Dajica
|
Timon, vse naj naj za 7 mesecev, pa poljubcki in objemcki od Kaje IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Kje pa se Dajica skriva??????? A še od poroke k seb hodi Ne, sem ze pri sebi , sem bila pa res drug dan cist out, pa ne da bi ga pila, ampak zgleda, da sm ze ven iz forme, kar se tice ponocevanja in zuranja. Sva prisla domov malo cez 3 zjutraj. Je bila pa full lepa poroka, vse v roza stilu, ker je nevesti zlo roza barva vsec, men pa tud, tko da je bilo tud men vse lepo. Obleko je imela sicer belo, sopek pa roza, pa zenin in prica roza kravati, njene prica roza obleko, v cerkvi masnice in roze vse v roza, pa kjer smo zurali v gostilni po mizah roza vrtnice v kombinaciji z belimi marjeticami, pa roza srcki po mizi, pa torta v obliki dveh labodov, tkoooooo lepooooooo! Pa moj je podvezico ujel. Kaj ze to pomeni, a da bo pri nas poroka drugo leto Kaja ga skoz nekaj serje, pa dela spake, pa afna se. Da jezicek ven pa pljuva. No sej, naj to dela, samo ne takrat, ko ima v ustih polno hrane, da potem vse leti naokoli. Danes je prvic (tud ce sem jaz vegi) probala meso, puranje. Pa je z veselejm pojedla, zmiksano skupaj z zelenjavo. Zgleda da ona ne bo tko k jaz . Jaz se pa jutri postaram . Ne bo vec dvojke spredaj, ki sem jo imela deset let, zdej bo pa trojkaaaaaaaaaaaa Komaj neeee cakam. Sej vem, da se itak nic ne spremenim, sam tist obcutek, da zdej pa res nisem vec toooolk mlada....
|