PUHICA 26
|
dan po dolgem česu smo bili malo na počitnicah, kopali na kolpi in v dol. toplicah, da ne govorim kako je Lei uživala in čofala je skoraj prava sara isakovič, pa še polno dojenčkov je bilo, ki so pokazali plavalne mojstrovine.. Ja zgleda da nas veliko izbira parket mi med drugim še notranja vrata, čakamo samo še predračune , je pa Lei izbrala barvo vrat jesen ima podoben okus kot mami in oči, ja saj je 50 %-50 % mešanca,.. Ampak najbolj mi je pa pokvarilo dopust ko smo prišli domov je bilo vse prašno ki je svak dal brusiti pakret in beton za top.pod se lahko povsod podpišeš. A njegova no tamlada pa ko da to ni nič,ne meni ne tebi jo ne briga a zanjo se gre ona bo tukaj živela ne jaz pa sem ko ena fata doma pa še na bajti ampak tam bo jaz in pospravljam za sebe tukaj pa še za njo, temu se pravi pa lenoba zvest ti bom do groba, a ona je za druge pridna jaz pa nič vredna ,,,,gr gr gr gr gr bom kar znorela Ne vem kako bomo živeli še dve leti pod isto streho in istii štuk.... No pa da nebo tako jezna še lepša stran mojega življ. je da Lei ( Ima že 7 meseco in en teden ) sedi ko gospa igrače tako ptijema samo tri prstke uporablja, ko dama, mezinček je zmeraj dvignjen in na stran, Je pridno GH, Mleko je samo zjutraj in zvečer čez dan pa sadje zelenjava, ml. kašice, skutke, in pije samo sok( noče nič drugega v tekočem stanju poleg mleka. ) Zobkov še ni je pa že zellllo dollgo vse belo in napeto, Spimo ( Upam da je ne bom hitro pohvalila ) že celo noč No upam da me ne bo spet ven vrglo , moram pospravljat in z metlo zaplest, Slikice iz čofanja pa so v albumu,,,december......
|