|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
1.7.2008 21:58:44   
smotka lonib
Mojčca!
sej počasi se bova vsega novega naučili. Bova pa kr kriza pr men, ker me tud po 12 ur ne bo. Imam jutri frej, potem pa delam od četrtka do nedelje. Bomo že preživeli.

Zdej pa grem mojemu večerjo naredit, ker kmalu pride domov.

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.7.2008 22:10:57   
sabri
Oj, tiste, ki ste imele prvi delovni dan, no pa smo na istemuser posted image , zdaj pa že kar skoraj vse delamo. Lonib, a pol je ok kolektiv pri vas? Ponavadi pri kolektivu kje šepa, no v mojem bivšem so bili vsi super, zdaj pa...
Sem se najedla sladoleda zdaj, pa grem počasi spat. Jutri mam tudi frej popoldan, če je katere za kavo?
Nočko.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.7.2008 22:16:38   
thumbelina
Čestitke za prvi delovni dan. Jaz sem bila prejšnji teden 2x, Matevž je bil pa pri mojih brez kakšnih težav ali solz. V četrtek spet grem, samo bo moj doma, ker moji starši nemorejo.

Jaz imam čez poletje tudi Jerco doma in to do 15. avgusta in ne vem kajmi je bilo da sem jo izpisala iz vrtca, ker sem že danes skoraj pošizila. Pa punca je stara 4 leta in me non stop zasleduje, tud na skret ne morem, da ne bi za mano prišla. Te "lepe" navade se je očitno tudi matevž po hitrem postopku navadil in zdaj oba hodita za mano kot dve muhi in se oba istočasno obešata name. Pa to je za pobegnit. Sem jih kar popoldne ven poslala, jaz sem noter šivala hlače in mi je tok pasalo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.7.2008 22:45:30   
taška30
Oooo, lej jih, čestitke za prvi dan službe.user posted image  Saj se boste hitro navadle.

Glede cmerjenja pri kuhanju imam isti problem. Meni se pa zdi, da tečnari, ker bi rada videla kaj delam, pa ne vidi, tako da jo dostikrat dam kar v stolček, pa kej v roke (za glodat) da me gleda.
Pa še eno finto sem ugotovila. Na živce ji gre, če sem za računalnikom. Je takoj na moji nogi in vleče in teži itd...zanimivo je pa to, da če pa prižgem TV in se zleknem na kavč, jo pa nič ne moti. Se lepo igra zraven po svoje, jaz pa berem teletekst in včasih kr ne upam vstat, ker je v momentu konec njenega samostojnega igranja.

Da vam povem še glede naše 'nočne šole spanja'. Sem se kar odločila. It's now or never. 14 mesecev je stara, pišuka, pa imamo hujše ko pri novorojenčkih.
Prva noč: katastrofa. Sicer sem jo tolažila, božala itd...nisem pa jo vzela ven ali ji dala pit. Drla se je na ful, ene 20 minut, ampak to ni bil jok, brez solz, ampak jezno dretje, popolnoma enaku tistemu podnevi, če kaj ni po njeno ali če ji kaj vzameš. Sem se šla kar vlečt v posteljo (2-3m od njene) in ji narahlo pela, se mi zdi da jo je to še bolj razkurilo. No, potem je nekak zaspala, čez 15 minut spet dretje...do jutra še kakšne 5x po 10 minut, sicer sem vsakič vstala, jo pocartala rekla, da mora spančkat in šla nazaj v svojo posteljo. Zjutraj sva bile obe ko zombiji.user posted image  Je pa ostala v svoji postelji in tudi pila ni nič. Uspeh!?
Druga noč: zbudila se je 1x okoli dveh. Ista procedura, jezno dretje, ampak SAMO 1 minuto, potem je utihnila kot bi odrezal, rekla: DUDU, sem ji dala dudo in je spala do jutra v svoji postelji. Popoln uspeh!!!!
Tretja noč bo pa danes. bomo videli, če je res zdej to to, ali le začetniška sreča.user posted image

Lahko si mislite, da sem mučiteljica otrok, ampak jaz čedalje bolj verjamem, da delam prav. Otrok se ne zna sam uspavati nazaj, če mu nikoli ne daš priložnosti za to. In glede na to, da ve, da sem 3 metre stran od nje ves čas, da me sliši, da jo pocartam (ne ignoriram), me noben članek tega sveta ne prepriča, da se počuti zapuščeno, neljubljeno, neuslišano itd...in če bo tole rešilo začaran krog tistega zbujanja 15x na noč, plezanja po meni in po moji postelji ponoči........je vredno vsake sekunde njenega dretja.
Pa še nekaj sem razmišljala: vsi ti članki so toliko proti temu, da pustiš ponoči malo jokat, a podnevi je pa kul? Podnevi je pa prav, da vzgajaš, ne popuščaš, kljub dretju in metanju po tleh? Zakaj takšna razlika ponoči/podnevi? Pol ure kuhamo, dete se ti dere pod nogami, pa ga kar pustimo, saj moramo skuhat, ane? Ja, ampak spat moramo tudi.

No, tole je bil kratek doktorat iz otroškega nočnega spanjauser posted image , avtor Taška30.user posted image  Kakšni komentarji?user posted image  Verjetno ne, ker vaši bolj pridno spijo. Takle mamo...

Lepo spite, čau

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.7.2008 6:34:28   
thumbelina
Taška jaz si nič ne mislim. Predvsem pa si mislim da je red red in da mora bit. Bravo zate da si se odločila naredit red. Sicer pa če se naš zbudi takole na uč 2x mesečno in noče spat al pa ga dajejo zobje, odprem vrata njegove sobe in se kar iz svoje postelje pogovarjam z možem neke bedarije, če sem sama pa sama s seboj, prižgem tv če je res hudo in potem sliši mene, moža glasove s tv-ja in neha jokat nekaj časa posluša in potem zaspi nazaj brez problema.... Dudo pa itak zna sam najt in ima še eno za zraven v pojstli, da zihr eno najde...

Računalnik - moja dva ko vidita da sem na PC, se katapultirata k meni in se flosata po meni, mi težita, da prej ali slej zgasnem dol, ker sicer bi  mi počil živc.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.7.2008 7:38:30   
BarbaraE
Taška - vsa čast ti, da si vztrajna. user posted image  Jaz ne bi mogla in zmogla. Je pa res, da si mi take lekcije niti privoščit ne bi smeli, ker domnevam, da bi prišla tast in tašča zagotovo preverit, kaj je narobe z Nejcem, da tako joka. Jokal pardon drl bi se pa zagotovo tako močno, da bi najbrž še sosede zbudil. In tako ga uspavam na zakonski postelji in potem prenesem v njegovo, ponoči pa ga ali prinesem k nama, ali pa celo spi celo noč tam. Bomo preživeli. Upam. user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.7.2008 8:00:56   
Anonimen
dobro jutro punce!
danes pa jaz zgledam ko en zombiuser posted image . se je zbujala na vsake toliko, s krikom MAMA in je že stala ob ograjici. sem jo vsakokrat položila nazaj - dobila je tudi svojo flaško mleka in 1x vodo za piti, in je vsakokrat lepo zaspala nazaj, potem pa čez pol ure spet ista pesem.... groza...
taška, če se je tebi to dogajalo tako do sedaj, potem svaka ti čast, da si tako dolgo zdržalauser posted image
no, ob 5 sem jo prestavila na veliko posteljo - to sem sedaj naredila drugič - včeraj tudi in je lepo spala do 8. danes pa ob 6.30 slišim en huronski jok - ker je na glavo pikirala v luknjo ob postelji in steni. potem pa je vsem po vrsti v svoji žlobudravščini razlagala in kazala na tisto luknjo. upam, da ji bo to v poduk, in bo raje ostala v svoji posteljiuser posted image

pa še sama sem bila rahlo "živčna" ponoči, ker so me včeraj klicali na en razgovor, ki ga imam danes ob 14 uri.

bravo vsem za uspešen prvi delovni danuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.7.2008 8:45:22   
taška30
Tretja noč: Julija spala neprekinjeno v svoji postelji od 19.30 do 7.30, prvič odkar je na svetu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo mami in bravo Julija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he, Valika, ja tkole je bilo pri nas vsak dan oz. še slabš. Sej mogoče še bo kdaj, ampak trenutno se počutim kot največja zmagovalka!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.7.2008 9:34:48   
BarbaraE
WOOOW, user posted image user posted image user posted image  Taška, a ti lahko še Nejca pripeljem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.7.2008 9:59:42   
zoom zoom
Taška, se še za našo priporočam. Zadnje čase je postala obupna. Danes je ne vem več kolokokrat se zbudila in tulila, pa pila, pa dudo, pa se obračala sem in tja. Tudi na moji postelji ni bilo nič bbolje. Se ji šla potem dat Calpol, ker jo mogoče tudi kaj boli, ker zob še nima. Sploh ne vem kako bo to funkcioniralo, ko bom spet v službi, ker sem čist povožena.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.7.2008 10:06:39   
thumbelina
taška supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.7.2008 10:18:37   
*piškotek*
Taška30: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom tudi počasi mogla sprejeti kak tak ukrep, ker pri nas pa noče več zaspat sam -moram stat ob njegovi posteljici in ga gledat user posted image user posted image user posted image  Ponoči pa je tudi kakor kdaj in bo resno treba tudi pri nas nekaj spremenit.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.7.2008 10:19:52   
*piškotek*
Ah ja, sem prehitro poslala user posted image

Drugače me pa veseli za vse tiste ki ste začele zdej delat, da ste uspešno prestale prvi delovni dan, sicer se boste pa tako hitro navadile, da sploh ne boste vedele, da ste bile toliko časa doma.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.7.2008 10:43:16   
zalbi
taška - BRAVOOOOOOO.
Jst se podpišem pod tvojim doktoratom - in se strinjam s tabo - predvsem pa tega da mora bit en rad - tak ali drugačen... važno da je red.

Pri nas s spanjem in uspavanjem nimamo težav - zaspi sama, včasih se zbudi, kaj pove, včasih malo pojoka - grem pogledat, pa ali ji dam za pit, ali pa samo dudo, ki je ne najde in je ok... spi dalje... tako da kar se tega tiče sem zares lahko zadovoljna.

Ja tudi Sara je vsa živčna pri kuhanju, tako da naredim kot taška, dam jo v stolček, pa kak koren za glodat pol pa je mir. Je pa zdej nora na sadje - obužuje borovnice, pa murvo, pa maine, jogode - ni da ni- tko da ji dam par unih ameriških borovnic pa je tut mir.

sabri - ja škoda za danes - imamo fiziterapijo popoldne, drgač bi mela čas...brrr...

user posted image vsem za prvi delovni dan, joj oprosti zoom zoom, sem res pozabla da še ne delaš .

valika - velik velik sreče danes na razgovoru...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.7.2008 11:02:16   
thumbelina
Naš pa noče bit v stolčku, če mu dam pa za glodat ni variante da bo potem jedel kuhano hrano. Sem tud jaz tako delala, pa sem imela potem še večje probleme. zdaj pač malo potrpim in poslušam dretje, pa je. 

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.7.2008 11:28:31   
Anonimen
tako, jaz sem pa nazaj - sem odpeljala moji dve k našim, tako da imam sedaj mir se urihtat. lase sem si že zjutraj pofarbala - groza, kako te to sonce ožgeuser posted image , pa še  kopat smo se hodli, tako da se nisem glih sekirala kaka hodim okol. za razgovor pa se je treba porihtatuser posted image .

ja, tale služba bi pa bila nekaj takega, kar sem do sedaj delala - vsaj po opisu nalog, ki so jih  navedli. no, bomo vidli danes, kaj bodo povedali - in upam, da bom tudi jaz lahko kaj pametnega povedala, glede na neprespano nočuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.7.2008 12:07:05   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

valika - velik velik sreče danes na razgovoru...

Tudi jaz držim pesti user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.7.2008 14:08:42   
sabri
taška, user posted image user posted image user posted image še z naše strani, ker smo mi tudi novo pečeni v taki situaciji in smo tudi zmagal takrat, kake 14 dni nazaj, tretji dan je bil pri nam tudi ok, prva dva pa user posted image user posted image user posted image .
zalbi: pa drugič, upam da nam kmalu uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.7.2008 14:29:58   
*piškotek*
Meni je pa vroooooooooooočeeeeeeeeeeeeeee in se mi ne da več delat in bit v službi user posted image user posted image user posted image

No, sej še mal pa grem po user posted image  v vrtec pa bo prec boljše user posted image user posted image user posted image  Upam da ne bo tečko in da bo priden, ker bom danes popldan sama z vsemi tremi otroci user posted image user posted image user posted image , moj user posted image  gre pa po dolgem času na trening bowlinga ker jaz nimam faksa.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.7.2008 15:17:00   
Anonimen
hojla!
no, tako, jaz sem iz razgovora. hvala da ste držale pesti!!!
kaj naj rečem? plača katero so mi ponudili, je manj, kot pa sedaj dobim iz borze (dobim pa iz borze vse do decembra). pa še to delo bi bilo samo za 1 leto - nadomeščanje porodniške. tako da.... eh, brez veze. sicer delo bi hitro obvladala, glede na to kaj mi je povedala, kaj bi delala. ampak vsak hodi v službo, da nekaj pametnega zasluži, a ne?????ne pa da bogu cajt krade...
mah bom kar lepo iskala dalje....
tako, sedaj pa se odpeljem po moji dve pupiki.... danes pa bom naredila km....

Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.7.2008 19:49:05   
zoom zoom
Smo dali ene 10 minut nazaj tmalo spat in sem hotela naredit tako kot Taška, da bi jo hodila tolažit, pobožat,... in ne bi zraven nje ležala, da bi se ona še spotoma igrala z mojimi prsti (ker hoče zraven tudi roko). Je itak ful tulila in med vsem tem tuljenjem (pa mojmu sem rekla, naj jo pusti) sem šla starejšemu umit zobe in ko sva končala, tuljenja ni bilo več, moj pa je ležal na postelji in ji dal roko. Je bila čist mirna, jaz pa še sedaj piham paro od jeze. Se bova mogla res vsest in orng pogovorit, ker bo sicer zmeraj slabše. Če bi jo lahko vedno on dajal spat, bi me po eni strani brigalo, samo ker je zaradi službe vedno ne more on dat, meni se pa res ne da po uro ali več ležat zraven nje, pa tudi ne morem, ker potem zanemarjam starejšega.

Valika: ja škoda za službo, sicer je pa do decembra še pol leta, v tem času se bo pa sigurno našla ena dobra za nedoločen čas, za bajen denar oz. vsaj normalen denar.

Grem zdej še malo pospravit, potem pa pred TV, oz. še bolje bi bilo, da bi telovadila (kar pa se mi ne ljubi)

Lo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.7.2008 8:25:27   
zalbi
Dobro jutro...

joj kolk bi jst še spala... komi čakam jutr da gremo na Štajersko - bomo vsaj spalilahko, ker tukaj je grozn vroče in se ful slabo spi... pol pa sem vsa zmatrana zutri, pa danes se mi ekstra nč ne da....

valika - škoda - ampak sej bo, men je tut ratal... čeprav še nisem najbolj zadovoljna, ampak sej bo - iščem dalje, gledam, spremljam, mudi pa se mi itak ne... ko bo bo.

zoom zoom - joj ne o telovadbi - tudi jaz bi mogla začet kej migat - se k buhtelj redim ker nič ne počnem, brrrr...A še hodite na fizioterapijo?

Včeri smo imeli fizioterapijo - pa pravi da Sara lepo napreduje, da bo mogoče kmalu celo hodila:). Vglavnem, zdej jo mormo spodbujat da bo stala in da bi celo sama stala...no ja... sej bo... sicer pa imamo še v ponedeljek RA - me je kr groza... k mi tm sploh ni všeč.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.7.2008 8:49:39   
zoom zoom
Dobro jutro,

se je včeraj moj prav kmalu naveličal ležat zravne nje, ker ni in ni hotela zaspat, pa vstajala je, tako, d asem jo potem jaz vzela v roke" in sva se šli Taškino varianto. JE trajalao skoraj uro, da je zaspala, da ne rečem, da je bila čist premočena in prejokana (se mi je ful smilila, ker v enem trenutku bi pomoje zaspala takoj, samo da bi ji dala roko - pa danes bom sigurno od našihj poslušala, kaj se je včeraj tako jokala). No v glavnem, sem jo položila v posteljo, ji dala zraven enega mucka, ki ga sicer ful obrajta, tudi podnevi in ga je parkrat takoj čez posteljo zabrisala, potem pa ugotovila, da se lahko tudio za rep prime in je zaspala, pa se spet v joku zbudila (to ene 5x) in potem spala brez joka skoraj do 2h, pa sem ji potem dala za pit in je spala naprej do 7h. Ampak ta varianta je res ful kruta, samo če pogledam nazaj prejšnje noči, lahko rečem da sva obe spali bolje in dlej. Močno upam, da bo danes zaspala hitreje in predvsem brez joka.

Zalbi:  ne mi rečt, da si buhtelj, ko teje pa pol manj kot meneuser posted image . Sicer je telovadba za vsakega dobra, samo kaj ko se meni ne da. PRav premišljujem, da bi se jeseni vpisala na kak pilates ali kaj podobnega.
Sicer pa mi2 na NFTH ne hodiva več, je rekla, da naj jo pokličem po pregledu v razvojni. V razvojno pa moram poklicat, ko shodi - se pravi še dolgo ne greva nikamor. Je pa tako, da naša sedaj že sama vstane sredi sobe in tudi dolgo že sama stoji, pa hodi ob opori, na vsake toliko naredi tudi po ene 2 korakca. Po kolenih niti ne hodi več toliko, ampak se že nečesa prime in hodi. Najbolj smešna je, ko tako slučajno ulovi kakšen prst in ga potem ne spusti in hodi tako, da se drži za en prst (drži se pa sama). Ravnotežje sicer že ima kar dobro, samo zgleda, da se še ne upa spustit.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.7.2008 10:00:22   
hariba
Zoja zaspi zadnje čase brez problema,le proti jutro se prebuja,ta noč je bila kar pridna,se je prvič šele ob 5h zbudila in spila flašo vode,je pa pol do 6h,ko se4m jo zrihtala za vrtec in odpeljala,se le premetavala po postelji in ni več spala.
Tastarejši pa uživajo na oratoriju,danes so šli na kopanje. Naslednji teden grajo pa zraven tašče in tasta na morje za 1 teden juhuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.7.2008 11:41:07   
Anonimen
hojla!
sem bila včeraj tako utrujena, da sem sicer zvečer zaspala z malima dvema - no, to je bilo ob 21 uri. potem pa sem se ponoči zbudila, in nisem mogla kar tri ure spatuser posted image ...
mala pa je tako lepo spala. sem pa se končno opogumila, in ji narihtala posteljico tako, kot sem jo imela pri ta starejši. posteljica je bila sicer zraven velike postelje, ampak tako na razdalji 20-30 cm, tako da si lahko stopil vmes. ko je bila kriza, sem jo itak potegnila čist k veliki postelji, jaz pa sem tudi spala čist ob ograji - groza - no, to je sedaj trpelo ene mesec dni... no, včeraj pa sem odšraufala eno stranico vstran, tako da je sedaj direkten "prehod" iz majhne posteljice na veliko. in vam povem, da je mala tako lepo spala. se je sicer 2x spet zbudila s tistim krikom MAMA, ter se postavila na vse 4, ampak ko je vidla, da me ima na dohvat ruke, se je ulegla nazaj, in tako mirno spančkala naprej. ob 4 se je sicer zbudila in pojedla svojo flašo mleka , potem pa tako mirno zaspala do zjutraj do 7 ure.

ja, zoom-zoom in zalbi, saj ni neke panike (glede službe mislim) - jaz se tudi tolažim s tem, da je do decembra še daleč in se bo že še kaj pametnega najšlo...

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?