|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.7.2008 21:58:59   
taška30
Ojoj, kje smo?!? Na 2.strani skoraj čist spodaj!!! Kje pa ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.7.2008 22:11:55   
taška30
No, pri nas je minila še ena noč neprekinjenega 11-urnega spanja. Jaz kar verjet ne morem, se mi zdi kot čudež po 14 mesecih.user posted image  Ampak sem zgleda prav navajena na zbujanje, ker jaz se pa kar zbudim okoli dveh, pa okoli štirih, pa malo na uro gledam, pa poslušam če bo kaj.....hecno.user posted image
Zoom zoom, pri nas pa začuda z večernim uspavanjem ni bilo takih problemov, no, seveda so bila obdobja, ko se je malo drla, pa vstajala v posteljici, ampak v glavnem se pa kar vda in zaspi. Ponoči je blo pa...urnebes.user posted image
Zdaj pa že razmišljam naprej in sicer, kako bi Julijino posteljo spravla v Mancino sobo, da bi midva kooooončnoooo imela mir ponoči in sobo le zase. Ker moram priznat, da mi zadnje čase pa že prav preseda vrh glave seksanje na ozkem kavču al pa na tleh zraven kavča. 2 metra stran od Julije pa nekak ne morem.user posted image  Pa si tud v sanjah ne predstavljam kako to izvest. Julija je namreč navajena da zaspi v temi, miru, tišini, Manca ima pa cele procedure, branje knjigce z mano, pogovor o današnjem in jutrišnjem dnevu, Cd s pesmicami, potem ona še podebatira s svojimi prijatelji pliškoti itd...res ne vem kako bi to izvedla. Kakšna ideja?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.7.2008 7:55:59   
zalbi
Dobro jutro...

jupi za petek - komi čakam da se konča ta delovni dan - pol pa na štajersko - moram it sprobat nov bazenuser posted image user posted image user posted image .

taška - nimam pojma kako bi to izvedla - Sara sicer spi v svoji sobi - ampak je sama, tako da ni blo težav... ko smo se preselili sem jo enostavno dala v svojo sobo in je blo to to...tko da za tvojo situacijo pa res nimam pojma.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.7.2008 8:17:36   
zoom zoom
Dobro jutro,

včerajšnje uspavanje lahko komentiram samo z eno besedo, in sicer KATASTROFA. Že pri opoldanskem spanju se je drla kot jesihar in ni hotela zaspat, pa je potem tudi nisem več dajala (po eni uri njenega dretja, vstajanja, mojega božanja, dajanja za pit, pa malo pogovarjanja), potem je zaspala okoli 17h (v avtU) in zvečer smo se spet dajali več kot uro, da je končno zaspala (in spet, če bi ji dala tisto prekleto roko in se ulegla na mojo posteljo bi pomoje zaspala takoj, tako pa je trajalo in trajjalo in je zaspala ko sem se jaz pogovarjala po telefonu v njeni sobi in jo spotoma božala. Če bo šlo tako naprej (ker tole je res grozno) bomo pomoje kar kmalu odnehali. Čeprav pa moram povedat, da od kar je dretje pred spanje ponoči spi bolje.

Kako pa dat 2 otroka v eno sobo, pa jaz še nič ne premišljujem, ker zaenkrat naše uspavanje ne funkcionira tako kot bi moralo, spoh pa starejši prednen zaspi sigurno pride iz sobe vsaj 10x, pa vo sobi se igra s prižgano lučjo in tudi nikoli ne zaspi pred 21.
Sploh ne vem kaj nam je bilo ko smo delali stanovanje in naredili samo eno otroško in ne dveh (takrat smo mislili, da bosta lahko spala, sicer verjetno čez kakšno leto bo že šlo). Sicer imamo še vedno eno rezerno sobo, ampak tista še ni za tako majhne otroke, ker je predaleč od spalnice.

Se pa jaz čisto nič ne veselim, ker je petek, ker bo prehitro prišel ponedeljek, ko bom morala v službo.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.7.2008 12:53:37   
Anonimen
helou!
mi sedaj spimo superuser posted image , odkar sem odstranila stranico. ne vem, kaj sem tako dolgo čakala???

taška - ja, midve z evo sma tudi imele cele procedure pred spanjem. sma tudi brale knjigice v njeni posteljici. no, pa sma potem to njeno branje in cartanje pred spanjem prestavili v dnevno sobo. tako da sedaj tu preberema, se pocartama, in ona lepo gre v posteljo samo še spat. si je dala tudi dopovedati, da mora biti v sobi tišina - sem ji tudi parkrat zagrozila, da če bo galama, in če bo zbudila laro, da jo bom po riti. pa je zaleglo. ne vem, poiskusi, mogoče pa bo šlo.

(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.7.2008 13:40:15   
zalbi
tako, pa se doma, že od ene pol enajstih - so me iz vrtca klicali, da ima Sara vročino, tako da sem šla iz službe ponjo - gre pa pomojem samo za zobe, ker je bla doma pol čist ok volje, vročino pa ji bom zmerla, k se bo zbudila, sem pa ji tipala s prstom po dlesni in ima res eno špičko... tko da pomojem je to to.

Pa prou paše bit malo doma - sem malo pospravila - pa rože zalila, pa take stvari k čez teden sploh ne uspem...

pol pa gremo na štajersko... razen če bi sara na polno zakuhala...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.7.2008 20:00:46   
zoom zoom
Dan smo preživeli. Komaj. Smo se šli kopat in sta bila že v avtu oba čist adijo, pa ko smo prišli v terme, je starejši kar sam stekel k bazenom in ni hotel nič slišat, da ne sme. Sem se parktat tako zadrla nanj, da si je kakšen mislil, da sem čist zmešana, samo mi je res prekipelo, ker ne uboga nič. Je tudi sam skočil v olimpijski bazen (ok je imel rokavčke, samo vseeno, pa po toboganih plezal gor ne samo po stopnicah, ampak tudi po toboganu). V glavnem za popi... Pa smo šli potem na kosilo, spet groza od groze. Tamala kar nekaj tulila in metala pribor po tleh,s tarejši pa spet ful neki težil (ampak vsaj jedel je). Me je danes čist vse minilo, sem utrujena kot bi cel dan ful fizično delala, koleno me je začelo spet bolet 1007uro. Danes res ni moj dan.
Aja pa za povrh, se tamala spet dere že skoraj uro, ker noče zaspat, se mi pa zdi, da je moj obupal in se je ulegel zraven nje (če ji je dal pa roke pa ne upam pogledat). Upam,d a bomo naslednje dni preziveli bolj umirjeno, ker tole danes je bilo pa res čist ADIJO.

Zalbi: upam, da je Sara res dobila vročino samo od zobov in da ni kaj hujšega.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.7.2008 20:46:59   
taška30
Zoom zoom, sočustvujem, mene tudi včasih kakšen dan med vikendom, ko smo cel dan skupaj in kam gremo čisto izmozga. K sreči je ponavadi v glavnem luštno, včasih je pa res vse po spisku katastrofalno. Saj bo boljše.user posted image
Pa kaj imate vi s temi rokami pri spanju, to še zmeraj ne zastopim. A da zraven leži je kul, da te pa za roko prime pa ni al kaj?!? Jaz bi naredila tkole: dala bi jo v njeno posteljico in ji za začetek dala roko, če ji to toliko pomeni. Za eno minuto recimo, potem bi šla ven. Potem bi spet šla k njej jo prijet za roko, potolažit, pa spet ven itd....sej ne vem, če prav razumem s to roko.user posted image
Julija bo pa zgleda celo res počasi shodila. Danes je naredila parkrat po 7-8 korakov. Napreeeedek!!!user posted image  Ej, to pa ne morš verjet kolk ta otrok nima interesa hodit. Je ful bolj motorično prej bila razvita od Mance (plazila po vseh štirih pri 8.mes, se dvignila na noge pri 9-ih, ampak zdej je 14 mesecev stara, še več, pa je njej čist kul še vedno po kolenčkih.

Jutri pride pa moj možek domov za 2 dni in gremo po Manco počitničarko. Jo že ful pogrešam, sam me malo skrbi, ker je bila začetek tedna na igrišču v stiku z eno punčko, za katero se je danes izkazalo da ima vodene koze, joj, joj, saj vem, da jih enkrat pač mora imet, ampak ravno pred morjem????!! Baje se takrat ne sme kopat, ne na soncu bit. Če se je okužila, upam, da bo imela kratko inkubacijsko (je od 10-21 dni), da bo do morja že konc (gremo 2.8), samo potem je tu še Julija z zamikom. Jebelacesta upam, da ne bo nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.7.2008 21:13:37   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Pa kaj imate vi s temi rokami pri spanju, to še zmeraj ne zastopim.

To je izgledalo tako, da si se ulegel na zakonsko posteljo, tamala pa je bila v svoji posteljici zraven naše in si ležal, ona pa te je držala za roko (prste in se z njimi včasih tudi igrala), pa dudo v ustih in vsaj ponavadi hitro zaspala. Zadnje čase pa je ratala obupna in ni kljub temu, da si bil tam zaspala tudi po uro in pol. Ne vem kako bi drugače opisala, ampak naša je imela najino roko kot eno ninico. Sicer sploh ne vem kako je do tega prišlo (imam na sumu,da je od takrat ko smo jo odvajali sesanje palca in smo ji v usta dajali dudo, namesto prsta), ampak je ratalao že pošteno moteče.

Glede bolezni bi pa jaz prav rada videla, da v tem mesecu dobita vse kar morata, ker potem 2 meseca ne bom mogla na bolniško, ker bom imela v novi službi poskusno dobo oz. bom šla zelo nerada, ker nikoli ne veš, kaj lahko mislijo. Pa tudi kasneje bo verjetno bolniško dobit težje kot v sedanji službi. Imam pa prav občutek, da me bodo v tej službi ta mesec prav zaj..., ker grem stran in sem jim malo načrte pokvarila, pa lih dopusti so.

Sicer pa moj in tamala spita, je potem kar hitro zaspala, starejši pa še okoli hodi (itak, da nič ne uboga in dokler ne bo zaspal, ne grem spatm ker bi pomoje lih zaspala pa bi prišel "mami jaz bi pa ...., mene lulat,..."

Nič uživajte.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.7.2008 21:14:24   
zoom zoom
Aja pa bravo Juliji za prve korake.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.7.2008 22:43:19   
sabri
Oj, kaka huda nova barva. No  pri nam je dan minil brez posebnosti, nabiram ideje za vikend kaj počet.
Zalbi: uživaj na štajerskem, upam da je vročina od zobka.
zoom zoom: sicer ne vem če ima kaj veze ampak mi smo pri naši prestavili spanje za uro ali pa še več kasneje, ko smo jo začeli uvajat, da je sama zaspala. Ponavadi sem jo uspavala okol 19, ko je postajala zaspana, ampak itak ni nikol tak kmalu skoraj zaspala. No zdaj pa ob 20-21, prej skoraj ne in je uspešno. Za poskusit je, pa oba morata biti složna ja, drgač je najbrž še težje za user posted image , ker enkrat doseže svoje z jokom pri enmu pa ne.
Taška:držim pesti, da bo do morja vse poštimano, brez bolezni, mi gremo tudi šele avgusta in se mi taaako vleče.
Grem spat, ko sem jaz doma, je tamala zgodnja. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.7.2008 22:44:33   
sabri
Skoraj pozabila, jaz še kar vstrajam s srečanjemuser posted image , če je kateri jutri dolgčas...samo najbrž maste vse več ali manj plane. čao

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.7.2008 7:06:24   
thumbelina
Taška naša jeimela ful dolgo inkubacijsko dobo za norice. Se pa kr malo bojim, d ajih ne bi tamali prekmalu staknil, ker ima že itak problematično kožo....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.7.2008 11:20:52   
hariba
Ej, to pa ne morš verjet kolk ta otrok nima interesa hodit. Je ful bolj motorično prej bila razvita od Mance (plazila po vseh štirih pri 8.mes, se dvignila na noge pri 9-ih, ampak zdej je 14 mesecev stara, še več, pa je njej čist kul še vedno po kolenčkih.

Bravo za Julijo! Denis je bil isti,od 7.meseca dalje se je plazil,vstal pri 8 m,shodil tudi šele pri 14,prej ni imel potrebe,je bil na kolenih hitrejši in prav tako je prišel na željeni cilj.a ko je shodil je le še zelo redko padel,ostali pa na začetku kar pogosto.
Smo šli včeraj zvečer ven na pico,ker sem imela rojstni dan in je bila Zoja obupna,lezla je na pico in hotela z pice pobirati morske sadeže,klasične sploh ni htela jest,je pa pri plezanjupolila kozares s sokom po celi pici,teklo je pa še na moje hlače,solnico je na tla vrgla,a se po čudežu ni razbila. Ko sem jo kregala,je bila pa užaljena in je začela tuliti. Z njo dolgo ne grem več v gostilno. Zvečer sva si po dolgem času privoščilauser posted image ,a se ni user posted image  Zoja zbudila in začela tulit,pa se že kak mesec ni ob 23h zbudila.
Hvala bogu,da je danes malo majn vroče. Jee še 10 x grem v službo,potem bom pa 3 tedne na dopustu. Komaj čakam,odštevam dneve kot kaki otrok.
Lepo soboto želim,pa javite se kaj!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.7.2008 13:33:24   
*piškotek*
Živjo user posted image

Mene je tudi kar gorza, kaj vse bo user posted image  prinesel domov iz vrtca pred dopustom, ker imajo baje v vrtcu - norice, rdečke in uši user posted image  Upam, da če že kaj "fašemo" naj bo to po dopustu, ker že res nujno rabim teden dni oddiha na morju.

Drugače pa se naše kosilo peče - sem naredila lazanjo, da mojega user posted image  malo pocrkljam, ker jo ima ful rad. No, saj ubistvu jo imamo pa čisto vsi ful radi user posted image  tako da se ne bo noben pritoževal.
Dopoldan smo šli malo v nabavo rastlin in rožic - sem za zunaj kupila take tri velike "teglce" in smo morali še neki kupita za not posadit. Pa smo vzeli kar male cimprese, ker ne moreš verjet kako so te zadevščine drage user posted image  Sama sebi pa sem kupila eno roza-vijolično orhidejo (ja, sama sebe sem malo pocrkljala user posted image user posted image user posted image ) In ko smo to sadili se je user posted image  ful dogajalo, je moral tudi on malo kopat pa razmetavat zemljo,... moj je pa zraven samo  user posted image   Je bil pa potem tako utrujen Nejc, da je takoj zaspal.

Taška30: user posted image  bravo za Julujine prve korake
Zalbi: upam da je s Saro boljše in da ni zakuhala
Zoom zoom: joj, si kar predstavljam, meni bi se tudi zmešalo če me ne bi nič poslušal, pa želim vam, da se vam tole spanje malo poštima
Sabri: enkrat nam pa že bo menda uspelo srečanje, a ne?
Hariba: vse najboljše za rojstni dan

Dajte mi nekaj povedat - a vaši jejo kruh? Naš ga sploh noče če mu recimo kaj gor namažem - ga samo poliže in kruh pusti. Poje ga edino recimo v tem primeru da mu ga nadrobim v jogurt in pomešam, drugače ni govora. Ko pa je občasno hrenovko pa itak je samo, brez kruha. In zdej imam spet probleme s tem, kaj naj mu dam za zajtrk in večerjo. Prej je bilo tako luštno, ko sem mu samo kaj lahko namazala in je to pojedel, sedaj pa nič user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej pa šibam pogledat kako se peče lazanja.
Lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.7.2008 13:57:08   
sabri
piškotek: naša je kruh, če ne vidi nič drugega, če dam pa salamo pa sir zdraven, pa no way, se kar strese, pa pokaže na salamo.
Drgač  pa danes prav uživam, mam nekaj dosti energije, sem zjutraj šla z vozičkom po dolgem času na daljši turo, sem hodila 2 in pol uri, prišla domov direkt za pod tuš, ta čas se mi je kuhala juha, tamala je zaspala ob 12 in še spi, jaz sem pa vmes naredila marelične cmoke še za v skrinjo za 2x. Pa še kar gledam kaj bi počela zdaj.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
5.7.2008 16:44:23   
zoom zoom
Pa ga imamo tudi mi. 1 zobek, in sicer dvojka zgoraj desno.

Sem pa danes oba mulčka odpeljala v ZOO, moj pa je ostal doma in skuhal kosilo in pospravil. Se je prav prileglo, da mi tega ni bilo treba delat,sta bila pa danes oba kot angelčka, pridna 100/uro. Sta verjetno morala včerajšnjo katastrofo od vedenja popravti. Sem bila kar ponosna na oba, ker sta bila res ful pridna.
KAkšno uro nazaj je šel starejši k babici in dedku (sta ga prišla iskat), mi 3 je pa doma uživamo in ga gremo zvečer iskat.

KRuh ima naša ful rada,a mpak samo v primeru, da ne vidi nič drugega (podobno kot pri Sabri, verjetno sta soimenjakinji podobnega mišljenja, da kaj bi jedel kruh, če sta salama in sir boljša). Se pravi, če smo v trgovini, na sprehodu, ... in dobi žemljivco, kos kruga ga celega poje, doma pa že gleda če bo še kaj drugega dobila. Ima pa ful rada salamo (posebno).

Bi šla pa zelo rada še na en dopust (dopust po dopustu, ampak nekam na morje), samo ne bo nič iz tega, ker grem delat in mi ne bodo dali nič prosto. Bomo že preživeli. Bomo za kakkšen vikend kam skočili.

MOram konačt, je sitna.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.7.2008 23:29:40   
hariba
kruhn No Zoja je podobnaa kot Taji. Namazan kruh s pašteto, s tamar namazom ali s kiri siriom je,vse skupaj,če je namazano z marmelado ali pa samo z maslom pa to poliže dol,kruh pa pusti,če ji dam sam kruh ali žemljo,zelo rada poje,če gor položim salamo in sir,poje sir in salamo,kruha le kak košček. Zadnjič sem ji dala sendvič,pol žemlje z salamomtakoj je ugotovila,da se da salamo ven pobrati,
Ja zdaj grem pa spat sem utrujena sem imela sedaj čistilno akcijo kopalnice in hladilnika,ko vsi spijo.
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.7.2008 18:23:52   
sabri
Oj bil bi ok dan, če ne bi bilo teh user posted image KOMARJEV, dans so mi spili kri in živce. Sploh ne šmerglajo, da smo vsi pošpricani ampak kar najedajo. Nimam več ideje, s čim se pošpricat pa tamalo, a katera ve za kaj učinkovitega?

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.7.2008 19:13:11   
thumbelina
Sabri čez dan glede komarjev ne vem svetovati, ker pri nas ratajo sitni šele hudo zvečer, čez dan jih ni nikjer. Kar se pa tiče notri, pa imam jaz čez poletje in jesen na oknih komarnike (une mrežice) in to na vseh oknih ki so čez poletje odprta, ostalih sploh ne odpiram in moram rečt da zdaj že tretje leto nimamo mrčesa v bajti, no razenkakšna muha se včasih prikrade noter in potem smo vsi paničniin tistega vraga prec sklofamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.7.2008 20:17:59   
taška30
Tule pri nas komarjev ni. Hvala bogu, ker drugače bi se jaz po mojem odselila. To je pa moja fobija - komarji. Njihov zvok...user posted image  men se meša. Kar kurja polt gre po meni. Že od nekdaj pikirajo name, če je v družbi 5 ljudi in 5 komarjev, bo vseh 5 mene pičlo 2x, druge pa nič - tko malo karikirano, ampak ne daleč od resnice. Za piko na i sem pa zgleda malo alergična na njih al kaj, ker se mi od enega pika naredi ful velika oteklina (dost hujša kot ostalim ljudem npr.), pa srbi me potem še kak teden. Skratka, SOVRAŽIM KOMARJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Aja, obramba (na morju oz. kjer so): autan ali podobno all over (koža, oblačila z dolgimi rokavi), električni raid, spirale s citronelo (ful delujejo, smrdijo pa tud oz. zelo močan vonj imajo). To je to.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.7.2008 7:10:54   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

No, pa je še en vikend mimo. Bilo je kar zanimivo in pestro, bili smo sicer doma, ampak vseeno smo se imeli luštno.
Danes pa doooolllllllllgggggggggg ponedeljek user posted image . Pa upam da bodo danes končno rezultati izpita, ker zdej je pa že en teden od tega in me že res zanima a lahko tiste bukle zabrišem v kot al si jih moram pripravit za avgust in ponovno učenje user posted image
V službi imam veliko dela, rada bi veliko naredila pred dopustom, joj še ta teden pol pa jjjjjjjeeeeeeee, upam da bo s tamalim vse kul v vrtcu in nam bo kljub vsemu uspelo prit na morje.

Komarji: pri nas tudi ni neke velike sile z njimi, na terasi imamo tisto svečo, ki jih odganja, v sobi pa baygon za vtičnico. Drugače pa tako kot Taško30 tudi vsi pikirajo name, me prav zanima če bi s Taško sedeli skupaj, katera bi jih več pokasirala user posted image user posted image user posted image

Nič, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.7.2008 8:15:10   
zalbi
Dobro jutro...

Ja s Saro je vse ok - res je bil zobek - je postala ponosno lastnica 7. zobka...Tko da smo pol šli na štajersko n je veselo čofotala v bazenu - no mi je blo pa super ker sm v miru malo pospravila po hiši.

Ja vikend je za nami in danes bo res dolg ponedeljek, piškotek - jaz sem tudi včeraj pekla lazanjo, jo imamo vsi radi...mmm...

Sabri - tudi jaz sem še vedno za to da se dobimo, ampak danes ima Sara RA - pa še enkrat mormo do zdravnika zaradi njenih gljivic - mi bo zdej že kreme zmanjkalo, pa še vedno ni čist dobr... tko da jutr imava čas, če ga imaš tudi ti, se pa res lahko vidmo...

kruh - sara ga obožuje, pa ima najraje žemljico v trgovini, drgač pa tut doma, ji dam kruh pa ga je, če pa je kaj namazano, pa je že vprašanje če bo jedla, včasih ja, včasih ne, ... Ja pa salamo itak obožuje. recimo če pa ji dam čokolešnik pa kruh, pa absolutno kruh zmaga...

Je pa Sara včeraj prvič sama pojedla cel krožnik goste juhe...jeeeee...postaja malo bolj samostojna, sicer od hoje še daleč, no malo že tudi sama postoji...

Bravo Juliji za korake...jupiiii... 
tako, zdaj pa je čas, da si privoščim kavico...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.7.2008 10:00:30   
thumbelina
Ne boste verjele, naš Matevž je spet prehlajen, smrkelj mu visi iz nosa!!!!!!!!!!!!!Pa ma d ona sred poletja smo in on smrkelj, res ne štekam, kaj narobe delamo....
Tko da spet aktiviram sesalc baby vac, šprice so bogve kje, k jih tamaladva zmeraj pobašeta inse pol igrata z njimi. Mah kr nekaj....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.7.2008 13:29:58   
*piškotek*
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naredila sem zadnji izpit!!!!!
Tako da punce moje, res vam 100 X hvala, ker ste držale pesti, ki resnično pomagajo!!!!
Zdej imam pa res počitnice user posted image user posted image user posted image  (no, do jeseni, ko se moram lotit diplome)

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?