ursa1981
|
Pozdravljene decembrke, joj me res dolgo časa ni bilo na spregled in moram reči, da ste toliko natipkale, da vsega nisem niti brala Ful ste pridne- Vidim, da naši decembrčki pridno rastejo in se z dneva v dan spreminjajo. Bom probala na kratko napisati kaj je pri nas novega: 1. Slaba novica, da urin ni bil dober in sicer je imela anja hudo bakterijo Escherich coli in zdaj pridno pijemo sirup, v septembru pa imamo pregled v mestni otroški - ter ultrazvok. No, naslednji urin po terapiji je bil vredu, tako, da zdaj jamljemo sirup le še za zaščito. Vsaj to me je pomirilo, ker pravijo, da je to dober znak. Lahko pa verjamete, da me je to ful potolklo. 2. Dobra novica - imamo že dva zobka prvi je zrastel spodnji desni, nato pa še spodnji levi in to samo en dan razmika - 21.6. in 22.6.2008 - tako da že pridno girzemo 3. Slaba novica - vrtca še nismo dobili - upam, da ga bomo, saj se november tako hitro približuje, da še sama ne morem dojeti kdaj je minilo teh 9 mesecev odkar sem doma. 4. Dobra novica - v nedeljo 6.7.2008 smo imeli krst - Anja nas je vse zafrknila in je bila pridna kot angelček - smo mislili, da bo kričala kot tavelika. Res je bila pridna. No, to je nekaj informacij, drugače pa se zadnje čase spanje ponoči pri nas spreminja, saj je Anja začela malce štrajkati s pridnim spanjem, kot ga je imela, pa čeprav še zmeraj lepo spi, pravijo mnogi. Malce težje zaspi, pa zjutraj včasih tudi ob 4.30 rogovili. Tko, da sm jst kot cujna zjutri. Ja, pa ful rada čofota v bazenu, kok se začne kregat če vidi mene, da odkrivam bazen in dajem igrače notri, misli, da je ne bom s seboj vzela, pol pa tko uživa. V fredovem obroču sicer malo manj, a se bo navadila tudi tega. Ja jemo pa že skor vse. Mi smo z glutenom začeli že zgodaj - mislim, da že kr v 5 mesecu z beby piškoti, pa keksolinotom, pa tudi žemljice je že žvečila, pa ni bilo nič narobe, zdej pa itak kruh je kot tavelika. Prav tako ji keksolino naprimer pripravljam že z navadnim mlekom, rada ima tudi čokolino - sicer ji ga dajem samo malo, ko ga jem jaz in ji ga ne pripravljam posebej - le malo za poslastico. Ima pa fulll rada sadje in zelenjavo, le pri špinači malo štrajka. Ja pa ribe obožuje, tle se je vrgla po očiju No, to je na kratko vse, če sm kej spustila pa bom še kej dopisala. Pripenjam pa nekaj sličic, da vidite kakšni smo pri 7 mesecih in pol. Naša radovednica, tudi fotoaparat bi imela. V njenem malem bazenčku. Nekako takole zgleda ko jemo vsi skupaj za mizo in oči slika. Anja z mamico - čakamo na krst. Anja z očijem pred krstom. V cerkvi. Torta je bila lepa pa tudi dobra. Če poznate torte slaščičarne Zvezda potem veste, da je bila dobra, ker jo je naredila glavna slaščičarka v zvezdi. So pa na torti prave vrtnice. No toliko za zdaj. Lepo se iemjte.
|