Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.6.2008 17:25:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla sem danes še doma moj lubi pa je šel delat. Jaz mam zdaj približno takšno frizuro kot sem jo mela na tisti slikici kaj si jo vidla Ancica, samo postava ni več ista . Se pravi mam lase tako do ramen dolge. ojla soncnica ... jst se bom tud mogla kmal mal postrizt. Ti bos pa itak dobila nazaj svojo staro postavo Kaj pocenjas kaj? Jaz klicarim ko zmesana, da se narocim za pregled pri G. Sem spet zacela mal krvavet pa pravjo, da je najboljs da se dam pregledat, ker lahko da je prislo do kakega vnetja. Me je kar strah!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.6.2008 21:31:30
|
|
|
|
_ancica_
|
Ja zgleda da nobene ne bo vec nazaj danes. Jaz sem koncno uspela se narocit k G. V ponedeljek grem, potem bom pa vidla kako naprej. Najbrz bo treba kak UZ narest, al kaj jst vem. Tko se verjetno se najbolj vidi, ce se je vse spucal. Imam pa obcutek, da mi je se nekaj vstalo not ok, zdej pa grem kuhat makarone, potem pa malo ven. Potem zvecer pa kak fajn film pogledat Lep vikend vam zelim, v ponedeljek pa jovo na novo cau bau..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.6.2008 11:22:38
|
|
|
|
Šarki
|
čao! ja, mene ni blo, ker tukaj še nismo mel neta prkloplenga. pa tamala je že več kot en mesec skos bolna, viroze, zdej je pa še mononukleozo staknla, tko da mamo skos pestro. skos se nekej dogaja, pa smo ugotovil da je lastnica te hiše še bl čudna k una prejšnja. ne vem kje jih mi staknemo morm mal nazaj pogledat kaj ste čvekale, pa poj drugič še kej napišem. pridne bodte. čau
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.6.2008 13:20:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao bejbe!!! ajm bek spps a si že nosečka?? pozdravljena njet,nam še ni uspelo,grdobo pričakujem v teh dneh...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.6.2008 13:34:46
|
|
|
|
sončika84
|
ja vam povem,sm divja d se kr kadi za mano! HAHAHA No ja,sej sem včeraj bl lenarla. razn zjutri,ko sem zlikala vse cotke do konca pa pomila posodo. pol pa cel dan na bazenu.hahaha Pa zvečer se še dobri 2uri učila.hehe Spim itak bl slabo ancica. Mi mulc n da dihat,k me prtiska kle gor. smotko! danes bom tut mnde bl lenarla. kosilo bo mnde moj naredu. js bom pa se mal učila še. sončnica s ti pa si si kr frizerja prvoščla? prav je tako! morš tut si kej prvoščt. tanchi, res,kje si ti k te ni? A ti n pustijo dihat doma? Vroče je d bom kr zgorela. bo treba spet v bazen. nč babe,lep dan vam želim! papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.6.2008 15:43:39
|
|
|
|
Šarki
|
eja, nč mi ne pustijo dihat... ta večja je dobla ene afte po virozi, pa je trgala kožo dol z ustnic, pa se je vse skup mal zastrupilo, smo mel pestro, zdej pa s tamalo, k jo skos okol nosim k ma vročino, pa verjetno jo še kej boli zraven, k ma bezgavke k ping pong žogce. pol stvar4i mamo še zapakiranih, pa kuhno novo kupujemo, tko da se full preveč naenkrat dogaja. spps, sej bo ta mesec, boš vidla vse druge pa pogumno naprej, pa zdej si še kej časa zase prvošte, poj bo bl kriza. edin če boste imele veliko pomoči mene niso nč kej preveč šparal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 9:18:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla da se vam malo javim, moram se zdaj k zdravniku naročit se mi je desno uho čisto zamašilo mi ga mora spucat . Drugače pa se danes privajam na pasjo vročino se bližamo vremenu od Tany bo baje do 33. Drugače pa jaz bom verjetno kje v senci lenarla pa upam da je pri vas vse v najlepšem redu, predvsem pri tebi Ancica da bi bilo vse ok. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 15:17:54
|
|
|
|
spps
|
ojlA!kako ste preživele vikend?mi smo se imeli super danes mi je pa vroče,da mi od riti kaplja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 15:44:00
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce kaj dogaja? pri nas je pa spet tak sunder, da je za znoret. Nam se zmeri balkone popravljajo in vrtajo k nori. Ker so se zmeri ful blizu najinga stanvanjamorm kr cepke dat v usesa, drgac bi kr znorela. tanchi...joj bogice tvoje tamale. Upam, da se bo kmal vse postimalo soncnica...a tebe pa uses matra....jooooj. kaj mamo me enih problemov! Sej bo Danes grem pa do G. Me prav zanima kaj bo rekel. Zdej dva dni nimam vec izcedka, ampak bom vseen sla. Upam, da ni do infekcije prislo. spps...hehehe od riti ti kaplja...no meni tukaj ne, ker ni tok vroce...bomo vidli kaj bo cez kak teden. Kako pa kaj ? Je se vedno ni?? soncika...ti pa kar v bazen a? super!!! Kam pa gres? a ga mate doma?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 16:05:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Kako pa kaj ? Je se vedno ni? pri nas je vročeeee če ni vroče je pa mrzlo ne ,rdeče še ni,pa tud ne vem kdaj misli prit,v glavnem skoz mam vložek,da mi je še ja bolj vroče zdaj sem mela zadnja dva cikla na 29 dni,pa sem mislila,da bo tokrat tud tako,ker sem zdaj mela krajše cikle kot ponavad-še ma fore,če bo me zezala dans je 31.dan,tako,da če misli spet podaljšat bom fejst huda,do konc tedna ji dam cajt da pride,drugač pa naj se sploh ne prikaže
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 16:34:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Kako pa kaj ? Je se vedno ni? pri nas je vročeeee če ni vroče je pa mrzlo ne ,rdeče še ni,pa tud ne vem kdaj misli prit,v glavnem skoz mam vložek,da mi je še ja bolj vroče zdaj sem mela zadnja dva cikla na 29 dni,pa sem mislila,da bo tokrat tud tako,ker sem zdaj mela krajše cikle kot ponavad-še ma fore,če bo me zezala dans je 31.dan,tako,da če misli spet podaljšat bom fejst huda,do konc tedna ji dam cajt da pride,drugač pa naj se sploh ne prikaže ja, jst mislm da si jo koncno prestrasla in da je zdej ne bo vec nazaj Pri nas je pa se zmeri ful oblacno, pa kr naprej neki dezuje. Upam, da bomo kmal kaj soncka dobil.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 18:02:57
|
|
|
|
_ancica_
|
Kje ste punce?! Tany...kjeee siiiiiiiiii!?!?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 19:30:57
|
|
|
|
_ancica_
|
ja nic punce..jaz se bom za danes poslovila. Cez slabo urco odpujsam k G. Se tipkamo spet jutri, ce vas ne bo vrocina prevec zdelala cau bau...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.6.2008 21:08:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja nic punce..jaz se bom za danes poslovila. Cez slabo urco odpujsam k G. Se tipkamo spet jutri, ce vas ne bo vrocina prevec zdelala cau bau... fajn rihtaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.6.2008 8:15:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Hoja, kako ste kaj danes bo pri nas spet vroče tako da še zdaj malo migam ker potem se bom hladnih prostorov držala . Jutri me ni, ker je praznik in grema malo uživat, upam da se vreme ne poslabša, tako da upam da se katera kaj javi še danes da kakšno rečemo. Ancica upam da si vse vredu zrihtala, kje pa se Tany skriva? Pa pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.6.2008 15:44:17
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce vceri me je G pregledal in rekel, da vidi ostanke tkiva notr, da zato tudi krvavim. Mi je dal ene tablete ki naj bi pospesile ciscenje. Jih moram jest na vsake dav dni po 4 tabletke. Potem pa moram na UZ, da vidmo ce se je vse spucal. Je pa zdej ze 4 tedne od ss-ja, tko da ce bi blo vse ok bi ze mogla pocas dobit M...zdej se mi bo pa ful zavleklo vse skupi Samo, da bo potem vse vredu. kako ste pa ve kaj? Pri nas je se vedno bolj hladno (okoli 20 stopinj), pa kr naprej neki dezuje.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.6.2008 16:20:48
|
|
|
|
tany83
|
ojla punce... kako ste kaj???? Jaz sem ok.. sem bolj malo doma te dni tko da nimam velik casa za se oglasat... danes bom doma tko da bom provala mal bolj pridno se javljat... sicer mam kar neki stvari za nardit ampak bo ze jutri pa grem verjetno k tasci in bom tam ves dan... ancica upam, da se tu vse uredi cimprej, ker to je res zoprno... soncnica lepo da mate lepo vreme zdaj, no saj ce je prevroce ni fajn, jaz vem da komaj da diham ker je tko toplo, danes je sicer bolj oblacno in vsake toliko se dez vsuje, sam je vseeno 30 stopinj lepo se imej jutri...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.6.2008 16:33:51
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany se ze dolgo nismo brale ja, meni se bo to se kar vleklo nekaj casa. Vceraj sva se s spps po msn-ju nekaj tipkale. Sem ji rekla, da bova midva z mojim najbrz se kar malo pocakala preden zacneva delat na novem ker se bova kmalu spet selila. Ce bo vse po sreci ze septembra. Jaz bi rada sla v solo za eno leto (web design), program se zacne oktobra in traja eno leto. Najprej sem mislila, da bi blo fajn pocakat vsaj ene pol leta preden zacneva na novo, potem sem si pa rekla...eh, sej bo verjetno trajalao vsaj ene 6 mesecev preden nama bo spet uspelo, tko da ni panike ce zacneva probavat ze malo prej. Najprej moram itak pocakat na prvo M po ss-ju, ki bo verjetno ful pozno prisla, ker se moram se do konca spucat, tko da najbrz bova zacela tam enkrat proti koncu tega leta. Enkrat nama bo ze uspelo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.6.2008 20:28:11
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica... jaz upam, da si postimas vsaj to, da se scistis in da dobis M... in pol v nove boje ... sej mogoce ti takoj uspe, nikol ne ves... ja super da se ze septembra selita in da gres na tecaj, sej je fajn da kam gres da mal pozabis in zamenjas pa da nisi tko sama... men tud pase okol hodit ker bit sam doma je prav No punce lepo se mejte in uzivajte, se tipkamo en dan, jutri nevem ce bom doma... PaPa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 14:36:30
|
|
|
|
spps
|
ojla!samo,da vas na hitro pozdravim pri men še M vedno ni,drugače se pa ne počutim nič drugače,kot pred m grem mal počivat,ker sem delala kljub prazniku kaj dogaja?mene vročina ubija počas...pa saj je boljš,kot pa da nonstop dežuje. aja,danes se je začelo zidat za naš prizidek tany,kako kaj? ancica,upam,da se čimprej porihtaš ostale nosečke-sence se držite
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 15:57:27
|
|
|
|
Šarki
|
oooo ancica nism še nč za nazaj brala. SMO GLIH DOBR DAM PRIŠLI. SVA MELE S TAMALO PODALJšan vikend paket v bolnici jesenice. se nam bo tole še par tednov vleklo. so rekli če hočeva še mal ostat, pa sva rekle da ne. je tko pasje vroče, da sva šle raj domov. drugač mi je blo pa čist fletno. majo dobro postrežbo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 15:59:51
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce jaz se tudi na hitro oglasam. Se malo pa moram spet k zobarju, da mi ostale zobe precekira. Me je ze kr strah, kaj vse bo najdu za popravt Drugace sem se kar, zdaj jem tiste tablete k mi jih je G predpisal in upam, da bom drug teden lepo nehala krvavet. Se morm potem na UZ narocit, da vidmo ce je slo vse ven. Drzte pesti!!!! tany...ja res je, dobro bi blo da zacnem z necem, da se malo zamotim, ker res ni zdravo bit skos sam doma. Sej ne recem da si doma par mesecev, ampak jaz sem tele ze vec kot leto in pol, potem pa ni cudno da se mi mesa Lepo se mej danes pri tasci, jutri se nam pa le kaj oglasi spps...zdej pa tvoje M ne bo, bos vidla!!! Sem vceri prebrala da je tud EnaNobena ni pricakala. Zdej si pa ti na vrsti!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 16:02:12
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...hvala za objemcke zdej sem ze ok. Nimas kaj. Upam, da bo tvoja mala kmalu zdrava, da boste potem lahko skupaj letale okoli, zdaj ko je tako lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 16:08:25
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ej res super, da se je zacelo delat na prizidku!!! sem ful vesela zate! Kdaj pa predvidevate, da bo koncano?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.6.2008 17:40:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ej res super, da se je zacelo delat na prizidku!!! sem ful vesela zate! Kdaj pa predvidevate, da bo koncano? v vsakem primeru največ do konc oktobra. kar se pa M tiče,mislim,da je možno da je ne bo sem zadnje 4-mesece mela cikle 33,31,29,29dni. danes je 33 dni,če gledam na najdaljši cikel,mi še pa 7dni manjka.enkrat za vikend bom delala test,vložkov ne nosim več,da bi jo pričakala,ker je PREVROČE ti pa fajn,da si zobke porihtaš,da boš mela pol mir
|
Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?V Sloveniji. (
23%)
Na Hrvaškem. (
53%)
V Grčiji/Turčiji. (
8%)
V Egiptu/Tuniziji. (
5%)
Drugje. (
11%)
Število vseh glasov: 11121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!