|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
9.7.2008 7:12:11   
*piškotek*
Sem pozabla napisat- Taška30: o joj, boga Julija, to pa je res moralo bolet in bit res hud udarec, no upam da se vam bo dobro izteklo, brez hujših posledic. user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.7.2008 8:06:27   
zalbi
Hej!

taška - upam, da bo vse ok z zobkom - Sara je padla na zobe, na začetku ko je začela hodt v vrtec, pa ni pustila niti pogledat, pol pa je v istem tednu še ene dvakrat padla - sam ne lih iz višine, ampak ko je kobacala - skratka, zmeri kri se je ulila, je pa si ranila dlesen nad zobmi, tko da je bilo nad zobom kr tko vse krvavo, ampak zdej izgleda ok - držim pesti da bo tudi pri vas vse OK.

Pri nas se je tudi spet začel smrkelj in kašelj, sej ni čudn če pa je tako bedno vreme, sej ne vem kako naj jo oblečem, v vrtcu vročina, zuni mrzlo... kr neki...

Se pa še vedno borimo z gljivicami... no upam, da bodo že enkrat pozdravljene, zdej sva dobili drugo dozo kreme - neke antibiotične, ki pomaga, pa ne pomaga, pa kaj jst vem...star se noče popolnoma pozdraviti...

A dogodivščine s kakci - ja zadnjič, ko smo blili na štajerskem, je bla Sara itak nagec, ker se ej malo kopala, malo bla zuni, pa še zaradi te njen rite, mora bit čim več brez plenice, pa se tko gunca v gugalnici, pa reče kaka - pa jst letim jo vn dajat iz gugalnice, pa že tko vse teče, pol pa jo dvignem in je blo že vse pokakano - ja pa od sadja vse bolj mehko:)... pa sem sam gugalnico nesla pod vodo, pa je blo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.7.2008 8:28:58   
Anonimen
dobro jutro!!!!!!!
res kako dobro jutro!!! mala se danes ponoči sploh ni zbudilauser posted image  - joj, danes pa sem res dobre volje in polna energijeuser posted image . piškotek, ti pošljem malo??user posted image

pa še sedaj obe spita, tako da imam malo čas.

sem zadnjič pozabila napisati, ko ste imele temo o komarjih. sem pred tem enkrat na forumu zasledila, da so ženske spraševale o komarjih, pa sem si samo tale link http://www.alpoja.si/sl/izdelki/90/losjon_za_zascito_pred_komarji.html?type=product_group
dala med moje priljubljene. baje da stvar res deluje, je iz naravnih sestavin. sama si še sicer nisem naročila, ker zaenkrat še nimamo nobenih invazij komarjev. tako, če bo katero zanimalo....

taška - ojoj, uboga julija. upam, da bo vse ok!!! mi je ena sodelavka pripovedovala o njeni deklici, da ji je gugalnica priletela v zobke, in se ji je en zlomil tako na polovico, in da ji je baje zrasel nazaj do polne veličine

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.7.2008 8:31:17   
BarbaraE
Taška - ojoj, uboga Julija. Kaj pa če bi kar zobozdravnico poklicala, pa naj ti ona svetuje, kako in kaj. Nejc se je zadnjič v jezik ugriznil in je bil tudi vers krvav pa v ustnico tudi že. Sva zobke prala in potem jaz opazim, da je ščetka vsa krvava. Sem se najprej ful ustrašla, ja kako močno sem mu pa drgnla, da je zdaj vse krvavo. Potem sem pa bolj natančno pregledala njegova usta in opazila, da je imel notranji del zgornje ustnice ranico. Meni se je pa že prej čudno zdelo, kaj je ves čas tako požiral slino dol. Hja, očitno mu je imela čuden okus.

Kar se pa kakcev tiče - brez komentarjev. Jaz našega sploh ne morem pogruntat, kdaj naredi, ponavadi takrat, ko že cela soba smrdi. Niko sem takoj pogruntala, Nejc pa kar naredi in prismrdi. In včasih če jaz ne zavoham,  mi Nika pove, da je Nejc kakal.  Naredi pa tako, da ga je treba včasih kar pod tuš nest. Hja, rad ima sadje. Danes mi je že ob 5 zjutraj kazal na nektarino, ker sva šla noska spucat in jo je zagledal še ves zaspan. Itak da je bil v trenutku buden - on samo hrano zagleda in je takoj buden. user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.7.2008 9:56:57   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: valika
res kako dobro jutro!!! mala se danes ponoči sploh ni zbudilauser posted image  - joj, danes pa sem res dobre volje in polna energijeuser posted image . piškotek, ti pošljem malo??user posted image

Joj, Valika kako si prijazna, daj res pošlji malo no, kar preko ZS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.7.2008 9:57:39   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Kar se pa kakcev tiče - brez komentarjev. Jaz našega sploh ne morem pogruntat, kdaj naredi, ponavadi takrat, ko že cela soba smrdi. Niko sem takoj pogruntala, Nejc pa kar naredi in prismrdi. 

Hvala enako, naš Nejc je isti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 9.7.2008 9:58:04 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.7.2008 10:08:10   
BarbaraE
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Kar se pa kakcev tiče - brez komentarjev. Jaz našega sploh ne morem pogruntat, kdaj naredi, ponavadi takrat, ko že cela soba smrdi. Niko sem takoj pogruntala, Nejc pa kar naredi in prismrdi. 

Hvala enako, naš Nejc je isti user posted image user posted image user posted image

No....torej lahko sklepamo, da so Nejci iste sorte? user posted image  Je treba še pri kakšnem Nejcu preveriti, kako je s tem kak...., da hipotezo potrdimo ali pa zavrnemo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.7.2008 13:01:03   
ily
thumbelina - test avtoimunosti poteka podobno kot kožni testi; le da ti najprej vzamejo kri, pošljejo v laboratorij, kjer naredijo serum, potem ti pa vbrizgajo čist pod površino kože tester in pa serum. V 15-ih do 20-ih minutah se test čita. Če je pozitiven, se naredi flek kot pri kožnem testu. Pozitiven avtoimuni test pa pomeni, da tvoje lastno telo dela proti svojemu telesu, skratka, gre za vnetno stanje nekje v telesu. Ja, tukaj imaš zdaj celo paleto možnosti - od glave do pet (od kakih žarišč v glavi, zobeh, do vnetja želodčne sluznice, črevesja....). Ampak, vsaj veš, da nekje nekaj je in v katero smer iskati. Jaz, npr. imam vnetje ščitnice, ker imam kri v redu - sedimentacija OK, levkociti OK, železo bp..., imam sicer blago kronično vnetje želodca, ampak to verjetno ni to, ker smo že zdravili, pa sem imela še vedno izpuščaje, zobe sem preslikala, tudi v redu, v trebuhu razen vodnih cist nič posebnega, črevesje tudi OK... Vse, vse OK. Ščitnica je pa ena izmed organov (no, žlez), čigar vnetje se ne kaže na krvi. Tako da gre pri meni najverjetneja za to.
Jaz trenutno še kar zdravim posledice, oz. jih blažim z antihistaminiki in Medrolom, na zdravljenje vzroka še čakam user posted image - da pride tirologinja z dopustauser posted image user posted image .

Se moram pohvalit, da smo včeraj našima puncama nabavili trampolinuser posted image - tisti 3m-ski, iz Hervisa. Tavelika Pika itak uživa 100 na uro, tamala je pa prav smešna. Že zadnjič smo šli v eno gostilno, kjer jih imajo zunaj postavljene in sem jo dala noter in se ji je ful dopadlo. Včeraj jo pa dam noter, da je bila sama, pa nekaj časa hodi, potem pa zašiba iz enega konca na drugegauser posted image , pa prav tako, zateče, ker na tleh še ne more, pa se zaleti v mrežouser posted image , jo odbije nazaj na ritko, ona se pa ful smejiuser posted image user posted image user posted image . Tako zelo, da se komaj spet vstane! Mislim, kakšno veselje!user posted image Upam, da ne bo te ˝igre˝ še kje zunaj trampolina sprobavala!user posted image

Mi zdaj spimo kar v redu. Danes se je sicer zbudila ob 1h ponoči in ob pol šestih, samo sem jo pocrkljala, pa je zaspala nazaj.

Vsem novim ˝pešcem˝ iskrene čestitke, vsem ˝buškam˝ pa pa čim manj bolečin! Joj, sem se zdaj spomnila, sem Našo Bubo prejšnji teden enkrat previjala, pa sem nažgala veliko luč, pa se mi je zdelo, kot da na ritki vidim senceuser posted image . Pa bolj pogledam, pa ima, reva vboga, ritko polno podpludbuser posted image , ker pada na ritko. Hudo, hudo! Zdaj pa verjamem, da jo boli, ko včasih malouser posted image ˝zajamra˝!

Vsi, ki odhajate na user posted image , uživajte... Mi pridemo septembra!user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
10.7.2008 7:36:53   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Ja kje pa ste vse? A ste šle na morje?

Spali smo ok, samo jaz sem še vedno čisto "povežena" in se mi čisto nič več ne da, ker že komaj čakam nedeljo in morje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram delat, da mi ne bo ostalo preveč dela za po dopustu user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.7.2008 7:46:25   
zalbi
dobro jutro...

ja piškotek - zgleda da sva edini nedopustnici, no poleg unih parih k so začele delat in so zaposlene 100 na uro. Tut jst bi rabla kak dan oddiha - ampak tko, da bi lahko spala do kadar bi hotla, pa potem prebluzila cel dan... ohhh... bom sanjala...

Joj - jst bom a takle čas čez en mesec na morju - khm, pa tud že komi čakam, čeprav imam srečo in še vedno živim za vikende in kopanje v domačem bazenu... no tako, da spet čakam vikend, oz. soboto, ker jutr imam še en plesni nastop, pol v soboto zutri pa šibamo...ampak je hudo k je pol prehitr nedelja:).

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.7.2008 8:37:50   
ily
Še ena nedopustnicauser posted image .... Ja, saj bo kmalu septemberuser posted image , ali pa konec avgustauser posted image , da ne bom prevelik pesimist izpadlauser posted image . Sem ravno prejle razlagala taveliki Piki, ko sva se v vrtcu preobuvali, da bosta s tamalo Bubo dobili jeseni za v vrtec nove copatke, da sem jih že gledala pri Cicibanu, da so ful lepi, pa da bosta morda imeli obe enake... Pa me vpraša: ˝Kdaj jih bomo pa kupile?˝, pa tako malo pomislimuser posted image : ˝Ja, muser posted image , že čez en dober mesec...˝!!!! Mislim, res se čas tako hitro obrača, da je kar hudo!

Mi smo danes pa tako super spali, da sva z mojimuser posted image   zaspala.... Sem imela namen ponoči (ob 2h) vstati, pa delatiuser posted image za magistrsko, pa sem uro samo poklopila, pa spala naprej. Buba je pa tudi lepo spalauser posted image , vse do pol 8h, ko sem šla v službo. Zdaj je pa mami na vrsti!user posted image

Me bomo šle pa mogoče jutri na bazenuser posted image . Sicer me je kar malo strah, glede na to, da ima Buba kar nek šmrkelj iz noska non-stop. Ma, problem je v tem, da bo Pika ves čas v vodi, Buba pa potem, jasno, da ne bo z mano na ležalniku sedelauser posted image ... Pa še na vodo je čist zmešana.... Ma, sem jima pa obljubilauser posted image - no, tavečji, tako da, ˝...obljuba dela dolg, in če nekaj obljubiš, moraš tisto tudi izpolnit...˝user posted image - je rekel kralj svoji hčerki.... user posted image user posted image user posted image  Ja, saj vem, pa za dobro popotnico v življenje!

Nič, grem delat, se še kaj tipkamo.....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.7.2008 13:45:09   
zalbi
Neki me zanima:

Sara je do sedaj pila skoz en čaj - bebe, vglavnem zdej pa so mi v vrtcu rekl, da ga noče pit - ja itak da se ga je naveličala, skoz sem ji dajala tudi vodo, pa me zanima kaj ve dejete user posted image  za pit in iz česa pijejo. Sara pije iz nuby-jevega lončka s slamico in tuperware kozarčka...

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
10.7.2008 13:53:37   
BarbaraE
Hmm, za pit mu dajemo predvsem vodo, občasno kakšen čaj, sok, odvisno. V vrtcu imajo pa res ponavadi čaj. Pri nas vem, da nimajo vedno iste vrste. Je pa tako, da ta starejša je pri nas tudi bolj na vodo navajena. Včasih si sicer zaželi kakšen sok, ampak potem to naredi dva požirka in hoče vodo. Tako, da smo mi bolj vodna familja. Aja, pijemo tudi vodo z okusom (mi ta veliki). user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.7.2008 14:31:28   
ily
Pri nas tudi pijemo vodo - v glavnem, sploh tavelikauser posted image . Tamala pa vse, ni da ni, tudi kokakola ji ni slabauser posted image - pri prvem požirku se malo grdo obrne, potem bi pa še karuser posted image . Za žejo pa pijemo vodo, ja!!!! Tastarejša pa, razen kakega oranžnegauser posted image soka (povdarek je na oranžnem!user posted image ), ne pije nič drugega kot navadno vodo, pa včasih vodo z okusom hruške.
Naša že od četrtega meseca pije iz kozarca, prej po žlički, nikoli pa po cuclju. Pa Nubyjev lonček ima, varianto ˝magic˝, pa ji kar nekako ni. Kako bo pa v vrtcu - bomo pa videli.
Mi je pa ravno danes ena prijateljica rekla, ki ima deset mesecev starega sinka, da mali nič ne pije, tudi če ga sili - vzame vodo v usta, pa ven pljune. Ni sicer nič narobe ˝še˝ z malim, je pa to kar malo zaskrbljujoče... Nimam ideje, kaj naredituser posted image ... Razen, če ji probaš kaj suhega dati, palčke ali pa prestice, potem bo pa verjetno pila, ko bo žejna. Jaz tako naredim, ko je Buba bolna, pa noče ne jesti ne piti. Potem ji pa nastavim prestice, nič ne silim, pa kar malo pobira, potem pa tudi pije. Probaj!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.7.2008 15:09:38   
zalbi
ily - hvala za odgovor, sicer pri nas ni problem, da ne bi nič pila, pije vse kar ji dam. Ima pa skoz ta lonček, da ima vedno na dosegu za pit, pije vodo, pa sem mislila, če bi ji lahko kakšn sadni čaj dajala noter, da ne bi bilo skoz isto. Vsekakor pa nisem zato da bi ji dala sok v ta lonček, ker pol bi to skoz mela v ustih - sok ji da, ampak izključno v kozarcu, prav tako kakav. V vrtcu pije pa čaj iz skodelice, pa sej sploh ne vem, če ji bom še dajala ta lonček za sabo, ker je brez veze, če je žejna itak pokaže...

me tko čist na splošno zanima kaj vaši user posted image  pijejo, sok, vodo, čaje, ...?

< Sporočilo je popravil zalbi -- 10.7.2008 15:10:09 >

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.7.2008 20:00:53   
hariba
pitje Zoja tudi najraje in najpogosteje pije vodo. Pije jo iz avntovega lončka z nastavkom čez dan,pred spanjem pa obvezno na cucelj. Tudi v vrtec nese aventov lonček,ker noče nesladkanega čaja,ki ga dobijo za žejo,ji not natočijo vodo. Pri zajtrku pije iz navadnega lončka vendar se pogosto polije po sebi ali po mizi,ker ga rukne. Tu pa tam pa ji dam kakšen mali sokec na slamico za spit in ga z veseljem. Če vidi velike piti vodo z okusom iz plastenke,hoče obvezno še ona. Nikakor pa noče pit mleka od nikoder pa kdor koli ga pije poleg nje.
To noč se je po 1h spet  4 x zbudila in vsaj 15 minut ni zaspala nazaj,iz njene postelje je pa nisem vzela.
Taška Upam da bo vse o.k z zobkom.
Zdaj grem pa Zojo  stuširat in spravit spat.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.7.2008 20:29:25   
taška30
Zalbi, pri nas sta obe cepljeni proti vodi (no, priznam da jo tudi jaz pijem le če je sila, drugače vedno vsaj pikico nečesa noter dam za okus) in same vode ni šans da bi pile. Pa sem pri obema začela seveda z vodo, pa sta bojkotirali in ker je bil to ravno čas uvajanja GH, ko itak že tako težje kakajo, sem po parih dneh popustila in začela mešat s sokom. Pa je počaaaasi šlo.
No, zdaj Julija pije z vodo zmešan sok (največkrat jabolčni 100%), ji pa v Aventovo flašo 330ml dam 300ml vode in do vrha sok, tko da je kar zelo razredčeno. Pije na cucelj, ampak ga začuda nikoli ne žveči in ne vlači flaše za sabo. Pač spije kolikor želi (sama nagne) in postavi nazaj na mizo. Bom pa počasi začela z čudežnim lončkom (zaenkrat niti ni bilo potrebe), da bo znala za v vrtec. Al pa kar s kozarcem in slamico, bomo vdeli.

Občasno pije tudi ohlajen čaj, ji ga pa čisto narahlo sladkam z medom, ker samega ne bi spila tudi požirka.
V vrtcu imajo pa pri nas le sladkan čaj na razpolago. No, pa vodo seveda.

Samo jaz se nič ne sekiram glede tega, včasih berem tule na forumu, da bogvari dat otroku sok al pa malo sladkat čaj, ker se bo navadil in ne bo hotel pit vode. Ja, pa kaj! Je pač ne. Naša (v bistvu obe) se zaradi tega nič ne nalivata, obe spijeta cca. pol litra dnevno (no, sedaj poleti malo več), kar se mi zdi čist OK.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 10.7.2008 20:38:20 >

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.7.2008 21:02:45   
taška30
No, zdaj pa novica dneva: Manca ima vodene koze.user posted image  Če se spomnite sem pisala, da je bila kake 14 dni nazaj pri moji mami v stiku z eno punčko, ki je dva dni kasneje dobila koze. No, Manca je danes dobila prve mehurčke. Od nedelje je pri tašči na počitnicah in jutri smo mislili mi trije it za 3 dni dol, zdaj se je pa vse postavilo na glavo. Problem je namreč sledeč: naše morje se bliža. Zaenkrat Julija 100% ni okužena, ker je otrok kužen le 2 dni pred izbruhom, našidve sta bili pa nazadnje v stiku 5 dni nazaj. Če zdaj izpostavimo Julijo Manci, bo (z inkubacijsko dobo vred) Julija fasala koze ravno na morju. Gremo pa na Vis in ne moremo prestavit. In ne morem it zavestno v to, da bo Julija preždela 14 dni v apartmaju, ker se ne sme kopat, ne sme na sonce, srbelo jo bo vse na tisti vročini, pa še glede zdravstva je tko tko ...samo zmeša se nam lahko dol. Doma je vseeno lažje.

Zdaj pa; srce me sicer boli, ker vseeno mislim, da bolan otrok spada k mami, ampak če vzamem Manco domov, bo Julija 100% okužena, iz varstva jo bom morala vzet (zarad drugih otrok) in potem bom imela 2 doma za crkljat (in nobeni se 100% posvečat), ne bomo mogle ne na igrišče, ne v trgovino (zaradi drugih), pa še naš dopust bo eno samo matranje. Tako da je padla odločitev, da bo Manca pač dol pri tašči, na vikendu, lahko bo zunaj v senčki, pa še 100% se ji bodo posvečali. Joj, res mi je hudo, ampak je to še najboljša varianta.user posted image
Kaj bi pa ve naredile?user posted image

Bo pa moja mami prišla za vikend gor in bo imela Julijo, midva greva pa k Manci za 2 dni.

Eh, sranje....user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.7.2008 21:15:20   
mojčca
Ojla punce. Se po dolgem času spet malo javljam.

V službi je noro, strank je toliko, da jih komaj podelamo in domov pridem ful utrujena. Saj bi zjutraj, ko še ni strank na hitro skočila na RR, pa mi ne uspe, ker sem imela 1700 sporočil, službenih in moram vsaj tiste, službene malo prebrati in jih sprintati (ja, se zakon non stop spreminja, tako da je res veliko sprememb). Gre pa jutri ena sodelavka na dopust, tako da bova v sprejemni pisani delali samo dve in bo noro. Pa bomo že preživeli.

Naš Matic pa je začel hoditi user posted image user posted image user posted image user posted image . No, naredi kakšnih 10, 15 korakov, gre bolj počasi, potem pa gre na vse štiri in puza, ker je hitrejši. Sva bila danes na terapiji in je rekla, da počasi bo, ampak morava delati še naprej vaje, ker medenico ne uporablja še tako, kot bi jo moral. Ja, pa danes je terapevtko ugriznil (ne hudo, bolj na izi, pa mu je bilo oproščeno, ker ga ima ful rada in je njen scrkljanček).

Kar se tiče nočnega spanja pa lahko rečem samo KATASTROFA. Od treh mesecev, pa do enega tedna nazaj mi je Manca spala cele noči, sedaj pa non stop nekaj teži. Se zbudi sredi noči in jamra, da naj se ji pomagam pokriti user posted image user posted image user posted image  Halo, ja zakaj se pa ne sama, če se znaš????? Sem pa ponavadi tako utrujena zvečer, da samo padem dol (sploh včeraj, ko sem delala v službi 10 ur in prišla domov šele ob 18.30 - še dobro, da mi je tašča skuhala kosilo, sem samo prišla k njej, se  usedla, vzela otroke in šla domov), tako da Mance ponoči velikokrat ne slišim in mora user posted image  vstati, da jo pokrije. Ja, jaz pa ponavadi slišim Matica, ki kriči, mu dam zapiti in spimo naprej.

Zalbi, naš Matic največkrat pije kompot ali pa jabolčni sok+vodo oz. čaj (prašek, samo mi ga je zmanjkalo, ga moram kupiti). Ponoči pa pije tudi vodo, če ne drugega. Bi pa gospodič še vedno najrajši pil tople stvari, mrzle mu ne gredo v rit.

Lahko pa rečem samo kapo dol pred mojo "taščo", ker pazi oba, skuha kosilo in ji vse prav lepo znese. NO, jutri bo Matic doma, ker gre ob 12.00 spat, jaz pa delam samo do 13.00 (oz. dokler bodo stranke), tako da sem doma okoli 14.00, takrat pa se on nekako zbudi.

Piškotek, ti pa že odštevaš dneve do morja. SEm ti kar malo fovš.

Lonib, a si napisala že kaj veliko kazni???? Če se bom vozila po vašem koncu glej, da me ne bi slučajno ustavila. No, ustaviš me lahko, lahko greva tudi na kakšno pijačo, samo da ti ne pride na misel, da mi napišeš kakšno kazen user posted image .

Taška, upam, da bo z Julijo in njeno dlesnijo vse v redu. Ja, se tako hitro naredi kakšna nesreča, da sploh ne dojameš.

Jape, kako pa kaj tvoja nosečnost??? Slabosti so se sigurno umirili. Čakaj, če me spomin ne vara, ti uživaš na morju??? Če imam prav, spočij se, naberi si novih moči.

Kaštrun, če nas bereš, nam nameni vsaj kakšen stavek da vemo, da je s teboj vse v redu. Ja, še malo, pa bo Lučka dobila sestrico.

Hariba, vidim, da je tudi tvoje nočno spanje bolj za en k....... (ne bom po imenih user posted image ).

Saj ne vem več, kaj sem hotela pokomentirati. Tiste, ki sem vas spustila sorči, vas pokomentiram oz. namenim kakšno lepo besedo drugič.

Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.7.2008 21:18:27   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Tako da je padla odločitev, da bo Manca pač dol pri tašči, na vikendu, lahko bo zunaj v senčki, pa še 100% se ji bodo posvečali. Joj, res mi je hudo, ampak je to še najboljša varianta.user posted image
Kaj bi pa ve naredile?user posted image

Bo pa moja mami prišla za vikend gor in bo imela Julijo, midva greva pa k Manci za 2 dni.

Eh, sranje....user posted image

Jaz bi naredila isto. Je čisto brez pomena, da bi se daj izpostavljali še Julijo in si s tem uničil dopust, pa ne sebi, ampak otročku, pa še bolan biti na morju je res kriza. Sta se pa odločila zelo dobro, da bosta šla vidva k Manci, tašča pa bo prišla k Juliji. Ja, ugotavljam, da imaš dobro taščo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.7.2008 21:26:24   
thumbelina
Ježeš Taška kaj se vam je zdaj predmorjem nakopalo?! Upam da vam uspe priti namorje...

PITJE - naš pije hudo razredčen Hippov sok (včasih jabolčni, največkrat pa tardeči ki ima železo), včasihmu stisnem svežo pomarančo (to ima ful rad), ko smo pa zunaj ali na poti pijeta oba vodo in se nikoli ne protivita. Tud doma, če soka ni, je pač voda. Tavelika pije sok zarazredčit, letos bomo pili šabeso, ki sem jo sama skuhala. Včasih pa me tud kr za vodo fehta...
Matevž lepopije iz kozarca in ima magični lonček od NUby-ja samo za na pot, pa mleko pije po tem lončku,ker mleko pa no way da bi on po kozarcu piluser posted image Danes ko smo bili zunaj, je mulc slučajno prišel dokozarca ki je bil do pol napolnjen z vodo, lepo filmsko zgrabil  z obema rokama , previdno nagnil in pil, tkoa da mu jutri kupim plastični lonček in bo sam pil iz njega, sicer bomo imeli sprva popolavo, ampak bo že.

HOJA - Naš je , saj veste, med počasnejšimi. ZA1x ob omarah, stolih lepo hodi, kakšna 2 tedna tudi sam iz tal sredi prostora vtsane in zdaj se slabo minuto celo obdrži brez padca na rituser posted image . Tko no moja prognoza je da bo shodil tam nekje konec poletja....
MOjčca katere čeveljce si ti Maticu kupila, k vem da so pri vas v RA dobr podučeni, kakšen je tapravi čevelj...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
10.7.2008 21:30:41   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Sta se pa odločila zelo dobro, da bosta šla vidva k Manci, tašča pa bo prišla k Juliji. Ja, ugotavljam, da imaš dobro taščo user posted image user posted image user posted image .

Moja mami bo prišla gor za vikend, tašča bo ostala v Beli krajiniuser posted image , midva greva pa tudi dol.
Je pa tašča res zlata vredna, je ne zamenjam za nič na svetu, prav rada jo imam, nimam ene slabe stvari povedat čez njo, 100% se trudi, da bi nam ustregla, pomagala, res je zlata, dobra dušica. Pa še zabavna je.user posted image  škoda le, da je tako daleč doma.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.7.2008 21:51:46   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

MOjčca katere čeveljce si ti Maticu kupila, k vem da so pri vas v RA dobr podučeni, kakšen je tapravi čevelj...

Kupila sem mu sandalčke od Super Fita in so res super, ni trd podplat, pa še v razvojni mi jih je ful pohvalila. Cena je bila pa tudi lepa 40 EUR, čisto pretiravajo s cenami otroške obutve.

No, imamo te, samo drugo barvo (rumeno zelene, ful lepe, vsaj meni). Ti bom prilepila link, če mi bo uspelo

http://www.superfit.at/

user posted image

Uspelo, še je upanje zame.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
11.7.2008 6:52:50   
thumbelina
Lepi čeveljci.
NO jaz razmišljam bolj o zaprtih za v vrtec, ker doma bo še kr malo v štumfih, najbolje hodi, pa mi je škoda, naj se najprej res lepo nauči hodit...
user posted image

So baje tud ful mehki, da jih zviješ v rolco v roki.... Saj to je glavno da je, kajne?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
11.7.2008 7:25:14   
BarbaraE
Taška-mislim, da ste se pravilno odločili. In glede na to, da je Manca čisto navajena, da je pri babici in dediju, se mi zdi, da ji ne bo hudega. Ta vikend bo pa Julija malo na počitnicah kar doma. Mi si kaj takega ne bi mogli privoščit, ker Nika ni še nikjer drugje prespala kot doma pri naju. Še pri tašči noče spat, pa je v spodnjih prostorih, kaj šele, da bi šla k mojim staršem. No, itak da sva to najbrž malo tudi midva kriva, ker je nisva dajala k mojim staršem na počitnice, ampak dejansko se mi ni zdel še pravi čas. Dejstvo je, da še mi vsi skupaj nismo velikokrat prespali pri mojih in tako itak ni navajena, da bi se tam spalo. Zdaj pa je, kar je. In če bi bili mi v taki situaciji kot vi - hja, bi tudi Nejc dobil norice. No, saj drugače itak samo še čakam, kdaj jih bosta dobila. V vrtcu jih imajo v skupini. Se mi pa zdi čisto brez veze, da bi Niko ven dajala, ker je bila s ta okuženima itak že v stiku - predvidevam, ker so v isti skupini. Tako da, kar bo pač bo. Je pa res, da smo mi ta glavni del dopusta že imeli. HB.

Aja, Taška, kako je z Julijo in njenim zobkom???

Na, nekaj sem vas hotela še vprašat, pa mi sedaj spomin malo nagaja. Pismo, ta moja skleroza. Bo treba res bilobil začet jemat. Včeraj sem dala kuhat hrenovke, potem sem šla pa pripravljat stvari za v Izolo (kamor gremo za vikend) in potem pride mož v dnevno sobo pa me vpraša, če je že kuhano. Jaz pa njega, ja kaj pa?? user posted image  Halooo?? Čisto sem pozabila, da sem dala kaj kuhat. No, na srečo je samo ena počila. Če drugega ne, vem da so bile zadosti kuhane. user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?