavka. V spanju se milijonkrat opbrne z enega boka na drugega, pa na trebuh, pa nazaj na hrbet, pa počez... vse samo pri miru bit neuser posted image . Pa take smešne zvoke spušča, da je za počit od smeha. prava mala afna je.
No, zdaj se pa buni, ker se nobeden ne ukvarja z njo.
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.7.2008 14:02:23   
želva
ElaM, ti si imela zadnjič za Manco eno tako fejt marelo, pa me zanima kolk se ji naklon spusti? A Lahko not zaspi dokaj normalno? Sej sploh ne vem, če se tem marelam sploh da štelat naklon. študiram, da bi eno kupila za na morje, pa tko če kam greš. Pol se mi zdi pa škoda denarja, ker ne vem kako se bomo drugo leto prevažali, al bom potem mogla kupit marelo za dvojčke?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.7.2008 21:07:31   
ElaM

ElaM, ti si imela zadnjič za Manco eno tako fejt marelo, pa me zanima kolk se ji naklon spusti? A Lahko not zaspi dokaj normalno? Sej sploh ne vem, če se tem marelam sploh da štelat naklon. študiram, da bi eno kupila za na morje, pa tko če kam greš. Pol se mi zdi pa škoda denarja, ker ne vem kako se bomo drugo leto prevažali, al bom potem mogla kupit marelo za dvojčke?

Ojla, na brzino, naklon se spusti nekje do polovice, ... Meni se zdi ta voziček res praktičen, itak če kam gremo in vem, da bo veliko v vozku, vzamemo "tazaresnega" s seboj. Če pa grem z Mančko samo v štacuno ali na kavo, je pa čisto ok. Hrbtišče je ojačano, varnostni pas je ok, streho ima. Mi jo imamo skoz v avtu, za poštukat.
http://nakup.pikapolonica.com/img/10220/200/vozicek-za-otroka.jpg

Ne obremenjuj se s tem, kako boš, ko bosta dva. Mogoče se Manca ne bo hotela več vozit, ko bo enkrat shodila.  Tinkara ni bila več 5x v vozku odkar hodi.

Punce lepo bodite, ...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.7.2008 8:11:45   
pikica*

Pri nas imamo za vsakega svoj voziček. Sicer smo Zoji Zappa kupili, ko še ni bilo ne duha ne sluha o Lovrotu, ampak verjetno bi ga kupili v vsakem primeru. Nam pride prav, ker se Zoja še vedno rada vozi v njem, sploh, kadar je utrujena. Kupi kakšno poceni marelo. Če ne drugače, ti pride prav, ko bo drugo dete malo večje, ker se ti res ne bo dalo vlačit tavelikega vozička vedno s seboj. Ali pa npr., ko greš na morje ipd. Jaz razmišljam, da bomo tudi za Lovrota kasneje kupili marelo (če se bo Zoja še vozila v vozičku). Ampak takrat bom raje Mclarena.

Punce, jaz sem pa danes čisto pretresena zaradi včerajšnje nesreče na Savi. Izvedela sem kakšno uro po dogodku, ker smo se ravno dobili z mojimi starši in je bil moj oče čisto bled, ker je bilo med udeleženci spusta (in tudi ponesrečenci) veliko njegovih znancev. Mami je bila pa tudi čisto pretresena. In zdaj je toliko družin prizadetih. Celo noč sem slabo spala, ker so nazaj prišli vsi tisti občutki, ki sem jih doživljala ob novici o taščini nesrečiuser posted image . Res mi je hudo za vse svojce.....

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.7.2008 11:38:48   
lana38
Klarisima, alergije najraje povzročajo razni dodatki k hrani, kot so konzervansi, umetna barvila, ojačevalci okusa... ipd. Keksolino mu jaz pri 6 mesecih sigurno ne bi upala dati. To pa, ker me še vedno spremlja spomin na slabe izkušnje z alergijo pri Blažu. Verjatno zato Timu ne bom dala KM pred letom in pol, pa tudi zato sem začela z uvajanjem GH šele po dopolnjenem 6. mesecu. O tem sem že veliko pisala. No, vsak se odloči po svoje. Ne morem vam povedati, kako je bilo hudo s to alergijo. Česa takega si niti slučajno ne želim več doživeti zato zdaj zelooo kompliciram pri hrani za Tima. Upam, da bo vsaj kaj pomagalo.
Naj se pohvalim, da sem včeraj na žrebanju kart zadela še eno vstopnico za Terme Ptuj in se bomo tako šli še kopat tudi naslednji mesec, ko se vrnemo z morja. Tisto iz porodnišnice pa morem porabiti do 19.7. Verjetno bom šla drug teden spet.
Jaz sem dobila regres tudi lani, ko sem bila skoraj celo leto v bolniški in nisem izkoristila dopusta. Pa tudi letos sem že dobila prvi del, drugega pa tako dobimo proti koncu leta.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.7.2008 12:14:20   
trdozimc
Joj, danes ste pa tako čvekaste, da vas komaj dohajam! user posted image

Tragedija Blanca: GROZNO! Človek sploh ne more verjet, da so ljudje tako lahkomiselni, po drugi strani, pa se pri nas na Balkanu še vedno veliko stvari počne tako malo po domače in se večinoma dobro izteče. Pa človek nehote pomisli, kaj pa če bi bil poleg na kakšni takšni žurki user posted image  Brrrrrr....

user posted image  Lana za dobljene karte! Sporoči, kdaj se boš šla trugi teden kopat. Mogoče bi pa z malo končno le kaj prišibale.

Glede alergij je pa res samo sranje, čeprav večina otrok pri vsaj dveh letih nekak preraste vse skupaj. HB!  Preden pa z dojenčkom - alergikom prilezeš tako daleč, je pa kar kalvarija. Sem si izkusila pri Janu.
Ja, jaz tudi pri Ivi dosti bolj pazim s prehrano in z ostalimi zadevami (kremami, vlažilnimi robčki, kopelmi...).

Daleč najpogostejši alergiji pri dojenčkih sta baje alergija na kravje mleki in na jajca. Sproži jo pa lahko tudi taka barvna kopel (žal) ali pa kakšna krema ali šampon.

Če pa ti je kaj v tolažbo, Klarisima, je kožna oblika preobčutljivosti v obliki pikic še najblažja in jo nekako najlažje prebrodiš, če uspeš izločit vse alergene iz otrokovega okolja in se potem striktno držiš nekaterih pravil.

No, mi smo se včeraj potepali po Gorenjski in vam moram sporočit, da je bilo v dolini Vrat blaženih 23 stopinj, na Triglavu pa sneg. Jan je pa najbolj užival na letališčnem stolpu na Brniku - ups, Pučniku user posted image user posted image user posted image , jao, jao, kdo si je to zmislil?

Dajte še kaj napisat, da ne bom imela samogovorov!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.7.2008 12:36:45   
lana38
Jaz se bom šla kopat bolj proti koncu tedna, nekje od srede dalje. V ponedeljek peljem mamo v Rogaško Slatino, pa še Blaž ima zobozdravnika ob 13h. V torek pa imam s Timom sistematski pregled in cepljenje.
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.7.2008 12:56:35   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Joj, danes ste pa tako čvekaste, da vas komaj dohajam! user posted image

Zadnje dni smo pa res čvekaste za znoretuser posted image . Sem opazial, da nas vse druge prehitevajo.....januarke, novembrke.... Ampak recimo, da me bolj pridno okrog letamo in nimamo časa za računalnikeuser posted image .

A je danes spet tak vroč dan? Jaz že par dni uživam ob naši novi klimi in me čisto nič ne vleče ven. Pa bo treba it popoldne v mesto reševat naše finance (user posted image  pa tale svetovna finančna kriza...mi je vse račune prekrižala).

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......