|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 14:10:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
   RE: Julijke 2008 III. del
27.6.2008 14:11:13   
Tinky
Lunica, a si še doma, al kaj? Pokliči taksi in pejt rodit user posted image user posted image

Sem naročila preko Recinkota previjalno v beli barvi. Sam upam, da jo bom dobila preden grem rodit. Ajej, se pravi, da bom še 8 dni s trebuhom user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.6.2008 14:13:54   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Danes je bil na vrsti projekt:britje.user posted image Katastrofa, kak se moram jaz matrat. user posted image Mož žal ni za take stvari. Je res hudo, ko se nič ne vidi čez trebuh. 

Jaz imam pravo šumo ta spodaj, sem rekla, da se bom poštimala dan pred PDP user posted image . Se vidi, da ni user posted image na dnevnem redu...hmmmm, ma niti na tedenskem user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4003
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 14:23:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
27.6.2008 14:27:40   
neboglasnica
nanka, tims ima danes ctg, bo že kaj sporočila, menda

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 14:36:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
27.6.2008 14:38:20   
neboglasnica
inigo, res je, da sem odprta, ampak G pravi, da to pri mnogorodnicah nič ne pomeni. LAhko sem še tri tedne takole, ali pa že zvečer rodim. Tako da...počakajmo..

flower: Staš ali pa Vita oz. Neža, bomo videli. Punci bi sicer drugačna imena, ampak bosta že imeli priliko izbirati zase.

Poslušam z vseh koncev kakšna gužva je v P in da te iz porodne skoraj vržejo, ker nimajo prostora. Kako je to moglo biti včasih, ko je rodnost naraščala??? So rojevale kar na hodnikih? Saj ne vem, bi bilo morda bolje doma roditi in imeti prosotr. Saj ne, nimam tega namena, sem prevelik zajec. Moja mala pupa spi spanje pravičnega, oči pa tudi. Kako prav mu pride izgovor, da jo mora dati spat, čeprav hodi sama spat že doolgooo časa. Dlje časa ko je na bolniški, bolj je zaspan in se mu nič ne da. Moral bi očistiti lupinico, da jo oblečemo; ogrodje vozička in previjalno desko..pa nič. Ali je prevroče, ali je nogomet, skratka nič.

Na vsak način bi šla rada malo po Cityparku, dokler to še zmorem brez prtljage v vozičku user posted image . Se spomnim kako je bilo pri prvih dveh. Bi kar nekaj šopingirala, pa čisto brez veze, saj nimam kaj, ampak bi šla vsaj na sladoled, malo okrog...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
27.6.2008 15:07:42   
lex
neboglasnica navijam za Vitouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.6.2008 15:13:35   
frutka_
Hvala še enkrat za vse nasvete glede zgage.  Po Rennie ziher grem. Pa mlečno sem jedla samo zjutraj. Ampak meni je mlečno full njami in se težko uprem navadnim jogurtom in kosmičem.
Torej sem glavna po razturu???user posted image user posted image user posted image  Samo se ne dam. Danes končno pridejo bandažirat in kitat, potem poštrihamo in pod noter vržemo pa čistimo in čistimo... Glavno so so stopnice in strop zrihtane. Barve imam že malo v glavi. Kopalnica bo ostala zelena, ena otroška soba bo oranžna v kombinaciji z belo in zeleno travico bom narisala pa tiste bauce/lučke bom kupila v Ikei (itak po porodu!), spalnico pa bi imela pastelno. Neke peščene barve imam v mislih. Dnevna soba bo menda malo zelena, zdaj je rumena. kuhinja ostaja rdeča. V prihodnosti imamo itak plan novo kuhinjo zrihtat. Sicer pa moram mojega možija pohvalit. Vse dela sam.Tole kitanje mu ne gre ravno hitro od rok zato sva majstre iskala.
Zdaj pa še ena info za tiste, ki pogumno zidate. Glede stopnic. Mene je n
amreč kar šokiralo. Cene dela ene stopnice (konstrukcija+stopnica+delo) se raćuna 120eur/stopnica!!!!! Mene je skoraj kap! Mi2 sva štenge naredila sama, deske pa še kljub temu pridejo po 60eur/kom! Za naju po sundikalni ceni 30eur.
Groza.
Tinky, ti boš imela montažno bajto? Mi2 sva namreč rekla, da najbrž nikoli (več) ne bi zidala. Lahko vprašam koliko vaju pride?
Blacky 12.7. je moj gin. dežuren. Imam pregled in najbrž ostanem kar noter. Tešča moram prit. Tako je rekel, jaz se strinjam in zato nisem spraševala detajlov. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.6.2008 15:21:22   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Tinky, ti boš imela montažno bajto? Mi2 sva namreč rekla, da najbrž nikoli (več) ne bi zidala. Lahko vprašam koliko vaju pride?

Na ključ 140.000 EUR + parcela in vse kar spada zraven.

Bo pa mičkena, samo 100 m2, atrijska.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 15:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 15:32:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4012
27.6.2008 15:53:43   
Blacky30
Neboglasnica, pa to je super, da si že 3 cm odprta. Te ni kar poslala v porodno sobo? Kak bi bila jaz vesela, da mi rečejo, da sem odprta 3-4 cm, ko pridem v P. Piješ malinov čaj?
Andras, lepo,da si se oglasila. Pa še pridi kaj!user posted image user posted image user posted image

Tako previjalno mizico imam tudi jaz.user posted image

Inigo, a kar CR bi delali zaradi teže? Vauuu, to pa so fajn dohtarji, da te ne pustijo se matrat.

Lex, čestitke za ploščo!!! Zdaj pa:  GO, GO, GO......!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glugluglu, meni se je zadnjič tolko ulilo zjutraj, ko sem vstala, da je bila rjuha mokra oz. sta bila dva flekeca za en oreh velika. Izgledalo je kot voda, sem se tudi ustrašila, potem se je še enkrat zgodilo, potem pa več cel dan nič. Sem imela potem pregled in je rekel, da če bi bila plodovnica in bi mi odtekala malo po malo, potem bi se to dogajalo cel dan, ne samo zjutraj, potem pa nič več.

Bastian, s CR je rodila žena od bratranca od Lunice24. (lunica, spet površno bereš, ker si spregledala vprašanje!!user posted image user posted image user posted image  Aja, saj vem, da se pripravljaš na današnji porod, ti je oproščeno.user posted image user posted image )

*Angelina*, tvoja želja je uslišana!user posted image  Sem se zdaj spomnila, da sem ti dolžna še slikice.user posted image

Mojcek1, mene vaginalno pregleda na vsakem pregledu do sedaj. Ravno na podlagi tega sem že 3x dobila tudi vaginalne svečke, ker je ugotovil vnetje. Poleg tega, da preveri zaprtost MV. Eni so res čudni, da tega sploh ne gledajo.user posted image  Vsaj na koncu bi morali.

Neposredna povezava do sporočila: 4013
27.6.2008 15:56:06   
Blacky30
Jaz pa sem prej sterilizirala flaške, ki jih imam še od Nejca.
Poslušajte oz. preberiteuser posted image , če je tako prav: dala sem jih v mrzlo vodo in počakala, da zavre, potem sem pustila še vreti 5 minut in ven na kuhinjsko krpo. In ko so se posušile, so čisto bele, fuj, bljak, grdeeee!!!!!!!! Kaj sem naredila narobe!?!?!?!? Al je naša voda tak usrana?

Kaj naj naredim oz. kako to delate ve? Očitno bom morala kupit sterilizator.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
27.6.2008 16:06:06   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ROMY1612 (PDP 30.6.)

2. Inigo (PDP 2.7.)

3. glugluglu (PDP 2.7.)

4. mis (PDP 3.7.)

5. masaja (PDP 4.7.)
6. auroraa (PDP 5.7.) - rodila 22.6.2008 ob 16.23 fantka Matica!!!user posted image user posted image user posted image    

7. lunica24 (PDP 5.7.)
8. Samsa (PDP 5.7.) - rodila 25.6.2008 ob 2.44 punčko Laro!!!user posted image user posted image user posted image    

9. robika (PDP 5.7.)

10. Katy\o/ (PDP 5.7.)

11. *Angelina* (PDP 5.7.)

12. Mojcej (PDP 6.7.)

13. lex (PDP 7.7.)

14. netki (PDP 7.7.)

15. tinky (PDP 8.7.)

16. pety78 (PDP 8.7.)

17. lejla969 (PDP 9.7.)

18. Nasara88 (PDP 11.7.)

19. karamela6 (PDP 11.7.)

20. Juno (PDP 11.7.)

21. ksenci (PDP 11.7.)

22. ilatic (PDP 12.7.)

23. papir (PDP 12.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
27.6.2008 16:22:21   
Anonimen
bastian res je, rodila je od bratranca žena, malega Daniela.

Blacky si dala z rdečo, da ja ne bi spregledala ane user posted image

a gremo za hec napovedat katera bo rodila prva iz tega seznama go go go?

jaz bi nardila listo prvih pet, če se pa še kateri da, pa tudi lahko da vidmo, kak mamo kej šesti čut.

1. ilatic
2. lunica24 (to ne vem al je iz želje, al je res kako videnje user posted image )
3. lex
4. katyo
5. angelina

to so imena, ki so mi kr na pamet prišla. da vidmo, če sem kaj zadela.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 16:29:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
27.6.2008 16:29:48   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jaz pa sem prej sterilizirala flaške, ki jih imam še od Nejca.
Poslušajte oz. preberiteuser posted image , če je tako prav: dala sem jih v mrzlo vodo in počakala, da zavre, potem sem pustila še vreti 5 minut in ven na kuhinjsko krpo. In ko so se posušile, so čisto bele, fuj, bljak, grdeeee!!!!!!!! Kaj sem naredila narobe!?!?!?!? Al je naša voda tak usrana?

Kaj naj naredim oz. kako to delate ve? Očitno bom morala kupit sterilizator.user posted image

jaz dam stvari v vrelo vodo in ko je prekuhano dam ven ter splaknem z vodo izpod pipe (drugače je res vse belo). Posušim in to je to.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
27.6.2008 16:39:42   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

1. ilatic
2. lunica24 (to ne vem al je iz želje, al je res kako videnje user posted image )
3. lex
4. katyo
5. angelina

to so imena, ki so mi kr na pamet prišla. da vidmo, če sem kaj zadela.

in kje sem jaz?????????!?!?!!?user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
27.6.2008 16:41:01   
Anonimen
tinky, v mojem videnju si daleeeeeč zadaj user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
27.6.2008 16:43:14   
Tinky
lunica, pol res misliš, da bom oktobrska mamica??? .....na koncu vas bom pa presenetila user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
27.6.2008 16:44:17   
Anonimen
sigurno boš presenetla. vsi bojo mislili, da boš rodila 8. 7. ko imaš rok, rodila boš pa 20. 7. in veš kak bomo presenečeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
27.6.2008 17:03:38   
kenya
Danes se je pa jaz tud pridružujem klubu zatečenih nog. Mam prave balone na nogah user posted image   user posted image  Ampak zdej se je pri nas mal pooblačil, pa bo mogoče kakšna kaplica padla, da mal ofriša vse skupaj. Pol pa mal še ven na sprehod.

Sem si pa danes privoščila pedikuro in tud depilacijo, ker je to čist 'mission impossible' , da bi sama delala. Pedikura je prav pasala, se mi zdi da mam prec lažje noge. Pedikuri je sledil zobozdravnik, kjer so me kar ornk namatral. Pa ravno zdej mi je zečel zobe user posted image  jemat. Prej pa par let nič.

Zidanje in prenavljanje, vam nisem nič fouš. Mi smo šli tud čez to, pa drugač še zdej okolico urejamo in je treba kar nekaj dela še. Mi pa ne bo nikoli jasno, da kadarkoli se meniš kaj s temi mojstri, skoraj v 90% gre kaj narobe. Al ne pridejo, al kaj zamutijo in naredijo narobe. Nikoli ni končano kot si sam zamisliš.

Tud mi imamo previjalno od Lip Poljčane in meni je super, samo ko jo je pa user posted image  montiral je pa ves čas nekaj jamral, da je zelo zoprna za sestavljat. Podlogo za previjalno imam pa svetlomodro od babe-jou. Pa ena morska živalca je gor, ker je tud vsa soba modra z bolj morskimi motivi.

Blacky30, tudi meni rata tole vse belo, verjetno zaradi kvalitete naše vode, pa sem si zdaj rajši nabavla eno tekočino za steriliziranje od chiccota. Verjetno bom sam na začetku kaj več sterilizirala, pol bo pa tud sam vroča voda dovolj.
Pa še eno vprašanje , sem že malo pozabila. Kolkrat na dan se pije malinov čaj? 1x al 2x?

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 17:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
27.6.2008 17:39:38   
lex
Nama je zdaj šlo še vse po planu, kako bo pa zdaj naprej bomo pa videli. Edini, ki je zamutil je bil za notranje štoke in vrata, ko sva si sp. štuk renovirala.

Evo zdaj je plošča gotova, zdaj me pa mala heca. Sicer nimam popadkov ampak je ful nizko. Rit ima pri popkuuser posted image , mogoče pa bo čez noč kaj. Pustimo se presenetiti. Pri nas se pripravlja nevihta in je zdaj vsa sopara not butnila, še dihat se mi ne da večuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!