sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncika...nimam pojma kaj ponei ce imas povisane proteine Ti samo lepo pocivaj, tudi ce se pocutis ok Sej kmalu bo konec in bo mali pokukal na svet. Mi smo pa meli tako nevihto ponoci Sva hotla it danes v zivalski vrt, pa zgleda da ne bo nic od tega Se mi zdi, da zanalasc scije cez vikende, da ne morva nikamor! Mogoce bo pa jutri kaj lepse. Lep vikend vam zelim! Ma sej tut jaz ne vem točno kaj pomenijo ti proteini. menda so to povišane beljakovine, kar kaže na to,da moje ledvce neki slabo delajo. da prepuščajo neke snovi,ki jih ne bi smele. neki takega mi je včeraj moja mami povedala. A pr vs pa nevihta?? Hjo tole vreme je čist v riti. no,pri nas je sonce,sam mal je prevroče za junij. pol bo pa avgusta že mraz pa dež. Vam bom poslala malo sončka,da boste lohku šli vsaj malo ven. Drugače pa danes pritisk 140/80.pa jerekla da e v redu. sicer zgornji je mal visok,ampak da to rado pride zjutraj. No na ctgju pa je na konc ugotovila, da je bljši,če ležim na desnem boku. Na levem mu zgleda ne paše in zato je bil tak rezultat(kao miren otrok, salb utrip itd.). MA svašta. po nepotrebnem so me ustrašli. No ja, še dobr d so ugotovli in da je sam to. ma sej js sem vedal,da ne more bit kej narobe,ker otročička sem čutla v redu pa tut na UZ je blo vse ok. Jutri pride pa moj ginekolog pa upam,da me spusti domov. mu bom kr rekla da al rodt al domov,ki č bom tle še mogla ležat mi bojo pritisk dvignl na 200 Včeraj sem bla ful vesela mamice pa bratca. tamali je reku,da ima doma pripravljene igračke za dojenčka-duplo kocke pa še nekaj. :) kako je skrben. Pa prjavu ej eno tako dobro; Je reku: Živa,mi tebi nič ne bomo letos za rojstn dan kupli. a veš zakaj? zato ker si ga boš že sama dal, dojenčka. hahaha Pol mi je še strgu iz kataloga lego kock eno stran duplo kock(živalski vrt),da bom to kupla dojenčku,pa da mu bom dala prvo za pogleat. ma je faca! Mamica pa mi je kupla češnje pa kivije pa majčko za dojenčka. Res sem bla vesela,da sta pršla! pa tut onadva sta bla vesela da sta me vidla. Pol zvečer me je pa moj presenetu. je pršu ob osmih sem in sem šla kr vn,čeprov je bil čas obiskov že zdavnaj mimo. No,pa me je vseen na hitrco pršu pozdravt. direkt iz šihta. Sem ga bla ful vesela,ker ga fuul pogrešam. na cajte me kr zagrabi jok pa depresija oziroma žalost. No ja,bomo že prežveli. In kk ste ve kaj danes? kej novega? tanchi kako kaj zdravje tvoje mule? bljše?
|