Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 22:36:20
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Čer Sliva, upam, da bo vse ok. Zakaj pa to sploh merijo? Kako je prišlo do tega? Oprosti, če sprašujem neumnosti. Že od sobote ima vročino, danes sva šla k P. Ko ga je pregledala ni nič našla vse bp-ušesa, grlo, iz nosa nič ne teče-potem pa ostane laboratorij. Ko odvzamejo kri naredijo hemogram, ki pokaže kaj mu manjka ali ima virus ali bakterijo. pri 6m radi kontrolirajo kri in vodo ali pa pri 9m hvala za lepe želje in čestitke dominiku za 9m
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 22:39:19
|
|
|
|
mamuška
|
Uf, sliva šit, to pa ni glih fajn. Ampak - a nisi rekla, da ima tamal vročino?? EN zoprn infekt lahko naredi živi raztur v telesu, tko da naj najprej to razčistijo. Jaz sem tudi že šla skozi paniko in napotila k hematologom, tako da vem, kako ti je. Naš je imel hudo nevtropenijo, ki jo najrpej povežejo z levkemijo ipd sranjem Na koncu se je dobro izteklo in trdno sem prepričana, da bo pri vas isto. Nocojšnja noč pa bo zate težka. En velik objem Poročaj jutri, bomo vsi na trnjih!!!!! Tanayya, ne ti men doktor Mi ne enega in ne drugega nismo uporabljali, rečeno nam je bilo, da je preagresivno za tok mejhne. Mi imamo elocom (KK) v belobazi. Kaj je zdaj na stvari, ti ne znam pomagat. Jaz za kožo vedno raje uporabim fenistil, za dihalne težave pa claritine. Plus tega imaš fenistil še za namazat - gel - tko da jaz imam raje tega. Vem pa, da K claritine ni pod soncem nič pomagal, tko da ga je menjal za zyrtec. Sama imaš najboljši občutek, kaj je do sedaj najbolj pomagalo - tisto vzemi s sabo. Drugače pa jaz raje na cotah šparam in s sabo vzamem VSA zdravila, ki bi zgolj po teoriji utegnila priti prav.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 22:47:48
|
|
|
|
Oranža
|
Sliva za Anžeta. Sej bo, boš vidla, je tko fejst pobč
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 22:52:18
|
|
|
|
kanarka
|
Sliva, hvala za odgovor...upam, da se bo res tako izteklo, kot predvideva iz izkušenj MAmuška. Scuba, nisem videla, ker res spremljam samo ta forum. Za druga nimam časa. Samo če ne bom našla in bo ne vem na kateri strani, žal ne bom imela časa iskati.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 22:57:35
|
|
|
|
kanarka
|
Scuba, sej ne najdem niti te teme
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 23:04:29
|
|
|
|
manca
|
vsem bolanim otročkom najprej in čimprejšnje okrevanje Pri nas je pa nekaj novega ...je Maja danes pogruntala, da se lahko v sedečem položaju premika po stanovanju . Sem bila namreč za računalnikom in kar naenkrat zagledam Majo pred mojimi nogami . Potem je pa še naprej se premikala vse do bazenčka, v katerem ima igračke. Ker pa je bazenček na tleh na deki je prijela za deko in vlekla bazenček za sabo Zvečer imamo pa tudi težave, ko je treba zaspat . V naročju zaspi, ko jo dam v posteljico pa jok. In to traja že tri noči. Poleg tega pa potem postane čisto naspidirana in nič zaspana in bi se samo smejala in igrala rada.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 23:05:09
|
|
|
|
scubadiver
|
Kanarka ni čudno da je ne najdeš če so pa očitno RR moderatorji špricali geografijo in splošno razgledanost .Temo z naslovom: Kanarski otoki so premaknili v rubriko: gorništvo z otroki - karavanke Tole je pa link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2944204
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 23:23:01
|
|
|
|
Oranža
|
Nočko!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.7.2008 23:36:45
|
|
|
|
kanarka
|
Evo Scuba, sem opravila svojo državljansko dolžnost . Kaj pa od vas...a pride katera??? Sem pozabla povedat, da sem danes dobila pasoš za Saro . Grem tut počasi spat. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 6:07:09
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj. Evo samo na brzino ,da se vam ogalsim PREDEN GREM V SLUZBO . Vceraj sem mela prvi dan in razen utrujenosti , bolecih prstov na nogi in osem- urnega zivciranja kako je tamala je blo znosno . Moram povedati,da je moj zelo lepo skrbel za njo in seveda jo je moral trikrat komplet preobleci in ponucav 5 slinckov za dva obroka . Sliva drzimo pestke in vse bo ok Kanarka : lepo,da si se spomnila name Grem garat , pa lepo prosim ,da me nebo kera prevec pogresala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 8:52:01
|
|
|
|
ninocka
|
Sliva, bogec Anze Pri Evanu so tudi vceraj ugotovili da je slabokrven, ampak je potem rekla, da je to lahko tudi od bolezni (tko kot je ze mamuska napisala). Upam, da se cimprej v red spravte Evan je zacel se bolj piskat, samo dihanje se mu je pa rahlo izboljslao (ne diha vec tolk s trebusckom in luknjica pri vratu (pozabila kako se rece) se mu ne ugreza vec). Kontrolo imamo v cetrtek. Sicer pa dobro jutro, ceprav nas je danes po dolgem casu pricakal en tak dezeven mrzel dan!! PS: Septemberke smo ratale "virtulane tetice" mali Kaji
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 9:23:58
|
|
|
|
naraščaj
|
jutro malo bolše kot zadnje par dni, pa še vedno ne takšno kot zna bit. Je pa tut pri nas hladneje - HB. T spančka, ker je bla auf že ob 6,30 in je bla ob 8,30 že taka tečka, da sem jo mogla kr dat spat (uspavat), zato pa mam zdele luft, da se mal javim. Pristavla sem že za juhco. Šibam, alarm
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 9:47:24
|
|
|
|
mama11
|
Sliva, Ninočka, vajinim bolančkom, da bi se čim prej in čim bolje poštimalo zdravje. Nicolina, hvala, prišlo, ne pozabi, da sem na voljo za vrnit uslugo! GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni Ohcet uspela, pa HB, da je mimo, ker smo imeli od petka popoldne do nedelje ponoči harmoniko okoli bajte. Sem že mislila, da mi bo tamala zaspala samo še na podoknice ali radio veseljak Maza - naša niti ni, na rokah ne zdrži dolgo. Se pocrklja, potem pa hoče naprej - igrat se ali spat. Spimo še kar OK, nočnega hranjenja že skoraj 3 tedne ni več, ima pa navado, da se od pol petih zbuja na uro in zahteva dudo ali tapkanje po ritki... nekje do pol osmih.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 10:00:19
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Danes pa mi2 častiva kavico in tole poslalstico ker praznujeva 7 mesecev in obenem čestitava Vasji za 8 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni A že Jst grem čez 5 mesecev No dons je pa res kr mal hladno Prav za šoping!! A bo katera kej v KR v Qlandiji, mogoče pridem???? Grem je že zaspan in tečka....
< Sporočilo je popravil Oranža -- 8.7.2008 10:03:20 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 10:03:58
|
|
|
|
Oranža
|
Mi ni holtlo prilepit....evo....
< Sporočilo je popravil Oranža -- 8.7.2008 10:05:17 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 10:40:11
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jutro!!!! Ljubljančanke...scuba ti zihr veš,kam naj grem na pregled za vozniški(moram podaljšat?),na vodovodni ne delajo,a je še kje privat???plis help.... Timon in Vasja vse najboljše .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 11:04:55
|
|
|
|
tintin
|
Jutrce od naju, častiva tortico!! čestitava Timonu! Uf, ne morem verjet, da je naš mali tarzan star že 8 mesecev (zadnje čase spušča glasove kot tarzan )....še malo pa gremo v službo.... Oranža a v qlandio prideš? Hm, škoda ker sem že zmenjena z eno kolegico, popoldan pa tko šibamo v Lj. da vidimo kaj bo rekla moja mentorica (sem kar malo na trnih...). Za Anžeta držimo pesti in pošiljamo ! Še malo pa gremo na morje komaj že čakam, čeprav si moram počasi začet delat seznam... Aja, včeraj sem preživela zobarja. Je bilo kratko in sladko, samo pogledal je, kontrola čez 1 leto (kar pomeni, da nima kaj popravljat) Torej bi se gorenjke kaj dobile? Sreda,četrtek, petek, drugi teden morda?? lp vsem, zdajle pijem končno en kafe v miru...mali spi....jaz pa malo na off...me je klicala tašča če sem doma, da bi uletela, pa sem rekla, da grem ven čez pol ure....ma res se mi ne da..klinc tud, rabim malo miru... papa, se še oglasim!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 12:12:52
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jutro!!!! Ljubljančanke...scuba ti zihr veš,kam naj grem na pregled za vozniški(moram podaljšat?),na vodovodni ne delajo,a je še kje privat???plis help.... Timon in Vasja vse najboljše . Hvala Zakaj pa rabiš pregled . Sej samo podaljšaš al kako Men velja do 80 leta starosti IZVIRNO SPOROČILO: tintin Oranža a v qlandio prideš? Hm, škoda ker sem že zmenjena z eno kolegico, popoldan pa tko šibamo v Lj. da vidimo kaj bo rekla moja mentorica (sem kar malo na trnih...). Qlandija je odpadla je tamal spal do zdele . Držim pesti za magistrsko Lahko bi se res kej dobile, jst mislim da imam četrtek in petek čas. Kaj pa ostale????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 12:41:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
oranža rabm pregled . in to pred 80 letom .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 12:51:54
|
|
|
|
tintin
|
Jaz mam tud čet in petek čas
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 13:50:18
|
|
|
|
scubadiver
|
Tanayya pojma nimam kje delajo zdravniške preglede. žal. A pa si ziher da ga rabiš? jest sem šla samo podaljšat, brez pregleda in mi sedaj tud velja do 80 leta. Tintin držim pestke za magistersko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 13:57:56
|
|
|
|
sonchek
|
Hoj, hoj..sam na hitrco vas pozdravim... itak nimam nič pametnega za napisat...vse je po starem. uživamo 100/uro...in to je to... Mal sem vas prebrala za nazaj..in Sliva10...tvojmu jenčiju čimprejšnje okrevanje..in z IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Timon in Vasja vse najboljše . se podpišem... zdej si grem pa še eno kavico skuhat, če ne bom zaspala kr tle na stolu... papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 14:54:42
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tanayya pojma nimam kje delajo zdravniške preglede. žal. A pa si ziher da ga rabiš? jest sem šla samo podaljšat, brez pregleda in mi sedaj tud velja do 80 leta. Tintin držim pestke za magistersko ja,kako?pol se pa morm pozanimat ,zdj mi ni nč jasn
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 14:56:52
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tanayya pojma nimam kje delajo zdravniške preglede. žal. A pa si ziher da ga rabiš? jest sem šla samo podaljšat, brez pregleda in mi sedaj tud velja do 80 leta. Tintin držim pestke za magistersko ja,kako?pol se pa morm pozanimat ,zdj mi ni nč jasn Zdravniški pregled rabiš samo če imaš kakšne zdravstvene težave, kaj vem, npr epilepsijo al pa... mah kaj pa vem kaj so te bolezni. Če pa nimaš nič, potem pa rabiš samo eno sliko in greš na upravno enoto.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 8.7.2008 15:11:40
|
|
|
|
Nana Liza
|
Tanayya - po mojm rabiš pregled samo, če za vožnjo potrebuješ očala oz kontaktne leče. Vsaj pri meni je bilo tako. Opravila sem ga pa na Metelkovi.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 8.7.2008 15:13:24 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.