|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
10.7.2008 21:23:32   
Vrtnica79
Oooo, res je lepa Iraja Živa. Pa tako lepo ji kukata 2 zobka venuser posted image user posted image user posted image .

Želva čestitke za pregled. Ja res ni več tako zanimivo kot prvič, ne!? Saj še ni dolgo tega ko si to doživljalauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
10.7.2008 23:12:47   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ej, Trdozimc, veterina je bila moja prva ljubezen, pa so me prepričali, da to ni za ženske. user posted image  Se full velikokrat spomnim, saj dvomim, da bi naredila, samo si vsaj očitala ne bi, da nisem poskusila.
A pa to si prav operativa?

Ej tole pa kot da bi jaz napisala user posted image . Torej živaloljubke - LEPO.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
10.7.2008 23:25:08   
Skaana
user posted image

jaz sem tudi bila odklop tri dni od interneta, drugače pa itak drvimo.

No, pojutrišnjem bom pa pihala tri svečke - tri desetletja. Hm, malo, a ne? Mi je pa kr zoprno, ker user posted image sploh ne bo doma user posted image .

Drugače imam pa vsak dan polno hišo. Vsak dan obiske, če pa te ne, pa delavce. Aleksej je dobil že tretji zob in to ogromno zgornjo levo trojkouser posted image , in desna trojka je tudi skoraj zunaj. Zato pa je revček nekaj zadnje dni siten. Ampak niti pomislila nisem, da bi pogledala tako desno, sem bila prepričana, da zdaj pa morajo zrasti najprej enice zgoraj user posted image .

Pa ne mi govorit, da decembrčki že plazijo... No, naš je še zadaj. Kot vedno user posted image . Ampak nič hudega. Bo že.

Ni, moram it. Se mogoče jutri javim, če mi uspe pravi čas pridet od frizerja user posted image .

Aja, Raho, mislim, Irajo Živo bi se pa dalo tržit. Pa tvoj okus tudi user posted image .

Bjemčki

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
11.7.2008 7:53:32   
pikica*
Iraja Živa je pa res prava manekenkauser posted image .......

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
No, pojutrišnjem bom pa pihala tri svečke - tri desetletja. Hm, malo, a ne?

Vse najboljše kar vnaprej, ker bom takrat sigurno pozabilauser posted image . In ne....tri desetletja niso veliko.....jaz jim bom v kratkem pripopala še eno dodatno leto pa se včasih počutim kot kakšna najstnicauser posted image . Še najboljše pa se mi zdi, kadar me kar tikajo in obravnavajo kot kakšno mlado frkljo (seveda se to zgodi samo takrat, ko sem brez otrok)user posted image . Ampak kar se zavarivanja nasprotnika glede let tiče , je pa med zmagovalkami sigurno Magi*, ker izgleda sigurno ene deset let mlajšauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Pa ne mi govorit, da decembrčki že plazijo... No, naš je še zadaj. Kot vedno user posted image . Ampak nič hudega. Bo že.

Tudi naš se ne (no, nekaj ritko dviguje in se počasi premika kot kakšna kačica). Pa tudi sedi še bolj nesigurno. Ampak sem prepričana, da  bo enkrat tudi to obvladaluser posted image . Menda naj bi bil tadrug otrok malo hitrejši po razvoju od prvega, ampak pri našem Lovrotu to vsekakor ne velja. Se mi zdi, da je to dete bolj na izi. Še zdaj je najbolj zadovoljen, če lahko leži v lupinici. Včasih se mi zdi, kot da se mu res čisto nič ne dauser posted image . Je tak mali lenobušček.

Drugače imamo pa mi doma bolančka. Lovro namreč že kakšne tri tedne ves čas malo boleha. Sicer brez vročine, ampak mu teče iz nosa in res grdo kašlja. Zato se greva danes pokazat P.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
11.7.2008 8:19:59   
ElaM
Dobro jutro.
Skaana tudi jaz ti voščim že kar vnaprej.user posted image  Lepo praznuj. Zdaj si v najlepših letih premlada za sive lase in prestara za mozolje.user posted image
Imam eno leto več od tebe, pa kaj čmo. Leta tečejo. Je pa hecno, ko včasih razmišljam in se mi zdi, a sem še ista, kot sem bila pred 10 leti. No, potem me frklji spomnita, da malo je pa že drugače.user posted image
Pikica, a ti si tudi 77 letnik? Se  strinjam s tabo, da Magi* zgleda, 10 let mlajša.user posted image
Veterina, potem je bilo pa pol decembrčk veterinarka to be.user posted image  No, trdozimc, kapo ol, da si bila vztrajna in si to dejansko dosegla.user posted image
Želva za kofe velja, bova še Lončico zvrcnili.user posted image  Čestitke za prvi pregled. V katerem tednu si?
Raho, Živa je res lepotička.

Še to, da vam povem, danes kuham kavo in se mi zdi, da nekaj ne štima. Voda vre in dodajam kavo in zraven razmišljam, da je nekaj drugače, kot ponavadi. In ugotovim, da si kavo doziram z žličko za adaptirano mleko.user posted image user posted image user posted image  Mater mi zmedeno. user posted image  No, saj kava je bila kar ok, sem dobro nadozirala.user posted image

Šibam, Manca ni več zadovoljna na tleh,... Lepo boite, upam da dan ne bo prevroč.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
11.7.2008 8:34:29   
Raho
Jutro, čvekice!

Skaana - vse najboljše (boljše danes kot prepozno)user posted image - MULAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo praznuj. Mislim, da boš v novi hiški res lepo praznovalauser posted image .

Magi* je do sedaj izgledala 10 let mlajša, odkar pa ima kratke lase pa zgleda ko najstnica (ko od mojega nečaka sošolka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem poleg nje prava tetka. Sem pa ugotovila (po slikah), da sem se v teh treh letih, odkar imam Črtoja ful postaralauser posted image . Sem včeraj primerjala slike iz Črtomirovega in Živinega krsta in me je skoraj kap, kakšna razlika je. Pa sem pri Črtoju bila bolj debela.
Hvala za pohvale o naši babnici. Ko bom imela več časa, bom prilimala še kako fotko.

Punce, ne se sekirat zaradi okretnosti in agilnosti otrok - fantki so vedno malo počasnejšiuser posted image . Jaz sem ful navdušena, ko gledam Živo, kako se plazi in dviguje in.... Črtomir je bil dosti manj agilen - ampak to najverjetneje zaradi tega, ker je imel v tem času 3 kg več od Živeuser posted image

Moram it. Naš alarm se je vključil

Se kasneje javimuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
11.7.2008 8:35:21   
pikica*

Pikica, a ti si tudi 77 letnik?

Jpuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
11.7.2008 8:36:56   
želva

Še to, da vam povem, danes kuham kavo in se mi zdi, da nekaj ne štima. Voda vre in dodajam kavo in zraven razmišljam, da je nekaj drugače, kot ponavadi. In ugotovim, da si kavo doziram z žličko za adaptirano mleko.user posted image user posted image user posted image  Mater mi zmedeno. user posted image  No, saj kava je bila kar ok, sem dobro nadozirala.user posted image

Šibam, Manca ni več zadovoljna na tleh,... Lepo boite, upam da dan ne bo prevroč.

A si dozirala na 30ml eno žličkouser posted image ? to pa bi bil kofeuser posted image

drugače sem pa v 10t.

Kje pa je kaj Ayo?Daj poročaj malo kako se ima Gabriel v jaslihuser posted image pa ti v službi

Če se danes zvečer nič ne oglasim, je to zato ker grem k tašči spat v rezervno sobo, da si mal oči spočijem.Želvak bo pa nočni, nam ga še kar sračka in jaz sem po mesecu spanja po 2 uri na noč res čist skurjena.Komaj čakam danes ponoč, da bom konkretno zasmrčala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
11.7.2008 11:18:00   
lana38
Raho, zelo lepa fotka vaše Iraje Žive!user posted image user posted image user posted image

Skaana, vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo uživali v toplicah. Porabila sem vse 4 karte. Moram se pa spet pohvaliti, da sem na žrebanju vstopnic zadela kupon za pizzo. To je seveda Blaž že v naslednjih 15 minutah izkoristil in pizzo pojedel.user posted image  Očitno imam nekaj sreče...
Danes je pa spet prava vročina.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
11.7.2008 16:02:31   
Ayo
Ola!

Ja mi ze hodimo 2 tedna v jasli, mami pa v sluzbo. user posted image
Moram priznat, da mi je prav super za tiste 4 urice v svetu odraslih, pa se Gabrielu je ful vsec v jaslih, vzgojiteljice ga kar naprej hvalijo, kaksen priden fant! user posted image Zjutraj ob 9h ga odpelje user posted image , jaz ga grem pa iskat ob 12.30. Tako da mu tiste 3 urce in pol sigurno pase med ostalimi otroci in novimi igracami. user posted image

Dojimo se se, in sicer tako, da si zjutraj napumpam, potem sibam v sluzbo, tako da mi da po flaski user posted image . V jaslih ima kosilo (zelenjava + zitarice), popoldne mu dam sadje in zvecer rizeva kasica + dojenje. Mleka imam kar veliko, tako da si delam tudi zaloge v skrinji. user posted image
Aja, pa vceraj smo uvedli piskote (brez sladkorja) in prepecenec. P pa je rekel, da lahko pocasi zacnemo tudi z makaroni in spagetami. user posted image

Sedimo samostojno se ne, se pa ze plazimo. Vceraj smo imeli P, 68cm in 8900g. Je bil pa tako zivahen, brcal in se smejal, da ga P sploh ni mogel v miru pregledat, smo ga 3 drzali.

A se katera, ki se ni dobila user posted image ? Mi je se kar nimamo...

Glede sporta, da se se jaz malo pohvalim - jaz redno sportam 2x na teden ze od januarja! user posted image

Vsem ostalim tudi cestitke in pohvale, zelva, trdozimc, raho, skaana...

Vidim tudi, da se dobivate in spoznavate po dolgem in po cez user posted image user posted image tako da te vrstice raje preskocim! user posted image

Sibam pospravljat, dobimo obiske za vikend. LP

< Sporočilo je popravil Ayo -- 11.7.2008 16:06:59 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
11.7.2008 16:09:28   
lana38
Jaz še tudi nimam user posted image  in sem prav vesela, da je ni.user posted image
Glede špotra: nisem nikoli bila preveč športni tip. Plavam rada, se dolgo sprehajam in tudi kolesarim. Sem bila pa še čisto zaležana od lanskega ležanja in počivanja, tako da sem preplavala 100 m, ko smo bili prvič v toplicah in bila čisto "hin". No, zdaj se je stanje malo izboljšalo in včeraj sem preplavala med 600 in 800 m. Ne vem natančno, ampak razlika je očitna. user posted image Ko pridem z morja, bom že čisto fit.user posted image
Ko imam jaz čas in gledam sem gor, nobena nič ne napiše. Kadar pa me ni, potem pa komaj utegnem vse prebrati, kar napišete.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
11.7.2008 17:56:48   
klarisima
Najprej vse najboljše vsem, ki praznujte user posted image user posted image
Ja, tudi sama bom čez 3 tedne napolnila tri dekade user posted image ampak kaj je to proti večnosti user posted image Glavno, da sem zdrava user posted image

Šport - pridne, meni kar ne diši, čeprav bi mi -5kg zelooo lepo pasalouser posted image

Teta menza - ravno včeraj je spet prišla user posted image Najprej sem  user posted image govorila, da bom mogla k dr. saj me hrbet in križ boli ko user posted image In sem šla na wc in vidi jo user posted image Prej sem morala vzeti tableto in sem šla kar počivat s tamalo. Zdaj je ok. Sem že pozabila kako je to in prav nič nisem pogrešala user posted image
Mi pa še ne bomo šli tako hitro v vrtec. Moj ni za to user posted image Bo čuvala nona za tiste 4 ure, ko me ne bo.
Zdaj pa grem pogledat kakšna temperatura je zunaj, če se lahko greva malo sprehajat. Ampak ne v kp, ker je polno rejverov, disconautika. Starejša populacija je po moje kar šla nekam za vikend user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
11.7.2008 20:14:43   
Magi*
ojej, ojej, ni čudno, da se mi je danes kolcalo. user posted image  meni vsi pravijo, da zgledam mlajša, ampak jaz tudi opažam kako sem se v zadnjih treh do štirih letih postarala. user posted image  in ravno danes sem gruntala, da NUJNO rabim mal pavze. stran od plenic, bruhcev, kašic, packarije, bolezni ... sama, za en cel dan. no, ko mi rata zgruntat kako, vam sporočim. user posted image

pri nas smo spet bolni. Zarja ima škrlatinko. mali šarplaninec je pa za zdaj OK. šarplaninec ga sedaj kličemo, ker sem zadnjič videla kake šapice ima v primerjavi z Manco od EleM. user posted image  pa tudi karakter je šarplaninski. trmast, pokončen, skoz lačen.

mali je skoz na vseh štirih in hoče naprej, pa mu ne rata. on gre nazaj. no, danes se mu je iz tistega paličnjaškega zibanja le ratalo pognati naprej in je pristal na nosu. pol pa besen jok. user posted image

včeraj smo bili na pregledu. ima 72cm in 8,5kg - ma se mi zdi malo kil za takega bejbija.edino z začudenjem sem vprašala, če ni malo, da se je zredil v 1 mescu le za 100g, pa je rekla, da je čisto OK. sicer pa kaj bi se sekirala, bejbi res ne zgleda drobcen.

kar se tiče M: jaz še tudi nimam in prav nič ne pogrešam. športam ne (razen sprehodi in moje vaje za trebuh), ker ne smem nič poskakovat, nič agresivnih gibov, ne aerobike, ne joge ...  nič. še plavat ne smem žabce. bo drugo leto vse drugače. pol me nihče več ne ustavi.

zdaj pa končno na tapomembni del: čestitke in pozdravi:

Skaana in klarisima: "život počinje posle tridesete" (tko pravijo Durkwood Dub, in kako prav imajo user posted image ).

VSE NAJBOLJŠE!

a je treba pisat, da je Iraja Živa prava princeska? res je zelo lepa pupika. pa tako zelo nežna, prava damica. joj, Raho, težko tebi.

imejte se. grem še Zaki spat spravit, jo je ati glih dostavu iz kopalnice.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
11.7.2008 20:46:20   
15.7.
naj vas pozdravim, nas mali se ze cca 14 dni plazi naprej!!!user posted image

no lepo bodite , pa vas berem ko pridemop z morja. cez 10 dni.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
11.7.2008 21:28:48   
andreja2000
Da še vas jaz na hitro pozdravim.....
mi se plazimo še ne,se pa ob opori skuša vstajati,če pa ji pomagam pa zelo rada stoji in poskakuje,sedi samostojno pa že kaki mesec,še vedno pa ni rada na trebuhu,če prav se je sedaj začela z rokicami potiskat nazaj in potem je vsa razočarana,ko se ji željena stvar vedno bolj oddaljuje.
Kot sem že omenila,naše noči so bistveno boljše,dostikrat prav pohvalneuser posted image .
Naš user posted image je zelo priden,se ga pa dosti ljudi boji,ker ima pač tak izgled,vendar je zelo cartljiv in prijazen.Zanj pa zelo lepo skrbi naša Lara.

Raho Živa je res pravi cukerček!

skaana user posted image  vse najboljše za roj.danuser posted image

15.7. lepo se imejte na user posted image

Lana38 mi pa se zaenkrat nič ne hodimo kopat,ker odkar smo prišli iz morja imam zelo močno in bolečouser posted image ,ki me sedaj po tretjem porodu res obilno obišče....

bodite fajn....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
11.7.2008 21:52:10   
15.7.
aja zelva cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
11.7.2008 23:15:51   
Ayo
Sem nalimala nov album - geslo ostaja se vedno isto. Za vse pozabljivcke, posljem ZS. Je med slikami se moja malenkost - se ne moremo spoznati v zivo, pa bo vsaj slikca user posted image

Magi, a vi pa kr skrlatinoko?? Ja a niso otroci cepljeni proti skrlatinki? user posted image No ja, upam, da hitro preboliti. Imate pa res kar naprej pravo malo bolnisnico pri vas doma user posted image .

Pa se to pozabim vedno napisat, da mi ze skoraj cel mesec spimo ponoci kot topovi - od 21h pa do 8h zjutraj!! user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa sibam spat tudi jaz. Lahko noc!

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
12.7.2008 12:42:23   
andreja2000
Dober dan!

Eva pravkar spi,mi smo se najedli,pomila sem posodo in sedaj čakam,da mi stroj opere ,nato obesim in ko se Eva zbudi in naje gremo malo k njegovim,ker že nekaj dni nismo bili tam.

Ayouser posted image  to pa super,da tako lepo spite!

želva  upam,da si se to noč lepo naspala!

No,pa mi je stroj opral.....lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
12.7.2008 14:21:35   
pršut
user posted image

Hvala za wellcome.

Od Decembra nisem bila ravno pridna "piska", sem pa bila odlična bralka. Če RR-ja in vas ne bi bilo, bi marsikdaj najraje zagrizla v beton . Tako, da ... .

Vidim, da dosti Decemberčkov močno napreduje in tudi je GH. Naša tamala si je premislila in noče več GH, bi pa mleka, mleka in še mleka. Kdo jo razume user posted image ? Do pred dvema tednoma sem še dojila in dodajala, pa še GH uvajala. Se rima. Zdaj pa se odločam, ali naj začnem z borilnimi veščinami (daj, papaj!), ali naj jo bašem z mlekom do user posted image . Ah, saj bomo našli rešitev. Rešitev je vedno v času in nikjer drugje. Če koga zanima user posted image , da  ki ja,1. user posted image  sem dobila pred 10 dnevi. Porabila sem najmanj tono vložkov. A bi bili vampirji veseli (čaj) user posted image .

Uživajte!

< Sporočilo je popravil pršut -- 12.7.2008 14:23:17 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.7.2008 14:58:56   
Vrtnica79
Skaana vse naj naj za tvoj roj. dan!

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
12.7.2008 15:51:50   
t*e*j*k*a
VSem, ki praznujete VSE NAJBOLJŠE!!!

Mi jutri šibamo na morje za 1 dan. Upam da bo fajn.

Poganjata nam 2 zobka hkrati-spodnji enkici. Mali ni preveč siten, ampak vse v usta rine, kar pride mimo. ZAto mu dam večkrat žemljico, da jo gloda (sej vem GLUTEN!, ampak tud mi smo ga jedli ko smo bli tok stari pa smo še živi).

Živa Iraja je res pravi cart.
Ayo jaz sem pozabla geslouser posted image , drgača pa super da mali uživa v vrtcu!!!Naš bi verjetno tudi, kr ma ful rad otroke.user posted image

Šport-sm anti, ampak sej ful energije pokurim zraven Jana (tolažba)user posted image

Vrtnica79 zdej je pa že skrajni čas, da midve zareževa eno ledeno kavo v MBuser posted image

Zdej pa grem mal bajto pucat.

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 12.7.2008 15:52:19 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.7.2008 17:03:23   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Poganjata nam 2 zobka hkrati-spodnji enkici. Mali ni preveč siten, ampak vse v usta rine, kar pride mimo. ZAto mu dam večkrat žemljico, da jo gloda (sej vem GLUTEN!, ampak tud mi smo ga jedli ko smo bli tok stari pa smo še živi).

Ja jaz sem tudi nekaj komplicirala na zacetku zaradi glutena, sedaj se pa sploh vec ne obremenjujem; itak po 6. mesecu ga lahko komot jejo.

Pri nas pa o zobkih se nobenih sledi...

Skaana user posted image user posted image

Grem pect strudel user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
12.7.2008 19:43:14   
Magi*
Zaki še ne spi, jo mož "uspava", jaz imam pa jezik do tal. aja, tamala je po parih dozah AB že nov človek in bi že plezala po lustrih, čeprav mora še počivati. in je še kužna. doma naj bi jo imela, reci in piši, 1 mesec. se mi zmeša.

Ayo, za škrlatinko niso cepljeni, vsaj tu ne. čeprav jaz sem itak bolj proti temu, da se za vsako figo cepi. mogoče bom pa spremenila mnenje, če se bo kaj zakompliciralo. user posted image

gluten: jaz tudi našemu dam skorjo kruha, da jo žuli. sicer še gledam, da mu ne dajem žitaric z glutenom. je pa dane sprvič poskusil jogurt iz kozjega mleka. mu je bilo sprva malo čudno, pa se je kmalu navadil. pa včeraj je probal piščančjega meska - ljubezen na prvi grižljaj. user posted image  no, res se nimamo kaj pritoževati, kvečjemu, da bo mali velik strošek, ker ima tak apetit. da vi vidite kaj dela, ko pričakuje obrok. pa tolko, da ne dela prekopicev na stolčku. vriskanje, smejanje, roke v zrak (jaz pravim, da pleše kolce), z rokicama po mizici tolče. res je fleten. o tem kako je navdušen, ko se vsedeva na stol za dojenje, sploh ne bi.

mejte se. počakam možeka, da uspava Zaki in greva še enkrat skozi načrte za hiško.

no, skoraj bi pozabila: Ayo, pogledala sem fotke! krasnega fantiča imaš. tak cuker je, da ni za opisat. ti pa itak zgledaš, kot da ne bi rodila. user posted image  user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
12.7.2008 19:44:28   
ursa1981
Pozdravljene decembrke,

joj me res dolgo časa ni bilo na spregled in moram reči, da ste toliko natipkale, da vsega nisem niti bralauser posted image  Ful ste pridne-

Vidim, da naši decembrčki pridno rastejo in se z dneva v dan spreminjajo.

Bom probala na kratko napisati kaj je pri nas novega:

1. Slaba novica, da urin ni bil dober in sicer je imela anja hudo bakterijo Escherich coli in zdaj pridno pijemo sirup, v septembru pa imamo pregled v mestni otroški - ter ultrazvok. No, naslednji urin po terapiji je bil vredu, tako, da zdaj jamljemo sirup le še za zaščito. Vsaj to me je pomirilo, ker pravijo, da je to dober znak. Lahko pa verjamete, da me je to ful potolklo.

2. Dobra novica - imamo že dva zobka prvi je zrastel spodnji desni, nato pa še spodnji levi in to samo en dan razmika - 21.6. in 22.6.2008 - tako da že pridno girzemouser posted image user posted image

3. Slaba novica - vrtca še nismo dobili - upam, da ga bomo, saj se november tako hitro približuje, da še sama ne morem dojeti kdaj je minilo teh 9 mesecev odkar sem doma.

4. Dobra novica - v nedeljo 6.7.2008 smo imeli krst - Anja nas je vse zafrknila in je bila pridna kot angelček - smo mislili, da bo kričala kot tavelika. Res je bila pridna.

No, to je nekaj informacij, drugače pa se zadnje čase spanje ponoči pri nas spreminja, saj je Anja začela malce štrajkati s pridnim spanjem, kot ga je imela, pa čeprav še zmeraj lepo spi, pravijo mnogi. Malce težje zaspi, pa zjutraj včasih tudi ob 4.30 rogovili. Tko, da sm jst kot cujna zjutri.

Ja, pa ful rada čofota v bazenu, kok se začne kregat če vidi mene, da odkrivam bazen in dajem igrače notri, misli, da je ne bom s seboj vzela, pol pa tko uživa. V fredovem obroču sicer malo manj, a se bo navadila tudi tega.

Ja jemo pa že skor vse. Mi smo z glutenom začeli že zgodaj - mislim, da že kr v 5 mesecu z beby piškoti, pa keksolinotom, pa tudi žemljice je že žvečila, pa ni bilo nič narobe, zdej pa itak kruh je kot tavelika. Prav tako ji keksolino naprimer pripravljam že z navadnim mlekom, rada ima tudi čokolino - sicer ji ga dajem samo malo, ko ga jem jaz in ji ga ne pripravljam posebej - le malo za poslastico. Ima pa fulll rada sadje in zelenjavo, le pri špinači malo štrajka. Ja pa ribe obožuje, tle se je vrgla po očijuuser posted image

No, to je na kratko vse, če sm kej spustila pa bom še kej dopisala.

Pripenjam pa nekaj sličic, da vidite kakšni smo pri 7 mesecih in pol.

user posted image
Naša radovednica, tudi fotoaparat bi imela.

user posted image
V njenem malem bazenčku.

user posted image
Nekako takole zgleda ko jemo vsi skupaj za mizo in oči slika.

user posted image
Anja z mamico - čakamo na krst.

user posted image
Anja z očijem pred krstom.

user posted image
V cerkvi.

user posted image
Torta je bila lepa pa tudi dobra. Če poznate torte slaščičarne Zvezda potem veste, da je bila dobra, ker jo je naredila glavna slaščičarka v zvezdi. So pa na torti prave vrtnice.

No toliko za zdaj.

Lepo se iemjte.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
12.7.2008 20:28:52   
andreja2000
ursa1981user posted image  čestitke za Anjin krst.
Je pa prav luškana mala frajlica z lepimi modrimi očkami.

Mi smo nazaj od njegovih,naša najmlajša že spančka,hči in sin sta vzunaj ,ati polaga pri njegovih ploščice,midva z user posted image pa si delava družbo,no še dobro da ga imamouser posted image user posted image user posted image .

Čakam,da kdo od naših pride domov,da skočim malo k sosedom na klepet,mi to včasih malo paše.........

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......