taška30
|
Hojla, midve z Julijo sva ostali sami, moj je šel na 14 dnevni službeni seminar, sicer pride v soboto domov in v nedeljo spet gre, Manca je na počitnicah pri moji mami. Joj, kolk sem fouš tistim, ki imate bajto, res, pozno popoldne pride na naš balkon sonce in vse kar nam preostane je da se zapremo v stanovanje pa rolete do tal. Sem jo pa prej dala na balkon v bazenček, pa je tako špricala naokoli, da ni bilo normalno, čisto vse mokro, sem jo kar prestavila v tuš kabino in je špricala dalje. Malo razmišljam, da bi zdajle izkoristila tale čas, ko sva sami in jo navajala (tudi na hard varianto, če bo treba), da se ponoči spi, ne pa zbuja, pije, kobaca po meni in pleza naokoli. Zadnje noči se celo dogaja, da bejba kar dol s postelje spleza (najine itak ) in veselo lomasti po stanovanju, jaz se prebudim šele ko slišim, da tam v dnevni sobi rožljajo kocke. Res, tole gre iz slabega na slabše, zbuja se po 10x in teži dokler ji ne dam pit, pa še potem dostikrat ne zaspi nazaj. Samo ne vem, če bom ponoči, ko bom na pol v komi, še tako odločna, pa še vstajanje ob 6-ih za službo. Ker sem kjub vsem 'Valikinim' člankom prepričana, da sem sama kriva za tole razvajenost, enostavno ne zna sama zaspat nazaj, ko se malo predrami. Seveda ne , če sem pa vedno skočila na vsak nočni jok in ji dajala dudo, flašo itd...pa jo božala, pa ujčkala, pa k sebi dajala, da le ne bo Mance zbudila z jokom, zdej pa imam kar imam. Ne vem...bom še videla kako in kaj bom tole izvedla. Piškotek, držim pesti za tvoj izpit, je pa muka se učit pri taki vročini, si kar mislim. Jutri grem po 14 dneh v službo. Nočko.
|