taška30
|
Zoom zoom, sočustvujem, mene tudi včasih kakšen dan med vikendom, ko smo cel dan skupaj in kam gremo čisto izmozga. K sreči je ponavadi v glavnem luštno, včasih je pa res vse po spisku katastrofalno. Saj bo boljše. Pa kaj imate vi s temi rokami pri spanju, to še zmeraj ne zastopim. A da zraven leži je kul, da te pa za roko prime pa ni al kaj?!? Jaz bi naredila tkole: dala bi jo v njeno posteljico in ji za začetek dala roko, če ji to toliko pomeni. Za eno minuto recimo, potem bi šla ven. Potem bi spet šla k njej jo prijet za roko, potolažit, pa spet ven itd....sej ne vem, če prav razumem s to roko. Julija bo pa zgleda celo res počasi shodila. Danes je naredila parkrat po 7-8 korakov. Napreeeedek!!! Ej, to pa ne morš verjet kolk ta otrok nima interesa hodit. Je ful bolj motorično prej bila razvita od Mance (plazila po vseh štirih pri 8.mes, se dvignila na noge pri 9-ih, ampak zdej je 14 mesecev stara, še več, pa je njej čist kul še vedno po kolenčkih. Jutri pride pa moj možek domov za 2 dni in gremo po Manco počitničarko. Jo že ful pogrešam, sam me malo skrbi, ker je bila začetek tedna na igrišču v stiku z eno punčko, za katero se je danes izkazalo da ima vodene koze, joj, joj, saj vem, da jih enkrat pač mora imet, ampak ravno pred morjem????!! Baje se takrat ne sme kopat, ne na soncu bit. Če se je okužila, upam, da bo imela kratko inkubacijsko (je od 10-21 dni), da bo do morja že konc (gremo 2.8), samo potem je tu še Julija z zamikom. Jebelacesta upam, da ne bo nič.
|