|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
8.7.2008 22:11:39   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Nicolina tvoja sotaščica je pomoje šla za 14 dniuser posted image  

Je že doma, najbrž ne najde compa user posted image

Po moje tud ne.... user posted image user posted image

Evo meeeeeeeeeeeeeeeee user posted image ....
Sem vidla da je vse v oranžnem, pa sem mislila, da je Oranža privat odprla user posted image ....

Prišli smo že v nedeljo zvečer, pa res nisem do zdaj prižgala računalnika. Sem začela zdaj brat - sem na strani 127, moram še vse prebrat, tko da vas samo pozdravim... Imeli smo se super, ful lepo vreme, naplavali smo se, Tevž je itak plavalc, Pika bo pa tud vsak čas - z masko in šnorklom na glav je nismo spravil iz vode user posted image
Zobek, ja, zobek user posted image  .... ampak sem malo prehitro napisala, ker tamala noče odpret ust in sem mislila, da je že zunaj, pa je prišel šele ta petek (en teden kasneje)user posted image user posted image
Jooly - tvoja izjava o "uvozu" otročkov je pa huda user posted image

Taja ful puza in sledi Kim - posteljico smo ji znižali, ker ful vstaja in že naredi par korakov v posteljici - se drži ograjce z obema rokama ...

Grem brat za nazaj, se oglasim kasnej.....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.7.2008 22:15:51   
scubadiver
Gruška velkom bek user posted image user posted image

Sliva ful mi je hudo brati kaj prestajate. Res držim pestke za Anžeta da se čimprej pozdravi user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.7.2008 22:29:53   
Dajica
gruska-dobrodosla nazaj

Sem pozabila napisat (sem na enem forumu prebrala, ne vem vec, kateremuser posted image )... ce se vam zgodi, da odposljete post in vam napise, we are sorryy..... in ste pozabile pred tem kopirati, samo pritisnete na miski desni gumb in kliknete, kjer pise nazaj in se vam celoten tekst vrne nazaj. user posted image Ampak ga ne morete se enkrat poslati, zato ga kopirajte in na novo posljite. juhu, ne bomo vec jezne k user posted image ko se nam bo to zgodilo

< Sporočilo je popravil Dajica -- 8.7.2008 22:30:49 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.7.2008 22:49:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Hej Timon... pa si tud ti pribremzal do sedmice. Če ne gre na lotu, je tud takale dobrodošla Evo, od Kim user posted image . Upam da ne bo kera lubosumna  

No no, Kim, tele lubcke pa za katerega druzga sparaj, Timon je ze oddan user posted image

Hvaaaaala ker ste pogledale slikice user posted image user posted image

Ja res je oddan, ampak enkrat se bo treba dobit, ker Kim kr na veliko osvaja Timona...zmer ga neki boža pa v voziček mu je tud že skor zlezla tko da.....user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Nicolina tvoja sotaščica je pomoje šla za 14 dniuser posted image  

Je že doma, najbrž ne najde compa user posted image

Po moje tud ne.... user posted image user posted image

Evo meeeeeeeeeeeeeeeee user posted image ....Welkom bekuser posted image user posted image user posted image
Sem vidla da je vse v oranžnem, pa sem mislila, da je Oranža privat odprla user posted image ....Zanalašč ne, ker bi se pol ti naokoli hvalila da si moja prijateljicauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Kaj pa če se zmenimo za četrtek v Kranju?

Meni je prav.
Gruška a ti tud prideš? Dej no dej no dej no.....user posted image user posted image user posted image
 Ej lahko bi se na gibigibu dobili k bo lepo vreme pa da bodo otroc mel kej počet, ker v Qlandiji ne smejo nič razen sedet pri miru, a ne Joolyuser posted image user posted image

Torej, KR: Tintin, Oranža, Debeluška, Gruška, Jooly, Scuba, Manca, Tanayya.....................pofočkejte se no vse k prideteuser posted image user posted image user posted image

Pridem pše nazaj....mi ga dete neki sračka ................

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.7.2008 23:04:12   
kanarka
Dober večer bivše in bodoče dopustnice

Dajica, super slikce...eno vprašanje. Jaz mojo še vedno oblačim v bodye in nič druga. Vidim, da Kaja pa nosi oblekce. Meni so tako nepraktične, ker ji spodaj ne morem dat bodya, če jo dvignem, ji pa celo oblekco potegnem do vrata in je cela pomučkana. Torej, kako to ve rešujete. So mi luštne, ampak nepraktične.

Oranža, tofu lahko tretiraš isto kot zelenjavo. Ga malo popražiš na olju z ostalo zelenjavo ali pa ga vržeš v vodo in kuhaš z ostalo zelenjavo nekje 15 min. To je vse.

Danes sem ji prvič dala belo ribo...oz jo dodala v juhco. Ma ni šans, da mi kej dol poje. Spet mi štrajka z zelenjavo. Sadje in jogurti ni problem, zelenjava...sploh pa z ribo, pa ni šans. No, sej tut men ribja juha ni glih dišala, ampak ...kaj pa tamala veuser posted image . Jo bom jutri naredila s tržaško omako, pa da vidmouser posted image .

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.7.2008 23:06:10   
mamuška
Hoj, sam na kratk, preden padem dol. Ponoči sem spala natanko 1 uro v kosu user posted image user posted image user posted image , D ga je sral to na uro, vsakih 15 min javkanje in jamranje, tko da me je blo na koncu že strah, da se ga kaj prijemlje. Takoj zjutr sem napadla P za izvide od prejšnjega tedna, pa je baje vse tip-top, celo ID se je poprvil, tko da sva zdaj na nišanu za cepit. Jaojaojao, tle bom pa imela prebavne motnje, presrana bom sto na uro, ker mi je K skor umrl po epljenju in se ga res noro bojim. Itak pa sem se zdilala samo az di-te-per in to podnadzorom, pa po 1. dozo bomo spet imunski sistem pogledali -  skratka enkrat za spremembo me P posluša in upošteva. Zdej morm še datum dobit.  Necepljenega ne upam pustit, zaradi vsega kar že ima za sabo in zaradi dejstva, da K ni cepljen, pa je tudi sam deficitarec in bo nosil domov vse in še malo več iz vrtca. Oslovski kašelj pa res ni nekaj, s čimer bi se igral pri dojenčku. Tko da - s kepo velikanko v grlu bomo zagrizli v to jabolko.

Sliva - trombocitopenijo je prebolel moj mož po tem, ko je po cepljenju zbolel za hudo obliko ošpic. 3 tedne je bil na Vrazovem in danes je čist (no ja, kolikor tolikouser posted image user posted image user posted image ) normalen desc. Tko da glavo gor, pozitivo vanjo in gremo. Verjento pase eno zahrbtno okužbo, ki ga hudo zdeluje. Upaj, da jo čimprej odkrijejo.

V Kr sem bla dons, pa K imam na oratoriju tko da ne morm glih okol skakat.  Obljubim pa, da enkrat čez poletje pridem na čvek, RESSSS!

Zej grem pa spaT!!!! NočkO!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.7.2008 23:13:51   
jooly

Ja res je oddan, ampak enkrat se bo treba dobit, ker Kim kr na veliko osvaja Timona...zmer ga neki boža pa v voziček mu je tud že skor zlezla tko da.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ne vem po kom ma tko ko je pa mati tko sramežljiva user posted image user posted image

Ej lahko bi se na gibigibu dobili k bo lepo vreme pa da bodo otroc mel kej počet, ker v Qlandiji ne smejo nič razen sedet pri miru, a ne Joolyuser posted image user posted image  

Ja, se strinjam. Zadnjič sem prov v žepe zvečer pogledala, če nima mogoče kje kšno ribico al pa hrčka skritga user posted image  (btw. Enej in Staš sta bla skor cel naš kofe v trgovini z živalmi tam zraven kafiča, ko sta pa končno mal ven prišla in se začela igrat z avti, ju je pa en ati nakuru, da se ne sme igrat po centru user posted image  Ddddddd)

Sicer pa je men tud četrtek ok.

Aja še to. Staš fuuuul uživa na taboru. V ponedeljek sem ga prišla takoj ob 3h iskat, je bil ves žalosten zakaj sem že prišla user posted image . So šli v gozd po material, so zakurli ogenj, vsak si je speku svojo hrenovko, nardil so indijanski šotor in zastavo, igral so fuzbal, košarko... Danes ko sem prišla so z lokom streljal v tarčo, nardil so si svojo družabno igro, naročil pizze... Jutri grejo s kolesi na en ranč in bojo jahal konje, še prej bojo dal kuhat golaž za kosilo... Skratka, ful navdušen. Jst pa tud. Čeprov nobenga ni poznal, sem prov ponosna nanjga, da se je tko vklopu, ker ma včasih kar težave.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.7.2008 23:37:01   
Oranža
Bravo Stašuser posted image user posted image user posted image user posted image
jooly super da imaš časuser posted image user posted image , dejte se še ostale pofočkat nouser posted image .

Dajica res je lušna naša principessauser posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vseuser posted image Spiteuser posted image  Kje pa je Barika? A otroke delauser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
8.7.2008 23:42:14   
jooly

Kje pa ste vseuser posted image Spiteuser posted image  Kje pa je Barika? A otroke delauser posted image user posted image user posted image

Barika otroke dela, Britanka more zjutri v službo, Gruška je na strani 133, Dajica verjetn na gujsi s svojim user posted image  zvezde gleda, jst grem pa spat. user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.7.2008 23:49:24   
Oranža

Barika otroke dela, Britanka more zjutri v službo, Gruška je na strani 133, Dajica verjetn na gujsi s svojim user posted image  zvezde gleda, jst grem pa spat. user posted image

Matr počas bereuser posted image user posted image user posted image

Jah nč pol pa Barika naj dobr naredi, Gruška naj fajn prebere, Dajica naj se lepo ima(čeprav je mal mrzlo dons), ti pa fajn spi.

Jst pa tud grem vodoravno pod kožo gledatuser posted image
Nočko!

(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.7.2008 0:05:19   
gruška
Nč ne berem počas, samo natančna sem user posted image ... bom pa kaj spustila me boste pa spet šinfale user posted image ....

Sliva, user posted image  za Anžeta... se jutr slišva....

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
vinjeta, vrbsko: Oranža vidim, da ste šli in da ste se znašli. Sicer pa ne, midva nikoli nimava vinjete.

Midva pa vedno... zadnjič sva pred Grazem naletela na kontrolo - zaprejo avtocesto in vse šibajo skozi počivališče in kontolirajo ... je prevelika kazen, da ne bi kupila vinjete ....

Gruška a ti tud prideš? Dej no dej no dej no.....user posted image user posted image user posted image

Torej, KR: Tintin, Oranža, Debeluška, Gruška, Jooly, Scuba, Manca,

Ej, ne vem še, ker sem z Jooly zmenjena, da se dobiva user posted image .... Jooly, povej, a čva solo al se jim pridruživa? user posted image  (zdej berem naprej, da si se kar zmenila brez mene user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
...ker jaz SOVRAŽIM polulan WC!!! Se še danes zgodi, da desca pucata WC, da jaz ne sikam. Mi ni hujšga, k sred noči v lužo sestuser posted image , mi nič ne pomga, če je K-jeva, bljak.

Jaz tudi in zato smo si omislili pisoar - in to na senzor, da še vodo potegne za njimi, če revčki (slučajno) pozabijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Ni pomagalo cist nic, da sem ga nosila, da sem mu pela, se joska je zatajila. Ce se je pa ze lih umiril, se je pa obrnil na trebuh, na vse stiri in se je pol zaletavla v pojstlco in tulil se zaradi tega user posted image user posted image

No, to je pri nas delala enkrat Taja, pa sem na koncu ugotovila, da je reva ful žejna ... dojit se ni hotla, lonček sem ji pa sicer ponudila, pa ga je odrivala, potem se ji pa kar mal "na silo" dala v usta in ko je začutila vodo, je začela pit kot nora.... potem je lepo zaspala .... Zdaj že po obnašanju vem, kdaj je žejna, ker začne ful "ritat" v naročju in odrivat vse kar ji ponudim ... na koncu spije skor cel lonček vode....

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni user posted image

A žeuser posted image user posted image Jst grem čez 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem točno čez 5 mesecev....user posted image user posted image user posted image

No, itak da sem pol pozabila pokomentirat, slikce z dopusta še sledijo, pa kakšno poročilo o dopustu tudi....

Grem spat, ker dobim zjutraj obiske - pride sodelavka, ki ima čez tri tedne rok user posted image

NOČKO!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.7.2008 7:48:40   
DEBELUŠKA30
DOBRO JUTRO, no kolikor je dobro, mi smo celo noč "žurali" je mela E2 ne vem kaj, gotovo se pripravlja na današnjo preiskavo user posted image user posted image !

A ja, pa kava + zajtrk (upam, da sliko prilepi user posted image ):

user posted image

Danes imata mini RD Ajda in Tian, vse NAJ NAJ:

user posted image

in seveda naša DAJICA danes praznuje 30. rojstni dan user posted image , VSE NAJ NAJ:

user posted image

Mi imamo pa danes UZ ledvičk, držite pesti, da bo ovržen sum, da gre za ledvični refluks!!!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.7.2008 8:04:31   
Laubica
DAJICA user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.7.2008 8:05:45   
Laubica
ČESTITKE TUDI ZA OBMESEČNICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJ SIN PA IMA 3. ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.7.2008 8:15:01   
scubadiver
Dobro jutro čveke,

Draga Dajica, iz srca ti želim vse najboljše! Nikoli več ne bo tko kot je blo.. Ja, prav res, nikol več ne boš mela 2 spredaj user posted image . Ampak veš, tud s 3 spredaj, se kr da živet. telo še vedno funkcionira, pa čeprav mogoče kdaj boli križ, možgani še dajejo signal za dihanje, tko da je kr luštno, ti povem iz izkušenj user posted image

user posted image

Čestitke za obmesečnice in čestitike Laubica za nov zobek. mi ga še kr čakamo

Oranža jaz imam sicer čas jutri sam ne vem no.. Glede na to, da me vsak neki prca če pridem, predvsem pa ti, še ne vem če bom prišla...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.7.2008 8:20:21   
scubadiver
Debeluška držim pestke za E2 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.7.2008 8:46:00   
potepinka
Jutro

Dobro ni ga je Mark žural ponoč,ma ne vem kaj mu je??????

Se tolk dogaja tukaj na RR upam da kaj ne pozabim
Najprej hvala za inf.glede kašic,nič jih ne bom kupovala bom raje kaj sama naredila za na pot
Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image
Vsi ki praznujete user posted image user posted image user posted image
Čestitke za zobke
Povejte tiste ki ste bile že na morju,ali ste devale otročke v morje in kolk časa so bili v vodi?Ali ste jih potem splahnile z sladko vodo?

Šibam Mark puza in ni več miru vse povsod ga je polno

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.7.2008 9:00:22   
mama11
Sliva, da bo tale muka čim prej mimo, user posted image  zate in Anžeta.

Dajica user posted image  dobre fotke. Vse najboljše, meni je bilo vsaj doslej v 30-ih boljše kot v 20-ih...

Jooly, Cjele sem našla v HM... hmm, oz. je mene našlo v HM, tako da nič užaljenosti.

Depilacija, nujno -  ena je pred meseci ful propagirala neko smolo/vosek, ki naj bi olajšal bolečine pri depilaciji. Kako se mu že reče oz. v katerem salonu v LJ ali njeni bližini ga uporabljajo?

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
No, sej tut men ribja juha ni glih dišala, ampak ...kaj pa tamala veuser posted image .

Presenetljivo veliko. Moja najprej vse skozi stisnjeni ustnici "precedi"; da ne bi slučajno podtaknila kaj, kar ji ne bi dišalo...

Debeluška, držim pesti. Javi novice!

Gruška dobrodošla nazaj!

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
DOBRO JUTRO, no kolikor je dobro, mi smo celo noč "žurali"

Mi tudi, od pol dveh do pol osmih - na 10 - 60 min. Rabim zobotrebce...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.7.2008 9:08:12   
Tanayya29
Jutro!

Gruška hellooooowuser posted image user posted image user posted image ,bravo za morje.
Jaz jutri bi tudi prišla,če me katera pobereuser posted image ,če ne pa drugič.
No,nobena noče moje nivee,to pomeni,da želite,da sm mozolasta al kaj???user posted image user posted image Ajde hit še enkrat ponudba!!!!!!!!!

Dajica,vse najboljšeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.7.2008 9:09:09   
Tanayya29
anže in erna srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.7.2008 9:43:13   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Povejte tiste ki ste bile že na morju,ali ste devale otročke v morje in kolk časa so bili v vodi?Ali ste jih potem splahnile z sladko vodo?

Lano sem imela v morju kolikor ji je pasalo. Ko jo je začelo zebst je itak postala tečka in smo šli ven. Nismo je sproti spirali, zvečer ko smo prišli v apartma smo jo stuširali... Verjetno odvisno od tega kolk ima občutljivo kožo..

Če katero zanima, sem dala nekaj slikc z Murterja v spletni album: http://picasaweb.google.si/ninaval/MURTERSPLETNIALBUM

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.7.2008 10:11:45   
tintin
Jutro vsem,
v čet pridem tudi jaz. Lahko se res dobimo v Gibigibu, če ste za....
Debeluška držim pesti!
Dajica, Ajda, Tian - vse naj naj...evo, jaz bom tudi kmalu na vrsti....čez natanko 13 dni! Aja čez 12 dni gremo pa na morrrrrrrrrrrjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image
Gruška - WB
Šibam, sej veste kako je z našimi plazilci....povsod jih je dost, najbolj pa tam kjer je kaj prepovedanega....user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.7.2008 10:40:49   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Če katero zanima, sem dala nekaj slikc z Murterja v spletni album: http://picasaweb.google.si/ninaval/MURTERSPLETNIALBUM

Super slikce  user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.7.2008 10:41:02   
barika
no, napisal mi je we are sorry, pa nobenga back!user posted image user posted image user posted image

na hitro.

user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki praznujete (še posebej Dajici)

kaj je to oratorij???

Jolly, Martin prehiteva za 2 meseca (kahlica)

Gruška, če imaš kakšen tupp. katalog, bi te prosila za enega.

tintin, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , moja d.n gre naslednji teden v lektoriranje.

za delanje  user posted image user posted image  pa ni časa, oz. se ne morema uskladit, ker sem zvečer ful zmatrana, al pa delam kej do 1. zjutraj/ponoč, moj pa spi takrat (pač, eni morejo v službo, in se jih ne da zbudit)user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.7.2008 10:59:24   
ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

danes sva se s T potepala po LJ in je blo prav lustno, sploh k sva se mamo11 in T srecala in smo sli na kavico user posted image .

Haloooo?? A se to kej napove, če Cjele pride v Ljubljano al kako?! Jst bi tud že mal Tjaša rada vidla user posted image

user posted image

Sorry, sem sla tko "na vrat-na nos", drugic sporocim!

grem v lekarno po kak sirup za izkasljevanje za T. ...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.