mamuška
|
Ojoj, ninočka, vas se je pa tudi lotilo Pošiljam najboljše želje, da čimprej izplezate iz najhušega, pol pa čimprej sprememba klime. Al v hribe al pa na morje, če le lahko. Bogec mali! Zel. kašice jaz skor nikol ne dajem, kot jih kupim zmer kej dodam, ker so mi tko grozno bljak int ud tamal jih ne mara. Tko da jaz to vedno pogrejem v ponvici, dodam začime, včasih meso ali riž/krompir/koruzo in to je to. Drugače pa lahko komot skuhaš kako mesno-zelenjavno čorbico, rukneš v termovko in na poti pofutraš. Tako običajno jaz delam, za oba frocka, od pamtiveka. Babyfon - nam dela super. Kupljen sicer iz 2. roke, ampak se nastavi nivo občutljivosti in dokler ga nismo potuhtali, je cvilil tudi za vsak D-jev prdec Zdaj smo našli pravi nivo, da cvili, preden tamal ornk pošizi, pa da ne skačemo za vsak cucek not. Itak pa se mi vklaplja na 5 min in 30 sek posluša okolico. Mi lepo prenaša zvok, sem res zadovoljna. Babysense - smo pa ugotovili, da bi po 9 mes morda lahko baterije zamenjali mi butli (priporočajo po 3-4 mes!!), in zdaj nam ne dela več panike za prazen nič. Akhm -zakaj za Boga pa ne daš otroka za rešetke ali varovalo spat ?? Maze - jst mam tud 3. D je vsekakor absolutni svetski prvak v tej disciplini, dokler me ne vidi, čist dobro shaja, čim me zagleda, je takoj jodlanje. Danes se mi je utišal v kopalnico med mojim -khm- kakanjem in se utaboril na mojih nogah, da niti riti nisem mogla človeško obrisat To mi je pa tu mač. Bo treba začet uporabljat kljuko, ampak sva bila sama, sicer ga za take podvige K-ju obesim za čuvat. Nč, grem še mal delat.