|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.7.2008 13:49:43   
zalbi
piškotek - BRAVOOOOOO!!!!!!!!

ČESTITAMMMMM!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zalbi -- 7.7.2008 13:50:10 >

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.7.2008 14:24:54   
zoom zoom
Se moram pohvalit, in sicer naša je večraj shodila. Se je postavila na sredo dnevne in me gleda, pa jo pokličem, naj pride k meni in naredi 5 korakov, pa se malo usravi in premišljuje in naredi še naslednjih 13 korakov, da je prišla do mene. Smo bili kar vsi prav pošteno presenečeni.

Danes baje ni nič hodila, ker jo je čuvala moja mami in sta cel dopoldan pohajkovali z vozičkom naokoli, trenutno pa spi.
Aja sem bila danes prvi dan v službi (po letu in pol) in moram rečt, da sem tako vesela, da sem dbila novo službo. Tu so take spremembe in tak "težak" nov kolektiv (poznala sem samo 2, vsi ostali novi, ker jih je ful dalo odpoved in poleg mene gre s 1.8. še ena "stara" stran). Ampak te 3 tedne bom zdražala. KAj pa mi drugega preostane. Sicer pa se mi zdi, da sem kar vredu delala, malo sem se sicer lovila, ampak pomoje,d a je vse poštimano kot bi moralo biti.

Piškotek: čestitam za opravljem+n izpit, zdej pa samo še diplomo, pa bo mir za nekaj časa.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.7.2008 15:54:35   
hariba
piškotek čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image ! Zdaj boš imela pa res brezskrbne zaslužene počitnice. A še zaupaš kaj študiraš? Saj vem,da si zagotovo napisala,ampak veš jaz sem blond in sem spregledala.
Juliji in taji čestitke za hojo user posted image user posted image user posted image user posted image !
To noč je Zoja spet nemirno spala,po polnoči se je 5 x zbudila,od 5h dalje sploh ni več spala. Se je valila po najini postelji in govorila ata av ata avuser posted image
Tastarejši so še na oratoriju,bom šla zdaj po njih. Kako je fajn vsaj pol ure miru,ko pridem domov. Uživajo pa tam 100 na uro. Celo kuharske delavnice imajo.
Je bilo pa pri nas ponoči tako neureje,ful močen veter,da nam je na vrtu jablano zlomilo.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.7.2008 21:49:01   
smotka lonib
Hojla!

po dolgem času se vam spet javljam. Med tednom nam je ekran pri računalniku ckrnu (se ni čudn, ko je bil pa že 10 let stra) in nisem imela časa iti kupit novega tako, da sem ga šele v soboto kupila. sem pa imela v soboto in nedeljo nočno (čeprav mi do Zalinega 3 leta ni potrebno, sem se odločila da bom delala nočne, ker sem potem več z otroki) in se nisem imela časa pred računalnik usedit in pisat. Sem prišla zjutraj ob 06.20 domov in sem spala samo 5 ur tako, da bom zdejle počasi šla spat. Jutri sem frej tako, da bom šla dopoldne k moji prijateljici na obisk, da malo počvekam.

Za nazaj vas nisem brala, ker zdejle nimam časa, ker se mi spiuser posted image .

Ko bo kakšno srečanje, bom probala priletet, če ne bo vmes kaj prišlo.

Naša Zala je afna, da je kaj in po trgovinah bi kr letala sem ter tja tako, da skoraj živce zgubimo (vsi po vrsti)user posted image .

lepo se imejte! Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.7.2008 22:52:27   
taška30
Piškotek, iskrene čestitke za izpit. Bravo, bravo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj si pa le privošči počitnice.

Spat grem, sem ravnokar 2 uri urejala tiste otroške albume-knjigice, kjer pišeš in lepiš slike (za obe) in sem čist fertik.

Nočko.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.7.2008 7:12:32   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Najlepša hvala za čestitke, res sem vesela da sem dala to pod streho.

Hariba: študiram pa računovodstvo user posted image  in bom dipl.računovodja user posted image user posted image user posted image

Zoom zoom: čestitke Taji za prve korake user posted image user posted image user posted image , tebi pa uspešno vrnitev nazaj v službo, in da bodo hitro minili tile trije tedni.

Thumbelina: kako je z Matevžem in njegovim smrkljem, je kaj boljše?

Smotka lonib: joj, dobra si z nočnimi, jaz bi bila pomoje čist adijo potem čez dan in ne vem če bi bilo kaj dost od mene user posted image

Taška30: jaz bi mogla tudi malo dopolnit tale albumček, mi tudi manjkajo podatki za tale zadnji mesec, sem ratala kar bolj lena glede tega, kot sem bila na začetku

No, zdej je pa moj user posted image  prišel v službo in moram nehat, da ne bo reku da vsak jutr visim tle na RR-ju kot kak "smrkalj" user posted image user posted image user posted image
Želim vam lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.7.2008 7:49:50   
zalbi
zoom zoom - naj ti res čim prej minejo teli trije tedni...

Včeraj je imela sara RA - kr neki, na fizioterapiji govorijo eno, v RA drugo, mislim, kr neki, prou na jetra mi grejo,a mpak res na jetra - naj se odločijo in naj eno in isto trogajo, ne pa vsak po svoje... sej sem pol jst čist zmedena, Sara pa itak, k ji vsaka neki po svoje razlaga...

Danes je dež - čist bedno - popoldne mam namen it v baby centra - moram it po fredov obroč - ste zadovoljne tiste ki ga imate? Zdej k mamo bazen, ga bomo skoz rabl...

smotka lonib - ej dobra si da delaš nočne, jst tut nevem kako bi to nočno spanje pol not prnesla - kako si zadovoljna v službi, pa mojčca - kako kej tvoja služba?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.7.2008 10:54:08   
thumbelina
Punce tok čudnoje to s smrkljem.

Včeraj sem mu poskusno dala prvič zares cel jogurt bio od Ljublj. mlekarn okus borovnica. Mulc ga je z navdušenjem pojedel. Gremo ven se mu prav dobesedno ulije iz nosu. Preden je šel ob 11.30 spat semmu nosek sčistila s fiziološko raztopino in ga dala spat. Revež splohni mogel zaspat, je nekaj jokal po pol ure in bil ves premočen. Sem mu dala dudo in ko se je čez dve uri prebudil je bil suh kot poper (nič prešvican ) in nos suh. In od takrat pa do te točke nič smrklja. Sem šla dane sv trgovino iskat isti jogurt, da mu jutri spet dam, da vidim če je bla to reakcija najogurt. Mislim svašta...
Tok je čudno to. MOj brat je imel zadnjič hudo alergijsko reakcijo. Ni mogel dihat, tekočine ni spravil nobene dol, bruhat tud ni mogel. So ga peljali k zdravnici, ni tud injekcija protialergijsk anič pomagala, tako da so potem čakali dve uri, če ne bi blo bolje, da bi ga našopali z adrenalinom in pošibali v bolnico. Sam potem mu je pa končno uspelo zbruhat tiste tri makarone, ki jih je za kosilo pojedel in potem je blo v reduuser posted image user posted image user posted image
No moj mož pa isti dan (ima seneni nahod, sam letos nimamo težav kot lani) poje suho marelico iz pakelca, ki jih je že prejšnje dni nekaj pojedel, bio, brez konzervansov, se mu je na1x ulilo z nosa, smrkal, kihal, celo noč, zjutraj je blo pa ok.... Mislim kr nekaj....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.7.2008 12:48:55   
Anonimen
hojla punce!

piškotek  - vse najnaj za uspešno opravljen zadnji izpituser posted image user posted image user posted image user posted image  - sedaj pa resnično lahko uživaš v počitnicahuser posted image

zoom-zoom- potem pa res super, da si si najšla novo službo, če je tako bad v tej stari - naj ti čim prej in lažje mine... pa bravo taji za prvo samostojno hodenje

moram rečt, da je naša lara sedaj 2  noči "skoraj" cele prespala. zbudila se je obakrat nekaj pred polnočjo. sem ji dala samo malo vode za pit, in je spala do jutra. nič več nočnih uštimavanj flašk z mlekom. je pa res, da se ponoči malo postavi na vse 4 in pokuka, če ležim zraven nje. potem pa se vrže nazaj in dalje spi. no, zadnjič, pa se je vrgla na mene, in mi presekala spodnjo ustnico. me še danes boli - mi še ni zacelilo. ampak nič pa več ne sili na veliko posteljo, lepo celo noč prespi v ta mali posteljiuser posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.7.2008 13:18:03   
*piškotek*
Zalbi: mi imamo fredov obro in moram rečt da smo zadovoljni, z nogicami tako lepo brca, mogoče malo manjka ker ne more tako z rokicami škropit, drugače pa je super

Thumbelina: ja, tole je res čudno s temle smrkljem in hrano, nisem še slišala za kaj takega
Valika: super za spanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.7.2008 14:07:51   
BarbaraE
Thumbelina - naš Nejc ne je mlečnih izdelkov iz kravjega mleka pa tudi pije ga ne. Smo mu ga nehali dajat, ko je imel bronhitis in je bil poln sluzi. Nam je zdravnica svetovala, da naj nehamo z mlekom. Sedaj mu dajem kozjega in sojinega. Ga bom pa poskusila počasi nazaj navajat na kravjega, da ne bo prevelika izjema v vrtcu. Če bomo videli, da mu škodi, bomo pa kravje mleko spet ukinili.  Je pa Nejc dolgo časa jemal pol žličke claritina oz. flonidana na dan. Sem prav pogruntala, da mu je začelo tečt iz noska, če ni jemal flonidana nekaj dni. No, sedaj je trenutno brez in je OK. Očitno ga je nehalo nekaj v zraku motit. Mož ima drugače seneni nahod - sploh kadar travnik cveti. In takrat je imel tudi Nejc največ težav, če ni jemal flonidana. Očitno je podedoval seneni nahod od moža. Mi je prav zdravnica rekla, da naj jemlje flonidan, če je razlika. In dejansko je bila. Sedaj lahko potrkam, ampak zaenkrat je OK. je pa res, da mu vseeno 2 x na dan spiramo s fiziološko - zjutraj in zvečer. Smo imela pač res preveč problemov z ušeski in se sedaj te nosne toalete držimo pri Nejcu in ta starejši hčerki. Upam le, da se ne bodo vnetja ponovno začela, ko bo v vrtcu. Predvidevam, da je že zadosti prekužen. Je imel do 1. leta več antibiotikov zaradi vnetja ušeskov, kot jih je pa imela njegova sestrica po vstopu v vrtec.  Trkam, trkam, trkam

Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.7.2008 14:13:01   
Anonimen
zalbi - sem prej pozabila napisati. eva je enkrat imela tako vnetje lulike. sem šla k P. mi je najprej dala eno mažo. sem mazala teden dni. nič pomagalo. potem nazaj k P, mi je dala drugo mažo - spet eno zmiksano v lekarni. teden dni mazala. nič pomagalo. nazaj k P - in takrat mi je le končno dala canesten. sem bila kar malo jezna, saj sem imela kremo doma, nisem pa vedela, da bi lahko malički mazala. in je bilo 3 tedene muke za brez veze. od takrat naprej vedno ko je imela pikice ali ko je sedaj lara imela pikice, sem najprej poikusila s kremo canesten. in je hvala bogu skoraj vedno pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.7.2008 14:33:27   
thumbelina
BarbaraE - jah pri nas imamo po moji strani hudo anamnezo (brat je zdaj star 13 let in ima od starosti 9 mesecev tako hude alergije, da so se dohtarji svojčas čudili, da je revež sploh živ. V bistvu je alergičen na skoraj vse, tako da so mu dovolili naj je tisto kar je nizkih vrednosti. Za arašide ima tako hudo alergijo, da mu je dohtarca izrecno prepovedala tudi poljubljanje če bi recimo punca prej jedla arašide...). NO Matevž ni tako hud kaliber, ampak je pri njemu tok čudno. Smo ful dolgo držali hudo strogo dieto in je bil ves flekast, potem ob isti hrani, nič flekov in potem smo grešili nič flekov, pa spet fleki, skratka ne morem pogruntati kaj bi bilo. Mleka mu sploh nisem še dala, ker je že po adaptiranem pri 8 mesecih imel ful rdeče fleke. Bi pa rada vsaj fermetirano uvedla  (uvedla sem že kislo smetano in sir in nimanobenih težav), da bo vsaj kaj normalnega jedel v vrtcu.
Zdaj je s kožo super, sam sem pa opazila, da je ob pokošenih travnikih okrog nas, imel total rdeče oči in se mencal kot strela, ko smo bili ob deževnem vremenu notri par dni, je odnehalo, ko smo šli spet ven isto.... Pa tile njegovi smrklji, ko je glih na vsake dva tedna smrkav mi je tud čudno....
Skratka, jaz nič kaj veliko ne paničarim, sam me pa malo stisne ko bo šel v vrtec, ker biogve kako bo na tole vrtčevsko hrano reagiral.... Naš vrtec je glede prehrane bolj tako tako, veliko pohanja, unih kupivnih pudingov, jogurt na jogurt,.... Še tavelika 4 -letnica včasih povrtčevski hranitok čudno kaka. Zdaj ko je doma, nima nobenih težav...

Aja jaz pa dajem riževo in ovseno mleko, ker so mi sojinega odsvetovali, ker je tud precej alergena pa še ful velik verjetnosti je da dobiš gensko spremenjeno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.7.2008 14:44:53   
BarbaraE
Thumbelina - naš na srečo ni tako nagnjen k alergijam. Vsaj ne da bi opazila - le ta seneni nahod zaradi trave sem opazila pa povečan sluz zaradi kravjega mleka. Močno upam, da se bo to sedaj nehalo, ker predvidevam, da se mu je imunski sistem okrepil. Za naš vrtec vem, da ni problema glede diete, ampak jaz vem, da bi naš zihr malo čudno gledal, zakaj pa on nima tako kot ostali. Saj tamali niso tako neumni. Že sedaj svojo sestrco gleda in se prtožuje, če ona kakšen jogurt je. Kot sem pa že prej napisala, mu sedaj postopoma dajemo mlečne izdelke. Je pa drugače itak vse. Mislim, da je ni stvari, ki je ne bi maral.

A si kaj razmišljala, da bi dala malega kaj testirat, da bi vsaj vedela, čemu se izogibat? Baje da je en nemec, ki se spozna na alergije. Sta šli dve moji kolegici k njemu in je točno zadel, na kaj sta otroka alergična in se sedaj temu izogibajo in so izboljšanja že vidna.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.7.2008 15:05:39   
thumbelina
Mi smo ga že dali testirat na alergološko v LJ, pa je bilo vse negativno. Na BICOM pa se še nisem odločila, ker nismo imeli tako hudih težav. Glede mleka se v bistvu nič kaj veliko ne sekiram, ker se da čist fino nadomestit z riževim, ko sem malo bolj pogljoboljeno brala o mleko, me je itak minilo, da bi ga kdo še pil, tako da zdaj kar vsem spečem palačinke iz riževega mleka, puding isto ksuham iz tega... Mogoče bi gamorala jemat pri kakšnem kmetu, in ga doma prekuhat, ker tale homogenizacija je pa res praviuser posted image kolikor sem brala. Sam Bog pa vedi, kaj drži in kaj ne....

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.7.2008 15:15:08   
zoom zoom
Zalbi mi imamo Fredov obroč (še od starejšega) in smo zelo zadovoljni z njim. Mogoče je res malo malo prostora za roke, ampak saj itak ne rabi toliko ,ker bolj noge delajo. Špira pa vseeno lahko.
Glede fizio in RA ja, res povsod drugače govorijo. Nam je rekla v RA naj ji stopala obračam na noter, v fizio me je pa skoraj nadrla, kaj user posted image ji delam in da se to ne smeuser posted image . V glavnem nog popravljat ji itak ne morem več, ker je prehitra, pa se mi zdi da je vse ok. Aja pa v RA so tudi odsvetovali Fredov obroč, ker za hipotone ni ok, čeprav sama ne vidim nobenega razloga, da ga ne bi uporabljali za parkrat na leto. Včasih so dohtarji malo smešni.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.7.2008 15:16:47   
zoom zoom
ME pa tako jezi, ker ne dokličem knjižnice, da bi podaljšala knjige. Že cel dan kličem, pa se mi noben ne javi. Ampak danes res nimam časa, da bi šla, jutri bo pa že zamudnino za plačat. Me tako jezi, ker delajo pa se nihče ne javi. Če se jaz 1x ne morem javit na telefon je pa že cel halo. Kolk sem jezna. Grem spet klicat.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.7.2008 15:24:10   
smotka lonib
piškotek!
sem včeraj bla tok zaspana, da sem ti pozabila čestitat za izpit.user posted image user posted image user posted image user posted image

zalbi!
drugače pa je v službi kr u redu, sam navad se moram spet, pa spet so nove stvari.
pa ti? a si zdej že dobila kakšno novo ponudbo?

moram nehat, ker grem zdej ven, ko je nehalo deževati.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.7.2008 15:38:52   
ily
Sem na hitro preletela poste za nazaj, pa se sploh ne spomnim, kaj sem mislila komentiratuser posted image .... Ma, sem že parkrat do zdaj kaj napisala, potem pa kaj vmes pride, pa neham, potem me pa ven vržeuser posted image , ker to predolgo traja. Pol pa sploh nočem več pisat.

Pri nas je vse po starem, vključno s stalnim prehladom. Smo pa začeli spati vso nočuser posted image , odkar sem jo odstavila od dojenja in tudi podnevi zaspi za uro in pol.

Sem se pa spomnila, ko sem brala od smotke lonib, da mala ful šiba po trgovinah.... Midve sva šle prejšnji teden po špicerijo, pa sem jo doma dala v suho, prideva v trgovino, pa začne kakat. OK, sem si rekla, saj greva takoj potem domov. Potem pa začne tečnarit, da gre dol, pa jo dam na tla, pa ona zamašira proti policam, pa ji nekaj iz hlačnice padeuser posted image . Pa sem mislila, da je žemljica. Pa grem vseeno pogledat.... - pa je bil kakec! Hudooooo!user posted image Je pa tako nerodno postrani sedela, ko je kakala, da je šlo pol mimo plenice in je bila poplava popolna! Ja, jasno, saj sem takoj vzela robček in pobrala tisti njen kakec, tamalo pa takoj nazaj na voziček - in je bil seveda tak halo, da sem se takoj spokala k blagajni.... Potem so se doma pa vsi režali, ko sem pripovedovala. Je dedi rekel, da je žgančke zgubljala na poti!user posted image

thumbelina - kaj pa kožni test na avtoimunost so tudi naredili? No, saj ne vem, če to delajo otrokom, mislim pa, da ja. Ker jaz sem tudi imela tako hudo koprivko (sem že pisala), vsi so mi ˝tupili˝, da imam alergijouser posted image , vsi krvni in kožni testi so bili pa negativniuser posted image . In šele pred tremi tedni so mi na Golniku naredili kožni test na avtoimunost in je bil zelo, zelo pozitiven. Saj ni rečeno, da je to, je pa za vprašat - mi je alergologinja takrat rekla, da je tipičnih alergikov na hrano, trave in te stvari, ki imajo koprivko, samo 10 - 15%, okoli 30% gre za avtoimunost, ostalo je pa ˝nepojasnjeno˝.

Joj, moram domov, otroci čakajo.... Se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.7.2008 16:59:54   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: ily

Midve sva šle prejšnji teden po špicerijo, pa sem jo doma dala v suho, prideva v trgovino, pa začne kakat. OK, sem si rekla, saj greva takoj potem domov. Potem pa začne tečnarit, da gre dol, pa jo dam na tla, pa ona zamašira proti policam, pa ji nekaj iz hlačnice padeuser posted image . Pa sem mislila, da je žemljica. Pa grem vseeno pogledat.... - pa je bil kakec! Hudooooo!user posted image Je pa tako nerodno postrani sedela, ko je kakala, da je šlo pol mimo plenice in je bila poplava popolna! Ja, jasno, saj sem takoj vzela robček in pobrala tisti njen kakec, tamalo pa takoj nazaj na voziček - in je bil seveda tak halo, da sem se takoj spokala k blagajni.... Potem so se doma pa vsi režali, ko sem pripovedovala. Je dedi rekel, da je žgančke zgubljala na poti!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do solz. sicer se pa nikoli ne ve kje naši lumpi kakajouser posted image .naša Vanja je včasih šla pod mizo in smo koj vedeli, da se plenička polniuser posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.7.2008 17:01:42   
smotka lonib
drugače je pa zunaj ful mrzlo. sva ble sam 15 minut zunaj, pol je pa itak začel dež padat.tače vreme je res čudn. enkrat vroče kot hudič, drugič mrzlo kot bi bila zima.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.7.2008 17:35:44   
Anonimen
hehe, ily - sem se morala tako nasmejatiuser posted image user posted image user posted image  - jaz se tebi smejim, sem pa ravnokar imela podobno packarijouser posted image . smo maloprej jedli sadje, in ker sem jo pred tem preoblačila, je bila brez hlač, ker se itak vedno zapacka. potem jo dam dol in ona gre takoj čepet k igračkam, in valda da je kakala. ima pa čist mehko blato, ker jemo ogromno sadja. in ker nisem bila takoj pri njej, ji je nekaj prilezlo na starni ven. je zapacala flašo z vodo,, penaste kocke... jo dvignem in grem previjat, jo bolje pogledam, je imela vse po rokah, na bodiju in zoknih itak, pa jo še bolje pogledam in je imela redno rjavo črto po čeluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.7.2008 18:34:02   
thumbelina
He he očitno nas je več s padajočimi odpadkiuser posted image user posted image user posted image Naš je ravno predvčerajšnjim, nekaj sam bluzil pokopalnici, pride v kuhinjo, kjer sva sedela midva z možem, pa mož pripomni "Matr tok smrdi, a se je posral al kaj??" Jaz ga povoham "Ja pa res se je", ga dvignem in se je iz hlač kr usulo na tla. In potem greva pogledat, je iz kopalnice do kuhinje prav sled naredil kot Janko in Metka.

Ily - kako pa naredijo ta test ? In a potem obstajajo kakšne terapije če je test pozitiven?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.7.2008 22:07:59   
taška30
user posted image user posted image user posted image  Joj, nehite s temi kakci, no, ful sem se narežala.user posted image  Pri nas se kaj posebnega še ni zgodilo, edino zadnjič je šlo malo mimo plenice, ampak je ostalo na hlačah. Pa že tist se mi je skor želodec dvignil, ko sem morala malo sprati s hlač. Ej, nisem jaz za te hece, res ne. In sem fuuuuuul hvaležna (komurkol že), da se Manca pri odvajanju od plenice ni niti 1x pokakala v hlačke, niti 1x, ker če bi se, bi jaz po mojem tiste hlače vrgla v smeti.user posted image  Kako bo pri juliji bomo pa še vidli.

Sem pozabila povedat, da smo imeli v soboto zvečer nezgodo in sicer je Julija tako nerodno lezla dol iz najine postelje (pa je to že 100x počela, zna lepo iti rikverc dol), da je padla direkt na zobke. V momentu je imela polna usta krvi, drla se je kot bi jo iz kože dajali, ni hotela ne jest ne pit, nič, to je bilo zvečer, zato sem ji dala dozo paracetamola proti bolečinam in je šla spat. Zjutraj je bila rjuha čist krvava. Naslednji dan sploh ni pustila, da bi ji pogledala zgornje zobke, no, včeraj sem jih pa in ima dlesen nad zg. enkama ful preklano, temno vijolično, kr neki stran štrliuser posted image  (ampak zanimivo na ustnici pa nič - zgleda da je padla z odprtimi usti direkt na zobe). Sem malo pomajala zobek, pa se mi zdi, da se je rahlo premikal.user posted image  V bistvu sem se šele danes spomnila, da bi jo mogoče peljala k zobarju pokazat, pa mi je potem sodelavka (ki ima tri otroke in veliko izkušenj) rekla, da itak nimajo zdaj več kaj narest, da mlečni zobki se tudi če ven padejo (če se po nesreči izbijejo) lahko ponovno nazaj zarastejo, če jih lepo pustimo in to v enih 2-3 dneh. No, jaz upam, da ne bo posledic, v najslabšem primeru bo imela ali črn zobek al pa bo celo brez mlečne enke ostala.user posted image  Ne vem, bomo vidli, upam pa, da ne bo nič.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 8.7.2008 22:10:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.7.2008 7:10:10   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi mene ste ful nasmejale s temi zgodbicami o kakcih, no pri nas se še sploh ni zgodilo nič tako zabavno smešnega, še čakamo na tak dogodek user posted image user posted image user posted image

Drugače smo spali ok, zbudil se je enkrat, pa zvečer je ves čas ful kašljal, tako da sem mu dala kar sirup za pomiritev kašlja, drugače pa bom videla kako bo danes, pa bova kar naredila kako inhalacijo ali čebulne obkladke, samo da bi nehal kašljat.

Jaz pa sem danes čisto brez volje, energije,... nič se mi ne da user posted image user posted image user posted image . Joj, zdej pa že skoraj ure odštevam do nedelje ko gremo na morje user posted image user posted image user posted image

Grem delat user posted image
Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?