_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla ancica... No sam, da ti je zob uredila vsaj tolk da te ne boli in upam, da te ne bo vec tolk bolel, ker je res zoprno, ce te zob boli Ja ce si bl mal jedla, si sigurno kako kilo shujsala... ti bogica zaenkrat ne boli tok...upam, da tko tud ostane, vsaj do cetrtka ko grem spet tja. Je pa res ful zoprno ko boli...in sploh nic ne mores, se tableti ne pomagajo dost Me se vedno mal glava boli (samo na eni strani, tam kjer je zob)..me je kr peklo vse od grla do usesa...kot da bi mela vnetje usesa sem se mal prej stehtala...in sem res zgubila se eno kilo ampak braz skrbi, ko bom spet ok, bo slo nazaj gor No sam, da je boljs da te ne boli vec, ker je res da ko je zom razboljen ti nic vec ne pomaga, jaz se spmonim da ko si modrostni rasli, sem bila prav na antibiotikih ker sem dobila vrocino in sem mela vneto grlo, bezgavke povecane, vse sam od zoba... pol sem pa dobila se vnetje v ustih, tiste bele pikice, in sem bila 3 tende doma in sem sam pila caj in jedla cokolosnik in pasirano sadje, sem sla dol fuuul kilogramov, tko da vem kako je ce te zobje matrajo vazno da si postimas, ker z zobmi se ni za hecat... Jaz sem pa zdaj tezja sigurno 1 kilo, ker sem se tko lepo najdela kosila, zdaj pa nevem al naj pospravim se do konca po stanovanju al naj grem mal spat, bolj me sicer na spanje nagiba sam pol nevem ce se mi bo dalo vec kaj ja mas prav z zobmi se ni za hecat...ker ko je enkrat prepozno je hudic. Jaz sem jih pa ful zanemarjala zadnjih nekaj let. Tko, da bom zdaj mogla nadoknadit, se posebaj ce hocem postat nosecka. Res ni fajn met problemov z zobmi med nosecnostjo, pa se baje da lahko pride do kaksnih komplikacij ce je ful hudo, ker bakterije pridejo v kri in lahko skoduje mali pikici Tko da najprej zobe lepo postimat, potem pa v nove boje Lepo da si se fajn najedla glede pridobivanja kil...najbrz se ti bo zacel poznat cez kak mesec, dva...se mi zdi da sploh v zadnjih treh mesecih, ko je mali ze ful velik in rabi veliko hrane Komaj cakam da nam boste pokazale vase male soncke!!!! Soncika ze drug mesec, soncnica enkrat oktobra, ti pa ze mogoce konec novembra!!!
|