|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
7.7.2008 15:42:44   
tintin
Zelenjavne kašice je treba pogret v mikrovalovki ali vroči kopeli, so veliko bolj užitne. Jaz pač grem v kak lokal in prosim, da dajo malo v mikrovalovko al pa dam v šalco vroče vode.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
7.7.2008 16:31:45   
ninocka

Porocilo od P:
Ruben je OK, Evan je na meji s pljucnico. Dobiva ventolin na 4 ure, ob 7ih imamo ponovno kontrolo. Za samo pljucnico ni dobil nobenih zdravil.
Mah, sem zlostna, je tak bogec...zdej pa obadva spita, ker ponoci nista nic.

Nas puza v bodiju al pa samo v majcki in ma tud vsa kolena oguljena in ker se se odriva z nogico ima na desnem palcku in spodaj dva zuljcka.
Se je pa zacel ful postavljat na nogice, kr spleza po meni in se dvigne.
Babyfoni in jokanje - jst sem vedno bolj razocarana nad tem od AC. Zdej mi je Ruben ze 2x padel iz postelje (vcraj in danes), ker se babyfone sploh ne sprozi in tamal pol pojstle preplazi in se se dol zvrne, ko neki zasumi...user posted image Uceri sem ga za sekundo zgresla, semlih za kljuko od vrat prijela, ko sem slisala bum in jok.
Zelenjavne kasice - ne kupujem, pri Evanu sem jih pa grela v mikrovalovki alpa v vroci vodi. Sem jih mela pa drugace tko al pa tko spravljene na sobni temperaturi.
Mamine maze - Evan je sele zdaj ratal, Ruben me pa sploh ne sputi izpred oci. CE se pa ze sam zaigra, po bognedaj, da me prinese mimo, ker takoj, ko me vidi plane v jok in steguje rokice proti meni in ga moram dvignit. Ampak jst mam pa pol se eno mazico, in sicer  mojga, ki bi se pa tud kr naprej stiskal user posted image user posted image aja, mackov sploh ne komentiram, ker sta ratala moji senci in se samo vsedem in mam enga takoj v narocju. Scuba, kako pa kaj tvoja macka?
Laubica, zakaj si ga pa ze na kahlico dala?

Septemberke pa cakamo na novo dojencico, ker ena nasa rojeva user posted image user posted image user posted image .

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
7.7.2008 16:52:21   
nicolina
Dan,
ni blo prej časa, da bi se kaj javla, je bla sestrca na obisku.

Ajtak, čestitke tvoji prijateljici za Hano user posted image user posted image
Potepinka, jaz zelenjavnih kašic nikoli ne kupujem, kaj pa če bi prej skuhala in dala v termosko, jaz to zmeraj naredim in ko mu dam jest čez par ur, je škos toplo. No, pr men se to dobro obnese. user posted image

Oranža, ČVEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image

Ninočka user posted image user posted image user posted image  za Evana, da bo čimprej zdrav. user posted image

Tin se je pa nauču dat pa pa, je danes parkrat pomahal in za vsakič ko mu rečeš, pol še kar maha, se mu tolk fajn zdi.. user posted image user posted image

Še 3 tedne in gremo na morje user posted image user posted image user posted image  .... komaj čakam

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
7.7.2008 17:13:08   
scubadiver
ojla,

Oranža
kakšna čvekkkkkkaaaaaaaaaaa siiii, ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajtak čestitke kolegici tudi od mene, Ninocka držim pestke za septembrko user posted image

Ninocka moja mačka je bla prej divja, več v luftu kot na tleh, napadala je sem ter tja, ckljat se sploh ni pustila, skratka mal zmešana user posted image Odkar je pa tamala doma, je pa crkljiva, kar naprej je pod nogami ali v naročju, prosjači za pozornost ki ji prej sploh ni pasala, skratka čist druga mačka kot prej. Lano pa na srečo ignorira. Danes zjutraj ji je prišla pa preblizu in jo je Lana takoj zagrabila za rep in ji spulila kar zajeten šopek dlak, pa je na srečo mačka samo pogledala in šla naprej. Sem se bala da bo grše odreagirala. No sej sem bla zraven, tko da sem bla pripravljena na posredovanje. A da tvoji mački pa tud samo po naročju ... hecni so user posted image
Mi je pa prav hudo ko berem kako bogi je Evan user posted image . Držim pestke da se čimprej pozdravi da bo vsaj mal užival poletje in seveda tudi za Rubna da se ne naleze...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
7.7.2008 19:37:05   
Oranža
Ku kuc

kje se pa vse skrivate? A vedrite? No pr nas tko lepo pada dež.........
Ninočka za Evanauser posted image user posted image user posted image , naj se kmalu pozdravi, pa upam da Ruben ostane ok in da boste imeli še kaj od tega poletjauser posted image

Ajtak user posted image user posted image čestitke za Hanouser posted image ....joj punce sem se spomnila kako je blo fino k smo ble me na vrsti pa ko je včasih skor vsak dan pricurljala novička da je katera od vas rodilauser posted image user posted image Me je kr spreletelo zdej, tko v dobrem smisluuser posted image user posted image user posted image Oh radosti radosti.......

Se beremo še kej......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
7.7.2008 19:39:34   
Oranža
Ninočka slikco sm ti na mejl poslala.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
7.7.2008 20:03:18   
Laubica
NINOCKA-Saj ga nisem jaz -moja tašča ga je čuvala in se je mali matral in ni mogel kakat pol ko ga je gor dala pa mu je ratalo-čist tak je to bilo-jaz ga še nisem dalauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
7.7.2008 20:42:46   
mamuška
Ojoj, ninočka, vas se je pa tudi lotilouser posted image Pošiljam najboljše želje, da čimprej izplezate iz najhušega, pol pa čimprej sprememba klime. Al v hribe al pa na morje, če le lahko. Bogec mali!

Zel. kašice jaz skor nikol ne dajem, kot jih kupim zmer kej dodam, ker so mi tko grozno bljak int ud tamal jih ne mara. Tko da jaz to vedno pogrejem v ponvici, dodam začime, včasih meso ali riž/krompir/koruzo in to je to. Drugače pa lahko komot skuhaš kako mesno-zelenjavno čorbico, rukneš v termovko in na poti pofutraš. Tako običajno jaz delam, za oba frocka, od pamtiveka. user posted image

Babyfon - nam dela super. Kupljen sicer iz 2. roke, ampak se nastavi nivo občutljivosti in dokler ga nismo potuhtali, je cvilil tudi za vsak D-jev prdecuser posted image user posted image Zdaj smo našli pravi nivo, da cvili, preden tamal ornk pošizi, pa da ne skačemo za vsak cucek not. Itak pa se mi vklaplja na 5 min in 30 sek posluša okolico. Mi lepo prenaša zvok, sem res zadovoljna. Babysense - smo pa ugotovili, da bi po 9 mes morda lahko baterije zamenjaliuser posted image user posted image mi butli (priporočajo po 3-4 mes!!), in zdaj nam ne dela več panike za prazen nič. Akhm -zakaj za Boga pa ne daš otroka za rešetke ali varovalo spatuser posted image user posted image ??

Maze - jst mam tud 3. D je vsekakor absolutni svetski prvak v tej disciplini, dokler me ne vidi, čist dobro shaja, čim me zagleda, je takoj jodlanje. Danes se mi je utišal v kopalnico med mojim -khm- kakanjem in se utaboril na mojih nogah, da niti riti nisem mogla človeško obrisatuser posted image user posted image To mi je pa tu mač.  Bo treba začet uporabljat kljuko, ampak sva bila sama, sicer ga za take podvige K-ju obesim za čuvat.

Nč, grem še mal delat.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
7.7.2008 20:55:49   
sliva10
user posted image user posted image oj. sm tolk žalostnauser posted image user posted image user posted image  
P naju je poslala na pediatrično k hematologu je kljub ferrum leku anemičen in trombocitov ima premalo, tako da sva danes bila že tam jutri greva zjutraj pa nazaj, ker pop ni bilo nobenega hematologa več.

Pa ga futram z različno hrano in dojim zraven jemljem neovin.. pa nič od začetka aprila je imel železo 100 dobil ferrum lek, sedaj pa ga ima 84user posted image

Sedaj se je pa še nevihta razbesnela naj mi še elektriko vzame... pol pa naj vse user posted image vzame

Ninočka user posted image

lep večer še naprej

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
7.7.2008 21:01:25   
Tanayya29
ooooo sliva,za anžetauser posted image user posted image user posted image ,sem prav žalostna s teboj,ampak saj bo boš videla,resuser posted image user posted image

ninočka prav tako za tvoje dva sinetauser posted image user posted image .....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
7.7.2008 21:03:12   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Maze - jst mam tud 3. D je vsekakor absolutni svetski prvak v tej disciplini, dokler me ne vidi, čist dobro shaja, čim me zagleda, je takoj jodlanje. Danes se mi je utišal v kopalnico med mojim -khm- kakanjem in se utaboril na mojih nogah, da niti riti nisem mogla človeško obrisatuser posted image user posted image To mi je pa tu mač.  Bo treba začet uporabljat kljuko, ampak sva bila sama, sicer ga za take podvige K-ju obesim za čuvat.

ma ta je pa svetovna danes,joj mamuška fajn jo pihneš,nouser posted image user posted image user posted image .

Pa Dominik Vse najboljše za 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
7.7.2008 21:05:54   
barika
pri nas pa spet grmiii, grmi, samo grmi (ker nismo šli v obiuser posted image user posted image user posted image )
jaz imam pa zadnje popravke za diplomo, jao, pa še prof. gre na dopustuser posted image user posted image user posted image

Ninočka, Martin že tudi kaka dobra 2 meseca če ne že več na wc/ kahlico, ker se je drugače ful matral. in zdej če ga ne dam na wc (ponavadi kr tja), ga v plenico sploh ne spusti...no razen, če je kej tekočega

Ajtak, čestitke za kolegico, in pikepoke za Tjaša!!!!! pa pikepoke tudi za Evana

Tintin, a bo??? bo neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
7.7.2008 21:07:37   
barika
sem vedla...
Sliva, še za tvojega sineta user posted image user posted image

pa čestitke vsem "razvajenčkom" ki praznujejo te dni!!

Martin se pridružuje klubu maminih/atovih/dejiveh in "starih maminih" mazuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
7.7.2008 21:09:55   
Tanayya29
Ti mamuška doktor naš....

Povej mi neki...jaz mam doma advantan in locoidon(KK),no teste bojo ponovil...Sicer mažem ga v skrajnosti....a je vseen s kerm ga namažem,če ga,ali je KK vse isti šmorn....

plus tega mam claritin in fenistil kapljice....zdj ne dajem nič,ker trenutno ni potrebe,kaj misliš kaj bolje?Za morje me mal skrbi.....

P.je itak 4 t na dopustu,itak je pa njen odgovor namazat,ko je hudo,da ne bo staknu kakšne bakterije in pa bomo testiranje ponovili...

Mi je pa sestrična ,ki dela na dermatološkem centru na parmovi,poslikala sineta,in poslala mail eni otroški dermatologinji,in sva naročena,ko pride ta dotična iz dopusta,dotlej je pa na recept (no sestrična)napisala te dve novi reči(locoidon in fenistil)....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
7.7.2008 21:18:44   
Tanayya29
debelluška v sredo bo OKuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3565
7.7.2008 21:19:21   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Zelenjavne kašice je treba pogret v mikrovalovki ali vroči kopeli, so veliko bolj užitne. Jaz pač grem v kak lokal in prosim, da dajo malo v mikrovalovko al pa dam v šalco vroče vode.

Tako je.Naš jih ne mara kej preveč

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
7.7.2008 21:20:28   
Tanayya29
Tudi Taj je pravi mazouser posted image user posted image user posted image ,važn,da je na rokah,pa je tih

Neposredna povezava do sporočila: 3567
7.7.2008 21:33:25   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

UF, men se to ful gravža, ne pa da bi jih dala malemu za jest. dam mu pa kdaj pa kdaj kakšno sadno (s skuto, keksom)

Neposredna povezava do sporočila: 3568
7.7.2008 21:41:52   
Tanayya29
AJTAK čestitke za hano(zelo lepo ime).user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
7.7.2008 21:49:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jaz dam Lani če smo na poti oz za vikend kje zelenjavne kašice kr tako, nč pogrete. Sploh niso zanič in Lana jih prav lepo zmaže brez grimas al pa česar koli. Ji pa ne kupujem mesnih variant.
Sem ji pa na morju kuhala, dala v termo lonček in je čez tri/štiri ure jedla kar sem ji skuhala.

Neposredna povezava do sporočila: 3570
7.7.2008 21:50:28   
scubadiver
Sliva držim pestke za Anžeta. Joj si kr predstavljam kako ti je hudo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3571
7.7.2008 22:23:02   
kanarka
Čer
Sliva, upam, da bo vse ok.  Zakaj pa to sploh merijo? Kako je prišlo do tega? Oprosti, če sprašujem neumnosti.

GB, kako je bilo prvi dan?

Pri nas je pa še kr vroče in bi se prilegla kakšna nevihtica, ampak žal tega tukaj ne bomo dočakali.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 3572
7.7.2008 22:27:46   
scubadiver
Kanarka a si vidla v rubriki Čvekanje v tri dni ena punca prosi za pomoč v zvezi s kanarskimi? Mogoče ji lahko pomagaš user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
7.7.2008 22:28:26   
nicolina
Čer,
Tanayya, Tin je dobil Locoidon in Fenistil kapljice. Nam je ta kombinacija zelo pomagala, kaplice sem dajala 3 X 6 kapljic na dan, ene 10 dni. Zdej ga ne srbi več in mu jih ne dajem. Z Locoidonom sem ga mazala samo 3 dni, pol je  arekla P. po potrebi.
Ampak Tinu se je kožica tako izboljašla, tako lepe ni imel še nikoli. user posted image user posted image  Upam močno, da tko ostane, se pa oba drživa diete ( ker se še dojiva) brez pšenice in jajc. Za kopanje uporabljam od Aderme kopel in mleko za po telesu, po obrazku ga namžem z negovalno kremo (olivno olje v belobazi). In to mu vse zelo ustreza. user posted image  V čet. imava zpet pregled pri D. in bomo vidli, kaj bo rekla.
Želim ti, da bi tud Taju kaj pomagalo... user posted image

Sliva user posted image  zate in Anžeta...

Neposredna povezava do sporočila: 3574
7.7.2008 22:32:22   
naraščaj
Čer,

vsem bolančkom en velik user posted image  in hitro okrevanje.
Vsem praznujočim pa vse najboljše.

T še vedno svira s spanjem, danes celo čez dan, kar smo mel že porihtan.

Maze,  o tem raj neb, ker je katastrofa, jaz ji pravim kr obešalnik. Če me ni tuli ko 100user posted image , sploh zvečer ni žive sile, ki bi jo lahk dal spat. Tko, da jaz ne morm nikamor brez nje, lahk sam sanjam o Pivu in cvetju v Laškem.

GH je mal bolš, sam ne morm  je prpravt na kake mlečne kašice za zvečer oz zjutri, drži tko usta skup, ko da ma zlimane. Mate kak predlog kak jo naj prpravim do tega. Pa so res dobre od milupe mam celo kolekcijo user posted image .

Nč grem spat preden se že N-tič zbudi

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.