|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
7.7.2008 22:36:20   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Čer
Sliva, upam, da bo vse ok.  Zakaj pa to sploh merijo? Kako je prišlo do tega? Oprosti, če sprašujem neumnosti.

Že od sobote ima vročino, danes sva šla k P. Ko ga je pregledala ni nič našla vse bp-ušesa, grlo, iz nosa nič ne  teče-potem pa ostane laboratorij. Ko odvzamejo kri naredijo hemogram, ki pokaže kaj mu manjka ali ima virus ali bakterijo. pri 6m radi kontrolirajo kri in vodo ali pa pri 9m

hvala za lepe želje in čestitke user posted image dominiku za 9m

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.7.2008 22:39:19   
mamuška
Uf, sliva šit, to pa ni glih fajn. Ampak - a nisi rekla, da ima tamal vročino?? EN zoprn infekt lahko naredi živi raztur v telesu, tko da naj najprej to razčistijo. Jaz sem tudi že šla skozi paniko in napotila k hematologom, tako da vem, kako ti je. Naš je imel hudo nevtropenijo, ki jo najrpej povežejo z levkemijo ipd sranjemuser posted image user posted image user posted image Na koncu se je dobro izteklo in trdno sem prepričana, da bo pri vas isto. Nocojšnja noč pa bo zate težka. En velik objemuser posted image Poročaj jutri, bomo vsi na trnjih!!!!!

Tanayya, ne ti men doktoruser posted image user posted image user posted image Mi ne enega in ne drugega nismo uporabljali, rečeno nam je bilo, da je preagresivno za tok mejhne. Mi imamo elocom (KK) v belobazi. Kaj je zdaj na stvari, ti ne znam pomagat.  Jaz za kožo vedno raje uporabim fenistil, za dihalne težave pa claritine.  Plus tega imaš fenistil še za namazat - gel - tko da jaz imam raje tega.  Vem pa, da K claritine ni pod soncem nič pomagal, tko da ga je menjal za zyrtec.  Sama imaš najboljši občutek, kaj je do sedaj najbolj pomagalo - tisto vzemi s sabo. Drugače pa jaz raje na cotah šparam in s sabo vzamem VSA zdravila, ki bi zgolj po teoriji utegnila priti prav.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.7.2008 22:47:48   
Oranža
Sliva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta. Sej bo, boš vidla, je tko fejst pobčuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.7.2008 22:52:18   
kanarka
Sliva, hvala za odgovor...upam, da se bo res tako izteklo, kot predvideva iz izkušenj MAmuška.

Scuba, nisem videla, ker res spremljam samo ta forum. Za druga nimam časa. Samo če ne bom našla in bo ne vem na kateri strani, žal ne bom imela časa iskati.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.7.2008 22:57:35   
kanarka
Scuba, sej ne najdem niti te teme

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.7.2008 23:04:29   
manca
vsem bolanim otročkom najprej user posted image user posted image user posted image in čimprejšnje okrevanje

Pri nas je pa nekaj novegauser posted image ...je Maja danes pogruntala, da se lahko v sedečem položaju premika po stanovanjuuser posted image . Sem bila namreč za računalnikom in kar naenkrat zagledam Majo pred mojimi nogamiuser posted image . Potem je pa še naprej se premikala vse do bazenčka, v katerem ima igračke. Ker pa je bazenček na tleh na deki je prijela za deko in vlekla bazenček za sabouser posted image user posted image user posted image

Zvečer imamo pa tudi težave, ko je treba zaspatuser posted image . V naročju zaspi, ko jo dam v posteljico pa jok. In to traja že tri noči. Poleg tega pa potem postane čisto naspidirana in nič zaspana in bi se samo smejala in igrala rada.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.7.2008 23:05:09   
scubadiver
Kanarka ni čudno da je ne najdeš če so pa očitno RR moderatorji špricali geografijo in splošno razgledanost user posted image .Temo z naslovom: Kanarski otoki so premaknili v rubriko: gorništvo z otroki - karavanke user posted image user posted image

Tole je pa link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2944204

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.7.2008 23:23:01   
Oranža
Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.7.2008 23:36:45   
kanarka
Evo Scuba, sem opravila svojo državljansko dolžnostuser posted image .
Kaj pa od vas...a pride katera???

Sem pozabla povedat, da sem danes dobila pasoš za Sarouser posted image .

Grem tut počasi spat. Lahko noč!

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
8.7.2008 6:07:09   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Evo samo na brzino ,da se vam ogalsim PREDEN GREM V SLUZBO user posted image user posted image . Vceraj sem mela prvi dan in razen utrujenosti , bolecih prstov na nogi in osem- urnega zivciranja kako je tamala je blo znosno user posted image user posted image user posted image . Moram povedati,da je moj zelo lepo skrbel za njo in seveda jo je moral trikrat komplet preobleci in ponucav 5 slinckov za dva obroka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sliva drzimo pestke in vse bo ok

Kanarka : lepo,da si se spomnila name user posted image user posted image

Grem garat , pa lepo prosim ,da me nebo kera prevec pogresalauser posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
8.7.2008 8:52:01   
ninocka
Sliva, bogec Anze user posted image user posted image user posted image Pri Evanu so tudi vceraj ugotovili da je slabokrven, ampak je potem rekla, da je to lahko tudi od bolezni (tko kot je ze mamuska napisala). Upam, da se cimprej v red spravte user posted image user posted image user posted image

Evan je zacel se bolj piskat, samo dihanje se mu je pa rahlo izboljslao (ne diha vec tolk s trebusckom in luknjica pri vratu (pozabila kako se rece) se mu ne ugreza vec). Kontrolo imamo v cetrtek.

Sicer pa dobro jutro, ceprav nas je danes po dolgem casu pricakal en tak dezeven mrzel dan!!

PS: Septemberke smo ratale "virtulane tetice" mali Kaji user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
8.7.2008 9:23:58   
naraščaj
jutro

malo bolše kot zadnje par dni, pa še vedno ne takšno kot zna bit. Je pa tut pri nas hladneje - HB.

T spančka, ker je bla auf že ob 6,30 in je bla ob 8,30 že taka tečka, da sem jo mogla kr dat spat (uspavat), zato pa mam zdele luft, da se mal javim. Pristavla sem že za juhco.

Šibam, alarm

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
8.7.2008 9:47:24   
mama11
Sliva, Ninočka, user posted image  vajinim bolančkom, da bi se čim prej in čim bolje poštimalo zdravje.

Nicolina, hvala, prišlo, ne pozabi, da sem na voljo za vrnit uslugo!

GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni user posted image

Ohcet uspela, pa HB, da je mimo, ker smo imeli od petka popoldne do nedelje ponoči harmoniko okoli bajte. Sem že mislila, da mi bo tamala zaspala samo še na podoknice ali radio veseljak user posted image

Maza - naša niti ni, na rokah ne zdrži dolgo. Se pocrklja, potem pa hoče naprej - igrat se ali spat.

Spimo še kar OK, nočnega hranjenja že skoraj 3 tedne ni več, ima pa navado, da se od pol petih user posted image zbuja na uro in zahteva dudo ali tapkanje po ritki... nekje do pol osmih.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
8.7.2008 10:00:19   
Oranža
Dobro jutro,

Danes pa mi2 častiva kavico in tole poslalstico ker praznujeva 7 mesecev in obenem čestitava Vasji za 8user posted image user posted image user posted image   

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni user posted image

A žeuser posted image user posted image Jst grem čez 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

No dons je pa res kr mal hladnouser posted image  Prav za šoping!! A bo katera kej v KR v Qlandiji, mogoče pridem????

Grem je že zaspan in tečka....

< Sporočilo je popravil Oranža -- 8.7.2008 10:03:20 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
8.7.2008 10:03:58   
Oranža
Mi ni holtlo prilepit....evo....

user posted image

< Sporočilo je popravil Oranža -- 8.7.2008 10:05:17 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
8.7.2008 10:40:11   
Tanayya29
Jutro!!!!

Ljubljančanke...scuba ti zihr veš,kam naj grem na pregled za vozniški(moram podaljšat?),na vodovodni ne delajo,a je še kje privat???plis help....

Timon in Vasja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.7.2008 11:04:55   
tintin
Jutrce od naju,
častiva tortico!!user posted image čestitava Timonu! user posted image user posted image Uf, ne morem verjet, da je naš mali tarzan star že 8 mesecev (zadnje čase spušča glasove kot tarzanuser posted image )....še malo pa gremo v službo....user posted image

Oranža a v qlandio prideš? Hm, škoda ker sem že zmenjena z eno kolegico, popoldan pa tko šibamo v Lj. da vidimo kaj bo rekla moja mentorica (sem kar malo na trnih...).

Za Anžeta držimo pesti in pošiljamo user posted image !

Še malo pa gremo na morjeuser posted image komaj že čakam, čeprav si moram počasi začet delat seznam...

Aja, včeraj sem preživela zobarja. Je bilo kratko in sladko, samo pogledal je, kontrola čez 1 leto (kar pomeni, da nima kaj popravljat)user posted image user posted image user posted image

Torej bi se gorenjke kaj dobile? Sreda,četrtek, petek, drugi teden morda??

lp vsem, zdajle pijem končno en kafe v miru...mali spi....jaz pa malo na off...me je klicala tašča če sem doma, da bi uletela, pa sem rekla, da grem ven čez pol ure....ma res se mi ne da..klinc tud, rabim malo miru...

papa, se še oglasim!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.7.2008 12:12:52   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jutro!!!!

Ljubljančanke...scuba ti zihr veš,kam naj grem na pregled za vozniški(moram podaljšat?),na vodovodni ne delajo,a je še kje privat???plis help....

Timon in Vasja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .

Hvalauser posted image

Zakaj pa rabiš pregleduser posted image . Sej samo podaljšaš al kakouser posted image  Men velja do 80 leta starostiuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranža a v qlandio prideš? Hm, škoda ker sem že zmenjena z eno kolegico, popoldan pa tko šibamo v Lj. da vidimo kaj bo rekla moja mentorica (sem kar malo na trnih...).

Qlandija je odpadla je tamal spal do zdeleuser posted image user posted image user posted image . Držim pesti za magistrskouser posted image user posted image

Lahko bi se res kej dobile, jst mislim da imam četrtek in petek čas. Kaj pa ostale????

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.7.2008 12:41:05   
Tanayya29
oranža rabm pregleduser posted image user posted image .
in to pred 80 letomuser posted image .

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.7.2008 12:51:54   
tintin
Jaz mam tud čet in petek časuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.7.2008 13:50:18   
scubadiver
Tanayya pojma nimam kje delajo zdravniške preglede. žal. A pa si ziher da ga rabiš? user posted image jest sem šla samo podaljšat, brez pregleda in mi sedaj tud velja do 80 leta.
Tintin držim pestke za magistersko user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.7.2008 13:57:56   
sonchek
Hoj, hoj..sam na hitrco vas pozdravim...
itak nimam nič pametnega za napisat...vse je po starem. uživamo 100/uro...in to je to...
Mal sem vas prebrala za nazaj..in Sliva10...tvojmu jenčiju čimprejšnje okrevanje..in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z

se podpišem...
zdej si grem pa še eno kavico skuhat, če ne bom zaspala kr tle na stolu...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.7.2008 14:54:42   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tanayya pojma nimam kje delajo zdravniške preglede. žal. A pa si ziher da ga rabiš? user posted image jest sem šla samo podaljšat, brez pregleda in mi sedaj tud velja do 80 leta.

ja,kako?pol se pa morm pozanimatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,zdj mi ni nč jasn

Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.7.2008 14:56:52   
scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

ja,kako?pol se pa morm pozanimatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,zdj mi ni nč jasn

Zdravniški pregled rabiš samo če imaš kakšne zdravstvene težave, kaj vem, npr epilepsijo al pa... mah kaj pa vem kaj so te bolezni. Če pa nimaš nič, potem pa rabiš samo eno sliko in greš na upravno enoto.

Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.7.2008 15:11:40   
Nana Liza
Tanayya - po mojm rabiš pregled samo, če za vožnjo potrebuješ očala oz kontaktne leče. Vsaj pri meni je bilo tako. Opravila sem ga pa na Metelkovi. 

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 8.7.2008 15:13:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.